🔰 چند حدیث زیبا از امام زمان( عجل الله تعالی فرجه)👇👇
1⃣ شيعيان ما هنگامي به فرجام نيک و زيباي خداوند ميرسند که از گناهاني که نهي شدهاند، احتراز نمايند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 177)
2⃣ کفايت در کارها و عنايت و سرپرستي در همه امور را تنها از خدايتعالي خواهانم. (بحارالأنوار، ج 25، ص 183)
3⃣ قلبهاي ما جايگاه مشيت الهي است، پس هرگاه او بخواهد ما هم ميخواهيم. (بحارالأنوار، ج 52، ص 51)
4⃣ اگر نبود که ما دوستار صلاح شما هستيم و به شما لطف و مرحمت داريم، همانا به شما توجه و التفات نميکرديم. (بحارالأنوار، ج 53، ص 179)
5⃣ من مهدي هستم، منم قيام گر زمان، منم آنکه زمين را آکنده از عدل ميسازد، آنچنان که از ستم پر شده بود. (بحارالأنوار، ج 52، ص 2)
6⃣ ستمکاران پنداشتند که حجت خدا نابود شدني است، در حالي که اگر به ما اجازه سخن گفتن داده ميشد، شک و ترديد از ميان برداشته ميشد. (بحارالأنوار، ج 51، ص 4)
7⃣ من صاحب حقم ... علامت ظهورم زياد شدن آشوبها و فتنههاست. (بحارالأنوار، ج 51، ص 320)
8⃣ علم و دانش ما به خبرهاي شما احاطه دارد و چيزي از اخبار شما بر ما پوشيده نميماند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 175)
9⃣ دين از آن محمد(ص) و عدايت از آن علي اميرالمؤمنين(ع ) است، زيرا عدالت مال اوست و در نسل او ميماند تا روز قيامت. (بحارالأنوار، ج 53، ص 160)
0⃣1⃣ کسي که نسبت به ما ظلم ورزد، از جمله ستمکاراني است که مشمول لعنت خدا است، چراکه خدا فرموده است: " آگاه باشيد که لعنت خدا بر ستمکاران است." (بحارالأنوار، ج 53، ص 182)
1⃣1⃣ سجده شکر از لازمترين و واجبترين مستحبات است. (بحارالأنوار، ج 53، ص 161)
2⃣1⃣ هرگاه خداوند به ما اجازه دهند که سخن بگوييم، حق ظاهر خواهد شد و باطل سست و ضعيف شده و از ميان شما خواهد رفت. (بحارالأنوار، ج 25، ص 183)
🍃🌺🌸به امید ظهور زیباترین گل دنیا 🌸🌺🍃
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
📣 نام حضرت امیر المومنین علیه السلام در قرآن و پاسخ کوبنده رسول الله خدا صلی الله علیه و آله به عمر بن خطاب ‼️
✍️شیخ محمد بن احمد بن شاذان قمی و حسن بن ابی الحسن دیلمی رضوان الله علیهما روایت کردهاند: حدثنا جعفر بن محمد بن قولويه رحمه الله ، قال حدثني علي بن الحسن النحوي قال : حدثني أحمد بن محمد ، قال : حدثني منصور بن أبي العباس ، قال : حدثني علي بن أسباط ، عن الحكم بن بهلول ، قال : حدثني أبوهما [م] قال : حدثني عبد الله بن اذينة ، عن جعفر بن محمد ، عن أبيه ، عن علي بن الحسين ، عن أبيه قال : قام عمر بن الخطاب إلى النبي صلىاللهعليهوآله فقال : إنك لا تزال تقول لعلي : أنت مني بمنزلة هارون [من موسى] وقد ذكر [الله] هارون في القرآن ولم يذكر عليا عليهالسلام.
فقال النبي صلىاللهعليهوآله : يا غليظ يا أعرابي أما تسمع قول الله تعالى «هذا صراط علي مستقيم».
امام صادق علیه السلام از پدران بزرگوارش علیهم السلام از ابا عبد الله الحسین علیه السلام نقل میفرمایند که روزی عمر بن خطاب بلند شد و به حضرت رسول خدا صلی الله علیه و آله گفت: «تو مدام در مورد علی (علیه السلام) میگویی که «تو برای من به منزلهی هارونی برای موسی (علیه السلام)» و حال آن که خداوند نام هارون را در قرآن ذکر فرموده ولی اسمی از علی در قرآن نبرده است.» پس رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: ای خشن!! مگر نشنیدهای که خداوند تعالی در قرآن فرموده است: «هذا صراط علي مستقيم»؟!
📚مائة منقبة، صفحه ١۴۴، منقبت ۸۵
اسکن روایت:
🌐 http://bit.ly/2vpVCy4
📚 ارشاد القلوب، جلد ۲، صفحه ۲۵۲
اسکن روایت:
🌐 http://bit.ly/2ipZSMK
📚 بحار الانوار، جلد ۳۵، صفحه ۵۸-۵۹
اسکن روایت:
🌐 http://bit.ly/2xdi53v
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اصلاً چرا خدا ما رو آفرید؟
👈 جوابی که کمتر شنیدهاید!
🍃🌺🌸به امید ظهور زیباترین گل دنیا 🌸🌺🍃
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
🔰بالاترين درجه در بهشت
از حضرت رسول (ص) روايت شده كه «بهشت را صد درجه است و ميان هر درجه با درجه ديگر به مقدار فاصله آسمان است با زمين، بالاترين درجه آن فردوس است كه چهار رود بزرگ بهشت از آن مى جوشد و هرگاه از خداوند مسئلت و حاجتى داشتيد فردوس را از حضرتش درخواست نمائيد.(مجمع البيان)
🔵 اميرالمؤمنين (ع) در وصف بهشت چنين مى فرمايد : درجاتى است كه هر يك بر ديگرى برترى خاص خود را دارد و جايگاههائى كه با يكديگر متغايرند، نعمتهايش پايان نپذيرد و ساكنان آن هرگز از آن كوچ نكنند، جاويدانند كه براى هميشه در عنفوان جوانى در آن بزيند، وطن گزينان كه هيچگاه نوميدى نداشته باشند.(1)
✳️ قرآن کريم مي فرمايد: «اِنّ الذين ءامنوا و عملو الصالحات كانت لهم جنّات الفردوس نزلا؛(2) امّا كساني كه ايمان آوردند و عمل صالح انجام دادند، باغهاي فردوس نيز منزل گاهشان است.»
✍️ از احاديث استفاده ميشود كه فردوس بخشي از بهشت و برترين و بالاترين جايگاه آن است كه در اين بخش پيامبر اكرم، امامان و برخي پيروان راستين آنان مانند ابوذر و سلمان و... ساكن هستند.
🔴 در روايتي از پيامبر اكرم (ص) آمده است: «هنگامي كه از خداوند متعال تقاضا ميكنيد، فردوس را تقاضا كنيد كه وسط بهشت، و قسمت اعلي و برتر آن است و بر فراز آن عرش خدا است و از فردوس نهرهاي بهشتي سرچشمه ميگيرد.»(3)
🔵 در حديث ديگري از حضرت علي ( عليه السّلام ) چنين ميخوانيم: «براي هر چيزي محل اعلايي است و محل اعلاي بهشت فردوس است و آن براي محمد و آل محمد است.»(4)
📚منابع
1- بحار الانوار، علامه مجلسي، موسسه الوفاء،ج 8ص162
2- كهف، 107.
3- پيام قرآن، آيت الله مكارم شيرازي، ج 6، ص 351، به نقل از روح المعاني، ج 16، ص 47.
4- بحار الانوار، علامه مجلسي،ج 24، ص 269،
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
⭕️ سن بهشتیان در روایات ⭕️
✍️از روایات متعددی استفاده می شود که بهشتیان در بهشت به صورت جوان و زیبا و شاداب خواهند بود.
❗️پیامبر گرامی (ص) فرمودند :
« بهشتیان وارد بهشت می شوند در حالی که جوان و نورانی هستند»
📚مناقب ال ابی طالب ج1 ص148
🔶 امام جواد علیه السلام فرمودند :
« بهشتیان همگان جوان هستند و در بین آنان هیچ پیری وجود ندارد»
📚بحار الانوار ج50 ص80
❗️روشن می شود که بهشتیان همگان جوان وارد بهشت می شوند . در روایتی بیان شده است که سن آنان « سی و سه سال» می باشد.
🔷 امام باقر علیه السلام فرمودند :
« بهشتیان زمانی که وارد بهشت می شوند قامت آنان به اندازه قامت آدم هفتاد ذراع می باشد و سن آنان به اندازه سن عیسی سی و سه سال می باشد و لسان آنان به زبان محمد عربی می باشد و صورت آنان به جمال و زیبایی یوسف می باشد سپس نور صورت آنان را فرا می گیرد و قلب آنان همانند قلب ایوب خالی از هر گونه غل و کینه می باشد»
📚الاختصاص ص356
📚البرهان فی تفسیر القرآن ج5 ص263
📚بحار الانوار ج8 ص218
🔴 از این روایت بدست می آید که « سی و سه ساله » بودن بهشتیان از این جهت است که سن حضرت مسیح به این مقدار بوده است و خداوند به پاس بزرگداشت مقام مسیح ، سن بهشتیان را هم سن او قرار می دهد .
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
امام باقر عليه السّلام :
«اهل شرق و غرب با يكديگر اختلاف پيدا مىكنند، آرى و اهل قبله نيز (مسلمانان) و مردم با ترس و وحشت طاقتفرسائى روبرو خواهند شد و به همان حال بسر برده تا زماني كه منادى از آسمان ندا دهد.
زمانى كه بانگ زد پس كوچ كنيد، كوچ» 1
▫️ امام صادق علیهالسلام
«وقتى كه در سرزمين شام بلوايى را مشاهده نمودى، پس مرگ است و مردن، تا آنكه غربيان به تحرك آمده و روانۀ سرزمين هاى عربى گردند. كه حوادثى بين آنان رخ خواهد داد.» ۲
۱- بحارالانوار ج 52
۲- الملاحم والفتن
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
📚 کتاب هایی جهت آشنايي بيشتر با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه)
📗حکومت جهانی حضرت مهدی(ع) 👈این کتاب، اثر حضرت آیت الله مکارم شیرازی است
📕 نگاهی تحلیلی به زندگانی حضرت مهدی(ع)،این اثر را دبیرخانه دائمی اجلاس دوسالانه بررسی ابعاد وجودی حضرت مهدی(ع) منتشر ساخته است.
📘 سیمای آفتاب 👈مؤلف این کتاب دکتر حبیب اللهی طاهری است.
🍃🌺🌸به امید ظهور زیباترین گل دنیا 🌸🌺🍃
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
⭕️ آیا اهل بهشت میتوانند مرتکب گناه شوند⁉️
1⃣ نکته اول: طبق آيات نوراني قران کريم، بهشتيان هر چه اراده کنند برايشان مهياست. (1)
2⃣ نکته دوم: بهشت دار جزاست و نه دار عمل.
🔵 امام علي علیهالسلام میفرمایند: «وَ إِنَّ الْيَوْمَ عَمَلٌ وَ لَا حِسَابَ وَ غَداً حِسَابٌ وَ لَا عَمَل»؛ «دنيا دار عمل هست و نه جزا و آخرت محل جزاست و نه عمل». (2)
3⃣ نکته سوم: با توجه به اينکه، عالم آخرت با عالم دنيا کاملاً متفاوت است، درک کامل و وافي از فضاي بهشت و بهشتيان براي ما امکانپذیر نيست و نبايد انتظار داشته باشيم، شناختي دقيق از نعمتها و پاداشهای بهشت به دست بياوريم.
🔴 در روايتي از امام علي علیهالسلام آمده است: «ِ فِيهِ مَا لَا عَيْنٌ رَأَتْ وَ لَا أُذُنٌ سَمِعَتْ وَ لَا خَطَرَ عَلَى قَلْبِ بَشَر»؛ «در بهشت نعمت هايي است که هيچ چشمي نديده و هيچ گوشي نشنيده و بر قلب کسي خطور نکرده است». (3)
4⃣ نکته چهارم: بهشتيان پاک و طاهر هستند و جز پاکي و طهارت از آنان سر نمیزند. قران کريم در وصف بهشتيان میگوید: «لا يَسْمَعُونَ فيها لَغْواً وَ لا تَأْثيما-إِلاَّ قيلاً سَلاماً سَلاما»؛ «در آن (باغهای بهشتى) نه لغو و بيهودهاى مىشنوند نه سخنان گناهآلود_تنها چيزى كه مىشنوند «سلام» است «سلام»». (4)
✍️نتيجه اينکه: هرچند بهشتيان هر چه اراده کنند در اختيارشان قرار میگیرد و میتوانند استفاده کنند ولي با توجه به پاکي و طهارتي که بر بهشتيان و بهشت حاکم است، جز خير، پاکي و صفا و صميميت در بهشت حاکم نيست و اثري از گناه به معناي دنيوي و خستگي و پلشتي در بهشت وجود ندارد.
قران میفرماید: «لا يَمَسُّنا فيها نَصَبٌ وَ لا يَمَسُّنا فيها لُغُوب»؛ «نه در آن رنجى به ما میرسد و نه سستى و واماندگى». (5)
📚منابع :
1. نحل/31
2. نهج البلاغة (للصبحي صالح)، ص: 84
3. الأمالي (للصدوق)، النص، ص: 542
4. واقعه/25-26
5. فاطر/35
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
4_6017349181419553045_610907367_-632985609_-1519484486.mp3
944.3K
👆👆👆
📜زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🎤 با نوای گرم استاد فرهمند👆
#زیارت_امام_زمان
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
✅غيبت حضرت مهدي (عجل الله فرجه الشريف) در كلام رسولخدا (صلى الله عليه وآله)
📝شيخ صدوق (قدس سرّه) با سند صحيح روايت ميكند:
💠حدَّثَنَا أَبِي وَ مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ وَ مُحَمَّدُ بْنُ مُوسَى الْمُتَوَكِّلُ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ قَالُوا حَدَّثَنَا سَعْدُ بْنُ عَبْدِ اللَّهِ وَ عَبْدُ اللَّهِ بْنُ جَعْفَرٍ الْحِمْيَرِيُّ وَ مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى الْعَطَّارُ جَمِيعاً قَالُوا حَدَّثَنَا أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى وَ إِبْرَاهِيمُ بْنُ هَاشِمٍ وَ أَحْمَدُ بْنُ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ الْبَرْقِيُّ وَ مُحَمَّدُ بْنُ الْحُسَيْنِ بْنِ أَبِي الْخَطَّابِ جَمِيعاً قَالُوا حَدَّثَنَا أَبُو عَلِيٍّ الْحَسَنُ بْنُ مَحْبُوبٍ السَّرَّادُ عَنْ دَاوُدَ بْنِ الْحُصَيْنِ عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنِ الصَّادِقِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ آبَائِهِ (ع) قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) الْمَهْدِيُّ مِنْ وُلْدِي اسْمُهُ اسْمِي وَ كُنْيَتُهُ كُنْيَتِي أَشْبَهُ النَّاسِ بِي خَلْقاً وَ خُلْقاً تَكُونُ لَهُ غَيْبَةٌ وَ حَيْرَةٌ حَتَّى تَضِلَّ الْخَلْقُ عَنْ أَدْيَانِهِمْ فَعِنْدَ ذَلِكَ يُقْبِلُ كَالشِّهَابِ الثَّاقِبِ فَيَمْلَؤُهَا قِسْطاً وَ عَدْلًا كَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً.
🔶امام صادق (سلام الله عليه) از پدران بزرگوارشان از رسول خدا (صلوات اللَّه عليهم أجمعين) روايت ميكنند كه فرمودند: مهدي از فرزندان من است اسم او اسم من و كنيه او كنيه من است. از نظر خلق و خلق شبيهترين مردم به من است ، او داراي غيبتي است که مردم حيران هستند ، به حدي که مردم از دينشان بر ميگردند ، در اين زمان است که او همانند ستاره نفوذ کننده خواهد آمد و زمين را پر از عدل و داد خواهد کرد ، همانگونه که پر از ظلم و جور شده است.
📚كمال الدين وتمام النعمة - الشيخ الصدوق - الصفحة ٢٨٧
لينك با كيفيت پوستر:
http://l1l.ir/1ijf
لينك كيفيت بالاي اسكن:
http://l1l.ir/1ijg
لينك روايت در كتابخانههاي شيعي:
http://lib.eshia.ir/27045/1/287
=============
✅تصحيح سند اين روايت توسط عالمان مكتب أهلالبيت (صلى الله عليهم):
1️⃣مرجع عاليقدر حضرت آيت الله العظمى وحيد خراساني (دامت بركاته):
🔵في الصحيح عن الإمام الصادق ( عليه السلام ) عن آبائه ( عليهم السلام ) ...
📚منهاج الصالحين - الشيخ وحيد الخراساني - ج ١ - الصفحة ٤٨٣
لينك با كيفيت پوستر:
http://l1l.ir/1ijh
لينك كيفيت بالاي اسكن:
http://l1l.ir/1iji
لينك مطلب در كتابخانههاي شيعي:
http://lib.eshia.ir/15319/1/483
2️⃣حضرت آيت الله هادي النجفي:
🔵الرواية صحيحة الإسناد .
📚موسوعة أحاديث أهل البيت (ع) - الشيخ هادي النجفي - ج ٨ - الصفحة ٢٣٢
لينك با كيفيت پوستر:
http://l1l.ir/1ijj
لينك كيفيت بالاي اسكن:
http://l1l.ir/1ijk
لينك مطلب در كتابخانههاي شيعي:
http://yon.ir/tashih1
..........................
▶️اين روايت ثابت ميکند که حضرت مهدي (عجل الله فرجه الشريف) از نسل رسول خدا (صلى الله عليه وآله) است و غيبت طولاني خواهد داشت که در اين دوران عدهاي به خاطر عدم ايمان به گفتههاي رسول خدا (صلى الله عليه وآله) از دين خود خارج و گمراه ميشوند. حضرت مهدي (عجل الله فرجه الشريف) در چنين دوراني ظهور خواهند کرد.
▶️همچنين اين روايت ثابت ميکند که حضرت مهدي (عجل الله فرجه الشريف) از نظر اخلاق و سيرت شبيهترين فرد به رسول خدا (صلى الله عليه وآله) است.
▶️اين مسأله ميتواند در پاسخ به شبهه وهابيت که مدعي هسند آن حضرت در زمان ظهور خونريزي زيادي خواهد کرد ، کاربرد زيادي دارد.
▶️اگر رسول خدا (صلى الله عليه وآله) خونريزي کرده است ، حضرت مهدي (عجل الله فرجه الشريف) نيز خواهد کرد ، پس اشکالي ندارد و او پيرو سنت جدش رسول خدا (صلى الله عليه وآله) است و اگر رسول خدا (صلى الله عليه وآله) چنين نکرده است ، حضرت مهدي (عجل الله فرجه الشريف) نيز نخواهد کرد.
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
🚩 حکمت غیبت و امر ظهور
كمال الدين به نقل از عبداللّه بن فضل هاشمى : شنيدم امام صادق عليه السلام مى فرمود:
صاحب الامر را غيبتى است كه ناچار به وقوع مى پيوندد كه هر باطل انديشى در آن شك مى كند .
عرض كردم: فدايت شوم، براى چه؟
فرمود: به سبب چيزى كه اجازه نداريم آن را براى شما فاش سازيم.
عرض كردم: پس، حكمت غيبت او چيست؟ فرمود: حكمت غيبت او همان حكمت غيبت حجّتهاى الهى پيش از اوست.
حكمت آن فقط پس از ظهور او معلوم خواهد شد ...
غيبت ، امرى از ( امور ) خداست و رازى از رازهاى خدا و غيبى از غيب خدا.
وقتى دانستيم كه خداوند عز و جل حكيم است، تصديق مى كنيم كه همه كارهاى او از روى حكمت است. هر چند راز حكيمانه بودن آنها بر ما معلوم نباشد.
🔸كمال الدين : 482 / 11
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
نداری مریضی به بدحالی من.ogg
1.09M
🍃🌺🌸بیا آقا جانم😔
اللهم عجل لولیک الفرج🙏
🍃🌺🌸به امید ظهور زیباترین گل دنیا 🌸🌺🍃
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
هدایت شده از با نوای کاروان
haniftaheri-@yaa_hossein.mp3
5.24M
میلاد #امام_زمان علیه السلام
🎵ماه شب تارم ادرکنی
🎤 حنیف #طاهری
#سرود
🆔 @yaa_hossein 🏳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ #سلام_امام_زمانم❤️
💚 #سلام_آقای_من💚
💝 #سلام_پدر_مهربانم💝
خبر آمدنش را همه جا پخش ڪنید !
می رســد لحظه میعاد، به امّید خدا !
منتقم میرسد و روز ظهورش، حتماً ،
می شود فاطمه دلشاد، به امّید خدا !
حرم خاڪی خورشید وقمرهاے بقیع ،
عـــاقبت می شـود آباد، به امّید خدا !
مثل مشهد، وسط صحن بقیع نصب ڪنیم ،
دو سه تا پنجره فولاد، به امّید خدا !
لذتی داردعجب،ڪَرڪه به ما،اوڪَوید :
آفرین! دست مــریـزاد...! به امّید خدا!
🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹
🆔 @P_Mahdavi
🌹زندگی نامه امام زمان (عج)🌹
#صفحه_1
امام زمان حضرت مهدی (عج) هم نام و هم كنيه حضرت پيامبر اكرم(ص) است. در روايات آمده است كه شايسته نيست آن حضرت را با نام و كنيه، اسم ببرند تا آن گاه كه خداوند به ظهورش زمين را مزيّن و دولتش را ظاهر گرداند.
القاب امام زمان حضرت مهدی (عج):
مهدى، خاتم، منتظر، حجت، صاحب الامر، صاحب الزمان، قائم و خلف صالح.
شيعيان در دوران غيبت صغرى ايشان را «ناحيه مقدسه» لقب داده بودند. در برخى منابع بيش از ۱۸۰ لقب براى امام زمان(ع) بيان شده است.
ولادت امام زمان حضرت مهدی (عج):
وی یگانه فرزند امام عسکری علیه السلام یازدهمین امام شیعیان است. امام زمان حضرت مهدی (عج) در سحرگاه نیمه شعبان ۲۵۵ ق در سامرّا چشم به جهان گشود و پس از پنج سال زندگی تحت سرپرستی پدر، و مادر بزرگوارشان نرجس خاتون، در سال ۲۶۰ ق به دنبال شهادت حضرت عسکری علیه السلام ـ همچون حضرت عیسی علیه السلام و حضرت یحیی علیه السلام که در سنین کودکی عهده دار نبوّت شده بودند ـ در پنج سالگی منصب امامت شیعیان را عهده دار شدند. آن بزرگوار پس از سپری شدن دوران غیبت با تشکیل حکومت عدل جهانی احکام الهی را در سرتاسر زمین حاکمیت خواهد بخشید.
آخرین امام شیعیان در پانزدهم ماه شعبان ۲۵۵ ق، علی رغم مراقبت های ویژه مأموران حکومت عباسی، در خانه امام عسکری علیه السلام چشم به جهان گشودند. تولد مخفیانه آن حضرت بی شباهت به تولد حضرت موسی علیه السلام و حضرت ابراهیم خلیل علیه السلام نیست. همان گونه که این دو پیامبر بزرگ الهی تحت شدیدترین تدابیر امنیتی فرعونیان و نمرودیان به اراده خداوند و به سلامت در کنار کاخ فرعون و نمرود متولّد شدند، حضرت مهدی(عج) نیز در حالی که جاسوسان و مأموران خلیفه عباسی تمام وقایع خانه امام یازدهم علیه السلام را زیر نظر داشتند، در کمال امنیت و بدون آن که دشمنان بویی ببرند، در سحرگاه روز جمعه نیمه شعبان قدم به جهان هستی گذاشتند.
سیمای امام زمان حضرت مهدی (عج)
پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار علیهم السلام هر کدام در سخنان خود به اوصاف امام مهدی(عج) اشاره کرده اند. حضرت امام رضا علیه السلام در توصیف ویژگی های چهره و سجایای اخلاقی و ویژگی های برجسته آن حضرت می فرمایند: «قائم آل محمد(عج) هاله هایی از نور چهره زیبای او را احاطه کرده است رفتار معتدل و چهره شادابی دارد. از نظر ویژگی های جسمی شبیه ترین فرد به رسول خدا(ص) است. نشانه خاصّ او آن است که گرچه عمر بسیار طولانی دارد، ولی از سیمای جوانی برخوردار است؛ تا آن جا که هر بیننده ای او را چهل ساله یا کمتر تصور می کند. از دیگر نشانه های او آن است که تا زمان مرگ با وجود گذشت زمان بسیار طولانی هرگز نشان پیری در چهره او دیده نخواهد شد».
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
دانستنی های مهدوی
🌹زندگی نامه امام زمان (عج)🌹 #صفحه_1 امام زمان حضرت مهدی (عج) هم نام و هم كنيه حضرت پيامبر اكرم(ص)
🌹زندگی نامه امام زمان (عج)🌹
#صفحه_2
روزی عثمان بن سعید بن عمری به همراه حدود چهل نفر از بزرگان شیعه به حضور امام عسکری علیه السلام رسیدند تا درباره جانشین آن حضرت سؤال کنند و در آینده از ایجاد اختلاف در مسئله امامت جلوگیری کنند. راوی می گوید: وقتی عثمان بن سعید به حضرت عسکری علیه السلام گفت: آمده ایم تا درباره مطلب مهمی که شما به آن آگاه ترید از شما سؤال کنیم، حضرت عسکری علیه السلام فرمودند: بنشین عثمان. پس از ساعتی امام علیه السلام فرمودند: آیا می خواهید بگویم به چه منظوری آمده اید؟ همه گفتند: ای فرزند رسول خدا، بفرمایید. آنگاه حضرت فرمودند: آمده اید تا درباره حجت خدا و امام پس از من بپرسید. همه گفتند: آری. در این لحظه ناگهان پسری که چهره درخشانی چون ماه داشت و از هر حیث به امام عسکری علیه السلام شبیه بود وارد شد. حضرت فرمودند: بعد از من پیشوای شما و جانشینم این فرزند من است. مواظب باشید پس از من در دین دچار آشفتگی نشوید...
دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج)
دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج) به چهار دوره تقسیم می شود:
۱) از تولد تا غیبت امام زمان حضرت مهدی (عج):
امام زمان حضرت مهدی (عج) پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری علیه السلام به صورت نیمه مخفی زندگی کردند. یکی از کارهای بسیار مهمی که حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در این دوره انجام دادند این بود که امام زمان حضرت مهدی (عج) را به بزرگان شیعه معرفی کردند تا در آینده در مسئله امامت دچار اختلاف نشوند.
۲) غیبت صغری امام زمان حضرت مهدی (عج):
پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در سال ۲۶۰ ق دوره غیبت صغری آغاز شد و تا سال ۳۲۹ ق ادامه پیدا کرد. در این دوره امام زمان حضرت مهدی (عج) از طریق چهار نائب به ادامه امور مردم می پرداختند.
۳) دوره غیبت کبری امام زمان حضرت مهدی (عج):
این دوران از سال ۳۲۹ ق شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت در این دوره پاسخ به پرسش ها و احکام مردم بر عهده نایبان عام آن حضرت است و حضرت نایب خاصی برای این دوره معرفی نکرده اند.
۴) دوره حکومت امام زمان حضرت مهدی (عج):
پس از ظهور، امام زمان حضرت مهدی (عج) بر اساس احکام اسلام حکومت واحد جهانی تشکیل خواهند داد که در سایه آن سرتاسر عالم پر از عدل و داد خواهد شد.
صورت و سيرت امام زمان حضرت مهدی (عج)
چهره و شمايل حضرت مهدي ( ع ) را راويان حديث شيعي و سني چنين نوشته اند چهره اش گندمگون ، ابرواني هلالي و كشيده ، چشمانش سياه و درشت و جذاب ، شانه اش پهن ، دندانهايش براق و گشاد ، بيني اش كشيده و زيبا، پيشاني اش بلند و تابنده . استخوان بندي اش استوار و صخره سان ، دستان و انگشتهايش درشت .گونه هايش كم گوشت و اندكي متمايل به زردي - كه از بيداري شب عارض شده -بر گونه راستش خالي مشكين . عضلاتش پيچيده و محكم ، موي سرش بر لاله گوش ريخته ، اندامش متناسب و زيبا ، هياتش خوش منظر و رباينده ، رخساره اش در هاله اي از شرم بزرگوارانه و شكوهمند غرق . قيافه اش از حشمت و شكوه رهبري سرشار .نگاهش دگرگون كننده ، خروشش درياسان ، و فريادش همه گير " .حضرت مهدي صاحب علم و حكمت بسيار است و دارنده ذخاير پيامبران است . وي نهمين امام است از نسل امام حسين ( ع ) اكنون از نظرها غايب است . ولي مطلق و خاتم اولياء و وصي اوصياء و قائد جهاني و انقلابي اكبر است . چون ظاهر شود ، به كعبه تكيه كند ، و پرچم پيامبر ( ص ) را در دست گيرد و دين خدا را زنده و احكام خدا را در سراسر گيتي جاري كند . و جهان را پر از عدل و داد و مهرباني كند .حضرت مهدي ( ع ) در برابر خداوند و جلال خداوند فروتن است . خدا و عظمت خدا در وجود او متجلي است و همه هستي او را فراگرفته است . مهدي ( ع ) عادل است و خجسته و پاكيزه . ذره اي از حق را فرو نگذارد . خداوند دين اسلام را به دست او عزيز گرداند . در حكومت او ، به احدي ناراحتي نرسد مگر آنجا كه حد خدايي جاري گردد .مهدي ( ع ) حق هر حقداري را بگيرد و به او بدهد . حتي اگر حق كسي زير دندان ديگري باشد ، از زير دندان انسان بسيار متجاوز و غاصب بيرون كشد و به صاحب حق باز گرداند . به هنگام حكومت مهدي ( ع ) حكومت جباران و مستكبران ، و نفوذ سياسي منافقان و خائنان ، نابود گردد . شهر مكه - قبله مسلمين - مركز حكومت انقلابي مهدي شود . نخستين افراد قيام او ، در آن شهر گرد آيند و در آنجا به او بپيوندند ...برخي به او بگروند ، با ديگران جنگ كند ، و هيچ صاحب قدرتي و صاحب مرامي ، باقي نماند و ديگر هيچ سياستي و حكومتي ، جز حكومت حقه و سياست عادله قرآني ، در جهان جريان نيابد . آري ، چون مهدي ( ع ) قيام كند زميني نماند ، مگر آنكه در آنجا گلبانگ محمدي : اشهد ان لا اله الا الله ، و اشهد ان محمدا رسول الله ، بلند گردد.
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi
دانستنی های مهدوی
🌹زندگی نامه امام زمان (عج)🌹 #صفحه_2 روزی عثمان بن سعید بن عمری به همراه حدود چهل نفر از بزرگان شیع
🌹زندگی نامه امام زمان (عج)🌹
#صفحه_3
در زمان حكومت مهدي ( ع ) به همه مردم ، حكمت و علم بياموزند ، تا آنجا كه زنان در خانه ها با كتاب خدا و سنت پيامبر ( ص ) قضاوت كنند . در آن روزگار ، قدرت عقلي توده ها تمركز يابد . مهدي ( ع ) با تاييد الهي ، خردهاي مردمان را به كمال رساند و فرزانگي در همگان پديد آورد ... .مهدي ( ع ) فرياد رسي است كه خداوند او را بفرستد تا به فرياد مردم عالم برسد .در روزگار او همگان به رفاه و آسايش و وفور نعمتي بيمانند دست يابند . حتي چهارپايان فراوان گردند و با ديگر جانوران ، خوش و آسوده باشند . زمين گياهان بسيار روياند آب نهرها فراوان شود ، گنجها و دفينه هاي زمين و ديگر معادن استخراج گردد . در زمان مهدي ( ع ) آتش فتنه ها و آشوبها بيفسرد ، رسم ستم و شبيخون و غارتگري برافتد و جنگها از ميان برود .در جهان جاي ويراني نماند ، مگر آنكه مهدي ( ع ) آنجا را آباد سازد .در قضاوتها و احكام مهدي ( ع ) و در حكومت وي ، سر سوزني ظلم و بيداد بر كسي نرود و رنجي بر دلي ننشيند .مهدي ، عدالت را ، همچنان كه سرما و گرما وارد خانه ها شود ، وارد خانه هاي مردمان كند و دادگري او همه جا را بگيرد .
اصحاب و ياران امام زمان حضرت مهدی (عج):
۱. عثمان بن سعيد عمروى (متوفاى سال ۲۶۵ ق.).
۲. محمد بن عثمان عمروى (متوفاى سال ۳۰۴ق.).
۳. حسين بن روح نوبختى (متوفاى سال ۳۲۶ق.).
۴. على بن محمد سمرى (متوفاى سال ۳۲۹ق.).
اين چهار تن نماينده بلافصل امام زمان حضرت مهدی (عج) بودند كه در ايام غيبت صغرى، پس از شهادت امام حسن عسكرى(ع)، از سال ۲۶۰ تا ۳۲۹، به مدت ۷۰ سال به ترتيب، واسطه ميان امام زمان حضرت مهدی (عج) وشيعيان ايشان بودند. اين چهار نفر به «نوّاب اربعه» مشهورند. ولى در هنگام خروج آن حضرت، ۳۱۳ نفر از يارانش به او پيوسته و نخستين هسته لشكريان امام زمان حضرت مهدی (عج) را تشكيل مىدهند. علاوه بر آنان، هزاران نفر در ايام غيبت آن حضرت به اين مقام ارجمند نايل شدهاند كه بر ديگران پنهان مانده است و پنهان خواهد ماند. همچنين افراد بسيارى در ايام غيبت به محضرش شرفياب گشته و از عناياتش بهرهمند شدهاند كه در اين جا به نام برخى از آنان اشاره مى گردد:
۱. اسماعيل بن حسن هرقلى.
۲. سيد محمد بن عباس جبل عاملى.
۳. سيد عطوه علوى حسنى.
۴. اميراسحاق استرآبادى.
۵. ابوالحسين بن ابى بغل.
۶. شريف عمر بن حمزه.
۷. ابوراجح حمامى.
۸. شيخ حر عاملى.
۹. مقدس اردبيلى.
۱۰. محمد تقى مجلسى.
۱۱. ميرزا محمد استرآبادى.
۱۲. علامه بحر العلوم.
۱۳. شيخ حسين آل رحيم.
۱۴. ابوالقاسم بن ابى جليس.
۱۵. ابو عبداللَّه كندى.
۱۶. ابو عبداللَّه جنيدى.
۱۷. محمد بن محمد كلينى.
۱۸. محمد بن ابراهيم بن مهزيار.
۱۹. محمد بن اسحاق قمى.
۲۰. محمد بن شاذان نيشابورى.
زمامداران معاصر امام زمان حضرت مهدی (عج) :
امام زمان حضرت مهدی (عج) از زمان تولد (سال ۲۵۵ هجرى) تا زمان ظهور و تشكيل حكومت جهانى، با تمام حاكمان و زمامداران كشورهاى اسلامى و غير اسلامى، معاصر بوده و خواهد بود؛ اما خلفاى عباسى كه در ايام غيبت صغراى آن حضرت بر مسلمانان حكومت راندند، عبارتند از:
۱. مهتدى عباسى (۲۵۵ - ۲۵۶ق.).
۲. معتمد عباسى (۲۵۶ - ۲۷۹ق.).
۳. معتضد عباسى (۲۷۹ - ۲۸۹ق.).
۴. مكتفى عباسى (۲۸۹ - ۲۹۵ق.).
۵. مقتدر عباسى (۲۹۵ - ۳۲۰ق.).
۶. قاهر عباسى (۳۲۰ - ۳۲۲ق.).
۷. راضى عباسى (۳۲۲ - ۳۲۹ق.).
۸. متقى عباسى (۳۲۹ - ۳۳۳ق.).
هنگامى كه امام زمان حضرت مهدی (عج) ظهور كند و قيام آزادى بخش وى فراگير شود، برخى از سلاطين و حاكمان كشورها در برابر او تواضع نموده و سر تسليم فرود مىآورند و برخى ديگر با آن حضرت، به مقابله و منازعه بر مىخيزند و پس از درگيرى، متحمل شكست و اضمحلال خواهند شد و حكومت آن حضرت، از شرق تا غرب كره زمين را فرا خواهد گرفت. در اين باره، روايات فراوانى از معصومين(ع)نقل شده است كه براى نمونه، حديثى را از امام محمد باقر(ع) بيان می كنيم:
عَن أبي جعفر(ع) قال: القائِمُ مِنّا مَنصُورٌ بالرُّعبِ، مُؤيّدٌ بالنَّصر، تُطوى له الأرضُ وَتظهَرُ لَهُ الكنوزُ ويبلغُ سُلطانه المشرقَ والمغرِبَ ويُظِهرُ اللَّهُ دينهُ على الدّينِ كُلّه ولو كَرِهَ المُشركون فلا يَبقى على وجهِ الأرضِ خرابٌ إلّا عمّر وينزلُ روحُاللَّهِ عيسى بن مريم فيُصلّي خلفه.(۱)
قيام كننده از ما منصور به رعب و مؤيّد به نصر است. زمين از براى او در نورديده شود و گنجهاى پنهان را براى او آشكار كند. سلطنت و حكومت او شرق و غرب را فرا خواهد گرفت و خداوند منان، به دست او دين خود را بر همه دينها غالب گرداند، اگر چه مشركان را خوش نيايد. در روى زمين هيچ خرابى باقى نماند، مگر اين كه آبادش كند و روح اللَّه، عيسى بن مريم از آسمان نازل شده و بر او اقتدا كند و پشت سرش نماز بخواند.
┈┈•✾🌿🌺🌿✾•┈┈
@P_Mahdavi