آیت الله جوادی آملی.mp3
2.91M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«امشب كه ليلةالرغائب است رغبت ما با رهبت ما هماهنگ باشد هم از قهر و جلال خدا راهب باشيم، هم به مِهر و جمال خدا راغب باشيم، هم به ﴿جَنَّاتٌ تَجْرِيْ مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ﴾ رغبت يعني ميل كنيم نه آرزو, ليلةالرغائب به معنای شب آرزوها نيست، شب رغبتها و گرايشها و مجذوبشدنهاست آن انجذاب و گرايش و ميل و شوق را ميگويند رغبت، در برابر رهبت، خدای سبحان جنّاتی دارد كه ما را به آنها ترغيب كرده است و برای روح ما هم بهشتی دارد كه ما را به آن هم ترغيب كرده است...»
درس اخلاق ٩٢/٢/٢۶
#لیله_الرغائب
🆔 @p_eteghaadi
سلام وقت شما بخیر ، سوال من مربوط به ختم چهارده هزار صلوات مخصوص امروز هست که هر روز دو رکعت نماز خونده بشه ، دو رکعت نمازها به نیت هدیه به معصوم همون روز خونده بشه ؟ یا به نیت نماز حاجت ؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام قربه الی الله
🆔 @p_eteghaadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان به ظاهر روشنفکر در مورد این کار در ایتالیا نظرشون چیه؟گاو پرستی در هندوستان چون عقیده اوناس برای بعضی ها مشکل نداره، این کارها چون در اروپاست بازم مشکل نداره،ولی عقاید مردم ایران میشه کهنه پرستی و خرافات.... البته خود تحقیری از بیماری های هست که درمانش سخته...
🆔 @p_eteghaadi
سلام ببخشید زود جواب منو بدید من پرید شدم بعد از ۷ روز غسل کردم دیشب روزه گرفتم
✍️سلام سوالات شرعی را از دفتر مرجعتان بپرسید یا با شماره 096400 تماس بگیریدشماره تماس دفاتر مراجع معظم تقلید👇👇👇
https://eitaa.com/moogharrabon/8159
پاسخ به شبهات اعتقادی
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی: «امشب كه ليلةالرغائب است رغبت ما با رهبت ما هماهنگ باشد هم از قهر و جل
سلام...
شب لیلة الرغائب هر آرزویی هر حاجتی از خدا بخواهیم خدا برآورده میکنه ؟؟؟واینکه برای اموات چه اعمالی در این روز بهتره انجام بدیم
✍️سلام دقت کنید شب آرزوها نیست مطالبی که می فرستیم رو بخونید، گوش کنید.
https://eitaa.com/p_eteghaadi/7120
✍️برای اموات هم هر خیراتی هر زمانی بفرستید خوب است. کلا طلب مغفرت کنید براشون. حق الله و حق الناس رو براشون انجام بدید، رد مظالم بدید.
🆔 @p_eteghaadi
سلام
اعمالی که انسان میتونه در شب لیله الرغائب انجام بده ؟؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
سلام پست بعدی رو بخونید👇👇
هدایت شده از خواص آیات
ليلة الرّغائب
اوّلين شب جمعه ماه رجب را «ليلة الرّغائب» «1» گويند؛ رسول خدا صلى الله عليه و آله در روايتى كه فضيلت ماه رجب را بيان مى كرد فرمود: «از اوّلين شب جمعه ماه رجب غافل نشويد كه فرشتگان آن را «ليلة الرّغائب» ناميدند».
آنگاه رسول خدا صلى الله عليه و آله اعمالى را براى آن شب به اين كيفيّت بيان فرمود:
«روز پنجشنبه اوّل ماه را روزه مى گيرى، چون شب جمعه فرا رسيد، ميان نماز مغرب و عشا دوازده ركعت نماز مىگذارى (هر دو ركعت به يك سلام) و در هر ركعت از آن، يك مرتبه سوره «حمد» و سه مرتبه «إنّا انزلناه» و دوازده مرتبه «قل هو اللَّه احد» را مىخوانى؛
پس از اتمام نماز هفتاد مرتبه مى گويى:
«أللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الْامِّىِّ وَ عَلى آلِهِ»
آنگاه به سجده مىروى و هفتاد بار مىگويى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
سپس سر از سجده برمى دارى و هفتاد بار مى گويى:
«رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ، إِنَّكَ أنْتَ العَلِىُّ الْأعْظَمُ»
بار ديگر نيز به سجده مىروى و هفتاد مرتبه مى گويى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
آنگاه حاجت خود را مى طلبى كه انشاءاللَّه برآورده خواهد شد.
رسول خدا صلى الله عليه و آله در فضيلت اين اعمال فرمود: «كسى كه چنين نمازى را بخواند، خداوند همه گناهانش را بيامرزد ... و در قيامت درباره هفتصد تن از خاندانش شفاعت مىكند، و چون شب اوّل قبر فرا رسد، خداوند پاداش اين نماز را به نيكوترين چهره، با رويى گشاده و درخشان و زبانى فصيح و گويا، به سوى قبر او مىفرستد، آن چهره نيكو به وى گويد: «اى حبيب من! بر تو بشارت باد! كه از هر شدّت و سختى نجات يافتى» از آن چهره نورانى مىپرسد: «تو كيستى؟ من تاكنون چهرهاى از تو زيباتر نديدهام و بويى از بويت خوشتر به مشامم نرسيده؟!»
آن چهره نيكو پاسخ دهد: «اى حبيب من! من پاداش آن نمازى هستم كه تو در فلان شهر، فلان ماه و در فلان سال به جا آوردهاى؛ من امشب به نزد تو آمدم، تا حقّت را ادا كنم و مونس تنهايى تو باشم و وحشت را از تو مرتفع سازم (و همواره در كنارت بمانم) تا زمانى كه همگى در روز رستاخيز برخيزند و در عرصه قيامت بر سرت سايه بيفكنم. (خلاصه هيچ زمانى پاداش اين كار نيك از تو قطع نخواهد شد)»«2».«3»
پ______
(1). «ليلة الرّغائب» يعنى شبى كه به خاطر پاداشها و فضيلتهاى فراوانى كه دارد، مورد ميل و رغبت فراوان است و يا به معناى «شبپاداشهاى فراوان» است، زيرا «رغائب» جمع «رغيبه» است كه هم به معناى «كار مورد رغبت»
(2). اقبال، صفحه 632؛ مرحوم علّامه حلّى در اجازهاش براى «بنى زهره» اين روايت را به طور مشروح نقل كرده است (رجوع كنيد به: بحارالانوار، ج 104، ص 125).
(3). كليات مفاتيح نوين، صص: 635-636.
🌹@kavasayat🌹
عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران، مطالبی درمورد اعمال امشب فرستادید، آیا این ثواب ها و این اعمال ها سند معتبر دارند و قابل اعتمادند؟ یا اینکه باید به نیت و امید اینکه خدا از ما بپذیرد و کار مستحبی ای است و ان شاءالله صحیح باشد خواند؟
تشکر از شما...
✍️سلام
اولا بزرگان زیادی این ادعیه را نقل کرده اند و شایسته نیست کسی اینها را زیر سوال ببرد. اگر کسی هم بحث علمی می کند، مخصوص جوامع علمی هست نه عموم مردم. ثانیا این اعمال به نیت تقرب به خداوند هست. حتی بر فرض اینکه سند هم نداشته باشد، پاداشش محفوظ است. خواندن نماز و استغفار و گفتن ذکرهای عام که سند نمی خواهد.
🆔 @p_eteghaadi
سلام من الان موقع امتحانات نوبت اولم هست و درس میخونم ولی ذهنم بعضی وقتا درگیر میشه درباره رفیقام و مدرسه ولی درسمو میخونم سر امتحان ک میرم از امتحانم راضی نستم و
✍️سلام شما با مشاور تماس بگیرید
🔹مشاوره:
https://eitaa.com/moshavereh_et
من: موموندم خدا چرا اون زمان ک حضرت ابوالفضل و اینا تشنشون بوده کمکشون نکرده چرا خدا زمانای پیامبرا هیچکدومشونو نجات نداده واقعا واسم سواله
بعضی وقتا فک میکنم خدا هوای ادمای بد رو بیشتر داره سلام این سوال یکی از دوستامون هست لطف میکنین جواب بدین ممنون میشم
✍️سلام قبلا پاسخ داده شده👇👇👇
https://eitaa.com/p_eteghaadi/4692
سللم وقت بخیر یه سوال امشب توی مسجد محلمون امام جماعت یه سوال پرسید که مقام امام بالاتر است یا نماز بعد هم جواب داد مقام امام ولی توضیحی نداد میخواستم ببینم چرا نماز که از واجبات است پس چرا میگه مقام امام بالاتر است ممنونم از کانال خوبتون خدا اجرتون بده
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍️سلام
اول: نماز، عمل انسان نمازگزار است. لذا نماز یک شخص، معلول خود آن شخص است. و شکّ نیست که علّت، برتر از معلول است. لذا خود انسانی که نماز میگزارد، از نماز خودش برتر است. وقتی خود من، از نماز خودم برتر باشم، روشن است که امام معصوم، به نحو اولی، از نماز من برتر است.
دوم:نماز، ابزار انسانسازی است؛ لذا ما با ابزار نماز، خودمان را ترقّی میدهیم؛ همانگونه که با غذا، بدنمان را رشد میدهیم، غذایی که حاصل فعالیّت خود همین بدن است. هدف از این ترقّی روحی هم رسیدن به مقام معنوی امام معصوم است؛ که الگوی کامل انسان است. پس، غایت نماز، رسیدن به امام معصوم است.
و روشن است که هدف و غایت یک چیز، برتر از خود آن چیز است.
سوم:طبق احادیث، حقیقت و باطن نهایی نماز، که نمازگزار باید به آن برسد، با حقیقت و باطن امام معصوم، یکی است.
«عَنْ دَاوُدَ بْنِ کَثِیرٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع أَنْتُمُ الصَّلَاةُ فِی کِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ أَنْتُمُ الزَّکَاةُ وَ أَنْتُمُ الْحَجُّ فَقَالَ یَا دَاوُدَ نَحْنُ الصَّلَاةُ فِی کِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ نَحْنُ الزَّکَاةُ وَ نَحْنُ الصِّیَامُ وَ نَحْنُ الْحَجُّ وَ نَحْنُ الشَّهْرُ الْحَرَامُ وَ نَحْنُ الْبَلَدُ الْحَرَامُ وَ نَحْنُ کَعْبَةُ اللَّهِ وَ نَحْنُ قِبْلَةُ اللَّهِ وَ نَحْنُ وَجْهُ اللَّهِ قَالَ اللَّهُ تَعَالَى فَأَیْنَما تُوَلُّوا فَثَمَّ وَجْهُ اللَّهِ وَ نَحْنُ الْآیَاتُ وَ نَحْنُ الْبَیِّنَات ... ــــ داود بن کثیر گوید: به امام صادق علیه السلام عرض کردم «آیا نمازی که در کتاب خدا آمده شمایید؟ آیا زکات و حجّ شمایید؟» امام علیه السلام فرمودند: ای داود! ماییم آن نمازی که در کتب خدا آمده، و ماییم زکات و ماییم روزه و ماییم حجّ و ماییم ماه حرام، و ماییم بلد حرام، و ماییم کعبهی خدا، و ماییم قبلهی خدا، و ما ماییم وجهالله که خدای تعالی فرمود: «پس هر کجا رو کنید، وجهالله آنجاست» و ماییم آیات خدا و ماییم بیّنات.» (بحارالانوار، ج24، ص303)
چهارم:امامت از اصول دین و نماز از فروع دین است. لذا در برخی روایات نیز دارد که با کشتن امام معصوم علیه السلام به نوعی نماز را تعطیل نموده اند .
🆔 @p_eteghaadi
هدایت شده از پرسمان اعتقادی ( شیعه پاسخ )
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 موشن گرافیک| آیا کوروش هخامنشی همان ذوالقرنین قرآن است ?!!!
👌در کلیپ فوق با بیان یک سری دلائل مستند , دیدگاه کسانی را که معتقدند کوروش همان ذو القرنین است را به چالش کشیده و ثابت کرده ایم که هیچ سنخیتی بین کوروش و شخصیت معرفی شده برای ذو القرنین وجود ندارد .
@Rahnamye_Behesht