🥀 سَلامٌ عَلی قَلبِ زِینَبِ الصَّبور ...
سلام بر آن قلب بی قراری که
مولا دست روی آن گذاشت و
یک سال و نیم بی صدا تپید ...
💔 وفات جانسوز جبل الصبر ، عقیلة العرب، حضرت زینب (سلاماللهعلیها) تسلیت باد.
⚜@p_Mahdavi
مداحی زینب زینب با صدای استاد مرحوم حاج سلیم مؤذن زاده اردبیلی - مسلمان تی وی.mp3
7.45M
🎙مداحی شاهکار #زینب زینب با صدای استاد مرحوم حاج سلیم #مؤذن_زاده اردبیلی
🎶🖤 مداحی ماندگار «زینب، زینب» با صدای استاد مرحوم حاج سلیم مؤذن زاده اردبیلی
🏴فرارسیدن سالروز وفات حضرت زینب کبری سلام الله علیها را به شما عزیزان تسلیت و تعزیت عرض می کنیم.
⚜@p_Mahdavi
🔸پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله: مَن بَكى عَلى مُصابِ هذِهِ البِنتِ (زَينَبَ بَنتِ عَلِيٍ عليهاالسلام) كانَ كَمَن بَكى عَلى أخَوَيهَا الحَسَنِ و الحُسَينِ عليهماالسلام ؛
🔹هر كس بر مصيبت هاى اين دختر (زينب عليهاالسلام) بگريد ، همانند كسى است كه بر برادرانش ، حسن و حسين عليهماالسلام ، گريسته باشد .
📚 وفيات الأئمه ص ٤٣١
⚜@p_Mahdavi
📌وفات عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها
🔹حضرت زینب کبری (س) را تجسم و نماد صبر جمیل نامیدهاند. مقاومت در راه پاسداری از حریم دین، کنترل نفس خویش، در برابر ناملایمات و ضعف نشان ندادن در مقابل دشمن را از ویژیگیهای حضرت زینب (س) نام بردهاند.
🔸امام موسی صدر در مورد حضرت زینب (س) فرمودند: «نقش قهرمانانه حضرت زینب در برابر ماست. ما به این زن احترام میگذاریم و او را بزرگ میداریم. همانگونه که مرد میتواند حسین علیهالسلام باشد، زن مسلمان نیز میتواند زینب (س) باشد. اگر امام حسین (ع) نمونهای است برای قهرمانان و کمالی است برای مردان. زینب (س) نیز نمونهای است برای زنان. آنچنان که مرد مسلمان میتواند قهرمان و مجاهد باشد، زن مسلمان نیز میتواند قهرمان و مجاهد باشد.»
🔹مشهور تاریخ وفات را در ۱۵ رجب سال ۶۲ در ۵۷ سالگی میدانند و در مورد محل دفن سه دیدگاه مطرح است:
➖دیدگاه اول: مشهور این است که قبر حضرت زینب (س) در شام است. این مکان اکنون در جنوب دمشق قرار دارد و به سبب وجود حرم این بانوی بزرگوار، این منطقه «شهرک السیده زینب» نام گرفته است.
➖دیدگاه دوم: برخی از مورخان مقبره زینب (س) را در مصر دانستهاند. این مکان که به مقام حضرت زینب یا مسجد السیده زینب مشهور است، در منطقه سیده زینب قاهره قرار دارد.
➖دیدگاه سوم: قبرستان بقیع در مدینه را محل دفن ایشان دانستند.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۱۵
#وفات_حضرت_زینب_علیها_سلام
⚜@p_Mahdavi
آیت الله جوادی آملی .mp3
6.91M
🎙#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
«شرح کلام حضرت زینب سلام الله علیها:ما رأيت إلاّ جميلاً»
⚜@p_Mahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 تو رو به اضطرار زینب، بیا آقا...💔🥀
#وفات_حضرت_زینب
#امام_زمان
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
⚜@p_Mahdavi
📌تغییر قبله از بیت المقدس به سوی کعبه بنابر قول مشهور
🔹 تغییر قبله واقعهای که در آن قبله مسلمانان از مسجد الاقصی به سمت کعبه تغییر یافت. در ۱۵ رجب سال دوم هجری و پس از نزول آیه ۱۴۴ سوره بقره رخ داد.
🔸 بنابر نقل بیشتر تاریخنویسان، تغییر قبله در مسجدی در مدینه که بعد از تغییر قبله، نامش مسجد ذو قبلتین شد در بین نماز ظهر انجام گرفته است. چگونگی تغییرِ بیش از ۱۶۰ درجهای قبله در بین نماز جماعت، از مسائل قابل توجه در این واقعه است.
🔹بنابر نقل منابع اسلامی، پیامبر(صل الله علیه وآله) در مکه و سالهای نخست پس از هجرت در مدینه، به سوی بیتالمقدس نماز میگزارد؛ خداوند با نزول آیه قبله، ایشان را خشنود کرد و مسلمانان را به تغییر قبله به سوی کعبه فرمان داد.
🔸کعبه در آن سالها به صورت بتخانهای درآمده بود و نماز گزاردن به سوی آن، شبهه احترام به بتها را برمیانگیخت. همچنین قبله بودن بیت المقدس زمینه سرزنش یهودیان نسبت به مسلمانان را فراهم ساخته بود.
🔹آیه ۱۴۴ سوره بقره، حکم تغییر قبله را بیان کرده و به آیه قبله مشهور است. از آیات ۱۴۲، ۱۴۳ و ۱۵۰ سوره بقره نیز بعنوان آیه تغییر قبله یاد کردهاند. بعضی از مفسران آیات ۱۴۲ تا ۱۴۴ سوره بقره را از آیات تغییر قبله دانستهاند.
#تقویم_تاریخ
#رجب_۱۵
#تغییر_قبله_مسلمانان
⚜@p_Mahdavi
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ بوی تربت
🎤 با نوای سید امیر حسینی
🔻چی بهتر از این که پا بذارم تو حرم
چی بهتر از این که سایته روی سرم
چی بهتر از این که فاطمه شد مادرم
⚜@p_Mahdavi