⭕️ جزییاتی از سیلی سایبری به رژیم صهیونیستی/ چند قدم تا یک فاجعه حقیقی برای صهیونیستها / قسمت اول
♨️ بخش آب اهمیت فوقالعاده زیادی برای صهیونیستها دارد. مدیریت آب و فاضلاب از ابتدای تشکیل این رژیم به عنوان یک چالش جدی و پیچیده مطرح بوده است به طوری که یکی از دلایل جنگهای تا 1964 اعراب و اسرائیل نیز درباره کنترل منابع آب در حوضه رود اردن بود.
حملات سایبری، اتفاقات غیرقابل پیشبینی، حملاتی که منشأ آن معلوم نیست و... مهمترین شاخصههای جنگهای امروزند. در واقع هدف مشخص اما عامل آن نامشخص است. «خانه شیشهای» بهترین تعبیر برای توصیف وضعیت اسرائیل در طول تاریخ نامشروع چند دههای آن است و همین خاصیت شیشهای بودن سبب شده تحولات پیرامون آن با دقت بیشتری رصد شود.
اسرائیل بدون تردید پیشتاز حملات تروریستی به دولتهای دنیا در حوزه جنگهای مدرن است. جاسوسی سایبری، حملات تخریبی، انفجارها با منشأ نامشخص، ترورها و... بسیاری در دنیا به اسرائیل نسبت داده میشود که خود صهیونیستها معمولا با لبخندی بر لب و بدون تکذیب و تایید از کنار آنها میگذرند. حالا وقتی تروریستترین رژیم تاریخ خود قربانی این داستانها میشود، ماجرا جالب میشود.
✳️ حمله به تأسیسات آبی فلسطین اشغالی
🔻حمله سایبری به تأسیسات آبی اسرائیل که چند روز گذشته صورت گرفت بار دیگر آسیبپذیری این رژیم در مهمترین و حیاتیترین زیرساختهای آن را نشان داد. صهیونیستها که طی 5 دهه گذشته همتراز با مسائل دفاعی- نظامی، سرمایهگذاری زیادی روی زیرساختهای تأمین آب شیرین و تصفیه آب کردهاند، مدتها ادعا داشتند این تأسیسات به لحاظ فیزیکی و ایمنی از کیفیت بالایی برخوردار است اما تحولات یک سال گذشته در حملات سایبری علیه مواضع صهیونیستها نشان داد آنها درباره نقاط قوت خود بیش از اندازه مطمئنند، این در حالی است که بزرگترین حملات نیز دقیقا به همین نقاط قوت انجام شده و آن را تبدیل به نقطه ضعف جدی اسرائیلیها کرده است.
♦️ به گزارش «وطن امروز»، پایگاه خبری «یدیعوت آحارانوت» از حمله سایبری به ۲ مورد از تأسیسات آبی رژیم صهیونیستی خبر داد.
🔻 این روزنامه صهیونیستی با اعتراف به این حمله سایبری به نقل از منابع اختصاصی خود خبر داد این سومین تهاجم سایبری است که این تأسیسات طی چند ماه گذشته متحمل میشود.
🔻 به گزارش پایگاه خبری «عرب۴۸»، یکی از این حملهها یک پمپ آب در منطقه «الجلیلالاعلی» و دیگری تأسیساتی در منطقه جنوبی قدس اشغالی را هدف قرار داده است. سازمان آبرسانی رژیم صهیونیستی با اذعان به این حمله مدعی شد: «مسأله مربوط به ۲ مورد از تأسیسات فاضلابی بخش کشاورزی است».
‼️ حملات سایبری به زیرساختهای آب و فاضلاب رژیم صهیونیستی در شرایطی افزایش یافته است که مقامات این رژیم بارها از توانایی بالای خود درباره حفاظت از تأسیسات و تکنولوژی بخش آبی صحبت کردهاند. پیش از این هم برخی منابع صهیونیستی در اقدامی مشابه از حمله سایبری به زیرساختهای تأمین آب شرب فلسطین اشغالی خبر داده بودند. آن زمان ادعا شده بود طی یک حمله سایبری بنا بود با هک تأسیسات آبی میزان کلر موجود در آب افزایش پیدا کند. همچنین یکی دیگر از اهداف آن حمله از کار انداختن پمپهای آب بود که به قطع طولانیمدت آب منجر میشد.
#انتقام_سخت
#تابستان_داغ
@paidarialborz
🔴 اعتراض ها را باید شنید اما خط قرمز ما اغتشاش و ناامنی است
حجت الاسلام ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه:
🔻بین اعتراض و اغتشاش فرق قائل هستیم. اعتراض را باید شنید اما خط قرمز ما #اغتشاش، ناامنی و به هم ریختن کشور است.
🔻دریافت سود و جریمه بانکی باید منضبط باشد و آشفتگی در اعطای تسهیلات با هر میزان نرخ سود و جریمه باید رفع شود.
@paidarialborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 ردپای یک رانت سیاسی ...
#سعید_حجاریان، تئوریسین #اصلاحات یا یکی از کاسبان نان مردم؟!
@paidarialborz
🔺سخنگوی دولت: سر به زیر شدن ارز حاصل زحمات دولت است؛ قیمت واقعی ارز کمتر از نرخ فعلی است.
✍ وقتی که ارز بالا میرود، سکوت میکنند و زمین و زمان را مقصر جلوه میدهند اما وقتی قیمت تنها کمی پایین میآید، سریع مصاحبه میکنند و برای خودشان دستاورد سازی نیز میکنند؛ کاش دولت محترم زحمت بکشد و قیمت اجناسی که با افزایش قیمت ارز، بالا رفتهاند را پایین بیاورد!!
#همینقدر_جالب
#مهدی_قاسم_زاده
@paidarialborz
⭕️ جناب آقای #سعید_حجاریان
با واسطه از یک فرد موثق شنیده ام خانواده شما جدید الاسلام هستند و حضرتعالی تبار یهودی دارید
بنده نیز مؤیداتی بر این فرضیه یافته ام!
در صورت «صحت» بفرمایید چه کسی از شما اول به مذهب حقه تشیع گروید؟ در چه سالی؟
پر واضح است تبار یهودی داشتن هیچ ایرادی ندارد.
👤 علیاکبر رائفی پور 🇮🇷
@paidarialborz
بنز خیالی، ما را از تجارت جهانی جا گذاشت -۲
🔸مایوس شدن از آمریکا و رفتن سراغ توافقات جدید با سایر کشورها، میتواند مانند یک محرک قوی در میان اقتصادهای غیرغربی و حتی اروپایی برای دور زدن تحریمها عمل کند. آن هم در شرایطی که بیماری کرونا، به رکود اقتصادی سنگین در بسیاری از کشورها دامنزده و تامین قراردادها و توافقات اقتصادی جدید را ضروری ساخته است.
🔸در این میان فرصتها و ظرفیتهای بسیاری از کشورها برای همکاری متقابل اشباع شده، اما ایران ظرفیتهای بسیاری برای همکاریهای متقابل در قالب سود طرفین دارد.
🔸یقینا اگر از سالها قبل، همین رویکرد متوازن و فعال (و نه منفعل) را جداگانه با روسیه و دیگر قدرتهای اقتصادی و سیاسی و نظامی دنیا در پیش میگرفتیم، آمریکا و اروپا نمیتوانستند به تحریمها و حتی گروکشی و بدعهدی در اجرای توافق، بهعنوان ابزار فشار و باجخواهی بنگرند.
🔸اگر نسبت به مذاکره با آمریکا، شیفتگی و شیدایی نشان داده نمیشد و فشار رسانهای برای تصویب هرچه سریعتر توافق به راه نمیافتاد، نه قدرت چانهزنی ما در مذاکرات از بین میرفت و نه توافق کذایی که هدیه خدا و بزرگترین دستاورد قرن وانمود میشد، مورد پایمال آمریکا و اروپا قرار میگرفت.
🔸بر اساس همین عبرت تاریخی، سعید لیلاز، عضو مرکزیت کارگزاران گفته؛ "توافق ایران و چین بسیار خوب است. بهنظرم کسانی که طرفدار مصالحه با آمریکا هستند یا حتی غربگرایان باید حمایت کنند... این قرارداد در وهله اول موازنه را به روابط خارجی بازمیگرداند و در مرحله دوم از زیادهخواهیهای غرب بهویژه آمریکا جلوگیری و به بیعملی اروپا پاسخ میدهد".
🔸او ادامه می دهد "موقعیت فعلی ایجاب میکند از هر قراردادی که بن بست اقتصادی را می شکند، استقبال کنیم... به محض اینکه موازنه ژئوپلتیک برهم بخورد، دیگر هیچ قراردادی معتبر نیست. چنانکه در برجام شد... کسانی که غصه ایران را میخورند باید از این قرارداد استقبال کنند. برای اینکه هم فشار را از روی کشور کم میکند و هم قدرت چانهزنی ما را در برابر غرب بالا میبرد. ما اگر از این فرصت استفاده نکنیم، غرب هیچگاه فرصتی برای ما فراهم نمیکند".
🔸گسترش طرفهای همکاری و درآمدن از حالت تعلیق و انتظار، یک ضرورت است. در عین حال، هر توافقی از این دست، باید در مسیر عقلانی و قانونی - به دور از فضاسازیهای پوپولیستی شبهبرجامی - مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد و از جمله به دقت در مجلس بررسی شود تا بتواند تامینکننده منافع و استقلال و امنیت ملی باشد.
🔸چنانکه آقای نیکزاد نایبرئیس مجلس گفته است «در موضوع قرارداد چین به مردم اطمینان میدهم طبق اصل ۷۷ قانون اساسی حتماً باید این موافقتنامه یا برنامه به مجلس آمده و بحث و بررسی شود؛ این مجلس اینگونه نیست که ظرف مدت ۲۰ دقیقه آن را تصویب کند.»
🔸ایران امروز، بزرگترین قدرت منطقهای در غرب آسیاست و همکاری با آن، برای بسیاری از قطبهای قدرت اقتصادی و سیاسی دنیا ضروری به حساب میآید. نمایندگان دیپلماسی و تجاری ما نیز باید با اعتماد به نفس و در تراز همین جایگاه قدرتمند، در تعاملات بینالمللی حضور پیدا کنند.
#محمد_ایمانی
@paidarialborz
🔴 نقطه استارت
✍️ #مهدی_محمدی
🔹 بیش از یک سال است اسراییل، امریکا و سعودی در تدارک آشوب در ایرانند. بسیار روشن دارند می گویند هر آشوبی را باید در همان دقایق اول به عملیات مسلحانه و کشتار مردم تبدیل کرد.
🔸 طبیعی است که آشوب نیاز به «نقطه استارت» دارد. از دختر تالشی تا زن کرمانشاهی و کارگر ماه شهری، هر روز یک جرقه را تست می کنند ببینند کدامش قابلیت تبدیل به آتش را دارد.
✅ آشوب قبل از کف خیابان باید در ذهن های من و شما رخ بدهد. مردم باید در موبایلشان حس کنند همه چیز به هم ریخته تا در خیابان هم اتفاقی بیفتد.
🔹 هشتگ اعدام نکنید بازی است که در همین مسیر راه افتاده است.
🔸 اصلی ترین عاملی که آشوب تروریستی را آغاز خواهد کرد، کاهش دادن یا صفر کردن هزینه هاست. حاج قاسم را هم به این دلیل به شهادت رساندند که به غلط تصور می کردند ایران، لبنان و عراق به هم ریخته، و هزینه ای نخواهند داد.
💢 امروز روز آزمون ماست. یا می ایستیم یا دشمن این بار در خیابان های این مملکت تفنگچی و تروریست اجیر خواهد کرد. کسی که برای نجات تروریست های مسلح، هشتگ می زند، دانسته یا نادانسته بخشی از تروریسم مسلحانه در ایران است. ما شاید شوخی بگیریم ولی دشمن شوخی ندارد.
@paidarialborz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابل تأمل.
چرا یک سال پیش از کرونا، قانونی با محتوای ۶ تریلیون دلار حمایت از آسیبهای کرونا در کنگره آمریکا تدوین شد؟
✅کانال دکتر حمیدرضا مقصودی
@paidarialborz
🔴مجلس منتظر مابعد از ولنگاریست؟
📌اقتصاد و فرهنگ دو اولویت اصلی مجلس یازدهم است، دو مقولهای که باید به موازت هم اصلاح شده و رشد کند.
⁉️اما با وجود تمثیل و شواهد گوناگون از وقوع ″ولنگاری_محض″ در شبکهی نمایش خانگی، فیلمهای سینمایی، نمایشهای حوزه تئاتر، موسیقی و... نه تنها اقدامی از نمایندگان مجلس در این راستا مشاهده نشده بلکه گویا دغدغهای هم ندارند! آیا زمان آن نرسیده که طرح درخواست سوال و جواب و مواخذه از وزیر بیخیال و بیتفاوت فرهنگ و ارشاد را مطرح کنید؟ آیا اطلاع دارید چه تعداد از قوانین حوزه فرهنگ در حال نقض است؟ خلاهای قانونی و نظارتی در حوزه فرهنگ کجاست؟!
♦️فرهنگ مظلوم بوده و هست؛ تاجایی که بعضی اعضای کمسیون فرهنگی مجلس جدید علیرغم میل باطنی و اشراف اندک بر مسائل فرهنگی، بر این حوزه منت نهاده و اجبارا عضو کمیسیون فرهنگی شدند.
📚با این حال با توجه به شرایط فرهنگی کنونی و حجم بالای کالاهای عمدتا ضدفرهنگ، لازم است اعضای کمسیون فرهنگی به سرعت اطلاعاتشان را بهروز کرده و اشراف قابل قبولی کسب نمایند.
✅بنای اقتصاد و سیاست بر فرهنگ نهاده شده، اگر مردانی در میدان عمل وجود دارند نیاز است به «خُذها بِقُوّة» تاسی جویند؛ اگر هم مرد میدانی نیست همچنان باید قربانی داد و خون دل خورد و منتظر ماند...
@paidarialborz
27.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | «توصیههای نمایندگی»
🔺️ نماهنگی از توصیههای اخیر رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس
💻 @Khamenei_ir