22.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ویدیو جالب از خط تولید جنگنده سوخو-۳۵ و سوخو-۵۷
این کارخانه یکی از مهمترین کارخانههای فدراسیون روسیه بوده که علاوهبر جنگندههای نسل ۴++ سوخو Su-35S، جنگندههای چندمنظوره نسل پنجمی Su-57 را نیز تولید میکند.
🏴🛑@Mojahedoun
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺در سالهای ابتدایی دهه ۱۳۶۰ خورشیدی که اندکاندک و با امکانات کم شروع به ساخت پهپاد کردیم، شاید کمتر کسی فکر میکرد که روزگاری انواع پهپادهای سنگین و بزرگ و... را بسازیم که از آسیای میانه و خاورمیانه و اروپا، تا آمریکای جنوبی و... در حال پرواز باشند.
در کارهایتان استمرار و تلاش و به خود ایمان داشته باشید، روزی خواهد رسید که شاهد پرواز ارادههایتان خواهید بود.
🏴🛑@Mojahedoun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شات گان ها همیشه هم در مقابل ریز پرنده ها موفق نیستند ، در این کلیپ دو سرباز روس را مشاهده می کنیم که در تلاش هستند با شات گان یک اف پی وی اوکراینی را هدف قرار بدهند که موفق نیستند هرچند پهپاد هم موفق نبود
🏴🛑@Mojahedoun
عکس یادگاری مقامات کشور های حاضر در چهارمین اجلاس سران اتحادیه اروپا
🏴🛑@Mojahedoun
🥀▪️🥀
▪️أَلسَّلامُ عَـلَى الاَْبْدانِ السَّلیبَةِ،
أَلسَّلامُ عَلَى الْعِتْرَةِ الْقَریبَةِ،
🥀سلام بر آن بدن هاى برهـنه شده،
سلام بر آن خانواده اى که نزدیک (و همراه سَروَرشان) بودند
📓فرازی از زیارت ناحیه مقدسه
🥀▪️🥀
#سلام_حسینی
#زیارت_ناحیه_مقدسه
🏴🛑@Mojahedoun
📖قرائت روزانه یک صفحه #قرآن با معنی به نیت تعجیل در فرج هدیه به امام زمان عجل الله فرجه
⬅️جزء ۳/صفحه ی ۵۴
🏴🛑@Mojahedoun
آریل روچیلد قصد دارد دوباره از قرقیزستان بازدید کند
آنها قصد دارند به بحث واگذاری میدان قیزیل-امپل، کارخانه کارا-بالتا و برخی دیگر از صنایع معدنی جمهوری به آنها بازگردند.
نیکلاس بولر، سفیر بریتانیا در بیشکک، خود را برای این سفر آماده می کند.
روچیلد قصد دارد چندین شرکت تخصصی انگلیسی را در استخراج اورانیوم و پروژه های دیگر که نمایندگان آنها در حال حاضر در جمهوری کار می کنند و وضعیت را در محل بررسی می کنند، مشارکت دهد.
طرف انگلیسی نگران است که بیشکک از اجرای پروژه "اورانیوم" به دلیل درز اطلاعات در مورد آن در رسانه ها خودداری کند.
افشای ردپای انگلیسی در ایسیک کول پس از شروع استخراج معدن به هر شکلی می تواند به خشم مردم قرقیزستان منجر شود و به شهرت کل رهبری کشور آسیب زیادی وارد کند.
📝بیشتر بخوانید
📲جهت اطلاع از اخبار و تحلیلهای آسیای مرکزی ما را در ایتا و تلگرام دنبال کنید.
قزاقستان، ایران، ترکمنستان و روسیه نقشه راه توسعه پتانسیل مسیر شرقی کریدور حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب برای 2024-2025 را امضا کردند
این سند در مجمع تجارت و صادرات حمل و نقل شمال-جنوب که در ماه جولای در آکتائو برگزار شد، امضا شد.
اجرای این نقشه راه خروجی کریدور را تا سال 2027 به 15 میلیون تن و تا سال 2030 به 20 میلیون تن افزایش می دهد.
کریدور حملونقل شمال-جنوب با مقصد نهایی آن در بنادر خلیج فارس و دسترسی به هند، چشماندازهای بسیار خوبی را ارائه میکند و میتواند به محرک مهم توسعه اقتصادی در منطقه تبدیل شود.
در این همایش بیش از 440 شرکت کننده از 12 کشور از جمله آذربایجان، ارمنستان، افغانستان، روسیه، بلاروس، ترکمنستان، امارات، ایران، عراق، عمان و ازبکستان حضور داشتند.
نمایندگان سازمان همکاری اقتصادی (ECO) و کمیسیون اقتصادی اوراسیا (EEC) نیز شرکت کردند.
این مجمع به بستری برای گفتگو در مورد مسائل جاری در توسعه راه آهن، جاده ها و بنادر با مشارکت بازیگران کلیدی کریدور حمل و نقل شمال-جنوب تبدیل شد.
📝بیشتر بخوانید
📲جهت اطلاع از اخبار و تحلیلهای آسیای مرکزی ما را در ایتا و تلگرام دنبال کنید.
آذربایجان، قزاقستان و ازبکستان صادرات انرژی سبز را تشدید کردند
قزاقستان، ازبکستان و آذربایجان علیرغم چالش های داخلی انرژی در حال انجام اقداماتی برای اجرای مفهوم صادرات انرژی سبز هستند. وزارت انرژی قزاقستان پیش نویس توافقنامه مشارکت راهبردی در زمینه انرژی سبز با آذربایجان و ازبکستان را ارائه کرد.
این توافق تلاش های مشترک برای ایجاد زیرساخت های انرژی جدید، تنوع بخشیدن به منابع انرژی و توسعه مسیرهای ترانزیتی به اروپا، آسیای مرکزی و منطقه خزر را فراهم می کند.
در این سند همچنین بر لزوم کاهش سریع و پایدار انتشار گازهای گلخانه ای و یکپارچه سازی سیستم های انرژی آسیای مرکزی و آذربایجان برای صادرات پایدار انرژی سبز تاکید شده است.
بازار اصلی انرژی سبز اتحادیه اروپا خواهد بود که به دلیل درگیری در اوکراین و تحریم های روسیه با کمبود انرژی و قیمت های بالا مواجه است. به عنوان بخشی از این طرح، قرار است خط انتقال برق فشار قوی در زیر دریای خزر برای تسهیل صادرات برق به غرب احداث شود.
با این حال، کارشناسان این سوال را مطرح میکنند که چگونه این کشور میتواند نیازهای رو به رشد داخلی و جاهطلبیهای صادراتی را برآورده کند. به گفته اولژاس بایدیلدینوف، کارشناس انرژی قزاقستان، تا سال 2030 قزاقستان ممکن است با کمبود برق حدود 6 گیگاوات مواجه شود.
انرژی هسته ای ممکن است به یک عامل اضافی در استراتژی انرژی قزاقستان تبدیل شود. در ماه ژوئن، رئیس جمهور قاسم جومارت توکایف اعلام کرد که قصد دارد یک همه پرسی در مورد ساخت نیروگاه هسته ای برگزار کند. یک نیروگاه هسته ای می تواند نیازهای داخلی را برآورده کند و انرژی سبز را برای صادرات باقی بگذارد. با این حال، نگرش نسبت به ساخت نیروگاه های هسته ای در قزاقستان به دلیل میراث آزمایش اتمی شوروی مبهم است.
نظرسنجی ها نشان می دهد که قزاقستانی ها اندکی بیشتر از ساخت نیروگاه هسته ای حمایت می کنند تا مخالف آن. این سوال که ساخت و ساز به کدام سازمان سپرده خواهد شد نیز مهم است. برخی بر این باورند که شرکت دولتی روس اتم روسیه دارای مزیتی است، اما همکاری احتمالی با روسیه ممکن است باعث مقاومت عمومی بیشتر از پروژههایی با فرانسه، کره جنوبی یا چین شود. تاریخ رفراندوم هنوز مشخص نشده است.
📝بیشتر بخوانید
📲جهت اطلاع از اخبار و تحلیلهای آسیای مرکزی ما را در ایتا و تلگرام دنبال کنید.