سلام
من افسردگی شدید دارم به طوری حادثه که روی رفتارم کنترلی ندارم و گاهی بد اخلاق میشم حرص وجوش زیاد میخورم .علت اصلیش هم پدرم در کودکی مادرم رو آزار داده یا خانواده مادریم که اذیتمون کردن حتی بیماری قلبی هم دارم .چیکار کنم بتونم افسردگیمو درمان کنم .تا علاوه بر خود به کسی دیگه بی احترامی نکنم علت افسردگی پدرومادر هستن.وگرنه خواهرام بهترینن
✍️سلام برای توجیه رفتارهای ناپسند دیگران را متهم نکنید. با مشاور صحبت کنید. الان خوب است خانواده شما هم بگویند علت رفتارهای بد ما شما هستید؟ افسردگی های شماست؟
🔹مشاوره خانوادگی:
https://eitaa.com/moshavereh_et
سلام .
عمم در طول زندگی که ازدواج کرده یکبار بجه بدنیا آورد این بار که باردار شد بچه تو شکمش بند ناف شد و فوت شد .
الان خیلی ناراحته چرا که بعد از ۱۰ سال باردار بود و
✍️سلام با مشاور تماس بگیرید
🔹مشاوره خانوادگی:
https://eitaa.com/moshavereh_et
سلام و احترام
بنده به خواهرم و بچه اش ظلم کردم عذرخواهی تقریبا انجام شده ولی خواهرم هنوز نمیتونه ببخشید البته کاملا حق دارد بنده را نبخشد
من چیکار باید کنم که این حل شود؟
راهکاری میشه به بنده بدهید
همین که خواهرم نبخشید باعث شده در کارم گره بسیار بیفتد بخاطر همین البته خواهرم حق دارد نبخشد چون من کاری که در حق شون کردم بسیار بد بوده
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام جبران کنید ضرر یا ضربه ای را که بهشان زده اید. همه چیز که با عذرخواهی تنها حل نمی شود
🆔 @p_eteghaadi
سلام من امروز دست گذاشتم روی قرآن وقسم دروغ خوردم دارم دیوانه میشم توبه کردم از خدا خواستم منو ببخشه دیگه تکرار نمیکنم حتی پولی که مال دییه هستو اگه همسرم نده خودم برمیگردونم فقط چکارکنم خدا منو ببخشه
✍️سلام حتما با دفتر مرجعتون تماس بگیرید👇👇👇
https://eitaa.com/moogharrabon/8159
سلام ضمن تشکر از جواب به سوالات مخاطبینتون یکی از کارشناسان تون در جواب فردی که افسردگی داره جواب نامناسبی دادن، من اصل متن رو میذارم و بعد این علت حرفم رو عرض میکنم:
ببینید ، افسردگی با این حالاتی که. ما تجربه میکنیم در زندگی کاملا متفاوته و کاملا یک بیماریه که نیاز به درمان داره،ما هیچ وقت به کسی که آسم داره نمیگیم خب اینهمه اکسیژن، تو چرا نمیتونی نفس بکشی یا حرف این کارشناس تون رو به فردی که از درد داره بخودش میپیچه که طبیعتاً شاید بد عنق و بد خلاقی میکنه نمیزنیم، نهایتا صبر میکنیم یکم بهتر که شد تذکر میدیم.
منطق حرف ایشون درسته اما باید باهمدردلی و همدلی گفته بشه
✍️سلام شما کسی را پیدا می کنید که دلیل رفتار ناشایستش را خودش بداند؟ توجیه کردن کارها کاری ندارد حتی انسان می تواند هر گناهی را مرتکب شود و بعد تقصیر را بیندازد به گردن خانواده بد، محیط بد و... اگر ایشان افسردگی هم دارد اولا نباید تلقین کند، ثانیا نباید دیگران را متهم کند، این باعث می شود انسان در درمانش سستی و تعلل کند ثالثا وقتی درد را شناخته قطعا درمانش با پیامک و در کانال نیست باید به متخصص مراجعه کند. همدردی را هم باید متخصص در صورت ضرورت انجام دهد. ببینید آیا خداوند چنین پاسخها و توجیهاتی را برای آزار دیگران از شما می پذیرد؟
🆔 @p_eteghaadi
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم. یه سوال دیگه اینکه وقتی حضرت ادم در بهشت از اون میوه که خدا خوردنش رو منع کرده بود خورد، از بهشت اخراج شد مگه شیطان تو بهشت هم هست؟؟ یعنی هرکس بره بهشت مثل حضرت آدم بازم شیطان میتونه وارد بهشت بشه و مثل دنیا بهشتیا رو گول بزنه
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام پاسخ سوالتان قبلا داده شده. بزنید رو لینک زیر👇👇👇
https://eitaa.com/p_eteghaadi/579
10.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 موشن گرافیک| توضیحاتی در مورد نجاست سگ در اسلام !!!
❕در کلیپ فوق از موضوعات ذیل بحث کرده ایم :
▫️دلیل شرعی نجاست سگ !
▫️فلسفه نجاست سگ !
▫️دیدگاه اسلام پیرامون چگونگی تعامل انسان با سگ !
🆔 @p_eteghaadi
سلام.ممنون وتشکرمیکنم از گروه بسیار خوب و مفید سوالی دلشتم درمورد همسرم هست نزدیک به بیست سال هست با خوبی دارم زندگی میکنم با سه فرزند.شوهرم کلا اخلاق بخصوصی داره که من باهاش کنارمیام ولی بعضی موقع ها نمیتونم تحمل کنم.اخلاقش اینحوریه که تو حرفاش غیرممکنه دروغ خودنمای ادعا نباشه هرچی بهش میگم اینحوری نباش میگه باشه ولی دوباره انجام میده.ممنون میشم راهنمایی کنید
✍️سلام با مشاور تماس بگیرید
🔹مشاوره خانوادگی:
https://eitaa.com/moshavereh_et
سلام صبح بخیر
از یه کانال مذهبی مطلبی خوندم که برام سوال شد. شخصی میره خدمت پیامبر ص و میگه من شما را خیلی دوست دارم پیامبر میفرماید پس منتظر بلا باش.
اون شخص مگه حضرت علی ع رو هم خیلی دوست دارم پیامبر میفرماید منتظر دشمن باشن. ایا این مطلب درسته ؟ اگه درسته چرا بپیامبر اینجور جواب دادن ؟ ممنون
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام
وَ قَالَ (علیه السلام): «مَنْ أَحَبَّنَا أَهْلَ الْبَيْتِ، فَلْيَسْتَعِدَّ لِلْفَقْرِ جِلْبَاباً»؛ امام علی (علیه السلام) می فرمایند: هر كس ما اهل بيت را دوست دارد بايد پوشش فقر را براى خود مهيا سازد (و آماده انواع محروميت ها و گرفتارى ها) گردد.(1)
در این که رابطه میان محبت اهلبیت (علیهم السلام) و میان فقر چیست، تفاسیر و احتمال های مختلفی بیان شده که عمده آن ها بدین قرار است:
برداشت اول؛ از قبیل «اَلْبَلاءُ لِلْوِلاءِ» است یعنی بلاها به سراغ دوستان خدا مى روند.
کسانی که دوستدار اهلبیت (علیهم السلام) هستند، در گروه اولیاء و نیکان قرار می گیرند و از باب «هر که در این بزم مقرب تر است، جام بلا بیشترش می دهند» با فقر و سختی، آزمایش شده و درجاتشان بالاتر می رود.
به این روایات توجه فرمایید:
«عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) قَالَ: إِنَّ أَشَدَّ النَّاسِ بَلَاءً الْأَنْبِيَاءُ ثُمَّ الَّذِينَ يَلُونَهُمْ ثُمَّ الْأَمْثَلُ فَالْأَمْثَل»؛ امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: گرفتارى ها و مشكلات، بيش از همه دامان پيامبران را مى گيرد، سپس كسانى كه به دنبال آن ها هستند، سپس نيكان يكى پس از ديگرى.(2)
«سُئِلَ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) مَنْ أَشَدُّ النَّاسِ بَلَاءً فِي الدُّنْيَا فَقَالَ النَّبِيُّونَ ثُمَّ الْأَمْثَلُ فَالْأَمْثَلُ وَ يُبْتَلَى الْمُؤْمِنُ بَعْدُ عَلَى قَدْرِ إِيمَانِهِ وَ حُسْنِ أَعْمَالِهِ فَمَنْ صَحَّ إِيمَانُهُ وَ حَسُنَ عَمَلُهُ اشْتَدَّ بَلَاؤُهُ وَ مَنْ سَخُفَ إِيمَانُهُ وَ ضَعُفَ عَمَلُهُ قَلَّ بَلَاؤُه»؛ امام صادق (علیه السلام) فرمودند از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) سؤال شد چه کسی در دنیا بیشتر به بلا دچار می شود؟ حضرت فرمودند: پیامبران و بعد از ایشان هر کس به ایشان شباهت بیشتری داشته باشد؛ مؤمن به قدر ایمان و کار نیکش مبتلا می شود، پس کسی که ایمانش صحیح بود و عملش نیکو بود، بلای او سخت است، و کسی که ایمان کامل نداشته باشد و عملش ضعیف باشد، بلا و گرفتاریش کمتر است.(3)
مشابه این بیان در حکمت قبلی آمده است:
«لَوْ أَحَبَّنِي جَبَلٌ لَتَهَافَتَ»؛ اگر كوهى مرا دوست بدارد، در هم فرو مى ريزد. (يعنى مصيبت ها، به سرعت به سراغ او آيد، كه اين سرنوشت در انتظار پرهيزكاران و برگزيدگان خداست) (4)
برداشت دوم؛ فقر معنوی
مراد از فقر در این جا، فقر مادی نیست بلکه فقر به معنای فقر معنوی (فقر إلی الله) است.
«وَ قَالَ (صلی الله علیه و آله) الْفَقْرُ فَخْرِي وَ بِهِ أَفْتَخِرُ عَلَى سَائِرِ الْأَنْبِيَاء»؛ پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند: فقر مايه افتخار من است و با آن بر ساير پيامبران افتخار مى كنم.(5)
این فقر به معنای عدم احتیاج به غیر خدا، و محتاج بودن به خداوند است. و از آن جهت که پیامبر (صلی الله علیه و آله) در مقام توحید و منقطع بودن از غیر خداوند، از سایر انبیاء برتر بوده و در این مقام، مصداق اتم و اکمل بوده اند، بر سایر انبیاء برتری دارند و بدان افتخار می کنند.
برداشت سوم؛ ساده زیستی
فقر در این جا به معنای ساده زیستن و قانع بودن به زندگی خالی از زرق و برق و تجمل است.
در این جا صبر بر فقر، به جلباب و پوشش تشبیه شده، زیرا همان طور که جلباب و پوشش، بدن را می پوشاند، صبر نیز فقر را می پوشاند.
در روایات داریم که امام علی (علیه السلام) همین ساده زیستی و فقر مادی را از علامات شیعه بودن می شمارند:
«قَوْلُ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ مَا لِي لَا أَرَى مِنْهُمْ سِيمَاءَ الشِّيعَةِ قِيلَ وَ مَا سِيمَاءُ الشِّيعَةِ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ قَالَ خُمُصُ الْبُطُونِ مِنَ الطَّوَى يُبْسُ الشِّفَاةِ مِنَ الظَّمَإِ عُمْشُ الْعُيُونِ مِنَ الْبُكَاء»؛ گروهی را به امام علی (علیه السلام) معرفی کرده که اینان شیعیان شما هستند. امام فرمودند ولی نشانه شیعه بودن (شیعه واقعی) را در آن ها نمی بینم. پرسیدند نشانه شیعه بودن چیست؟ امام فرمودند: شکم هایى که از گرسنگی به تنشان چسبیده است، لب هایى که از تشنگی خشکیده است و چشم هایی که از گریه آشفته است.(6)
برداشت چهارم؛ تذکر به فقر آخرتی
در میان مؤمنان و شیعیان، افراد ثروتمند هم بوده اند، لذا این کلام امام (علیه السلام) ناظر به فقر مادی و دنیوی نیست بلکه موعظه و تذکر است به شیعیان و محبین اهلبیت که به فقر در آخرت، توجه داشته باشید و از هم اکنون با تلاش و جدیت در راه بندگی و عبادت خداوند، آن فقر آخرتی را جبران کنید.
به بیان دیگر؛ تقوا و عمل صالح در این دنیا، جلباب و پوششی است برای فقر در آخرت.
برداشت پنجم؛ سختی و فشار زمانه
تاریخ نشان داده که همیشه دوستان و پیروان پیامبر (صلی الله علیه و آله) و اهلبیت (علیهم السلام) از طرف حکومت ها (مثل بنی امیه و بنی عباس) در سختی و فشار بوده اند، مثل شعب ابی طالب، مثل رفتاری که با ابوذر کردند و او را به ربذه تبعید کردند، سب و دشنام به امام علی (علیه السلام) در منابر و خطبه ها، سختگیری و ایراد گرفتن بر شیعیان و یاران امام، و...؛ کما این که همیشه طرفداران حق، از طرف اهل باطل، مورد هجمه قرار گرفته و در فشار بوده اند.
لذا پیام این فرمایش امام، ناظر به تحمل این سختی ها و فشارهاست.
مطالعه بیشتر:
شرح نهج البلاغه، ابن میثم بحرانی، ذیل حکمت 112
منهاج البراعة في شرح نهج البلاغة، هاشمی خویى، ج 21 ، ص 170
پیام امام، آیت الله مکارم شیرازی، ج 12، ص 664 - 666
پی نوشت ها:
1. شریف الرضی، نهج البلاغه، ترجمه دشتی، انتشارت: مشهور ـ قم، حکمت 112.
2. کلینی، الكافي، محقق/مصحح: غفاری و آخوندی، انتشارات دارالکتب اسلامیه ـ تهران، 1407ق، چاپ چهارم، ج 2، ص 252، ح 1.
3. همان، ح 2.
4. نهج البلاغه، پیشین، حکمت 111.
5. ابن أبي جمهور، عوالي اللئالي العزيزية في الأحاديث الدينية، محقق/مصحح: عراقى، ناشر: دار سيد الشهداء للنشر ـ قم، 1405 ق، چاپ اول، ج 1، ص 39.
6. علم الهدى، على بن حسين، أمالي المرتضى، محقق/مصحح: ابراهيم، محمد ابوالفضل، ناشر: دار الفكر العربي ـ قاهره، 1998م، چاپ اول، ج 1، ص 18؛ ابن شهر آشوب مازندرانى، مناقب آل أبي طالب (عليهم السلام)، ناشر: علامه ـ قم، 1379ق، چاپ اول، ج 2، ص 120.
🆔 @p_eteghaadi
سلام .من گناهی انجام دادم و از آن توبه کردم
الان حدود ۲سال هست انجام ندادم با وجود این که اگر میخواستم میشد انجام بدم
ولی گاهی وقتی یادش می افتم توی دلم میگم خيلی بهم مزه میداد و روز های خوشی بود حیف که شرعی نبود.
آیا این توبه که من انجام دادم از ته دل نیست ؟چرا نمیتونم منکر بشم که روز های خوبی نبوده
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام
«یکى از پیامبران از حق تعالى قبول توبه بندهاى را درخواست کرد که سالها در عبادت کوشیده ولی اثر قبولی آنرا نیافته بود؛ حق تعالى به او فرمود: به عزّت و جلالم سوگند! اگر همه اهل آسمانها و زمین از او شفاعت کنند، تا وقتی که حلاوت و شیرینی گناهانى که از آنها توبه کرده، در دل اوست توبهاش را نخواهم پذیرفت(إحیاء علوم الدین، ج 11، ص 198)
از این روایت و مشابه آن که در منابع حدیثی وارد شده است به دست میآید که؛ یکی از نشانههای توبه و پشیمانی واقعی؛ احساس و درک تلخى گناهان است که بهجای شیرینى آنها در دل جایگزین میشود و میل او به گناه به کراهت و رغبت او به نفرت مبدّل میگردد. سزاوار است توبه کننده این تلخى و زهرناکى را در تمام گناهان احساس کند و آنرا موجود بداند هر چند برخى از گناهان را پیش از این مرتکب نشده باشد
🆔 @p_eteghaadi
با سلام و تشکر از کانال خوبتون
بنده در منزل کار خیاطی انجام میدم بعضی وقت ها با یه اکانت دیگه میرم برای خودم تبلیغ میکنم یعنی کارم و ازش تعریف میکنم
البته این هم بگم معمولا مشتری هام از کارم راضی هستند
آیا این کار دروغ حساب میشه
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام سوالات شرعی را از دفتر مرجعتان بپرسید یا با شماره 096400 تماس بگیریدشماره تماس دفاتر مراجع معظم تقلید👇👇👇
https://eitaa.com/moogharrabon/8159