💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام و احترام
اگه خانم ها حقوق برابر دارند چرا یسری از امتیازات از انها سلب شده
مثلا چرا نمیتونن رئیس جمهوری بشن
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
در این که زن می تواند رئیس جمهوری شود یا نه، اختلاف نظر وجود دارد. برخی باور دارند که زن می تواند رئیس جمهور شود و در این خصوص منعی وجود ندارد. اگر در قانون اساسی ایران کلمه "رجال سیاسی" آمده است، این کلمه اعم شخصیت های زن مرد است. دراین میان، برخی باور دارند که زن نمی تواند رئیس جمهور گردد. به عنوان نمونه، هنگام تصویب اصل 115 مربوط به شرایط ریاست جمهوری به عنوان دومین مقام رسمی کشور ـ بعد از رهبری ـ بعضی از خبرگان معتقد بودند که باید تصریح شود رئیس جمهوری از مردان انتخاب گردد. در مقابل، عده ای دیگر این قید را لازم نمی دانستند و تصدی این پست توسط زنان از نظر آنان اشکال شرعی نداشت. یکی از نمایندگان مجلس خبرگان استدلال کرد که منصب ریاست جمهوری با وجود ولی در رأس هرم حکومت، امامت محسوب نمی شود تا برای زنان ممنوع باشد. در نهایت، در آن جلسه ابتدا اصل مذکور بدون تصریح بر این قید به صورت زیر تصویب شد: «رئیس جمهور باید ایرانی الاصل، تابع ایران، دارای مذهب رسمی کشور و مروّج آن، مؤمن به مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران و دارای حسن سابقه و امانت و تقوا باشد». گرچه در مشروح مذاکرات از مخالفت با حذف قید «بودن از مردان» چیزی ثبت نشده، ولی ظاهراً مورد اعتراض بعضی از نمایندگان واقع شد. ببه جهت همین، مخالفت ها در تصویب نهایی در جلسه عصر همان روز، اصل مذکور به صورت زیر به تصویب نهایی می رسد:
«رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند، انتخاب گردد: ایرانی الاصل، تابع ایران، مدیر، مدبّر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوا، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور». با وجود این که برخی مخالف حضور زن درعرصه ریاست جمهوری بودند، اما مجلس خبرگان قانون اساسی در مورد منصب ریاست جمهوری بر ممنوع بودن تصدی آن توسط زنان اتفاق نمی کنند و با آوردن واژه «رجال مذهبی و سیاسی»، مطلب را اجمالاً مطرح می کنند و دفتر بحث در این مورد را باز نگه می دارند تا در آینده با بحث های عمیق تر نظری و پیدا شدن زمینه های اجتماعی، بتوان تکلیف آن را روشن کرد. بر این اساس، با توجه به اختلافی بودن این مسئله، نمی توان جمهوری اسلامی را زیر سؤال برد که چرا زن نمی تواند رئیس جمهور گردد؟ مهم تر از همه این که برخی از امور، تابع مقررات یک کشور می باشد و رهبران آن می توانند شرایط را برای رئیس جمهوری لحاظ کنند. شاید در ایران نیز به دلیل برخی مصالح، خبرگان قانون اساسی تشخیص دادند که زن نتواند رئیس جمهور شود.
🆔 @P_shobahaat
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام، در فضای مجازی، میگویند، جمهوری اسلامی که تمام مدت میگفت؛ اسرائیل را چنین و چنان میکنیم و تلاویو را باخاک یکسان میکنیم، چرا در طوفان الاقصی به اسرائیل حمله نظامی نکرد؟ میگویند جمهوری اسلامی ترسیده، وبخصوص وقتی دید غربیها برای حفاظت از اسرائیل از جنگ فراگیر هم ابایی ندارند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
سوالی که برخی این روزها مطرح می کنند این است که چرا ایران مستقیما وارد جنگ میان فلسطینی ها و اسرائیلی ها نمی شود ولی مدام خواهد اسرائیل باید نابود شود؟
خوب ساده ترین پاسخ به این سوال این است که ایران و اسرائیل مرز مشترکی ندارند تا ایران بتواند چنین کاری را انجام دهد و البته اگر چنین مرزی وجود داشت به احتمال زیاد اسرائیل هم شانس آن را داشت که بر علیه ایران اقدامی انجام دهد.
از سوی دیگر مشاهده می کنیم که امروزه اسرائیلی ها تلاش مذبوحانه ای را انجام می دهند تا به هر ترتیبی شده پای ایران را به جنگ باز کنند.
اسرائیلی ها باور دارند اگر پای ایران به جنگ با آنها باز شود ایالات متحده آمریکا و کشورهای غربی به حمایت از آنها خواهند پرداخت و با ایران وارد جنگ خواهند شد.
از زمانی که نتانیاهو برای اولین بار در اسرائیل به قدرت رسید تا به حال وی دو هدف داشت یکی کشاندن آمریکا به جنگ با ایران و دیگری بیرون راندن فلسطینی های باقی مانده در سرزمین های اشغالی و وادار کردن آنها به کوچ کردن به اردن و مصر.
الان هم وی امیدوار است که بتواند این دو نقشه خود را محقق کند.
با توجه به اینکه مرز مشترکی میان ایران و سرزمین های اشغالی فلسطین وجود ندارد عملا بحث اینکه چرا ایران وارد جنگ مستقیم با اسرائیل نمی شود یک بحث انحرافی است، به هر حال ارتباط زمینی برای تامین لجستیک نیروها ابتدایی ترین اصل یک جنگ به حساب می آید.
از سوی دیگر علیرغم اینکه ایران اسرائیل را به رسمیت نمی شناسد ولی نباید فراموش کرد که اسرائیل کشوری عضو سازمان ملل به حساب می آید و شروع هرگونه عملیات از طرف ایران برعلیه اسرائیل به نوعی تخلف از منشور سازمان ملل به حساب می آید.
ایران از نظر مقررات بین المللی در صورتی که مورد حمله مستقیم اسرائیل قرار گیرد می تواند واکنش متقابل نشان دهد و خوب اسرائیلی ها هم این مساله را به خوبی می دانند و به همین دلیل آنها هم مستقیم وارد درگیری با ایران نمی شوند.
🆔 @P_shobahaat
♦️۳۹۶روز بعد از اغتشاشات/نتیجه تلاش برای براندازی به کجا رسید؟
🆔 @P_shobahaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهرام همایون، مدیر شبکه سلطنتطلب: اپوزیسیون قوی، یعنی جمهوری اسلامی که با کارکشتگی توانسته ما را به جان همدیگر بیندازد!
🆔 @P_shobahaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا نتانیاهو از پایان کامل جنگ در غزه هراس دارد؟
🆔 @P_shobahaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیشترین سرقت خودرو در سوئیس!
آمار میزان دزدی در کشورهای دنیا و رتبه عجیب ایران!
#ایران_سرافراز_من_🇮🇷👇
🆔 @P_shobahaat
گاف عجیب ضدانقلاب درباره یک ماکت فضایی
▪️ماجرای ماکاپ کپسول زیستی فضایی چه بود؟
🔹خبرگزاری تسنیم گزارشی درباره کپسول زیستی ایران که قرار است به فضا پرتاب شود منتشر کرده است که در این گزارش، تصویری آرشیوی از ماکاپ نخستین فضاپیمای سرنشیندار ایرانی منتشر شده است.
🔹در همین زمینه رسانههای ضدانقلاب و معاند گاف عجیبی دادهاند! و با انتشار تصاویر ماکت این فضاپیما در رسانههای خود، مدعی شدند که این فضاپیما امنیت کافی نداشته است!
🔹این ماکت در دولت یازدهم برای کارهای نمایشگاهی در خارج از وزارت ارتباطات طراحی شده بود و در واقع یک سازه فلزی است تا مخاطبان نمایشگاهی یک مدل ذهنی از فضاپیمای سرنشیندار داشته باشند.
🔹این سازه فلزی هیچ ارتباطی با نسخه اصلی ندارد و تصویر نسخه اصلی نیز محرمانه است که بعد از پرتاب کپسول زیستی ایران، تصاویر آن برای مردم منتشر خواهد شد و مردم مشاهده خواهند کرد که این مدل اصلی با ماکت آن که در سال ۱۳۹۳ در نمایشگاه دستاوردهای فضایی رونمایی شد بسیار متفاوت است.
🔹شاید نخستین دلیل این موضوع آن باشد که دولت سیزدهم اعلام کرده که موضوع زیست فضا را قرار است بعد از یک دهه توقف در دوره دولت روحانی، دوباره از سربگیرد و نخستین کپسول زیستی را در آینده نزدیک به فضا پرتاب کند.
🔹اما این موضوع، میتواند دلیل دیگری نیز داشته باشد و آن نیز «خودتحقیری» است که عدهای به صورت ذاتی به این وضعیت مبتلا هستند و از کوچکترین فرصتی برای زیرسؤال بردن دستاوردها و توانمندیهای ایران در حوزههای مختلف علمی از جمله حوزه هوا و فضا استفاده میکنند.
🆔 @P_shobahaat
📸 در جدیدترین پست ساسی مانکن، وی قرار است ویدئویی با تمسخر جلسه مولودی اهل بیت(ع) منتشر کند. کربلایی حسین طاهری در استوری اینستاگرامی پاسخ او را داده است.
🆔 @P_shobahaat
هندیهای
گاو پرست، آتش پرست و آلت پرست
در صدر تولید محتوای
ضداسلام در جهان
هستند.
اطلاعات کامل زیر عکس و منبع آن نوشته شده.
#دین_ستیزی
#اسلام_ستیزی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
🆔 @P_shobahaat
⚠️بارها دیده و شنیدهایم:
محصولات شرکت متا (فیسبوک و اینستاگرام بهطور خاص) بهراحتی و کاملاً سلیقهای مطالب کاربران را سانسور و حتی صفحات را حذف دائم میکنند.
🔺آیا میدانید مدیر سیاستگذاری عمومی این شرکت و مسئول مستقیم سانسور کیست؟ خانم «پریسا ثابتی زگت» دختر ارشد #پرویز_ثابتی.
🆔 @P_shobahaat
بستن مو به صورت به اصطلاح ( دم اسبی) در مدارس ژاپن به دلیل تحریک جنسی پسران ممنوع اعلام شده...
در همین حال عده ای شریعت اسلام و جمهوری اسلامی را به تمسخر و سرزنش می گرفتند که مگر کسی در قرن ۲۱ با مو تحریک می شود!!
🆔 @P_shobahaat
📸 اقدام تاریخی دبیرکل سازمان ملل برای آتش بس فوری در غزه
🔹آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در اقدامی که بسیار به ندرت انجام شده، با استفاده از اختیارات قانونی خود ماده ۹۹ منشور جهانی سازمان ملل متحد را فعال کرد تا شورای امنیت این نهاد را برای برقراری آتشبس فوری در غزه تحت فشار قرار دهد.
🔹این ماده که در تاریخ سازمان ملل متحد تنها ۹ بار مورد استفاده قرار گرفته به دبیرکل این سازمان اجازه میدهد در مواردی که احساس میکند «امنیت و صلح جهان» در خطر است اعضای شورای امنیت را به جلسهای فوری دعوت کند و از آنها بخواهد اقدامی اضطراری در این باره انجام دهند.
گوترش در حساب خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر) نوشت:
🔹«با در نظر گرفتن خطر از کار افتادن سیستمهای امدادرسانی انساندوستانه در غزه، من از شورای امنیت میخواهم که مانع از وقوع یک فاجعه انسانی شود و استدعا میکنم یک آتشبس انساندوستانه فوری اعلام کند».
🔹او در نامه خود به رئیس فعلی شورای امنیت نوشته که اوضاع در غزه به سرعت رو به وخامت است و امکان دارد که عواقب چنین وضعیتی برای فلسطینیان و همچنین امنیت کل منطقه غیرقابل جبران شود.
🆔 @P_shobahaat
📸 مراسم چهلم آرمیتا گراوند برگزار شد
🔹برغم موج سواری رسانههای معاند برای بهره برداریهای سیاسی و منفعت طلبی از برگزاری آیین چهلمین روز درگذشت «آرمیتا گراوند»، نه تنها هیچ خبری از حصارکشی دور مزار و سر دادن شعارهای هنجارشکنانه نبود بلکه این مراسم در کمال آرامش برگزار شد و خانواده و آشنایان آن مرحومه با همان شیوه مرسوم و سنتی خود به سوگواری پرداختند.
🆔 @P_shobahaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تظلمخواهی یک دانشجو در برابر رئیس قوهقضائیه
🔹خرید و فروش صندلیهای دانشگاه چرا هر سال پررنگتر از سال قبل میشود؟
🆔 @P_shobahaat