🔰چنین جلساتی برای ما جزو بهترین ساعتها بود
📚 قم را در یک روز سخت و بحرانی ترک کردم. من و تعدادی از دوستان، به خاطر اتفاقی که دقیقا به یاد ندارم، تحت تعقیب بودیم. ما از در مخفی پشت «مدرسهی خان» که در زیرزمین رختشویخانه بود، بیرون رفتیم. من سوار اتوبوسی شدم که بیشتر مسافران آن از طلاب و علمایی بودند که برای تبلیغ سفر میکردند. اتوبوس از قم به مقصد کرمان حرکت کرد. کرمان، آخرین مقصد اتوبوس، حدود هزار کیلومتر تا قم فاصله دارد. بیش از سی مبلغ دینی که در این اتوبوس بودند، تدریجا در شهرها و روستاهای بین راه پیاده میشدند. تا آنجا که به یاد دارم، در میان مسافران، آیتالله سبحانی هم بود. وقتی اتوبوس به اصفهان رسید، شب شده بود و میبایستی راننده و مسافران استراحت کنند. ما برای کل این مجموعه، یک خانهی کوچک را دربست اجاره کردیم و شب خوبی را در آنجا گذراندیم و دربارهی مسائل مختلفی گفتوگو کردیم، که آمیزهای از حرف زدن و بیان گرفتاریها، امیدها و آرزوها، و امور تبلیغی بود. چنین جلساتی برای ما جزو بهترین ساعتها و لحظهها بود. منبع : کتاب خون دلی که لعل شد.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
@chekhabarazkoja
✅تعداد جوانهای مؤمن و پرانگیزه چندین برابر اول انقلاب است
💢حرف ملّت در تمام این سالهای متمادی یک حرف بود و امروز که چهل سال از آن روزها میگذرد، ملّت ما همان منطق، همان مسیر، همان هدف را دنبال میکند؛ منتها امروز پختهتر است، باتجربهتر است، واردتر است. از لحاظ انگیزه هم اگر نگوییم امروز جوانهای ما پُرانگیزهتر از آن روز هستند، حدّاقل مثل همان انگیزهها را دارند، علاوه بر اینکه پُرتعدادترند؛ یعنی امروز تعداد جوانهای مؤمن پُرانگیزهای که حاضرند در میدانهای خطر سینهسپر کنند، چندین برابر جوانهای ما در آستانهی انقلاب و در سالهای اوّل انقلاب است؛ این خطّ مستمرّ این کشور است. ۱۹/۱۰/۹۶
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
@chekhabarazkoja
🇮🇷 شهید محسن میراحمدی (۱۳۶۵-۱۳۵۱ اراک)
امروز افتخارمان این است که در راه خدا جهاد میکنیم و بر حقانیت آن آگاهیم و راهی باقی نمانده که یا پیروز شویم و یا شهادت را چون اسلحهای مرگبار بر فرق دشمن فرود آوریم. پیروزی شما یک راه دارد و آن وحدت و همبستگی شما و شتاب به سوی جبهههاست و ای کسانی که دم از انقلاب زده و در پشت پرده به اسلام و انقلاب ضربه میزنید! بدانید که شما [روز] خوش نخواهید دید و خدا شما را نخواهد بخشید. ملت ایران هوشیار است و جرم شما در هر پست و مقامی که باشید، سنگین [است] و در آتش جهنم خواهید سوخت. ببینید دشمن اصلی ما کیست و با آن بجنگید. همه با هم برادر باشید و به سوی جبههها بشتابید که امسال، ان شاءالله سال پیروزی است. آمریکای جنایتکار نابودی خود را به دست ایران خواهد دید [که] توسط مزدور و حلقه به گوش، صدام، به خیال خام خود میخواهد جمهوری اسلامی را از بین ببرد. عراق و کشورهای مرتجع شرق و غرب، از صدور اسلام وحشت دارند و بدانید که وحدت و همبستگی شما باعث میشود که دشمن را شکست دهید.
#وحدت
#رمز_پیروزی
@chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
❤️ #قرار_عاشقانه❤️
🍃 #نهج_البلاغه_خوانی🍃
💐💐بسم الله الرحمن الرحیم💐💐
🍃 #خطبه_صد_و_چهل_و_چهارم🍃
🍃 علت بعثت 🍃
🍃 بخش اول🍃
🍃فلسفه بعثت پيامبران🍃
💫خداوند پيامبران را بر انگيخت و وحى را به آنان اختصاص داد، و پيامبران را حجّت خود بر بندگان قرار داد، تا استدلالى يا جاى عذرى براى كسى باقى نماند، پس پيامبران انسان ها را، با زبان راستگويى به راه حق فراخواندند. آگاه باشيد كه خداوند از درون بندگان پرده بر مى گيرد، نه آن كه بر اسرار پوشيده آنان آگاه نيست، و بر آنچه در سينه ها نهفته دارند بى خبر است، بلكه خواست آنان را آزمايش كند، تا كدام يك، اعمال نيكو انجام مى دهد، و پاداش برابر نيكوكارى و كيفر مكافات در خور بدى ها باشد.💫
📚 ترجمه محمد دشتی/ص265
🌼 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌼
📡 @chekhabarazkoja
🌺
🌺
🌺
هدایت شده از KHAMENEI.IR
▪️رهبر انقلاب: امام صادق علیهالسلام را شهید کردند چون مبارز بود!
⚠ در برابر #تحریف بایستیم!
امام جعفر صادق -علیه السلام- اهل مبارزه و سیاست بودند یا نه؟
◀ پاسخ تفصیلی به این پرسش و توضیح علل و چگونگی رسوخ چنین شبهات و تحریفاتی در سیره شناسی اهل بیت-علیه السلام- را در کتاب #همرزمان_حسین، -گفتارهای نویافته آیتالله خامنهای در سال ۱۳۵۱ پیرامون سیره مبارزاتی و سیاسی ائمه- بخوانید.
📕 این کتاب از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است که میتوانید در کتابفروشیهای معتبر آن را تهیه کنید.
@Khamenei_ir
پاییز
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه #سؤال_هشتم : ❓آیا در دورهی جدید مدیریت قوه
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه
#سؤال_نهم :
❓در موضوع مبارزه با معضلات و مفاسد اجتماعی و اخلاقی مثل حاشیهنشینی یا فضای مجازی، قوهی قضائیه در دورهی جدید مدیریت خود چه رویکرد و برنامهای دارد؟
پاسخ: 🎤
ما بنا داریم در حل معضلات کشور به دولت کمک کنیم.
رویکرد دستگاه قضایی حمایت از دولتمردانی است که در میدان مبارزهی با مشکلات و در میدان خدمترسانی به مردم و «رونق تولید» هستند.
سمت و سوی قوهی قضائیه و رویکرد ما حمایت از این بخشهای مختلف است.
تعامل بین قوا که به آن اشاره کردم، در این راستا یک ضرورت است و انشاءاللّه این ضرورت را دنبال میکنیم.
#قوه_قضائیه
#مفاسد_اجتماعی
#مفاسد_اخلاقی
@chekhabarazkoja
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه
#سؤال_دهم :
❓برخی افزایش قیمتها که در سال گذشته در حوزهی #اقتصادی اتفاق افتاد، علاوه بر ضعف در سیاستگذاری، به دلیل مشکلاتی مثل #احتکار نیز بود.
قوهی قضائیه برای پیشگیری از تداوم این امور در سال جاری چه برنامههایی را در دستور کار دارد؟
پاسخ: 🎤
اصولاً تنظیم بازار و اقتصاد کشور در دست دولت است.
قانونگذار سازمانی را برای ضمانت در تنظیم بازار به عنوان سازمان تعزیرات حکومتی پیشبینی کرده که زیر نظر دولت و وزارت دادگستری است.
این سازمان ضمانت اجرا و اختیاراتی دارد که دستگاه قضا به آن محول کرده است و میتواند برخورد کند یا حکم به برگشت مبالغی بدهد که غیر حق دریافت شده است. همچنین اختیار در دادن احکامی در این زمینه را دارد که در دستگاه قضایی صادر میشود.
لکن ما در این بحران اخیر به این نتیجه رسیدهایم که دولت یا سازمان تعزیرات حکومتی بهتنهایی کفایت نمیکند و دستگاه قضایی نیز باید برای کمک به دولت به میدان بیاید.
به همین منظور، دادستانهای ما در سراسر کشور فعال شدهاند که با کمک سازمان تعزیرات و دولتمردان در تنظیم بازار به مبارزه با افراد سوداگر و سودجو بپردازند.
گامهای خوبی نیز در این زمینه برداشته شده که در جهت تثبیت قیمتها مؤثر بود.
این کمک دستگاه قضایی به دستگاه اجرایی است که همچنان هم در دستور کار ماست.
هر جا که نیاز باشد و دولت یا ستاد تنظیم بازار اعلام کند، ما خودمان را موظف میدانیم که در جهت حمایت از حقوق مردم و حقوق عامه و برخورد با سوداگران و سودجویان وارد عمل بشویم و اجازه ندهیم افراد سودجو از فرصتها سوءاستفاده کنند.
#قوه_قضائیه
@chekhabarazkoja
پاییز
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 2️⃣1️⃣ چهارده دلیل برای اثبات عدم کفا
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 3️⃣1️⃣
چهارده دلیل برای اثبات عدم کفایت بنیصدر:
۷- رئیسجمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند.
تخلف از این کار قطعاً اگر خیانت نباشد، بیکفایتی سیاسی و اخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگری است.
در طول ۹ ماه گذشته، یعنی اوایل تشکیل دولت جدید و پیش از آن، بزرگترین بلندگوی تبلیغاتی علیه رژیم جمهوری اسلامی، آقای بنیصدر بود و شگفتا که با اصرار در مطبوعات خارج نیز درج و منتشر شد.
دولت رجایی را مصیبتی بالاتر از جنگ دانستن، دولت اسلامی را یک دولت بیقانون معرفی کردن، اینها عیناً تعبیرات خود ایشان است که در مصاحبههای خارجی ایشان وجود دارد و در نزد من هم الآن موجود است، آزادی را در ایران بهکلی پایمال شده وانمود کردن، شایعهی شکنجه را علیرغم گزارش صلیب سرخ و نیز کمیسیون تحقیق در سطح عالم گستردن و خلاصه رژیم کنونی را از رژیم شاه هم بدتر معرفی کردن، جزو شاهبیتهای اظهارات آقای بنیصدر است.
به گوشهای از مصاحبه با لوماتن توجه کنید:
آقای بنیصدر میفرمایند: «اکنون دیگر قانون وجود ندارد. چون گذشته افراد را دستگیر میکنند. شکنجه میدهند. کمیسیونی برای تحقیق در این مورد تشکیل شد و گزارش مسخرهای نیز تنظیم کردهاند. انسان هیچ حقی ندارد. او را دستگیر میکنند و چون زباله از بین میبرند. قبلاً لااقل دورنماهایی وجود داشت؛ دورنماهای تمدن بزرگ، امروز حتی این هم وجود ندارد.»
آیا واقعاً میتوان تصور کرد که این رئیسجمهور یک کشور است که دربارهی کشور و نظام خود سخن میگوید؟ ملت ایران باید بداند که آقای بنیصدر با این اظهارات چه کسانی را در سطح جهان خشنود میکرد.
نامهی سرگشادهی آقای بنیصدر به امام که در آن، همهی این اتهاماتِ بیقدر کنندهی جمهوری اسلامی، به اضافهی نسبت تلویحی خیلی از اشکالات به شخص امام گنجانیده شده است، چگونه پخش شد و چگونه در سطح جهان منتشر گشت؟
در دست ما سندی هست که چگونگی انتشار آن را در سطح جهان روشن میکند.
یکی از کارمندان روزنامهی «هرالد تریبون» فاش میکند که در دوم نوامبر ۱۹۸۰ یک ایرانی به دفتر آن روزنامه آمد و پرسید که درج یک آگهی در روزنامهی مذکور چقدر خرج برمیدارد؟ او نمیخواست که مشخص شود نامه به صورت آگهی چاپ شده و مایل بود به صورت خبر درج شود.
روزنامه برای این کار مبلغ گزافی مطالبه میکند و وی از آن امتناع میورزد.
در روز ۱۶ ژانویه ۱۹۸۱ در حالی که نامهای از دفتر مرکزی «هرالد تریبون» در نیویورک به دست داشت، مجدداً به آن روزنامه مراجعه میکند.
در آن نامه دستور داده شده بود که نامهی بنیصدر بدون دریافت وجه چاپ شود و بدین ترتیب به توصیهی دفتر نیویورک آن نامه تماماً در صفحهی اول روزنامه درج میگردد.
(در این هنگام حجتالاسلام خامنهای، صفحهی اول روزنامهی هرالد تریبون را که نامهی آقای بنیصدر در آن چاپ شده است، به نمایندگان مجلس و حضار جلسه نشان میدهد.)
کوشش آقای بنیصدر در بیآبرو کردن جمهوری اسلامی، بیشک با منافع دشمنان جهانی منطبق و مورد علاقهی آنهاست.
این کمک را به کمتر از عدم کفایت سیاسی نمیتوان به چیزی تعبیر کرد.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰
#امام_خامنه_ای
#استقلال_ملی
#بنی_صدر
@chekhabarazkoja
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 4️⃣1️⃣
چهارده دلیل برای اثبات عدم کفایت بنیصدر:
۸- کمترین حد کفایت سیاسی آن است که محدودهی مشاوران نزدیکتر و یاران و همکاران رئیسجمهور از عناصر بدسابقه و بدنام و لااقل مشکوک و مورد سوءظن پاک باشند.
اینجا من لازم ندانستم در مورد اطرافیان آقای بنیصدر توضیحات زیادی بدهم، چرا که دربارهی آقای تقوا همین روزها مطالبی در روزنامه افشا شده بود.
دربارهی آقای فضلینژاد و بعضی از آقایان دیگر که آن اسناد را از وزارتخانه بردهاند، لزومی ندارد که وقت را بگیریم.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰
#امام_خامنه_ای
#استقلال_ملی
#بنی_صدر
@chekhabarazkoja
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 5️⃣1️⃣
چهارده دلیل برای اثبات عدم کفایت بنیصدر:
۹- افشای اسرار اقتصادی کشور نیز یکی دیگر از دلایل عدم کفایت آقای بنیصدر است.
اظهار میزان نیاز ایران به صدور نفت و میزان موجودی ارزی کشور و اظهار فلج اقتصادی از آن جمله است.
وی بیآنکه توجه کند که موجودی ارزی در ماه هشتم سال پایین است، (که ایشان آنوقت این را صریحاً اظهار کردند) نمیتوان آن را گناه دولتی دانست که در اواسط ماه ششم بر سر کار آمده است، بلکه معلول عدم کفایت دستگاهی است که بیش از ۹ ماه بر جریان اقتصاد جامعه و بانک مرکزی مسلط است و این خود او و دوستان نزدیکش را محکوم میکند.
دولت رجایی را و در حقیقت کشور جمهوری اسلامی را در جهان بیاعتبار کرد و ضربهی مهلکی بر اعتبار اقتصادی ایران در جهان وارد آورد.
ایشان صریحاً اعلان کرد که ما چقدر ذخیرهی ارزی داریم، برای اینکه آقای رجایی را بکوبد و بگوید که دولت از بانک مرکزی وام گرفته و چه کرده و کم شده، در حالیکه تنظیم پول مستقیماً مسئولیتش با دستگاه اقتصادی کشور، یعنی بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی است و اینکه آقای مهندس سحابی دیروز گفت که بنیصدر سه ماه وزیر اقتصاد و دارایی بود، این خلاف است.
آقای بنیصدر بعد از آن هم که رئیسجمهور شد، خودش یک کفیلی گذاشت در شورای انقلاب.
همان وقت با تعیین یک وزیر در شورای انقلاب مخالفت شد؛ یعنی ماها مخالفت میکردیم و میگفتیم که باید به تصویب شورای انقلاب برسد و ایشان میخواست خودش کسی را بگذارد. تفصیلات زیادی دارد.
ایشان میتوانست به راحتی یک اکثریت ضعیفی در شورای انقلاب پیدا کند، یعنی آقای بنیصدر از همان وقت در شورای انقلاب یک اکثریت ضعیف یعنی نصف به علاوه یک میتوانست برای خودش درست کند، دست و پا کند و این کار را هم کرد مثل خیلی کارهای خلاف قانون دیگر.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰
#امام_خامنه_ای
#استقلال_ملی
#بنی_صدر
@chekhabarazkoja
پاییز
📖 چه کسانی آیتالله خامنهای را ترور کردند؟ 3⃣ #فرقانی_ها آن چه اهمیت فکر انحرافی فرقان را بیش تر م
📖 چه کسانی آیتالله خامنهای را ترور کردند؟ 4⃣
#فرقانی_ها
دستگیریها توسط تیم بررسی که به دستور امام شروع به کار کردهاند از همان اردیبهشتماه شروع میشود و چندماه کار اطلاعاتی منجر به شناسایی بیش از ۱۰ خانهی تیمی #فرقان میشود. نهایتاً طی عملیاتی در ۱۸ دیماه ۱۳۵۸ عناصر اصلی فرقان از جمله اکبر گودرزی رهبر این گروهک دستگیر میشوند.
با توجه به این که اغلب اعضای فرقان جوانان فریبخورده بودند، بنابراین دستاندرکاران پرونده با برگزاری جلسات صحبت و پرسش و پاسخ کوشیدند ذهن آن ها را روشن کرده و از گمراهی نجات دهند.
رسیدگی قضایی به جرائم افراد و بحثهای عقیدتی که ساعتها به طول میانجامید به طور موازی دنبال میشدند. بحثها و پرسش و پاسخها در نهایت منجر به بازگشت تعداد قابل توجهی از فرقانیها و توبهی آنها شد.
اکبر گودرزی نهایتاً ۳ خرداد ۵۹ به همراه جمعی دیگر از اعضای فرقان اعدام شد.
تعدادی از اعضای فرقان نیز که دستشان به جنایت و قتل آلوده نبود به حبس محکوم شدند.
برخی توابین هم به جبهه رفتند و بعدها شهید شدند.
پس از اعدام گودرزی فرقان شمارهی ۲۵ نشریه را به گودرزی اختصاص داد و با چاپ تصویری از وی در ذیل عکس، عبارت: «مجاهد تشیع مظلوم، شهید ششم ایدئولوژیک شیعه اکبر گودرزی!» را درج نمود.
فرقان پیش از این پس از شهید اول، شهید ثانی و شهید ثالث؛ «مجید شریف واقفی» را شهید چهارم و «شریعتی» را شهید پنجم نامیده بود.
بازخوانی اسناد #ترور_ناموفق #رهبر_انقلاب در تیرماه ۱۳۶۰
#رهروان_فرقان
#گروهک_فرقان
@chekhabarazkoja
📖 چه کسانی آیتالله خامنهای را ترور کردند؟ 5⃣
پسا #فرقــانی_ها
«محمد متحدی» مسئول شاخهی نظامی #فرقان بود که در دستگیریهای اولیه در اردیبهشت ۵۸ دستگیر میشود اما با معرفی خود به عنوان یک فرد عادی و با توجه به این که هنوز اعضای اصلی فرقان دستگیر نشده بودند آزاد میشود.
او یک بار دیگر در آبانماه دستگیر میشود اما خود را «مهدی سیفی» معرفی میکند و پس از حدود یکماه که در بازداشت به سر میبرد لولهی شوفاژ زیر پنجره را کج میکند و با بریدن میلهی پنجره فرار میکند.
اغلب ترورها با تأیید اکبر گودرزی و محمد متحدی انجام میشد و متحدی خود در ۳ ترور #شهید_عراقی ، #تقی_حاجی_طرخانی و ترور #شهید_قاضی_طباطبایی حضور داشت.
او عامل شستشوی مغزی تعدادی از جوانان و جذب آن ها به فرقان بود.
یکی از آن ها «مسعود تقیزاده» عامل ترور شهید قاضی طباطبایی در آبان ۵۸ بود.
متحدی پس از اعدام گودرزی با جمع کردن اعضای باقیماندهی فرقان تشکیلات «رهروان فرقان» را راهاندازی میکند.
«رهروان فرقان» که به نوعی همان تشکیلات تبریز فرقان بودند با هدف انتقام خون به اصطلاح شهدای فرقان به تهران میآیند و ترور #آیت_الله_ربانی_شیرازی ، #آیت_الله_موسوی_اردبیلی ، حجتالاسلام #عبدالمجید_معادیخواه از حکام شرع دادگاه فرقان و #آیت_الله_خامنهای را در دستور کار قرار میدهند.
ترورهایی که بیش از آنکه جنبهی سیاسی یا ایدئولوژیک داشته باشد، جنبهی انتقامگیری از نظام و ابراز وجود و حیات فرقان در عرصه را دارد.
۸ فروردین ۶۰ آیتالله ربانی شیرازی در شیراز هدف گلوله قرار میگیرد ولی به شهادت نمیرسد.
امامخمینی رحمهالله در بخشی از پیام خود به ایشان چنین مینویسد: «از سوء قصد به جنابعالی مطلع شدم. این نحو برخورد با روحانیون متعهد، برنامهی منحرفین بوده و هست و غرض آنان خارج نمودن جمع کاردان و متعهد از صحنه است؛ غافل از آن که به حکم تاریخ، روحانیون آگاه در تمام صحنههای سیاسی پیشقدم بودهاند و ترور اشخاص نمیتواند آنان را مأیوس کند و راه را برای بدخواهان به اسلام و کشور باز کنند.»
بازخوانی اسناد #ترور_ناموفق #رهبر_انقلاب در تیرماه ۱۳۶۰
#رهروان_فرقان
#گروهک_فرقان
@chekhabarazkoja
📖 چه کسانی آیتالله خامنهای را ترور کردند؟ 6⃣
طرح #ترور
«رهروان فرقان» پس از ترور ناموفق #آیت_الله_ربانی_شیرازی چندینبار برای ترور #آیت_الله_موسوی_اردبیلی و حجتالاسلام #معادیخواه اقدام میکنند، اما موفق نمیشوند. هر بار یا بمبی که در مسیر کار گذاشته بودند عمل نمیکرد، یا مسیر خودروی حامل شخصیت عوض میشد.
ناموفقبودن ترور به شیوهی بمبگذاری در مسیر عبور شخصیتها و بالابودن ریسک ترور به شیوهی سوار بر موتور، «رهروان فرقان» را به سمت ایدهی جدید استفاده از ضبط صوت بمبگذاری شده میبرد. ایدهای که اولینبار توسط محمد متحدی مطرح میشود.
مسعود تقیزاده در اینباره میگوید:
«این طرح مخصوصاً بعد از عدم موفقیت در کارهای [حجتالاسلام] معادیخواه یا [آیتالله] موسوی اردبیلی خیلی فکر مهدی را مشغول کرده بود.
یک طرحی را برای من کشیده بود که از روی آن یکی را درست کنم و آن یک مکعب مستطیل بود که در آن چند سوراخ به نظر ۹ میلیمتری با فواصل مساوی تعبیه شده بود و سپس بعد از تهیهی آن که من به یک تراشکاری دادم و حتی وی مشکوک شده بود و اوستایش گفته بود که این برای اسلحه است و من با هزار مکافات و توجیه بالاخره گرفتم و مهدی بعد از چند روز کار روی آن چیزی درست کرده بود به قرار زیر که چهار تا فشنگ در سوراخها قرار میداد (در هر سوراخ یک عدد) و سپس یک صفحه را که چهار میخ به آن وصل کرده بود و توسط یک محور وسط این صفحه را به سمت مکعب مستطیل میکشید که اگر ضامن را کشیده و صفحه را به عقب برده و رها میکردیم، میخها بر روی فشنگها خورده و آن ها هم عمل میکردند.
البته به نظر درست بود ولی وقتی من و رضا در جادهی سولقان آن را هر چه امتحان کردیم عمل نکرد. اولین دفعه با ماشین رفتیم، حسین هم بود که عمل نکرد. وقتی دفعهی دوم که مهدی میگفت حتماً ضامنش را نکشیدهاید با رضا رفتیم، باز هم نتیجه نداد.
به این ترتیب مسئله مانده بود تا این که مهدی طرحش را تغییر داده و این بار به جای چهار سوراخ یک سوراخ گذاشته بود. قسمتی با قطر بزرگ و این همان طرحی بود که در ضبط [ترور آیتالله] خامنهای استفاده شد.
البته این را امتحان کرده بودم و خوب هم عمل کرده بود. البته به غیر از من مهدی خودش امتحان کرده بود و این دفعه در انتهای آن سوراخ که قطرش حدود ۱cm بود به یک سوراخ کوچک منتهی میشد، آن سیم چاشنی برق از آن جا خارج میشد و سپس مقداری باروت روی چاشنی ریخته و سپس هم تعدادی ساچمهی بلبرینگ روی آن ریخته و دایرهی پلاستیکی و چسب روی آنها گذاشته و ثابت میکردند.»
بازخوانی اسناد #ترور_ناموفق #رهبر_انقلاب در تیرماه ۱۳۶۰
#رهروان_فرقان
#گروهک_فرقان
@chekhabarazkoja
پاییز
مبارزهی امام صادق یک مبارزهی پنهانی بود @chekhabarazkoja
⚫️ مبارزهی امام صادق یک مبارزهی پنهانی بود
اولا امام صادق تفکر انقلابی اسلامی را که پادشاهان اموی حاضر به تحمل آن نبودند در میان مسلمانها رایج کرد.
به طوری که در سراسر جهان اسلام امام خودش در مدینه بود، در حجاز، در عراق، در خراسان، در سیستان، در یمن، در مصر، در تمام آفاق وسیع اسلامی کسانی بودند که معتقد به امامت امام صادق بودند و علاقمند به آن حضرت بودند و اسلام را از دیدگاه امام صادق میشناختند و بس. اما امام صادق به این اکتفا نمیکرد.
در میان این هزاران هزار انسانی که به او معتقد بودند و علاقمند بودند یک جمع کوچکی را، که یک تشکیلات پنهانی و مخفی را تشکیل میدادند به وجود آورده بود، جمع شیعیان مخلص و فداکار.
آنهایی را که اسرار امام صادق دست آنهاست، آنهایی که اگر پادشاهان و امرای بنیامیه آنها را میشناختند، با بدترین وضعی به شهادت میرساندند و در میان یاران امام صادق کسانی هستند که با همین وضع، با شدت، در زیر شکنجه جان سپردند بدون اینکه حاضر باشند کلمهای از اسرار امام صادق را بیان کنند.
اینها آن جمع شیعیان خاص بودند، اصحاب نزدیک.
البته این جمع از زمان امیرالمؤمنین علیهالصلاةوالسلام سابقه دارد؛ از بعد از شهادت امیرالمؤمنین و از هنگام صلح امام حسن با معاویه من نشانههای این جمع متشکل را که دور ائمه را میگرفتند و کارهای دشوار و حساس را انجام میدادند دیدهام تا زمان حسینبنعلی علیهالسلام و بعد در زمان امام سجاد و بعد زمان امام باقر اما گسترش این جمع در زمان امام صادق بود.
البته امام صادق در رابطهی با این جمع با کمال تقیه رفتار میکرد. دائما به آنها سفارش میکرد که اسرار او را برملا نکنند، افشا نکنند، حرفها را نزنند.
بعضی خیال میکنند اسرار امام صادق که مثلا به معلیبنخنیس یا دیگران، میگوید آنها را نگویید، اینها اسرار الهی است.
اسرار الهی را امام صادق چرا مخفی کند.
اسرار الهی، احکام فقه، معارف گوناگون را امام صادق برملا می کرد، پخش میکرد، همه جا میگفت،
اما یک چیزهایی هم بودند که آنها را نباید کسی بداند، آنها همان چیزهایی بودند که در دل شیعیان امام صادق، شیعیان نزدیک، این امید را به وجود آورده بود که امام صادق قائمی است که قیام خواهد کرد و حکومت علوی را و حکومت آل محمد را برقرار خواهد ساخت و امام صادق در این مبارزهی طولانی، توفیقات زیادی داشت.
۱۳۶۲/۰۵/۱۴
#امام_صادق (ع)
@chekhabarazkoja
پاییز
امام صادق علیهالسلام و داعیه تشکیل حکومت اسلامی @chekhabarazkoja
⚫️ امام صادق علیهالسلام و داعیه تشکیل حکومت اسلامی
بعضی خیال میکنند که امام صادق به سیاست کاری نداشت، علیه دستگاه فعالیتی نمیکرد، در صدد ایجاد حکومت الهی و علوی نبود، این خطاست؛
که متأسفانه مشاهده میشود که، با اینکه این قضیه بارها گفته شده و اهل فضل و اهل فن، باید دنبال کنند و بروند مدارک را ببینند به نکات توجه کنند و البته این کار هم انجام میگیرد به وسیلهی عدهی زیادی از صاحبان ذوق سلیم؛
اما باز گوشه و کنار کسانی پیدا میشوند که در نوشتهها و گفتههای خودشان، توجه به این نکته نمیکنند که امام صادق علیهالصلاةوالسلام، ماهیت مبارزهاش یک ماهیت سیاسی بود، کار #فرهنگی او هم کار #سیاسی بود.
وقتی امام صادق میگوید من امامم، امام یعنی چه؟
#امام یعنی حاکم جامعه، امام یعنی رئیس جامعه، یعنی من همان کسی هستم که این خلیفهی غاصب بی دین، جای مرا گرفته.
خب این حرف آیا یک حرف سیاسی است یا یک حرف فرهنگی است؟
۱۳۶۸/۰۳/۱۲
#امام_صادق (ع)
@chekhabarazkoja
🚩آمریکایی ها نتوانستند مقاصدشان را از راه فشار ها به دشت بیاورند. می گویند بیایید با ما مذاکره کنید تا پیشرفت کنید. بله! ما پیشرفت می کنیم اما بدون شما؛ مذاکره یک فریب است.
(۱۳۹۸/۴/۵)
💠امام خامنه ای
@chekhabarazkoja
🔴 این کلاغ، آن قناری نیست!
🔹«اینستکس» یا سامانه حمایت از مبادلات تجاری در ژانویه ۲۰۱۹ ایجاد شد و قرار بود شرکتهای اروپایی را مقدور سازد که با ایران به تجارت بپردازند بدون اینکه در معرض خطر قانون تحریم آمریکا قرار گیرند. تا اینکه در روزهای اخیر خبر عملیاتی شدن این سامانه رسانهای شده، در حالی که یک جریان رسانهای خاص، بدون اینکه اشاره کند با راهاندازی اینستکس دقیقاً چه اتفاقی خواهد افتاد، درباره راهاندازی این سامانه تبلیغات گستردهای را آغاز کرده است تا القا کند اروپاییها به تعهدات خود در برجام عمل کردهاند. در این جنجال تبلیغاتی، جالبترین نکته این است که گفته میشود «نخستین انتقال بانکی توسط اینستکس انجام شد»، در حالی که این سامانه، هیچ ارتباطی با سازوکار بانکی ندارد، صرفاً یک سامانه تهاتری محدود به غذا و داروست و تحریمهایی که اروپاییها در برجام متعهد به برداشته شدن آنها شدهاند، همچنان پابرجا خواهند بود.
🔸نکته بسیار جالبتر اینکه این تصور اشتباه است که ایران از اروپا اقلام کشاورزی وارد میکند و اینستکس، این یک مشکل را حل خواهد کرد! در واقع، شرکتهای اروپایی، دلال و واسطه فروش هستند و اقلام کشاورزی که به ایران صادر میکنند، خودشان فیالمثل از آمریکای لاتین خریداری کردهاند! به عبارتی، اگر سامانه اینستکس با کشورهای مبدأ اقلام کشاورزی ایجاد میشد، برای ما بهصرفهتر بود!
🔹کشورهای اروپایی با راهاندازی اینستکس نباید انتظار این را داشته باشند که ایران، وعده خود را برای ادامه کاهش تعهدات برجامی عملیاتی نکند؛ چراکه اینستکس همان «تقریباً هیچ» است که نه خرید نفتی بر اساس آن در کار است، نه تجارت اقلامی که آمریکا تحریم کرده (نظیر قطعات خودرو) و نه عادی شدن روابط بانکی.
راهاندازی اینستکس در روزهای آینده از سوی جریان لیبرال در بوق و کرنا خواهد شد تا به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تصویب لوایح تکلیفیFATF فشار بیاورند. بعید نیست تیتر بزنند که «اینستکس راهاندازی شد، حال نوبت مجمع تشخیص است!»
🔸نباید از این واقعیت غفلت کرد که این سامانه، اولاً به هیچ عنوان ارتباطی به مناسبات بانکی ندارد که به FATF ربط پیدا کند، ثانیاً محدود به غذا و داروست، ثالثاً حتی نفت در برابر غذا هم نیست، چرا که اروپاییها از طریق این سامانه از ایران نفتی نخواهند خرید. در چنین شرایطی باید هوشیار باشیم که این کلاغ سیاه آن قناری موعود برجام نیست و طعمهای است که ما را در دام خودتحریمی میاندازد./بصیرت
@chekhabarazkoja
🔴 أَلَيسَ الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ
🔹علتالعلل همه آنچه این روزها در منطقه ما میگذرد را میتوان در جملهای که رهبر جنبش انصارالله یمن در تازهترین نطق تلویزیونیاش بیان کرد، یافت؛ آنجا که «عبدالملک الحوثی» میگوید: «از نظر عربستان و امارات همه باید تسلیم و فرمانبردار آمریکا و اسرائیل(رژیم صهیونیستی) باشند.»
🔸این عبارت دقیقاً نشان میدهد چرا در منطقه غرب آسیا یک تقابل و رویارویی بزرگ به وجود آمده است! تقابلی که یک سوی آن شاهزادگان سعودی و اماراتی، رژیم غاصب صهیونیستی و دیگر حکام مرتجع با حمایت کاخسفید قرار دارند و سوی دیگر آن محور مقاومت و ملتهای منطقه با پیشتازی و پیشرانی ملت بزرگ ایران هستند. همان تقابلی که هر روز در شکل و شمایلی تازه بروز و ظهور مییابد، یک روز در جنگ ظالمانه و جنایات هولناک ائتلاف سعودی علیه مردم مظلوم یمن، یک روز در سرکوب انقلاب مردمی در بحرین و روزی دیگر در کشتار بیرحمانه و حملات بیوقفه به نوار غزه، روزی در طرح معامله ننگین قرن، بار دیگر در فتنه گروهکهای تروریستی و تکفیری، زمانی در به راه انداختن جنگهای داخلی برای سرنگون کردن دولت قانونی سوریه، یک روز دیگر با تروریست خواندن حزبالله و تحریم آن، زمانی با راه انداختن فتنههای مذهبی در عراق و بالاتر از همه به کار گرفتن هر حربه و وسیلهای از ترور و آشوب و فتنه تا تحریم و تهدید علیه انقلاب اسلامی به عنوان قلب تپنده مقاومت؛ اتفاقاتی که همگی نشان میدهد رویارویی دو دیدگاه، «وابستگی و تسلیم در برابر استکبار» با «استقلال و مقاومت در مبارزه با استکبار» به روزهای سرنوشتساز خود رسیده و انشاءالله صبح پیروزی ملتهای منطقه بسیار نزدیک است.
🔹پیروزیای که نشانههای قریب بودن آن را میتوان به روشنی در عقبنشینیهای مکرر سران کاخ سفید و دستنشاندههایشان در منطقه، نفرت روزافزون ملتها از آمریکا و شکست طرحها و توطئههای آمریکایی مشاهده کرد./بصیرت
@chekhabarazkoja
⚜روزنامه «سازندگی» در گزارشی تأملبرانگیز به مناسبت درگذشت «علینقی عالیخانی»، وزیر اقتصاد رژیم پهلوی در دهه چهل، از وی تمجید کرده و با تیتر «حامی بورژوازی صنعتی» نوشته است:
⚜ «عالیخانی یکی از مدرنترین و جوانترین وزرای دولتی بود که موفق شد ساختارهای جدیدی در اقتصاد ایران پایهگذاری کند. او جمعی از نیروهای متخصص را کنار هم قرار داد و در نهایت مهمترین دوره حرکت صنعتی اقتصاد ایران را ساخت»!/بصیرت
@chekhabarazkoja