هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟 آثار هدایت قرآنی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در اغلب دیدارهای سالیانه با قاریان با اشاره به گرفتاریهای مسلمانان، اثرات هدایت قرآنی در زندگی جامعه و امت اسلامی را بیان میکنند. ایشان امسال نیز در دیدار شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن (۱۳۹۸/۱/۲۶) فرمودند که «قرآن کتاب سعادت سعادت دنیا و آخرت بشر است. قرآن فقط برای سعادت آخرت نیست؛ سعادت دنیا را هم قرآن تأمین میکند.»
🔸 بخش فقه و معارف پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دباره اثرات هدایت قرآنی در جامعه اسلامی را منتشر میکند.
👈 تأمین سعادت دنیا و آخرت
👈 برطرف شدن جنگ و اختلاف داخلی بین مسلمانان
👈 نجات از ذلتپذیری از طرف دشمنان
و...
🔍 برای مطالعه این مطلب روی لینک زیر کلیک کنید:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=42273
هدایت شده از KHAMENEI.IR
👈 لوح | فرآیند تمسک به قرآن
🔺️ مطرح شده توسط رهبرانقلاب در دیدار اخیر شرکتکنندگان در مسابقات بینالمللی قرآن. ۹۸/۱/۲۶
💻 @Khamenei_ir
☀️اصول هفت گانه خیزش به سوی آینده روشن
6⃣ #مذاکره با #آمریکا جز زیان، محصولی نخواهد داشت
🔷 عزّت ملّی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن، این هر سه، شاخههایی از اصلِ
«#عزّت ، #حکمت ، و #مصلحت »
در روابط بینالمللیاند.
🔷 صحنهی جهانی، امروز شاهد پدیدههایی است که تحقّق یافته یا در آستانهی ظهورند:
🔹تحرّک جدید نهضت #بیداری_اسلامی بر اساس الگوی #مقاومت در برابر سلطهی آمریکا و صهیونیسم؛
🔹 شکست سیاستهای آمریکا در منطقهی غرب آسیا و زمینگیر شدن همکاران خائن آنها در منطقه؛
🔹 گسترش حضور قدرتمندانهی سیاسی جمهوری اسلامی در غرب آسیا و بازتاب وسیع آن در سراسر جهان سلطه.
🔷 اینها بخشی از مظاهر عزّت جمهوری اسلامی است که جز با #شجاعت و #حکمت #مدیران_جهادی به دست نمیآمد.
🔷 سردمداران #نظام_سلطه نگرانند؛ پیشنهادهای آنها عموماً شامل #فریب و #خدعه و #دروغ است...
🔷 #دولت_جمهوری_اسلامی باید مرزبندی خود را با آنها با دقّت حفظ کند... و در همه حال، عزّت کشور و ملّت خود را در نظر داشته باشد...
🔷 در مورد آمریکا حلّ هیچ مشکلی متصوّر نیست و مذاکره با آن جز زیان مادّی و معنوی محصولی نخواهد داشت.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#انقلاب_اسلامی
#آینده_روشن
#گام_دوم_انقلاب
#سلطه_آمریکا
#سلطه_صهیونیسم
#عزت_کشور
#عزت_ملت
@chekhabarazkoja
🚩خطر پذیری می تواند جامعه را موفق کند. شما جوان ها باید آماده باشید؛ ترس از اینکه شاید نشود، این خیلی چیز بدی است. (۱۳۸۵/۶/۲۵)
💠 امام خامنه ای
@chekhabarazkoja
🔴 بازگشت به سناریوی سوخته
🔹سال 1398 سال بغرنجي براي اصلاحطلبان خواهد بود. از يکسو عملکرد دولت مورد حمايت آنان چندان رضايتبخش نيست، به گونهای که انتقادات ايشان را نيز به همراه داشته و هزينههاي فراواني را براي اين جريان تراشيده است و کار را براي حضور در انتخابات مجلس يازدهم دشوار کرده است.
🔸عبدالله ناصري از فعالان اصلاحطلب با صراحت اعلام کرده است: «آقاي روحاني آمد تا آقاي جليلي و گفتمان احمدينژاد در 92 و 96 پيروز نشود؛ اما ضعف دولت او هزينه سنگيني را بر اصلاحات تحميل کرد. بنابراين معقول به نظر ميرسد اصلاحطلبان دوباره حاضر نشوند که هزينه سنگين غيرقابل دفاعي را پرداخت کنند.»
🔹از ديگر سو، «بقای اصلاحطلبي» به تعبير سعيد حجاريان به اساسيترين مسئله اين اردوگاه بدل شده است. در اين ميان، نظریهپرداز اصلاحات در مقالهاي راهکار خروج از اين وضعيت را بررسی کرده و براي ورود به عرصه انتخابات، عقلانيترين راهبرد را «مشارکت مشروط» در انتخابات اعلام داشته است؛ ولي چنانچه شروط مطرح شده برآورده نشود، باید عطاي انتخابات را به لقايش بخشيد!
🔸راهبرد مشارکت مشروط، راهبردي تکراري و معطوف به گذشته است که در ادوار انتخابات با هدف کنترل و مهار فضاي عمومي انتخابات و فشار آوردن به نظام و به طور خاص شوراي نگهبان، مورد استفاده اصلاحطلبان قرار گرفته است. بزرگترين معضل اصلاحطلبان صلاحیت نداشتن نامزدهايي است که آنان اصرار به ورودشان به مجلس دارند؛ اين در حالي است که مطابق با اصول و قوانين حقوقي انتخابات، امکان ورود اين افراد به عرصه رقابت انتخابات وجود ندارد و وظيفه اين دقت نظر برعهده شوراي نگهبان است. مهمترين شرط راهبرد پيشنهادي حجاريان نيز تأييد صلاحيت نامزدهاي مورد علاقه اين جريان است. زيادهخواهي غيرقانوني که در طول سالهاي اخير شوراي نگهبان در مقابل آن ايستاده است!
🔹اين سياست هرچند با حمايت بخشي از اصلاحطلبان همراه بوده، اما منتقدان جدي در درون اردوگاه اصلاحطلب نيز داشته است که ديدگاه حجاريان را نقد کردهاند.
🔸اسماعيل گراميمقدم، عضو شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي با انتقاد از اظهارات حجاريان معتقد است، اين اظهارات بيرون از اتاق فکر و تصميمگيري عالي اصلاحطلبان بیان شده و عملياتي کردن آن در تعارض با منافع اردوگاه اصلاحطلبي است.
🔹اين اظهار نظرها از سرباز زدن اختلافات جديتري در اردوگاه اصلاحطلبان در آستانه انتخابات زمستان 1398 حکايت دارد که به تدريج آشکار خواهد شد و بر سردرگميها و واگراييهاي ايشان خواهد افزود.
@chekhabarazkoja
پاییز
🔴توهم جریان انحرافی از نقش پشت پرده انگلیس❗️ 🔺محمود احمدینژاد در برخی از نشستهای محفلی اطرافیان خ
🔴 ماجرای یک خبر❗️
🔸نشریه «اخبار و تحلیلها» در 18 فروردین ماه به نقل از منابع آگاه، خبری ویژه از اظهارات عجیب محمود احمدینژاد در حلقه نزدیکانش درباره نقش انگلیس در کشور منتشر کرد که در بخشی از آن آمده بود: «محمود احمدینژاد در برخی از نشستهای محفلی اطرافیان خود حضور یافته و مواضع تندی را مطرح میکند. وی مدعی است، تمام مسئولان نظام براساس خط انگلیسی حاکم شدهاند! یا وابسته به انگلیس هستند یا انگلیس به صورت مستقیم یا با واسطه آنها را مدیریت میکند! وی همچنین مدعی است، در اتفاقات گذشته و حتی شکلگیری انقلاب هم انگلیسیها پشت پرده بودهاند!»
🔹اما این خبر بلافاصله با واکنش عبدالرضا داوری، از نزدیکان محمود احمدینژاد روبهرو شد و وی در صفحه شخصی خود در این باره نوشت: «در شأن سپاه نیست که سایتهای زیرمجموعه آن علناً دروغ ببافند و تهمت بزنند، به این دوستان بگویید که پاسداری از انقلاب اسلامی تنها از مسیر صداقت، انصاف و مروت میسر است»؛ اما اینجا پایان ماجرا نبود و «عباس امیریفر» از روحانیون نزدیک به احمدینژاد و مسئول فرهنگی نهاد ریاستجمهوری در دوره وی در واکنش به این مسئله در نامهای که در «انصافنیوز» منتشر شد، نوشت:
🔸 «سلام برادران عزیزم. بنده خودم در این جلسه در ولنجک حضور داشتم و بدتر از موارد فوق را گفتند و به دلیل توهین ایشان آن جلسه را ترک کردم و مقدمه قطع ارتباطم با ایشان شد. اللهاکبر از انسان. چه جور موجودیه. انسان میتونه از فرش به عرش برسه، خدا رحممان کند و به فکر دعای پیامبر عظیمالشأنمان میافتیم که نیمههای شب دعا میفرمایند که الهی لا تکلنی الی نفسی طرفه عین ابداً. ایشان بعد از نهی ارشادی حضرت آقا برای کاندیدا شدن ریاستجمهوری و رد صلاحیت بیسابقه شورای نگهبان به اتفاق آرای ۱۲ نفر فقها و حقوقدانها کینه عجیبی از نظام و مقام معظم رهبری گرفته است!»
🔹فراتر از پاسخ عباس امیریفر که خبر درج شده در نشریه «اخبار و تحلیلها» را تأیید میکند، اقدام عجیب اسفندیار رحیممشایی در اسفند ماه 96 بود. وی در اقدامی حیرتانگیز با حضور در مقابل سفارت انگلیس و با ادعای اعتراض به بازداشت حمید بقایی حکم صادره برای بقایی را آتش زد و مدعی شد این حکم یک حکم انگلیسی است!
🔸همچنین شخص محمود احمدینژاد در اعتراض به دادگاه مشایی و بقایی، بیانیهای منتشر کرد که پایگاه بهار از پایگاههای وابسته به وی در توضیح آن مینویسد: «در این بیانیه موضوع دخالت انگلیس در امور ایران مطرح و تصریح شده است؛ اگر ریگی به کفش ندارند، متن مذاکرات و توصیههای وزیر خارجه انگلیس در سفر اخیر به تهران را منتشر کرده و رسیدگیها را علنی برگزار کنند.»
🔹البته نزدیکان محمود احمدینژاد همچنان این اظهارات را تکذیب کرده و رسانهها را تهدید به شکایت میکنند و روند تأیید و تکذیبها ادامه دارد!
@chekhabarazkoja
🔴 آمریکا همیشه در جنگ
🔹با نگاهی به تاریخ آمریکا به خوبی قابل درک است که این کشور تقریباً همیشه در حال جنگ بوده است. جیمی کارتر، سیونهمین رئیسجمهور این کشور اعتراف کرده آمریکا فقط 16 سال از تاریخ 242 ساله خود را در صلح بوده است.
🔸وی در ادامه سخنرانی خود دلیل جنگطلبی آمریکا را تمایل این کشور برای مجبور کردن کشورهای دیگر به قبول کردن اصول آمریکایی دانست؛ از این رو به گواه تاریخ معاصر، آمریکا در حدود 70 جنگ حضور مستقیم و غیر مستقیم داشته است. از حمله به پاناما در سال 1902 گرفته تا حمله مستقیم موشکی به سوریه در سال 2018 تنها بخشی از جنایتهای آمریکای تروریست علیه مردم جهان است.
🔹 اگرچه آمریکا موفق شده است مستقل بودن برخی از کشورها را در حوزههای نظامی و سیاسی به طور کامل از بین ببرد؛ ولی امروز دیگر توان تحمیل کردن اصول آمریکایی را ندارد. آرزویی که آمریکا حدود 40 سال است درباره جمهوری اسلامی ایران در سر پرورانده است. حرف اول و آخر آمریکا در قبال کشورمان این است که جمهوری اسلامی ایران نباید مستقل باشد و همچون برخی کشورهای مرتجع عربی باید تابع محض سیاستهای آمریکا باشد.
🔸امروز هزینه پیروی نکردن ایران از اصول آمریکا برای خود ایالات متحده به مراتب بیشتر از کشورمان است؛ از این رو در این زمینه دو نکته اساسی وجود دارد.
🔹1ـ جمهوری اسلامی ایران به تأسی از قرآن کریم همواره موافق جهانی شدن بوده است. اینکه خداوند متعال به پیامبر اسلام(ص) وعده جهانی شدن دین اسلام را میدهد، در واقع تأییدی بر این نکته است. بنابراین جهانی شدن با جهانیسازی به مراتب متفاوت است. سند 2030 هم که برخی به دنبال اجرای آن هستند، به معنای پذیرفتن اصول آمریکایی و قبول جهانیسازی از سوی موافقین چنین برنامهای است.
🔸2ـ امروز بخش اعظمی از قدرت آمریکا برگرفته از عملیات روانی است. وقتی این کشور به کشور دیگری حمله نظامی میکند از ماهها قبل عملیات روانی علیه آن کشور را شروع میکند تا بتواند افکار عمومی را با خود همراه کند. بنابراین آمریکا از قدرت حقیقی در همه عرصهها برخوردار نیست. اشاره ی رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «دشمن نفسهای آخر را میکشد» تأکیدی بر این واقعیت است که جمهوری اسلامی ایران ماهیت اصلی آمریکا را درک کرده است. مستقل بودن ایران آغاز حرکتی است که جرئت مقابله با سیاستهای آمریکا را در منطقه و جهان به کشورها داده است.
@chekhabarazkoja
🔴 پرحاشیه ها مشغول حاشیه سازی هستند.
🔹در همه جای جهان سلبریتی ها در مواقع حساس و مقاطع بروز مشکلات به دلیل جایگاه و شهرتی که دارند، با موضع گیری ها و حضورشان سبب آرامش و دلگرمی مردم می شوند؛ اما این موضوع در کشور ما درباره برخی از این چهره ها تا حدودی متفاوت است.
🔸اگر حضوری در منطقه حادثه دارند یا برای عکس یادگاری است یا برای دخالت در کارهای نهادهای امدادی و خیریه ها مانند جمع آوری کمک های مردمی و ... که در سال های اخیر به ویژه در زلزله کرمانشاه سبب بروز مشکلاتی شد!
🔹اما در کنار حاشیه هایی که برخی از این چهره ها در کوران سیل اخیر آفریدند، توئیت مهناز افشار یکی از هنر پیشه های پر حاشیه کشور واکنش های فراوانی را به دنبال داشت.
🔸او که در پیامی عجیب و قابل تامل از کمک های گروه های امدادی عراق به سیل زدگان کشورمان انتقاد کرده بود و با حمایت دشمنان ملت ایران و بدخواهان دو کشور مسلمان از جمله ربع پهلوی همراه شد، مورد انتقاد طیف های وسیع داخلی قرار گرفت که در اینجا قصد پرداختن به آنها را نداریم.
🔹جالب اینجاست که در این میان، محمد رضا جلایی پور، از فعالان اصلاح طلب حاضر در مناطق سیل زده با انتشار پستی در کانال تلگرامی خود نوشت: 《تنها لودری که در منطقه گلدشت اهواز داشت برای ساختن سیل بند به ایرانیان عرب این محله کمک می کرد مال حشد الشعبی (بسیج مردمی عداق) بود و اهالی محل هم به وضوح از کمک نیروهای مردمی همسایه عراقی شان راضی بودند.کاری به مطلوبیت و نحوه حضور حشدالشعبی برای کمک به سیل زدگان خوزستان ندارم، اما بامزه است که کسانی با ژست ملی گرایانه و استقلال گرایانه بیشترین حمله را به کمک و حضور آنها به هموطنان سیل زده شان می کنند که خودشان وابسته به پول بن سلمان و نتانیاهو و ترامپند.
🔸در صف اول یادگاری با ایران ستیزان و حمایت از مداخله آمریکا و انواع تحریم علیه ایران و حضور نظامی آمریکا در منطقه اند و در خفا هم دل شان برای حمله نظامی آمریکا به ایران لک زده.
انگار فقط حضور چشم آبی ها در ایران اشکال ندارد.》
@chekhabarazkoja
🔴 روش های متفاوت برای هدف مشترک❗️
🔹دونالد ترامپ از برجام خارج شد، چون مدعی بود برجام توافقی ناقص و بد است! او بزرگترین نقص برجام را وجود بند غروب آفتاب میدانست؛ بندی که به ایران اجازه از سرگیری غنیسازی اورانیوم را پس از 15 سال میدهد.
🔸رئیسجمهور آمریکا پس از ناکام ماندن فشارهای فراوان برای تغییر یا حذف این بند یا مذاکره مجدد برای توافقی جدید در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ از برجام خارج شد؛ اما اروپاییها همچنان اعلام کردند برخلاف نفر اول کاخ سفید در این توافق خواهند ماند و حقوق ایران از این توافق بینالمللی را تأمین خواهند کرد!
🔹اما شگفت آنکه اروپاییها پس از گذشت حدود یک سال از خروج آمریکا از برجام همچنان در انجام وعدههای خود برای جبران خروج آمریکا تعلل کرده و اکنون هم شاهد آن هستیم که کمکم حرفهای ترامپ را تکرار میکنند!
🔸چندی پیش فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که بارها بابت خروج آمریکا از برجام ابراز تأسف کرده، گفته است: «تمام ۱۰۴ صفحه برجام را بخوانید؛ هیچ بندی به نام «بند غروب» در برجام وجود ندارد.» «ژرار آرو» سفیر فرانسه در آمریکا نیز در حساب توئیتر خود به صراحت نوشته است: «هیچ «غروبی» بعد از برجام وجود ندارد.» این دیپلمات فرانسوی اضافه کرده است: «همانگونه که در سال ۲۰۰۲ گفتیم، غنیسازی اورانیوم بدون برنامه غیرنظامی موثق براساس انپیتی غیرمجاز بود. ما در سال ۲۰۲۵ نیز اگر لازم باشد میتوانیم همانگونه پاسخ دهیم. تحریمها اعمال شد و باز میتواند اعمال شود. هیچ «غروبی» بعد از برجام وجود ندارد.»
🔹 آرو توجیهپذیری غنیسازی بومی برای ایران را زیرسؤال برده و نوشته است: «روسیه اورانیوم غنی شده برای نیروگاه هستهای بوشهر را تأمین میکند؛ لذا هیچ دلیل موجهی برای غنیسازی گسترده اورانیوم از سوی ایران پس از برجام وجود ندارد.» جملاتی که بار دیگر به اثبات رساند فرقی میان دیدگاه آمریکا و اروپا نیست و آنها فقط در روشهای رسیدن به اهداف خود اختلافنظر دارند!
@chekhabarazkoja