سلام خسته نباشید میخواستم بدونم کسی که از سر ضرورت به گناه بیفته به اون کسی که بی دلیل گناه میکنه آیا برابری میکنن؟ کسی که برای حفظ ابرو ربا بگیره و قبل از گرفتن این پول هرکاری کرده باشه که از راه حلال مقدار پول مورد نیاز رو تهیه کنه و موفق نشده اگه درگیر ربا بشه واقعا همون آثار بد رو داره اون پول روی زندگیش؟
سوال دیگه این که من خانم هستم هرکسی خواستم قرض بگیرم نه آوردن و اونهایی که قبول کردن هم دنبال زنا بودن تا یه مقدار پول لازم رو به عنوان قرض بهم بدن اگه الان من قبول کنم با خانمی که بی دلیل دنبال این چیزها برای لذت و....برابرمیشم دربرابر خدا؟......
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام دینداری استقامت میخواهد. حتما به مراکز خیریه مثل کمیته امداد مراجعه کنید. گناه، گناه است.
🔻راهکارهای رفع فقر و افزایش رزق👇👇👇
https://eitaa.com/kavasayat/3642
هدایت شده از مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه
🏴 ویژه برنامه «بانوی مقاوم»
💢بسته محتوایی و چندرسانهای پاسخ به شبهات #در_ایام_فاطمیه
📺 1️⃣ تلویزیون اینترنتی پاسخ
🎞 2️⃣ هشتگ پاسخ؛ با موضوع «پاسخ به شبهات فاطمیه»
🎙 3️⃣ پادکستهای ایام فاطمیه؛ «بانوی مقاوم»
📚4️⃣ کلیپهای مجموعه احادیث نفحات فاطمی؛ ویژه ایام فاطمیه
📚 5️⃣ ضمیمه «دفع و رفع» پاسخ به شبهات فاطمیه
🌐 6️⃣ درگاه فاطمی ویکی پاسخ
📺 7️⃣ پخش آنلاین پاسخ TV2 (هیأت آنلاین)
🔹🔶💠🔶🔹
🔻مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه های علمیه:
➡️ @spasokh
سلام اجرکم عندالله، لطفا خواهش میکنم جواب بدید. شرمنده من یه دختر مذهبی و دانشجوام. خیلی دوس دارم کنار درسم حفظ قرآن کریم رو پیش ببرم و همچنین نماز شب هم از دست ندم. برای حافظان گفته شده مصلحته که ۷ الی ۹ ساعت خواب مفید شبانه داشته باشیم. از طرفی وقتی نیم ساعت قبل اذان صبح بلند بشم برای نماز شب و بعد نماز صبح رو بخونم میشه ...
✍️سلام ما که نمی توانیم برای شما برنامه ریزی کنیم. بهتر است با توجه به شرایطی که دارید خودتان برنامه ای داشته باشید تا بتوانید به همه کارهایتان برسید. البته در صورتی که شروع کنید قطعا توفیقاتی نصیبتان می شود که وقتتان با برکت شود. می توانید با مشاور هم صحبت کنید
🔹مشاوره خانوادگی:
https://eitaa.com/moshavereh_et
با سلام یکی از دوستانم گذشته اش زیاد جالب نبوده یعنی جدا از اینکه فرد مذهبی و با ایمانی بوده و تمام نماز و روزه هاش رو به خوبی انجام داده ولی از این طرف خطاهایی هم داشته..
✍️سلام توبه کافی است، حق الناسی بابت این گناه به گردنشان نیست. بهتر است هر نوع ارتباطی قطع شود
🆔 @p_eteghaadi
سلام وعرض ادب
این شبهه رو ایجاد کردن که دختری که باکره است اگر حکم اعدام براش بزنن قبل از اعدام حتما باید مونده باشه برا یک ساعت ازدواج کنه بعد اعدامش کنند این حکم تو اسلام هست یانه???
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام صحت ندارد قبلا پاسخ دادیم👇👇👇
https://eitaa.com/p_eteghaadi/2725
سلام.خواهش میکنم جوابمو بدید .این جمله درسته؟به نامِ خدایی که قیمتِ دیدارش مرگ است.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام خیر خداوند را همین جا هم می توان دید، باید چشم دلمان روشن شود. کسی که این دنیا خدا را ندیده آن دنیا هم نخواهید دید.
🆔 @p_eteghaadi
🛑 مراقب تیترها باشیم!
✍️ سید علیرضا آلداود
📍تیترها میتوانند گلولههای کشنده در جنگ روایتها باشند مخصوصا وقتی افراد در دل بحرانها قرار دارند.
📌این روزها تیترها سوگیریهای شناختی نیز میسازند و مخاطب را در دل شوکهای خبری دچار اختلال محاسباتی میکنند.
📌به عنوان مثال تیتر زیر را ببینید:
❗️«آزادسازی حلب توسط مخالفان اسد» ❗️ یا « سقوط دمشق »
و سپس پروپاگاندای رسانهای توسط ارتش سایبری رژیم صهیونی، یگان سایبری باکو، اعتدال و تروریستهای داعشی(النصره+تحریر الشام و...)!
📌در این شرایط برخی مخاطبینی که این تیترهای منفی و دارای سوگیری را در لابلای دیگر تیترها میبیند حق را به مخالفان اسد❗️ میدهند! اما وقتی جهاد تبیین موثر اتفاق میافتد تازه مخاطب متوجه میشود اینها تروریست هستند! و تازه تحلیل درست را متوجه میشود.
📍باید در جنگ روایتها نکات زیر را در همه حال در نظر داشته باشیم:
۱.ارتقای سواد رسانهای و سواد فضای مجازی با تفکر انتقادی
۲.مطالبه از مسئولین امر برای مشخص شدن تکلیف حکمرانی فضای مجازی و مقابله هوشمند با اخبار جعلی مخصوصا در زمان بحرانها
۳.تلاش کنیم تیتر خوان نباشیم
۴.تا از صحت اخبار مطمئن نشدیم برای کسی ارسالش نکنیم
۵.هیجانات و احساسات خود را کنترل کنیم
۶.از منابع معتبر اخبار را رصد کنیم
۷.برای جهاد تبیین به میدان بیایم
۸.از ذکر، دعا و توسل برای رزمندگان جبهه مقاومت غافل نشویم
📍ادامه دارد
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای
🆔 @p_eteghaadi
علیک سلام.تناسخ واقعیت داره؟و اینکه اون فرد رو خودمون انتخاب میکنیم؟چندبار میتونه برامون اتفاق بیوفته
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
خیر، از نظر اسلام، این فرضیه ای است باطل و محال زیرا هم مخالف عقل است و هم ضد تکامل، زیرا بدنی که این روح می خواهد به آن منتقل شود یا خودش روح دارد و یا ندارد.اگر روح دارد مستلزم آن است که یک بدن دارای دو روح بشود ( روح خودش و این روحی که وارد شده است )
از نظر آیات و روایات هم روح انسان پس از مردن ، از بدنش جدا شده و در عالم برزخ ، داری حیات برزخی ( بدون مصاحبت با جسم و بدن خاکی ) است و روز قیامت که به فرمان الهی همه انسانها زنده می شوند این روح مجددا به بدن بر می گردد و انسان برای رسیدگی به اعمالش با همین بدن وارد محشر می شود.
🆔 @p_eteghaadi
سلام علیکم خودمان اعتقاد داریم خداوند متعال در همه جا هستند حال پرسش این است که در بدن انسان دقیقا خداوند کجاست؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
اين تعبير که خدا همه جا است، تعبير تسامحي و در واقع عاميانه است که براي درک عمومي اين گونه تعابير درباره حضور خداوند در گستره هستي به کار برده ميشود و گرنه اين گونه تعبيرات نسبت به ساحت متعالي خدا دقيق و مناسب نيست.
پرسشگری از امام صاوق عليه السلام نقل میکند درباره آيه «و او خداست در آسمانها و زمين» سؤال كردم ؟ حضرت فرمود : همين طور است. او در همه جا هست. عرض كردم: ذات او در همه جا هست؟ فرمود: واى بر تو! مكانها داراى حدّ و اندازه هستند. بنابراين، اگر بگويى: خداوند به ذات خود در جايى هست، لازم آيد كه بگويى: در اندازه و امثال اين چيزها جا دارد. اما او از خلقش جداست و علم و قدرت و احاطه و اقتدار و پادشاهيش همه آنچه را آفريده، در ميان گرفته است.
به بیان ساده تر، خداوند جسم نیست که در جایی محدود شده باشد.
🆔 @p_eteghaadi
سلام
آیا رنج وسختی مریضی روح را صیغل میدهد؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
از منظر دینی، آنچه ورای بیماریها وجود دارد، دستیابی هرچه بیشتر به محضریت خداوند متعال است. در این نگاه، هر نوع بیماری و گرفتاری همانند برگهای پاییزی که از درخت فرو میریزند، سبب ریزش گناهان از وجود انسان میشوند و او را سبکبال و موجبات تقرب به خداوند را فراهم میکند. در این باره پیامبر(ص) در حدیثی زیبا تصریح میفرمایند «براى مؤمن در مرضش چهار خصلت است: قلم از او برداشته مىشود و خدا به فرشتگان امر میکند که برایش بنویسند همان ثوابى که در حال تندرستى انجام داده و گناهانش میریزد آنچنان که برگ درخت میریزد.
یا امام صادق علیهالسلام در روایتی تب مؤمن را کفاره گناهان یک ساله فرد برشمرد و فرمود «تبِ یک شب، کفّاره گناهان یک سال است، زیرا درد و الم آن تا یک سال در بدن باقى مىماند.»
همچنین پیامبر اکرم خطاب به سلمان می فرمایند: وقتی بیمار می شوی، خدای متعال سه امتیاز برای تو قرار می دهد، بیماری از امور نامطلوب زندگی انسان است، منتهی مانند همۀ پدیده های دیگر زندگی، گاهی بواطنی بوجود دارد که توجّه به آن بواطن قضاوت انسان را در مورد حادثه تغییر می دهد. بیماری در ابتدای نظر یک امر نامطلوبی است لکن این سه فایده را در خود دارد:
تو را به یاد خدا می اندازد، در حالت آسایش و رفاه انسان غفلت می کند ولی در حال سختی و بیماری انسان بطور طبیعی به یاد خدا می افتد. پس غفلت را از بین می برد.
دعایت مستجاب می شود، دعای بیمار چون با توجّه و از اعماق دل و با انگیزه است، دعای واقعی است، طبعاً چنین دعایی مستجاب است مگر موانعی برای استجابت باشد.
درد و بیماری گناهان تو را از تو می گیرد، خداوند هر چه سختی در کفّۀ انسان بگذارد، در مقابلش در آن کفّۀ دیگر اجر و ثواب است. در ترازوی اعطاء الهی تعادل و هماهنگی وجود دارد.
🆔 @p_eteghaadi
سلام
معلولان وافراد عقب مانده یا افراد ناشنوا در قیامت و آخرت بعد از اینکه از قبر ها برخاستند همه سالم میشوندببخشید افرادی که نادان هستن و از نظر عقلی مشکل دارن اونا هم سالم میشوند یا همون روند موجود در دنیاست
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
از نظر عقل و نقل، این گونه افراد چون از ادراک متناسب و قابل قبول که شرط هر تکلیف و مسئولیتی است، بی بهره اند، در دنیا هم تکلیفی بر عهده آنان نیست. در نتیجه، گناهی برای آنان ثبت نمیشود و عقوبت و مجازات هم نمیشوند .
اما در مورد جایگاه اخرویشان نظرات گوناگونی ارائه شده از جمله آنکه اگر از خانوادهای مسلمان باشند، به دنبال پدر و مادر خویش - شاید به عنوان پاداش و مایه خوشحالی ایشان - به بهشت خواهند رفت. اما اگر وابسته به کفار و ظالمان باشند، به واسطه قصور ادراکی خود، در قیامت عذاب نخواهند شد؛
در برخی منابع آمده است: "علم آن را به خدا واگذارید"؛ یعنی درباره آن سؤال نکنید؛ خدا بهتر میداند با آن ها چه کند.
در ثانی، معاد جسمانی به این مفهوم نیست که جسم انسان با همین ویژگیها و خصوصیاتی که در این دنیا دارد، در قیامت هم همین طور باشد. خدای متعال که عالم و حکیم است بهتر از هر کسی میداند که این جسم باید دارای خصوصیاتی شود که بتواند آن مدت طولانی را دوام بیاورد.
بنابراین درست است که همین جسم در روز قیامت از زیر خاک زنده شده، بلند میشود و به عرصه محشر وارد میشود، اما این به معنای داشتن همین خصوصیات دنیایی نیست.
🆔 @p_eteghaadi
سلام
من خیلی از بابت سرنوشتم از خدا ناسپاسی کردم آیا گناه برایم نوشته میشه
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
سعدی یک داستان خوبی دارد می گوید: کسی جوراب نداشت، کفش نداشت، ناله می زد، نوحه می زد این چه وضعی است؟! خدایا نداشتی چرا خلق کردی؟ یک روز د دید یک نفر دو پا ندارد. به سجده افتاد و گفت: خدایا من اشتباه کردم! دخیل تو هستم! اگر من کفش ندارم، یا جوراب ندارم، یا شب عید چهار تا چیز ندارم، اما هزارها چیز دیگر دارم.
یک هشدار در کلمات قصار مولا امیرالمؤمنین (علیه السلام) است که می فرماید: «مَنْ عَظَّمَ صِغَارَ الْمَصَائِبِ ابْتَلَاهُ اللَّهُ بِکبَارِهَا» کسی که در بلاهای کوچک صبوری نکند، ناشکری کند، ممکن است خدا او را به بلاهای بزرگتری گرفتار کند.
از حضرت آیتالله بهجت نقل شده: شکر، موجب ازدیاد نعمتهاست؛ و اگر شکر نکردید، خبری از ازدیاد نیست. لذا اگر دیدیم ازدیاد نیست، شک نکنیم و بدانیم که شکر نیست!
اما پشیمانی از این ناشکری و ناسپاسی ها بسیار پسندیده است، علی(ع) فرموده اند: همان طور که گناه، یعنی همان ناسپاسی و کم سپاسی، نعمت را فراری می دهد، توبه و انابه نیز می تواند آنها را بازگرداند: «سوگند به خدا که ممکن نیست هیچ ملتی از آغوش ناز و نعمت زندگیگرفته شده باشند؛ مگر به واسطه گناهانی که خود مرتکب شدهاند؛ زیرا خداوند به بندگانستم روا نمی دارد. اگر مردم آنگاه که بلاها نازل میشود و نعمتها را از آنها سلب میکند، با صدق نیت در پیشگاه خدا تضرع کنند و با قلبهای پر محبت نسبت به پروردگار، از او درخواست نمایند، مسلماً آنچه از دستشان رفته باز خواهد گشت، و هر گونه مفسدهای را برایشان اصلاح خواهد نمود.»
🆔 @p_eteghaadi