هدایت شده از اسماعیل فخریان
چرا رهبر انقلاب اصرار دارند بگویند مجلس یازدهم «مجلسِ انقلابی» است؟ چرا با وجود مشکلاتی که بعضاً در تصمیمگیری، قانونگذاری، رفتار نمایندگان در داخل و خارج مجلس، رفتار اطرافیان نمایندگان وجود دارد، بازهم تاکید و اصرار دارند که بگویند مجلس یازدهم انقلابی است؟
مهمترین عامل این تاکید رهبر انقلاب نگاه کلان به مجلس و نمایندگان و توجه به شاخصهای واقعیِ انقلابیگری است. بعضی از دوستان بعد از تصویب نشدن «طرح ساماندهی فضای مجازی» در مجلس و یا رفتارهای اشتباه بعضی از اطرافیان بعضی از نمایندگان و... ندای وااسلاماه سر دادند و گفتند این مجلس به هیچوجه انقلابی نیست.
هدایت شده از اسماعیل فخریان
اما حالا بخوانید دلایل رهبری را که چرا به مجلس یازدهم مدال «مجلس انقلابی» دادند:
من از اوّل تشکیل این مجلس، اعتقاد خودم و علاقهی خودم به این مجلس را که از روی اطّلاع بود، عرض کردم، گفتم مجلس، مجلسِ انقلابی است. الان هم من بعد از سه سال همین را تکرار میکنم. این مجلس بحمدالله مجلسی است انقلابی، باسواد، جوان، پُرتحرّک، پُرکار. البتّه قضاوتهایی که انسان راجع به یک مجموعه میکند، با نگاه به مجموعه است؛ حالا یک استثناهایی هم ممکن است وجود داشته باشد؛ به آن استثناها کاری نداریم. مجموعه را که انسان نگاه میکند، با نگاه مجموعی، این مجلس انصافاً یک مجلس انقلابی است. حالا از گوشه و کنار، از چپ و راست، یک متلکی، یک حاشیهای، یک مثلاً چیزی گاهی به مجلس زده میشود، خب بگویند؛ نمیشود انتظار داشت که همه از آدم تعریف کنند؛ نه، بالاخره مخالفتهایی هم میشود، امّا واقع قضیّه همین است که عرض کردم؛ یعنی از روی آن اطّلاع و آگاهیای که بنده دارم، این[جور] است که این مجلس انصافاً این خصوصیّات را دارد.
[۱]. مجلس یازدهم مشکلات کشور را شناخته؛ مهم این است. مشکلات کشور شناخته شده و بر اساس شناخت مشکلات، قانون گذاشته شده. این تفصیلی که آقای قالیباف دادند ــ که قبلاً هم یک گزارش مفصّلی برای من فرستاده بودند؛ [البتّه] من از جاهای دیگر هم گزارش دارم، یعنی گزارش فقط گزارش مجلس نیست ــ از کارهایی که شده، قانونهایی که تصویب شده یا الان در مجرای تصویب قرار دارد، اینها همه حاکی از آشنایی با مشکلات کشور است. وقتی مشکلات را انسان دانست، قانون را بر طبق مشکل وضع میکند. هدف این قوانین، مبارزه با فساد بوده، رفع تبعیض بوده، رفع انحصار بوده، بهبود فضای کسبوکار بوده و بقیّهی مسائل اقتصادی دیگر. این قوانین با صراحت و قاطعیّت نظر داده، حکم کرده و تصویب شده. این هم مهم است؛ یعنی ملاحظه و لاپوشانی و مانند اینها در قوانین نیست، صریح و روشن است.
برخی از این قوانینی که شما تصویب کردهاید، قوانین راهبردی است؛ یعنی قوانین موضعی و مقطعی نیست، یک قوانین راهبردی است برای کشور که واقعاً جای احترام و تمجید دارد؛ چه در زمینههای اقتصادی، چه در زمینههای غیر اقتصادی؛ در همهی اینها. قانون «اقدام راهبردی» که همان اوّلِ کار تصویب کردید، یک قانون اساسی است، یک قانون مهمّی است. این [قانون]، کشور را از سرگردانی در قضیّهی هستهای نجات داد؛ یعنی آن حالت حیرت و حالت ندانمکاری [را از بین برد]. وقتی ندانمکاری و حیرت هست، انسان به مقتضای هر قدمی یک تصمیمی میگیرد و گاهی تصمیمهای متعارض! این قانون کاملاً مشخّص کرد که باید چه کار کنیم، الان هم داریم نشانههایش را در دنیا مشاهده میکنیم. یا قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیّت» که به معنای واقعی کلمه از آن قانونهای حیاتی است. بنده سالها است ــ یعنی چند سال است ــ این را میگویم، امّا قانون شما غیر از گفتن ما است؛ گفتن ما در مواردی حالت نصیحت پیدا میکند، [ولی] قانون شما اجرائی و الزامی است، باید عمل بشود. این قانون خیلی قانون مهمّی است. یا قانون «جهش تولید دانشبنیان»؛ اینها قوانین راهبردی است. قوانین دیگری هم از این قبیل هست که اینها قوانین راهبردی است.
[۲]. یکی از امتیازات مجلس یازدهم که من اصرار دارم این را بگویم و به زبان بیاورم، سادهزیستی است؛ یعنی تا آنجایی که به من گزارش شده نسبت به بسیاری از افراد این مجلس، رفتار اشرافیمآبانه و نگاه از موضع بالا و به مردم بیاعتنائی کردن، یا نیست یا کمتر هست. حالا عرض کردم استثناهایی هم وجود دارد؛ یعنی استثناها هم الان جلوی چشم بنده هست، امّا روش کلّی این است؛ این روش کلّی خیلی چیز خوبی است. اینها را از دست ندهید؛ من میخواهم عرض بکنم این نشستوبرخاست با مردم، این تواضع در مقابل مردم، این شنیدن حرف مردم را از دست ندهید. البتّه شنیدن حرف مردم غیر از وعده دادن به مردم است؛ یعنی اینجور نباشد که وقتی در شهر خودتان در حوزهی انتخابیّه نشستهاید و آمدند شکایت کردند، شما همینطور وعده بدهید؛ نه، این وعده را نه شما میتوانید عمل کنید، گاهی مجلس هم نمیتواند عمل کند، گاهی کلّ نظام هم نمیتواند عمل کند. وعده ندهید؛ بشنوید، بگویید تلاش میکنیم، زحمت میکشیم، شاید حل بشود؛ یعنی شنیدن حرف مردم با چهرهی باز و روی خوش، بدون اَخموتَخم. بعضیها با مردم اَخموتَخم میکردند! گفت:
چون وا نمیکنی گرهی، خود گره مباش
ابروگشاده باش چو دستت گشاده نیست.
یعنی بالاخره با ابروی گشاده و با روی باز با مردم روبهرو شدن، اینها خیلی ارزش است، اینها اهمّیّت دارد؛ اینها را داشته باشید. این نقاط قوّت را ــ که من عرض کردم و خود شما هم کاملاً بهتر از من میدانید ــ برای این گفتیم که در این سال آخر، اینها را ادامه بدهید. ۱۴۰۲٫۰۳٫۰۳
@fakhrian_ir
هدایت شده از منتظر
مراقب باشیم در فتنه جدید که قرار است دولت را ناکارآمد و قشر مذهبی را رودرروی دولت قرار دهد نیفتیم 🤔🤔🤔
هدایت شده از تخریب چی
🎥 هوای اندونزی خیلی گرم و شرجیه، اما نه پنکه شخصی با خودش برد، نه تشک طبی.😉
⭕️ بجاش ۱۱ سند همکاری با کشوری امضاء کرد که ۲۷۵ میلیون نفر جمعیت داره.
⭕️ دلار هم از معاملات تجاری بین دو کشور حذف شد.
✍ رضا هداوند
🔰 پ.ن: در دولت رئیسی، زیرساختهای تجارت بين المللی کشور چند ده برابر ارتقا یافته که نوید آینده درخشان و شکوفایی اقتصادی کشور رو میده
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویدیو #کلیپ
#دکتر_علی_تقوی
شرط سوم امر به معروف و نهی از منکر🔰
(اصرار بر گناه، استمرار گناه)
🔴 تا گناه قطـع نشده ، باید تذڪّــر بدیـم...
#محرم
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
💎مرکز تخصصی آموزش و احیای واجب فراموش شده...
╔═💎💫═══╗
@aamerin_ir
╚═══💫💎═╝
به کانال آمرین بپیوندید👆
با سلام🌸جلسه احکام فردا شب منزل خانم موسوی برگزار میشود. ساعت ۵ و نیم روبروی مسجد پلاک ۵۱🌸
پشتپرده ماجرای تخریب سنگ قبر "مهسا امینی" چیست؟
بررسیها نشان میدهد در پشت پرده ماجرای تخریب سنگ قبر مهسا امینی، خانواده وی قرار دارند.
طی روزهای گذشته تصاویر و اخبار متعددی مرتبط با تخریب سنگ قبر مرحومه مهسا امینی در فضای مجازی و رسانههای معاند منتشر و خانواده و نزدیکان او نیز اقدام به اظهارنظرهای تنشآفرین در این خصوص کردند.
بررسی پشت پرده و واقعیت ماجرای مذکور نشان میدهد پشت پرده این اقدام اطرافیان و نزدیکان این خانواده بوده و با برنامهریزی قبلی اقدام به شکستن شیشه مزار مهسا امینی در قبرستان ایچی شهر سقز کرده بودند تا به این واسطه مجددا در فضای رسانهای بازتاب پیدا کرده و اقدام به فضاسازی علیه نظام کنند.
نکته قابل توجه در خصوص این ماجرا، برنامه از پیش طراحی خانواده برای تبدیل مزار وی به محل تجمع و نمادسازی از او است.
براساس اخبار واصله و پیگیریهای دستگاههای مسئول در پرونده، این خانواده در راستای احداث بارگاه و زیارتگاه در محل قبر نامبرده، مذاکراتی با سازندگان انجام داده بودند و قصد دارند در خلال فضاسازیهای اخیر اقدام به احداث بنا در محل قبر وی نمایند که با ورود دستگاه امنیتی اجازه این کار داده نشد.
پرسمان سیاسی
تا قبل از آزاد سازی #خرمشهر ، تقریبا هر شهری که از ایران جدا شده بود،هرگز پس گرفته نشده بود!
در جنگ با عراق حدود سی هزار کیلومتر مربع از خاک ایران عزیز،به اشغال درآمد و ما برای باز پس گیریش مجموعا ۷۹۹هزار نفر شهید و جانباز دادیم، یعنی بابت هر ۳۷متر مربع، یک نفر!
#دفاع_مقدس
🔴حکمت خدای خورشید و ماه...
🖋️ محمد آذرپندار؛ کارشناس ارشد اخترفیزیک
🔹فیروز نادری از دانشمند ایرانی ناسا انسان خداباوری بود که در گذشته بارها در مصاحبه هایش گفته بود که جهان بدون خالق نمی شود و کسانی که به خدا اعتقاد ندارند یکجایی به بن بست می رسند!
🔹متاسفانه او در ماه های اخیر با یک ناسپاسی عجیب به درگاه خداوند بزرگ، کاملا منکر وجود خدا شده و آخرین بار در مصاحبه با شبکه صهیونیستی اینترنشنال و مجری بدنام آن پوریا زراعتی، برای انکار خداوند استدلال می آورد...
🔹در همان مصاحبه موقع بلند شدن دچار افت فشار شده، زمین می خورد و سرش به دیوار اصابت کرده و با ضایعه شدید از گردن به پایین فلج می شود!!
🔹شاید این قهر خدا نیست، برعکس شاید او را دوست داشته! شاید اظهارات چنین شخصی که به دلیل جایگاه علمی و نوع تخصصش می تواند برای خیلی ها باور پذیر باشد نباید خدا را منکر شود! شاید این مقدمه ای برای معجزه است. دعا می کنیم خدا نه از سر عدالت بلکه از سر رحمت و حکمتش با همه ما رفتار کند و ما را ببخشاید که خدای آسمانها خدای بخشنده و مهربان است...
@baseeratt