♦️آمار فرار مغزهای آلمان بیشتر از ایران!
🔹 سالی ۲۰۰ هزار نفر متخصص و تحصیل کرده المانی آلمان را ترک میکنند
🔹این در حالیه که در ایران طبق گزارش رصدخانه مهاجرت ایران، در فاصله سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱ بهطور متوسط سالانه حدود ۸۶ هزار ویزا یا اجازه اقامت غیرتوریستی برای ایرانیان در اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا، ترکیه و سایر کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) صادر شده است.
⁉️@p_shobahaat
🔰مغالطه بین حقوق و اخلاق شخصی جنایت جدید انقلاب ستیزان
🔸یکی از مغالطاتی که مدام در فضای مجازی به انحاء مختلف تکرار می شود و سعی در فریب مخاطب دارد جایگزین کردن اخلاق شخصی به جای حقوق عموم است.
🔸اینجا دو مغالطه هم زمان انجام می گیرد اولا امر حقوقی را با امر اخلاقی خلط می کنند. مقام اخلاق با حقوق متفاوت است و اخلاق جهت زندگی بهتر است پس برای تربیت می توان از حق شخصی با اختیار خود شخص گذشت کرد ولی مقام حقوق مقام تزاحم و دعوا و قضاوت بین دو طرف است اینجا نمی توان ذره ای حق را جابجا کرد چرا که اولا ظلم است و ثانیا ظالم پروری و اتفاقا عکس آن فایده اخلاقی عمل خواهد کرد.
🔸 یکی از مشهورترین داستان های اخلاقی داستان سیدمهدی قوام و دزدی است که در حال دزدیدن فرش خانه اش بود سیدمهدی متوجه شد و به او گفت این فرش قیمتی است به فلان دکان برو و بگو فلانی مرا فرستاده تا به قیمت بخرند و با پولش مشغول شغلی شو و از دزدی دست بردار. خب این کار سید مهدی در مقام اخلاق بوده است در حالی که اگر از سید مهدی قوام می پرسیدی که حکم دزد چیست همین حدود اسلامی را می گفت و در مقام فقه هیچ گاه خلاف این احکام از وی مشاهده نشد. بلکه بر اثبات و اجرای آنها تعصب خاصی داشت.
🔸مغالطه دوم خلط بین مقام شخصی و مقام اجتماعی است. افراد می توانند از حق خودشان گذشت کنند و اگر تالی فاسدی نداشته باشد امر پسندیده ایست ولی یک مسئول، یک قاضی، یک کارمند دستگاه که به نمایندگی از ملت مشغول خدمت است نمی تواند از حقوق عامه نسبت به یک نفر بخشش کند چرا که مال شخصی او نیست و اختیاراتی که دارد اختیارات ذاتی او نیست بلکه نماینده و گماشته ملت است و نمی تواند خلاف مصالح ملت به نفع شخصی خاص آن اختیارات را اعمال نماید.
🔸فهم تفاوت میان حقوق و اخلاق و حیطه کارکردی آن آثاری فراتر از این هم دارد مثلا این که ما نباید خود را بهتر از گنهکار، دزد و بی حجاب بدانیم امری است صحیح ولی در مقام فعل شخصی. اما در مقام اجتماعی و در مقام اعاده حقوق دیگران، حقوق عامه و حق الله قطعا باید با آنان برخورد شود و مسامحه جایی نخواهد داشت و باید مظاهر فساد از جامعه با قدرت جمع شود و گر نه جامعه را به فساد خواهد کشید و آسایش را از آن خواهد ربود. لذا ما نباید میان حقوق و اخلاق شخصی خلط نماییم.
⁉️@p_shobahaat
رساله نه رسانه❗️❗️❗️
🔰 متأسفانه پازل #عادی_سازی شل حجابی و بدحجابی از سوی برخی رسانه ها و مذهبی های صورتی همچنان ادامه دارد.
⏪ قابل ذکر است که فتوای مقام معظم رهبری در مورد میزان #واجب پوشش در برابر نامحرم، در رساله ایشان (اجوبةالإستفتائات و رساله آموزشی) موجود است.
👈 دین و احکام اگر به دست التقاطی ها و رسانه های آنها بود، به جز پوسته ای از آن باقی نمی ماند!
⁉️@p_shobahaat
🔴 از قاطعیت آنها در «باطل» تا لرزان بودن برخی از ما در برابر«حق»
🔰مشاهده می کنیم که سیاستمدار غربی حمایت از پدیده کثیف هجنس بازی را فریاد می زند و تازه #طلبکار هم شده است که بازیکنانی که پیراهن حمایت از همجنس بازی را نمی پوشند، تخطی از قانون کرده اند❗️❗️❗️
👈 این یعنی اینکه غربی ها در باطل خود مصمم هستند و حتی اگر شوم ترین و کثیف ترین پدیده های این دنیا هم باشد، اما آبرو و اعتبار خود را برای حمایت از آن می گذارند.
⏪ آنگاه در کشور ما برخی از به اصطلاح انقلابیون با ترس و لرز وارد مباحث #حجاب و عفاف می شوند!
آنها در مورد باطل خود قاطعیت دارند، چرا ما در برابر حق، لرزان و سست باشیم⁉️
⁉️@p_shobahaat
🔰شهید مطهری ره:
" هنگامی که مصالح اخلاقی و اجتماعی، افراد اجتماع را ملزم کند که در معاشرت اسلوب خاصی را رعایت کنند مثلاً با لباس کامل بیرون بیایند، چنین چیزی نه بردگی نام دارد و نه زندان، و نه ضد آزادی و حیثیت انسانی است و نه ظلم و ضد حکم عقل به شمار میرود. برعکس، پوشیده بودن زن - در همان حدودی که اسلام تعیین کرده است - موجب کرامت و احترام بیشتر او است، زیرا او را از تعرض افراد جلف و فاقد اخلاق مصون میدارد .
شرافت زن اقتضاء میکند که هنگامی که از خانه بیرون میرود متین و سنگین و با وقار باشد، در طرز رفتار و لباس پوشیدنش هیچگونه عمدی که باعث تحریک و تهییج شود به کار نبرد، عملاً مرد را به سوی خود دعوت نکند، زباندار #لباس نپوشد، زباندار #راه نرود، زباندار و معنیدار به #سخن خود آهنگ ندهد. چه آنکه گاهی اوقات #ژستها سخن میگویند، راه رفتن انسان سخن میگوید، طرز حرف زدنش یک حرف دیگری میزند. "
📌مسأله حجاب،ج1، ص 101 و 102
⁉️@p_shobahaat
🔴 به دَرَک ! قطعنامه صادر کنند
🔰رهبر انقلاب فرمودند:
" عرض کردیم گفتمان اسلام "زنِ حقیقی" است؛ این گفتمان را همانطور که اشاره کردم، بایستی ما به صورت تهاجمی مطرح کنیم. مطلقاً در موضع دفاعی قرار نگیرید. گفتند بعضی از خانمها که آن کسانی که دنبال مثلاً کنوانسیون زنان یا مؤسّسات وابسته به سازمان ملل هستند، تهدید میکنند که اگر چنین کنید، اگر چنان کنید ممکن است علیه شما قطعنامه صادر کنیم! 👈خب به دَرَک! قطعنامه صادر کنند.
گفتمان اسلامی در مورد زن را بایست با روحیّهی تهاجم، طلبگارانه مطرح کرد. اگر آنها گفتند که شما چرا به زن برای اینکه بتواند بیحجاب بگردد آزادی نمیدهید، باید گفت شما چرا این آزادی مضرّ و دهشتناک را میدهید، به آن شکلی که امروز در غرب وجود دارد. آنچه که امروز در غرب در زمینهی بیحفاظی و بیحجابی زن دارد دنبال میشود، واقعاً گاهی اوقات تصوّرش انسان را دچار دهشت میکند که چکار میخواهند بکنند، کجا دارند میروند؟
https://khl.ink/f/22536
✍️پ.ن:
🔻رهبر انقلاب در موضوع زن، آنقدر قاطعیت دارند که می گویند اگر در حد سازمان ملل هم به ما فشار بیاورند و تهدید کنند و ... برای ما اهمیتی ندارد و از واژه « به دَرَک » استفاده می کنند.
🔻آنگاه در جمهوری اسلامی برخی افراد که ادعا هم دارند، در موضوع #حجاب و ... بهانه می آورند که شبکه من و تو و بی بی سی و نظیر اینها از ما سوء استفاده می کنند و ... ❗️
👈 در موضوع زن، ما مهاجم هستیم و آنها باید پاسخگو باشند؛ آنگاه به این دلیل که تروریست های رسانه ای در موضوع حجاب به ما حمله می کنند و جو رسانه ای علیه ما راه می اندازند، ما از اصول خود دست بکشیم یا شُل بگیریم؟!
⁉️@p_shobahaat
🔰حجت الإسلام و المسلمین، محمد سعیدی، امام جمعه قم:
🔻عفاف و حجاب هم از لحاظ تبیینی و هم میدانی باید مورد توجه و استمرار قرار بگیرد، عفاف حجاب علاوه بر اینکه اصل شرعی است، یک اصل قانونی نیز هست که در قانون مدنی به آن تصریح و برای متخلفین از آن مجازات در نظر گرفته شده است.
🔻کسانی که با اسلام سروکار ندارند و فقط به ایرانی بودن خود میاندیشند باید بدانند در تاریخ ایران بی بندباری به شیوه غربی وجود نداشته است که مستندهای آن موجود است.
🔻عفاف و حجاب امری شخصی و فردی نیست؛ زیرا یک امر تاثیر گذار در جامعه است.
🔻متاسفانه این نگاه فردی نگاری به حجاب به نگاه برخی از مسئولان ومدیران برمی گردد، یعنی برخی از مدیران در طول این چهل و چند سال، حجاب را به عنوان یک امر شخصی تلقی کردند لذا نه تنها نسبت به این واجب الهی امر به معروف نکردند و نمیکنند بلکه وادادگی نشان می دهند.
https://hawzahnews.com/xcfSR
⁉️@p_shobahaat
🔆متن شبهه :
جا داره يه سلامی هم بکنیم خدمت اون هم وطن های که 500 نفر از مردم شون کشتن صداشون در نيومد ولی با اعدام یک عرب تو ی خود عربستان سعودی
سفارت به خاک خون کشید ند
سلام امت ... همیشه در صحنه
کپی شرعا حلال است 😂😂✋✋✋✋
کاسه داغ تر از آش
یعنی اینکه 1 نفرو تو 1 کشور دیگه کشتن ، اونوقت تو مملکت ما مردم میریزن سفارت عربستان تو تهران و مشهد آتیش میزنن که چی ; که اینکه وااای شیخ نمر رو اعدام کردن . اما 600 نفر ایرانی تو حج کشته شد 1 نفر 1 سنگ به در سفارت عربستان نزد.
ای داد از این همه جهل و نادانی.,
😔😔😔😔😔😔😔 التماس تفکر
🔆 پاسخ شبهه :
1️⃣ حمله به سفارت عربستان به هیچ وجه قابل قبول نیست، مقامات جمهوری اسلامی ایران، متعدداً این موضوع را محکوم کردند. ضمن اینکه اخباری از مشکوک بودن این اقدامات از سوی خود سعودی ها و مزدوران داخلی آنها وجود دارد.
http://goo.gl/km7X8j
2️⃣ در واکنش به فاجعه منا اعتراض های زیادی انجام شد که مردم ایران نیز با برپایی چندین راهپیمایی انزجار خود را از آل سعود اعلام کردند و این حادثه را محکوم کردند.
http://goo.gl/a0JaDj
3️⃣ علت شدیدتر بودن و علنی تر بودن اعتراضات به اعدام شیخ نمر النمر این بود که از نظر قضایی عمدی بودن فاجعه منا اثبات شده نبود ولی اعدام این روحانی شیعه کاملاً واضح و قبیحانه بود.
4️⃣ واکنش شیعیان و اهل سنت به کشتن شیخ نمر باقرالنمر فراتر از مرزهای جغرافیایی بود، این اعتراضات به دلیل کشتن یک روحانی بزرگ #اسلام انجام شد، اینکه ایشان اهل کدام کشور بودند و کجا به شهادت رسیدند اهمیتی برای مسلمانان واقعی نداشته و ندارد. ☀️
⁉️@p_shobahaat
🔘 متن شایعه:
حذف پرچم ایران از مراسم تفاهمنامه نفتی با عراق
🔆 پاسخ شایعه:
1️⃣ تصاویری از امضای تفاهمنامه نفتی بین جواد اوجی وزیر نفت ایران و شیاع السودانی نخست وزیر عراق در فضای مجازی منتشر شد که واکنش کاربران را نسبت به نبود پرچم ایران برانگیخت.
2️⃣ اما طبق آداب دیپلماتیک، تنها در دیدار دو مقام همسطح از دو کشور، پرچم هر دو کشور گذاشته میشود ولی در این مراسم جایگاه نخست وزیر عراق از وزیر نفت ایران بالاتر بوده و طبیعی است که فقط پرچم عراق در تصاویر وجود داشته باشد.
3️⃣ در سایر دیدارهای وزیر نفت ایران با مقامات همسطح خود مثل دیدار با وزیر نفت عراق و دیدار با وزیر برق عراق، پرچم هر دو کشور مشاهده میشود.
⁉️@p_shobahaat
🔺این تصویر مورد توجه کاربران رسانہ ھای اجتماعی پاکستان قرار گرفته است. آنها مسئولین دو کشور را باھم مقایسہ و نخست وزیر پاکستان را سرزنش میکنند.
⁉️@p_shobahaat
♨️ بخشندگی و لطف رضاخانی 🤨😼
🔷 سال ۱۳۱۷ و بخشش ۳۰۰۰کیلومتر از استان سیستان و بلوچستان به دستور انگلستان
خوش خدمتی رضا پالان بود!!!
🔸 همین کار باعث شد سرچشمه هیرمند برای همیشه از ایران جدا شود.
#حق_آبه
#ایران_قوی
#رضاپالان
⁉️@p_shobahaat