❓چرا آیت الله بهجت نماز شب را ترک کردند!؟
✍️ ارزش و اهمیت جایگاه پدر و مادر در اسلام به گونه ای است که غیر از واجبات و محرمات، امر و دستور پدر در باقی اعمال لازم الاجراست و آه مادر زندگی فرزند را به تباهی می کشاند و سراغ نداریم کسی را که بدون احترام گذاشتن به والدین خود به مراتب رفیع رسیده باشد. زمانی که آیت الله العظمی بهجت(ره) در نجف مشغول تحصیل و تهذیب نفس بودند عده ای که مطالب عرفانی را قبول نداشتند نامه ای برای پدر آقای بهجت می فرستند و در مورد ایشان بدگویی می کنند و می گویند ممکن است فرزندت از درس و بحث، خارج شود.
🔹 پدر بزرگوار ایشان نامه ای برای آقای بهجت می نویسد که من راضی نیستم جز واجبات، عمل دیگری انجام دهی، حتی راضی نیستم نماز شب بخوانی، آقای بهجت می فرماید: وقتی نامه ی پدرم به دستم رسید، خدمت آقای قاضی رسیدم و نامه را به ایشان نشان دادم، ایشان فرمودند: شما مقلد چه کسی هستید؟
🔹گفتم : من مقلد آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی (ره) هستم، فرمودند: باید بروید از مرجع تقلیدتان بپرسید.
🔹آقای بهجت می فرماید: من نزد آقا سید ابوالحسن اصفهانی (ره) رفتم و از ایشان کسب تکلیف کردم، ایشان فرمودند: باید حرف پدرت را اطاعت کنی، از آن موقع به بعد آقای بهجت سکوت می کنند و چیزی نمی گویند.
🔹در سکوت مطلق فرو می روند و حتی برای خرید، از خادم مدرسه تقاضا می کنند تا این کار را برای ایشان انجام دهد؛ چرا که سخن گفتن از واجبات نیست و کار و فعل مباحی می باشد حتی ایشان خیلی کم در کوچه و خیابان رفت و آمد می کردند و تمام این کارها به خاطر این بود که می خواستند از دستور پدرشان اطاعت کنند.
🔹البته این مسأله تا زمانی ادامه داشت که اطاعت این امر از طرف پدرشان برایشان واجب شده بود. آیت الله بهجت بر خواندن نماز شب سفارش می کردند. ایشان در خصوص خواندن نماز شب می فرمایند: “هیچ گریزی از نماز شب برای مومنان نیست و تعجب از کسی که می خواهد به کمال دست یابد ولی برای نماز شب برنمی خیزد و احدی نمی تواند به مقامات دست یابد مگر با پناه بردن به نماز شب
🔰 @p_eteghadi 🔰
🌕 فضیلت و ثواب روز سیزدهم ماه مبارک رمضان برای روزه داران این روز طبق روایت پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم:
🌺 خداوند مانند عبادت اهل مکّه و مدینه را براى شما ثبت مى کند و به شماره هر سنگ و کلوخى که میان مکّه و مدینه است، شفاعت نصیب شما مى گرداند.
📚امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۸
🔰 @p_eteghadi 🔰
🌹نماز شب چهاردهم ماه رمضان
🍃6 رکعت نماز🍃
🔷در هر رکعت یک حمد و سی بار سوره زلزال،
♦️ خداوند سکرات موت و حضور نکیر و منکر را بر او آسان می سازد.
📗بحارالأنوار، ج97، ص383 به نقل از اربعین شهید
🔰 @p_eteghadi 🔰
🌸دل خـود را🌸🍃
🦚از رنگها سرشار كن
🌸درخشان و رنگارنگ
🦚مثل یـك طاووس
🌸و بـرای ایـن
🦚دلشادی و آواز و شـور
🌸بـه دنبال دلیلی نباش
🦚كسی كه برای
🌸شـادی دلیلی میجوید
🦚شـاد نخواهد بـود.
🌸 شبتون سرشار از آرامش و آسایش 🌸
🔰 @p_eteghadi 🔰
هدایت شده از شاه بیت مقاومت ✌️
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐠 زمان شاه سال به سال ماهی گیرمون نمیومد، اما الان وضع مالی همه خوب شده.
#بزکپهلوی
#بازخوانیتاریخ
#علیآقایپروین🇮🇷
به کانال "به سوی قله ها" بپیوندیم👇
https://eitaa.com/joinchat/3117023246Cf96f41a7fb
#کپیهمهمطالبصلواتی👆👆
سلام صبح بخیر زندگی💐♥️
🌺سلام صبح زیباتون بخیر
🌺در این صبح مبارکـــــ
💞دعا میکنم که همیشه شاد باشید
🌺و دلتون از غصه خـالی باشه
🌺ان شاءالله که پنج تن آل عبا
💞ضامن سلامتی و سعادت و
🌺عاقبت بخیری همه ی ما باشند..
صبح دوشنبهتون زیبا و باطراوت🌺
🔰 @p_eteghadi 🔰
💢همه آمرزیده می شوند به جز:
✨امام رضا علیه السلام:
در ماه رمضان، در هر شبی، هفتاد هزار نفر آمرزیده میشوند و در شب قدر، خداوند به اندازهای که در ماه رجب و شعبان و رمضان آمرزیده است، بندههایش را میآمرزد؛ مگر کسی را که میان او و برادرش، دشمنی و کینهای باشد.
در این صورت ، خداوند عزّ و جلّ میفرماید:
«اینها را تا زمانی که با هم آشتی نکنند نخواهم بخشید»
📚بحار الأنوار، ج ۷۵، ص۱۸۸
🔰 @p_eteghadi 🔰
💠دعای روز چهاردهم ماه رمضان
🔹اللّهُمَّ لاتُؤَاخِذْنِی فِیهِ بِالْعَثَرَاتِ وَ أَقِلْنِی فِیهِ مِنَ الْخَطَایا وَ الْهَفَوَاتِ وَ لاتَجْعَلْنِی فِیهِ غَرَضا لِلْبَلایا وَ الْآفَاتِ بِعِزَّتِک یا عِزَّ الْمُسْلِمِینَ
🔸خدایا مؤاخذه نکن مرا در این روز به لغزشها
🔸و در این روز از خطاها و بیهودگی های من در گذر
🔸 و مرا در این روز نشانه تیر بلاها و آفات قرار مده
🔸 ای عزت دهنده مسلمانان
#دعای_هر_روز_ماه_رمضان
🔰 @p_eteghadi 🔰
💠شرح دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
🔹 أللَّهُمَّ لاتُؤاخِذْنی فيهِ بالْعَثَرات وَ اَقِلْنی فيهِ مِنَ الْخَطايا وَ الْهَفَواتِ وَ لاتَجْعَلْنی فيهِ غَرَضاً لِلْبَلايا وَ الآفاتِ بِعزَّتِكَ يا عِزَّ المُسْلمينَ
🔸خدايا! در اين روز مرا به لغزشهايم مؤاخذه مفرما، عذر خطاها و سستیهایم را بپذير و مرا هدف بلاها و آفتها قرار مده. به حق عزت و جلالت، ای عزتبخش مسلمانان!
🔰پیامهای دعا
1- درخواست عدم مؤاخذه بهخاطر لغزشها
2- پذیرفتن عذر خطاها و سستی ها
3- قرارنگرفتن در مسیر بلاها و آفتهای دنیا
4- عزت از خداست
🔰پیام منتخب
✍️ اميرالمومنين(ع) میفرمايد: «الدُّنيا دارٌ بِالبَلاءِ مَحفُوفَة؛ دنیا، خانهای است که در بلا پيچيده شده (اطرافش را بلا فراگرفته) است.» نهج البلاغه، خ ۲۱۷
📎کيست که در زندگی خود بلا نداشته باشد؟ کيست که مصيبت نداشته باشد؟ آدمی که دعا میکند، شايسته نيست بگويد: «خدايا! هيچ بلايی بر سر من نياور.» این درخواست، خلاف طبيعت و سنت الهی است. اصلاً خدا ما را خلق کرده، برای اينکه از طريق بلاها امتحانمان کند. هر بلایی نوعی امتحان است. اصلاً بلا بهمعنای اختيار و امتحان است. پس بلا به منزلۀ يک واقعيت، شريک زندگی دنيايی است؛ ولی اين دعا با ظرافتی لطیف میگويد: «خدايا! جوری نباشد که من نشانۀ بلاها و آفات قرار گيرم.» غرض، بهمعنای نشانه و هدف است.
📚 طریحی، محمد، مجمع البحرین، ج ۴، ص ۲۱۷
🔰 @p_eteghadi 🔰
جزء 14.mp3
3.85M
💠فایل صوتی: تند خوانی جزء چهاردهم قرآن کریم
🔹 با صدای استاد معتز آقایی
🔰 @p_eteghadi 🔰
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
❓️مذهب شیعه در قدیم کتاب دعا نداشت بسیاری از دعاهای شیعیان از قرن بیستم به بعد وارد شده است!!!
#پاسخ
✅️ 1️⃣ این موضوع ادعایی بی دلیل و کذب است و هر کسی این چنین مطلبی را ادعا کند از کتب و ادعیه اسلامی کاملاً بی اطلاع است و یا انسان مغرض و بیسوادی است.
2️⃣ با نگاهی کوتاه به کتب ادعیه شیعی مشخص می شود که از قرن «نخست» اسلامی ( حدود قرن هفتم میلادی) کتب ادعیه شیعی نگاشته و منتشر شده است.
3️⃣ مثلاً صحیفه سجادیه برای قرن اول است. کتاب کامل الزیارات و المزار شیخ مفید در قرن چهارم نگاشته شده است( حدود قرن دهم میلادی). کتاب مصباح المتهجد شیخ طوسی برای قرن پنج است( حدود قرن یازدهم میلادی).
4️⃣ و بسیاری از کتب در قرن هفتم نوشته شده اند( حدود قرن 13 میلادی) مانند :
1- الاقبال
2- الامان من اخطار الاسفار
3- العدد القویه
4- جمال الاسبوع
5- فلاح السائل
6- مصباح
7- مهج الدعوات
8- و ...
5️⃣ همچنین در قرون بعدی نیز کتابهایی تالیف شده است که همگی برگرفته از کتب قدیمی و اولیه بوده و فقط شکل و نوع چینش مطالب آن متفاوت شده است.
6️⃣ در نتیجه سؤال یا ادعای مطرح شده مبنی بر اینکه کتب ادعیه شیعه از قرن 20 به بعد تألیف شده است کاملاً بی اساس، بی دلیل و کذب است.
🔰 @p_eteghadi 🔰
♨️ روزه در ادیان مختلف
4️⃣ روزه در اسلام
🔷 در اسلام تاریخ روزه به سال 6 هجری می رسد. زمانی که پیامبر اسلام صلی الله علیه وآْله پس از صلح حدیبیه، راهی مدینه شد، اعمال ماه رمضان و سپس شوال را به جا آورد.
🔶 اسلام جایگاه خاصی برای روزه قائل است و آن را یکی از ارکان اسلام می داند.
امام باقر علیه السلام فرمودند: «بُنِیَ الْإِسْلَامُ عَلى خَمْسٍ: عَلَی الصَّلَاةِ وَ الزَّکَاةِ وَ الْحَجِّ وَ الصَّوْمِ وَ الْوِلَایَةِ»؛ «اسلام، بر پنج چیز استوار و بنا شده است: نماز، زکات، حج، روزه و ولایت».
♨️ روزه در اسلام دارای دو بخش است:
1️⃣ بخش اول؛ حفظ شکم و شهوت از خوردن و آشامیدن و بهره گیری از غریزه جنسی و رعایت آداب ظاهری که در توضیح المسائل ها بیان شده است.
2️⃣ بخش دوم؛ حفظ زبان، گوش، چشم، دست و پا و سایر اعضا و جوارح از گناهان.
🔴 هدف نهایی روزه بدن، رسیدن به روزه قلب است که انسان را از هموم دنیوی و افکار پست و آن چه او را از خداوند باز می دارد، دور کند.
🔺 جهت مطالعه بیشتر و مشاهده منابع، کلیک کنید.
🌐 https://btid.org/fa/news/160740
#اعتقادات
#روزه
#ماه_رمضان
🔰 @p_eteghadi 🔰