17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙﷽؛
⚡️چرا باید آثار شهید سیدمحمدباقر صدر را بخوانیم؟
⚡️به راستی سید محمدباقر صدر که بود!؟
⚡️ ۱۹ فروردین؛ چهل و سومین سالگرد شهادت آیت الله سیدمحمدباقر صدر و شهیده بنتالهدی صدر
💥مردی که اصول اسلامی را با نیازهای واقعی جامعه گره زد...
🔥او یک نابغهی به تمام معنا بود!
#جهاد_تبیین
#شخصیت_شناسی
#سیدمحمدباقر_صدر
#پیشنهاد_مشاهده_کلیپ
╭┅───🌕────┅╮
💫@pajohesh_esfahan
╰┅─────🌕──┅╯
🟣 نکات کاربردی و پیشرفتهی ورد
6⃣ ایجاد هدر و فوتر (بالا و پایین صفحه) متفاوت (۲)
💠 برای این که بتونید برای فصل های مختلف، سرصفحه های مختلفی داشته باشید، به روش زیر عمل کنید:
1_ همان طور که در *پست قبلی این بحث* گفته شد بخش ها رو با علامت section break از هم جدا کنید.
2_ از منوی header and footer > Insert، قسمت درج سرصفحه/ پاصفحه رو فعال کنید.
3_ با کلیک بر روی کلیدهای «show next» و یا «show previous» بین سرصفحه های مربوط به هر بخش، حرکت کنید و در ابتدای بخشی که می خواهید سرصفحهی مجزا برای اون تعریف کنید، توقف کنید.
4_ با کلیک بر روی کلید «link to previous»، ارتباط بین سرصفحه جاری رو با سرصفحه های قبل، قطع کنید.
👈 حالا می تونید برای بخش جدید، سرصفحه جدید رو به دلخواه خودتون انتخاب کنید؛ بدون این که، سرصفحه صفحات بخش های دیگه تغییر کنه.
#ورد
#تایپ_تحقیق
ꞋꞌꞋ✎@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯
╰─────── ─
🌙﷽؛
▪️نقطه عطف طبیعت، عید نوروز است و نقطه عطف تقدیرات بندگان از شب قدر شروع می شود.
▪️شبی که نقطه آغازین اتفاقات و تقدیرات یکسالهی بندگان بوده و امام صادق (علیه السلام) دربارهی آن فرموده اند: «رَأْسُ السَّنَةِ لَیْلَةُ الْقَدْرِ یُكْتَبُ فِیهَا مَا یَكُونُ مِنَ السَّنَةِ إِلَى السَّنَة؛ ابتدای سال شب قدر است که در آن آنچه در یک سال است نوشته می شود.» (التهذیب،ج4،ص332)
▪️لذا باید این شب را یک آغاز دانست؛ آغازی که با بخشش الهی توأم شده و نامه اعمالی سفید به بندگان اختصاص می یابد. این شب را باید پایانی برای بدیها قرار داد و آغازی برای خوبی ها.
▪️ شبی که باید؛ تغییرات مهم و اساسی را از خدا طلب کرد و نیروی انجام آن و عزم بر این تصمیم ها را نیز از قدرت الهی دریافت داشت.
▪️در این راستا کتب ذیل، جهت مطالعه و بهره برداری معنوی بیشترِ همراهان از این شبهای عزیز و گرانقدر، معرفی شده است.
▪️دعا و اسرار اجابت ⬅️ مولف حبيب الله فرحزاد
▪️ويژگي هاي دعا: آداب و شرايط دعا، اوقات و مكان هاي استجابت دعا و دعا هاي متسجاب ⬅️ مولف سید محمدرضا رجايي
▪️آداب دعا ⬅️ مولف آيه الله سيد عبدالحسين طيب
▪️دعا از منظر حضرت آيه الله العظمی سيد علی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی ⬅️ تدوين علي رضا برازش
▪️دعا هديه آسمانی ⬅️ مولف سيّد محمّدرضا مدرّسي طباطبايي يزدي
▪️اسرار دعا ⬅️ مولف سیدحسین مهدوی
#منبع_شناسی
#پیشنهاد_مطالعه
⃟؎➣•°@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏
━═━🍃❀🥀❀🍃━═━
▪️ای تیغ همیشه بیخبر میآیی
▪️یک روز به شکل میخ در میآیی
▪️امروز تو شمشیری و فردا قطعا
▪️در قالب یک تیر سه پر میآیی...
▫️در شب نوزدهم رمضان سال چهلم هجری، جانشین پیامبر، علی بن ابی طالب علیه السلام در مرکز خلافت خود توسط ابن ملجم که از مارقین بود، ترور شد.
▪️حضرت علی(ع) در جنگ نهروان که در سال 39 یا 38 هجری رخ داد، بر خوارج پیروز شد؛ ولی کینه ها در دل ها نهفته ماند. آنها که نتوانسته بودند در میدان جنگ، حریف ذوالفقار او شوند، در محراب نماز، موذیانه شمشیر کشیدند.
▫️چشم های نافذ امام در شب نوزده رمضان سال چهل، به آسمان خیره بود و زیر لب این جمله را تکرار می کرد: «دروغ نگفتم و دروغ نگفت؛ این همان شبی است که به آن وعده داده شده ام».
▪️امام، تمام آن شب را به راز و نیاز و مناجات پرداخت و سحرگاه، به سوی مسجد رفت. مثل همیشه مردم را بیدار کرد و فرمود: «الصلاة الصلاة».
▫️اذان را گفت و نماز را آغاز کرد و در اثنای نماز، ابن ملجم مرادی با شعار معروف خوارج ـ «لاحکم الا لله» ـ به سمت ایشان حمله کرد و شمشیر را بر سر ایشان فرود آورد؛ این در حالی بود که امام ندا برآورده بود: «فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَة».
▪️امام(ع) دو روز بعد، بر اثر سمی که شمشیر به آن آغشته شده بود، دنیای ناسپاسی را که از کفش های وصله دارش برایش کم ارزش تر بود، وداع گفت و به آغوش مهربان پیامبر شتافت. امام در آن زمان، شصت و سه سال داشت.
#پژوهش
#جهاد_تبیین
#شخصیت_شناسی
━═━🍃❀🥀❀🍃━═━
◾️ @pajohesh_esfahan
━═━🍃❀🥀❀🍃━═━
••*─── 🔍🟣🔎───*••
8⃣ سرقت ادبی در همکاری
🔎 برخی از پروژهها و مقالات بهطور گروهی تولید میشوند. گاهی پیش میآید که در پروژهها چندین نفر باهم آن را جلو میبرند و چند نفر در پیشبردشان دخالت و اثرگذاری دارند؛ اما یکی از اعضای گروه با حذف نام دیگران، کار نهایی را به نام خود اعلام میکند.😳
🔍 البته برعکس این حالت هم دیده میشود؛ یعنی یک پروژهی فردی را به اسم چند نفر ارائه میدهند که چنین رفتار و رویکردی نوعی سرقت ادبی به شمار میرود.
🔎 این سرقت ادبی هم غیراخلاقی و هم بهشدت ناجوانمردانه است. در کارهای گروهی، هیچگاه فقط یک فرد نقش ندارد.
🟣 پس ادعایی که ممکن است سارق ادبی در همکاری داشته باشد و بگوید که همه کارها یا بیشتر امور را خودش پیش برده بههیچوجه قابلقبول نیست و سرقتش را توجیه نمیکند.👌
9⃣ سرقت ادبی چارچوبی
🔎این مورد از سرقت ادبی بسیار پیچیده است و شاید در نظر شما اصلاً دزدی محسوب نشود، اما میشود! 🤔
🔍 سرقت ادبی چارچوبی یعنی یک نفر از چارچوب و ساختار عینی مقاله و اثری دیگر برای ارائه کار خود بهره ببرد.
🟣 درست است که اطلاعات و محتوای درونی چارچوب متفاوت است و شما مفهوم جدیدی را رسانده و ایدۀ درون ذهنتان هم از نزدیکی هیچ مقالهای رد نشده است اما کماکان کارکردن در بستری که دیگری قبلاً فراهم کرده و استفاده از آن برای پیادهسازی و ارزیابی ایدههای شخصی از مصادیق سرقت ادبی است و باید بدانید که استفاده از قالب مقالۀ شخص دیگر هم سرقت ادبی محسوب میشود. 😔
0⃣1⃣ سرقت ادبی از خود
🔎سرقت ادبی مقولهای بسیار پیچیده به شمار میرود. بهطوریکه حتی گاهی، استفاده از آثار قبلی خودتان هم میتواند مصداق سرقت باشد.
🔍 سرقت علمی از خود ممکن است حتی هنگامیکه شما از ایدهها یا عبارات مقالات یا پروژههای قبلیتان استفاده میکنید هم رخ دهد. 🧐
🔎 گاهی اوقات، استفاده کردن از عبارات مقالات قبلی و اشارهکرده به بخشهایی از آن از سوی دانشگاهها و مجلات جایز نیست.
🟣 پس اگر در مقالهنویسی علمی یا نگارش هر متن و محتوای دیگری از کارهای گذشتهتان بهره میبرید، باید طوری رفتار کنید که انگار قرار است از متن و مقاله فردی دیگر بهره ببرید.
🔍 پس لازم است که همان حساسیتهای همیشگی را داشته باشید و با ذکر منبع، استناددهی یا با کمک روشهایی مانند بازنویسی و ایجاد تغییرات در بازگو کردن مطلبی که قبلاً عنوانشده است، از این نوع سرقت ادبی جلوگیری کنید.
🟣 چند نسخه مختلف از سرقت ادبی از خود وجود دارد؛ جدیترین آن تحویل مقالهای است که قبلاً به کلاسی دیگر ارائه کردهاید. ازآنجاکه شما این مقاله را قبلاً تحویل دادهاید، دیگر کار جدید و اصیلی محسوب نمیشود. 🥴
#پژوهش
#سرقت_علمی
#اخلاق_پژوهش
#آسیب_شناسی_پژوهش
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
╭••*─── 🔍🟣🔎───*••
╰┈➤ @pajohesh_esfahan
🟣 مراحل تجزیه و تحلیل داده های کیفی
🔺پنج مرحله برای تجزیه و تحلیل داده ها
🟣 مرحله 3: یک کد را روی داده های جمع آوری شده تنظیم کنید! 🤔
🔻تنظیم کدهای مناسب برای داده های جمع آوری شده، شما را یک قدم جلوتر می برد.
🔺 کدگذاری یکی از بهترین روش ها برای فشرده سازی اطلاعات عظیم جمع آوری شده است. کدگذاری داده های کیفی به سادگی به معنای 👈 دسته بندی و اختصاص خصوصیات و الگوها به داده های جمع آوری شده است. پس کدگذاری کار سخت و پیچیده ای نیست!
🔻این نوع برنامه نویسی (کدگذاری) گام مهمی در تجزیه و تحلیل داده های کیفی است. زیرا می توانید نظریه ها را از یافته های تحقیق مربوط استخراج کنید.
🔺پس از اختصاص کدها به داده های خود، می توانید با استفاده از الگوهای ایجاد شده، شروع به سازماندهی و دسته بندی داده های خود کنید.
#پژوهش
#اطلاعات_پژوهش
#روش_تجزیه_تحلیل_دادهها
╭••─── 🌱🌸🌱───••
╰─┈➤ @pajohesh_esfahan
🟣 مراحل تجزیه و تحلیل داده های کیفی
🔺پنج مرحله برای تجزیه و تحلیل داده ها
🟣 ادامه مرحلهی 3 کدگذاری داده ها
🔺 جهت آشنایی بیشتر با کدگذاری می توان گفت: ⬅️ کدگذاری فرایندی نظاممند در روش تحقیق کیفی برای شناسایی مقولهها یا مضامین مستتر در نوشتار، گفتار یا مشاهدات است.
🔻بطور مرسوم وقتی صحبت از کدگذاری در تحقیق کیفی میشود ذهن به سوی کدگذاری انواع مصاحبه میرود. با این وجود باید دقت داشت در بسیاری موارد تحقیقات کیفی براساس مطالعات کتابخانهای و بررسی پیشینه پژوهش انجام میشود. همچنین در تحلیل محتوای کتب علمی و تحلیل روایت نیز باید از کدگذاری استفاده کرد.👌
🔺 در این راستا اغلب کسانی که به روش کیفی تحقیق می کنند، دنبال فرمول ساده و کاربردی می گردند که به کمک آنها بتوانند عملیات تحقیق کیفی را به سادگی انجام بدهند. غافل از اینکه ماهیت تحقیق کیفی به گونه ای است که فرمول بردار نیست.
🟡 تحقیق کیفی مثل رانندگی است تا پشت فرمان ننشینید، یاد نمی گیرید و هر چه بیشتر برانید احتمال اینکه راننده تر بشوید بیشتر است.
🔻 در این رابطه لازم است بگوییم بعد از آنکه مضمون اصلی یکایک عبارات مصاحبه یا هر متن یا سند دیگری را استخراج کردید و مفاهیم اولیهی خودتان را نوشتید (این کار یعنی کدگذاری باز)، نوبت به کشف مشابهت ها و تمایزات بین همین مفاهیم می رسد.
🔺به بیانی دیگر شما باید فکر کنید که کدامیک از این مفاهیم با همدیگر قرابت معنایی بیشتری دارند. لذا هر چند مفهومی را که با همدیگر نزدیکتر باشند، در یک دسته قرار می دهید و سعی می کنید برای آن مجموعه مفاهیم گزارشی شبیه داستانک بنویسید یا اصطلاحا آن مجموعه را تفسیر کنید.
🔻 در حین تفسیر این مجموعه نزدیک به هم، به تدریج یک مضمون کلی تر در ذهن شما شکل می گیرد که به آن مفهوم کلی که در برگیرنده مفاهیم جزیی تر است اصطلاحا مقوله می گوییم. به مجموعه عملیاتی که ما را از مفاهیم به این مقولات می رساند هم، اصطلاحا کدگذاری محوری می گویند.
🔺وقتی مقولات را شناسایی کردید نوبت به این می رسد که ببینید بین مقولات چه ربطی وجود دارد. آیا برخی از این مقولات با برخی دیگر رابطه جزء و کل دارند؟ یا برخی از آنها در طول برخی دیگر قرار دارند؟ آیا می شود گفت برخی از آنها حکم بستر و زمینه ای را دارند که شرایط را برای شکل گیری برخی دیگر فراهم می کنند؟ آیا برخی از این مقولات در حکم پیامدها و آثار برخی دیگر یا عوامل پدیده آورنده آنها نیستند؟ هر وقت به چنین رابطه ای بین مقولات رسیدید باید سعی کنید یک داستانک جدید برای ربط این مقولات بنویسید و اصطلاحا آن را تفسیر کنید.
🔻بعد از تفسیر روابط بین هر دو مقوله باید تامل کنید که آیا بین این روابط انسجام وجود دارد یا خیر. به این فرآیند می گویند کدگذاری گزینشی.
🟠 در هر سه مرحله کدگذاری باز، محوری و گزینشی ممکن است شما دچار تردید در راهی که قدم گذاشته اید بشوید که بسیار طبیعی است. در هر سه مرحله ممکن است به این نتیجه برسید که هنوز مفاهیم یا مقولات یا روابط برای شما روشن نیستند و باید سوالات جدید و مصاحبه ها یا مطالعات تازه ای انجام بدهید که آن هم طبیعی است.
🔺فرایند کدگذاری را مجددا مرور می کنیم🔄 جهت کدگذاری داده ها، هر خط از متن را به دقت مطالعه می کنید و واحد معنایی نهفته در آن جمله را شناسایی می کنید.⬅️ برای نمونه ممکن است در یک جمله کتاب یا مصاحبه اینطور آمده باشد: برای موفقیت در کارآفرینی باید سختی زیادی را تحمل کنید. ↩️ کد مربوط به این جمله میشود «سختکوشی در حوزه کارآفرینی». لذا کوشش کنید که به همین ترتیب، هر جمله را به یک کد پایه تبدیل کنید. به این فرایند آسان کدگذاری گفته میشود.
🔻 و همانطور که گفته شد ⬅️ در نهایت مرحله خوشهبندی کدها فرا میرسد. در این مرحله باید کدهای پایه تکراری را حذف و کدهای مترداف را باهم ادغام کنید. کدهای باقی مانده را هم به دقت رصد کنید.
🔺 کدهای پایه که باهم قرابت معنایی دارند را در یک خوشه قرار دهید و برای هر خوشه با توجه به کدهای پایه مندرج در آن خوشه از یک نام مناسب استفاده کنید. به این ترتیب کدگذاری به پایان میرسد.
🟢 به همین سادگی 👏👏
#پژوهش
#اطلاعات_پژوهش
#روش_تجزیه_تحلیل_دادهها
╭••─── 🌱🌸🌱───••
╰─┈➤ @pajohesh_esfahan