🔰مبلغان دینی و شعار سال جدید
✍بهاری دیگر از راه رسید و سال جدید ایرانیان آغاز شد و سال ۱۴۰۱ با همه کامیابی ها و ناکامی ها به پایان رسید.
سالی که اگرچه در کارنامه مسئولان تلاش و همتی مضاعف برای رفع مشکلات کشور ثبت شد و بارقه امید به آینده را روشن کرد اما بیماری مزمن تورم و گرانی همچنان درمان نشده و مشکلات حوزه خودرو و مسکن و تلاطم بازار سکه و ارز همچنان مردم را آزار می دهد و اکنون فصلی نو آغاز شده و لازم است مردم و مسؤلان قدم های بلندتری برای رفع مشکلات کشور و حرکت در مسیر عزت، عظمت و استقلال بردارند.
🔹در این میان مقام معظم رهبری در هشتمین سال متوالی، سال ۱۴۰۲ را نیز با شعاری اقتصادی نامگذاری کردند که نشان دهنده اهتمام ایشان به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم با محوریت راهبردهای اقتصاد مقاومتی است.
🔹اگرچه اولویت دادن به مساله اقتصاد نافی برنامه ریزی و اقدام در مسائل فرهنگی نیست و مبلغان دینی بر اساس رسالت ذاتی خود با روش های نوین و محتوای اصیل و فاخر وظیفه تبیین و ترویج معارف دینی و نهادینه کردن فرهنگ اصیل اسلامی به ویژه با اولویت آسیب های فرهنگی و اجتماعی را بر عهده دارند اما وظیفه پیگیری تحقق شعار سال هم می تواند در کار ویژه روحانیت و به خصوص مبلغان عزیز قرار بگیرد.
🔹پرواضح است که مخاطبان اولیه شعار «مهار تورم، رشد تولید» مسئولان دولتی و کارگزاران اقتصادی کشور هستند اما ضرورت همراهی مردم در تحقق اهداف این نامگذاری نیز از کسی پوشیده نیست .
🔹در این میان شاید بتوان وظیفه مبلغان در رابطه با تحقق شعار سال و پیگیری مسائل اقتصادی و همراه کردن جامعه با اهداف مورد نظر مقام معظم رهبری را در ضمن اقدامات زیر اولویت گذاری نمود:
1⃣ترویج گفتمان«تولید ملی» و تبدیل آن به مطالبه عمومی و اجتماعی از مسئولان اقتصادی کشوری، استانی و شهرستانی
2⃣ارزش گذاری مصرف کالای ایرانی و بیان فوائد حمایت از تولید ملی در چرخه رشد اقتصادی کشور با استفاده از ظرفیت های تبلیغی مثل ظرفیت منبر و برگزاری همایش و نشست های مربوطه.
3⃣نهادینه کردن فرهنگ ساده زیستی، قناعت و دوری از تجمل گرایی از طریق بیان معارف دینی و تشویق الگوهای ساده زیستی.
4⃣پیگیری مشکلات اقتصادی در منطقه تبلیغی و تلاش جهت رفع موانع اشتغال جوانان از طریق ساماندهی مردم و تعامل با مسئولان مربوطه.
5⃣ترویج و تقویت فرهنگ کار و فرهنگ تولید از طریق شناسایی و فعال کردن ظرفیت های کشاورزی و کارگاهی مناطق تبلیغی.
6⃣تأسیس مؤسسات خیریه و حمایت از آنها در جهت کارآفرینی و تولید محصولات بومی مرغوب متناسب با معیارهای ایرانی اسلامی
7⃣معرفی عوامل احتکار اقلام ضروری و اخلالگران اقتصادی به نهادهای مربوطه و تحذیر مردم از همکاری با آنها.
📣مبلغان محترم با توجه به جایگاه مردمی خود می توانند در فرهنگ سازی سبک زندگی اسلامی و محورهای مختلف آن در عرصه هایی چون خانواده متعالی، زیست عفیفانه، فرزندآوری و تحقق نامگذاری های سال بر مبنای منویات مقام معظم رهبری دام ظله، مردم مسلمان ایران را در تحقق آرمان های والای انقلاب راهبری نمایند.
📝محمد استوار میمندی
#مهار_تورم
#رشد_تولید
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
24.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ حدیث بندگی
3⃣1⃣شرح دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
«اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ على کائِناتِ الأقْدارِ و وَفّقْنی فیهِ للتّقى و صُحْبهِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّهَ عیْنِ المَساکین».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
28.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ حدیث بندگی
4⃣1⃣ شرح دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
«اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔉صوت کامل سخنرانی مراسم تقدیر از فعالان عرصه عفاف و حجاب
#سخنرانی_عفاف
@ostovarmeymandi
24.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ حدیث بندگی
5⃣1⃣شرح دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان
«اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَهَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَهِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
18.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ حدیث بندگی
6⃣1⃣ شرح دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان
«اَللّـهُمَّ وَفِّقْنى فیهِ لِمُوافَقَهِ الاَْبْرارِ، وَجَنِّبْنى فیهِ مُرافَقَهَ الاَْشْرارِ، وَآوِنى فیهِ بِرَحْمَتِکَ اِلى دارِالْقَـرارِ، بِاِلـهِیَّتِکَ یا اِلـهَ الْعالَمینَ».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
🔰بدحجابی پدیده ای ضددینی یا ضد انسانی؟
✍ بسیاری از ارزش های دینی پیش از آنکه منشأ دینی داشته باشند منشأ عقلی و عقلایی دارد که شارع مقدس نیز بر آن صحه گذاشته و آن را مورد تاکید قرار داده است.
همه گزاره هایی که عقل عملی انسان آن را درک می کند و فاعل آن را می ستاید ارزش های انسانی هستند که جهت ایجاد انگیزه بیشتر در اهل ایمان، شارع مقدس نیز آن را مورد تأیید و تأکید خود قرار داده است و در بسیاری از موارد مصادیق آنها را تبیین نموده است چه حسن و قبح آنها ذاتی باشد و چه اقتضایی.
کدام انسان است که عدالت و صداقت را نیکو نشمرد و عاملان آن را مدح نکند؟ و یا ظلم، دروغ و جنایت را تصور کند ولی آن را قبیح نشمارد؟
امروز با نگاهی جامعه شناسانه به خوبی در میابیم که پدیده بی حیایی و به دنبال آن بدحجابی آثار مخرّب فراوانی را در جامعه به جا می گذارد که هر فرد ماتریالیست اما دلسوز سرنوشت جامعه را نیز به سمت ترویج حجاب و ایجاد ساختارهای کنترل محرکات جنسی وا می دارد چرا که تحریک جنسی جامعه با رواج بدحجابی و جلوه گری در خیابان ها و اماکن عمومی بالاترین ظلمی است که جبران آن به این سادگی ممکن نیست؛ ظلم به جوانان مجردی که امکان ازدواج ندارند، ظلم به مردان متأهلی که با دیدن این تبرجات آشفته خاطر می شوند، ظلم به زنانی که محبت و صمیمیت شوهران خود را به سبب آشفتگی خاطر آنها از دست می دهند و ظلم به دخترانی که نگاه ماده بودن به آنها بر نگاه انسان بودن به آنها غلبه پیدا کرده.
اگر حجاب به جای اینکه فریضه ای صرفا دینی و مذهبی معرفی شود به عنوان ارزشی انسانی به جامعه معرفی گردد بسیاری از دو قطبی سازی هایی که دشمن به دنبال ایجاد آن است از بین می رود و زنان جامعه ما با چشم دیگری به آن می نگرند و آن را مهم می شمرند.
وقتی بانوان این سرزمین بدانند حجاب زنان ریشه در تاریخ چند هزارساله ما دارد تا جاییکه در کتیبه های به جا مانده از آن دوران نقش هیچ زن بی حجابی به تصویر کشیده نشده بیشتر پی به حقیقت انسانی آن می برند.
اگر دختران این سرزمین بدانند حجاب آمده تا نگاه جنسی و حیوانی به آنها را تبدیل به نگاه انسانی کند دیگر هیچ وقت به حجاب با دید محدودیت نمی نگرند.
اگر دختران و زنان ما بفهمند که با جلوه گری و تبرج آنان ممکن است خانواده های زیادی دچار آسیب شوند و سردی و بی مهری و بی وفایی جای مهرورزی و وفا را در خانواده ها بگیرد به این راحتی حاضر به مانور زیور آرایی در خیابان ها نمی شوند.
✅ آری اگر بانوی حقیقت جوی این سرزمین بداند حجاب آمده تا هویت او را به عنوان رکن مهم جامعه در کنار مرد به رسمیت بشناسد و دوشادوش مردان رسالت های بزرگ اجتماعی را انجام دهد دیگر جامعه غربی که زن را تبدیل به کالای تجاری کرده و نگاهی جز نگاه ابزاری به آنان ندارد را قابل تحمل نمی داند .
اگر امروز با همه هجمه ها و تبلیغات منفی، گرایش به اسلام در زنان غربی بالا رفته به دلیل همین نگاه انسانی است که کرامت، آزادی، هویت و شخصیت زن را بالا برده است و اسلام را به عنوان دینی مترقی در اذهان اندیشمندان جهان معرفی کرده است.
📣 ۱۶۷۰ انسانی که در مسجد گوهرشاد مشهد در تیرماه سال ۱۳۱۴ هجری شمسی در اعتراض به قانون کشف حجاب به دست مزدوران رضاشاه به شهادت رسیدند فقط شهیدان مکتب اسلام نیستند بلکه اینان شهیدان راه اعتلای ارزش های انسانی هستند که جان خویش را تقدیم عدالت و آزادگی و انسانیت کردند.
#حجاب
#انسانیت
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
21.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ حدیث بندگی
7⃣1⃣ شرح دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان
«اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ و آلهِ الطّاهِرین».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi
20.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ حدیث بندگی
7⃣1⃣ شرح دعای روز هفدهم ماه مبارک رمضان
«اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْـضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ و آلهِ الطّاهِرین».
https://eitaa.com/ostovarmeymandi