📚معرفی کتاب "هفت موج اصلاحات (نسبت تئوری و عمل)"
✍️نویسنده در این کتاب تلاش کرده نظریه ها و شیوه های نظریه پردازی نخبگان و اندیشمندان علوم اجتماعی و سیاسی معاصر ایران را درباره رابطه دولت و ملت در ایران معاصر، همچنین بازتاب ها و پی آمدهای این نظریه پردازی ها را بازشناسی و تحلیل کند ;از این رو، در کتاب، هفت نظریه به اجمال بررسی شده است که هر یک از این نظریه ها در مقطعی خاص از تاریخ ایران مطرح شده و آثار و کارکردهای اجتماعی ویژه ای داشته اند"
🔻پنج نظر از این هفت نظریه با آن که بخشی از ذهنیت نخبگان را تسخیر کرده و بخشی از فرهنگ جامعه را تصرف می کند، ریشه در فرهنگ تاریخی جامعه ایران ندارد .این پنج نظریه در واقع تولید نظریه پردازان داخلی نیست، بلکه نظریه هایی است که در بخشی دیگر از جهان برای حل مسائل اجتماعی همان بخش تولید شده است .دو نظر دیگر ریشه در سپهر معرفتی جامعه تاریخی ایران دارد .
🔹در هر یک از فصل های کتاب، یکی از نظریات به بحث گذاشته شده و در بحث از هر نظریه، ساختار درونی نظریه، ریشه های تاریخی و بستر تکوین و تولد آن، و همچنین آثار و پی آمدهای نظریه در جامعه، ایران، مطرح گردیده است .
✍️ نویسنده: حمید پارسانیا
📚ناشر: بوستان کتاب
⏪مطالعه کتاب در پژوهان:
🌐pajoohaan.ir/document/852-
🎯پژوهان؛ لذت مطالعه و پژوهش
🌐pajoohaan.ir
📚معرفی کتاب های حوزه کودک و نوجوان به مناسبت روز جهانی کودک
👬از کتاب های داستان و رمان و افسانه گرفته تا شعر و سبک زندگی و سرگرمی های قرآنی و مهدوی رو میتونید توی پژوهان مطالعه کنید.
🛍اگر میخاید بیش از 120 عنوان کتاب در حوزه کودک و نوجوان را یکجا در پژوهان ببنید و مطالعه کنید؛ کافیه وارد لینک زیر شوید.
⏪مطالعه آثار کودک و نوجوان در پژوهان:
🌐pajoohaan.ir/category/140-کودک-و-نوجوان
🎯پژوهان؛ لذت مطالعه و پژوهش
🌐pajoohaan.ir
📚برشی از کتاب "بسیج و امنیت ملی" بمناسبت روز بسیج
🔹گرچه با شنیدن نام بسیج، هویت نظامی و رزمی آن بیش از فعالیتهای دیگرش در ذهن مجسم میشود، اما این نهاد مقدس و کارآمد، در طول سه دهه گذشته ایران، کارویژههایی را بر عهده گرفته و به انجام رسانده است که بسیج را بیش از نظامی بودن آن، بدل به یک سازمان فرهنگی و معرفتی نموده است.
🔹اکنون نیز در شرایطی که جنگ نرم دشمنان اسلام و نظام، امنیت سرزمین ایران را به اشکال نرم تهدید میکند، به عنوان قدرت نرم کشور، یکی از ارکان مبارزه با این ناامنیهاست.
🔹سردار شهید حاج حبیب لکزایی به عنوان یک بسیجی قبل و بعد از انقلاب، در...
✍️نویسنده: شهید حاج حبیب لک زایی
📚ناشر: موسسه فرهنگی هنری ابناءالرسول (ص)
👈30 درصد تخفیف ویژه هفته بسیج
⏪مطالعه کتاب در پژوهان:
🌐pajoohaan.ir/document/572-بسیج-و-امنیت-ملی
🎯پژوهان؛ لذت مطالعه و پژوهش
🌐pajoohaan.ir
📚نسخه الکترونیک کتاب "صحابه در قرآن" در پژوهان منتشر شد
🔹واژه «صحابه» جمع «صاحب» از ریشه «ص ح ب»، به معنای ملازم، همنشین و قرین است. این ریشه همواره بر گونهای از نزدیکی و همراهی دلالت دارد.
🔹در کارکرد واژه صاحب، کثرت معاشرت و ملازمت به اقتضای ریشه «ص ح ب» یا به سبب الزام عرفی لحاظ شده است. شماری از اهل ادب تأکید کردهاند که صاحب در عرف فقط به کسی گفته میشود که همراهی و مجالست او با دیگری طولانی باشد.
🔹به نظر میرسد قیودی همچون «تبعیت» و «تعلّم» که برخی آن را مقوّم معنای صاحب و صحبت دانستهاند، به این ریشه ربطی ندارند و این مفاهیم صرفاً با صحبت و مصاحبت مقارنت خارجی دارند. صحابه در شکل مصدری به معنای رفاقتکردن و همراهیکردن نیز به کار رفته است.
🔹بهگفته برخی لغویان، واژه صحابه در اصل مصدر بوده و بعدها به معنای جمع «صاحب» به کار رفته است و هیچ جمع فاعلی جز صحابه بر این وزن وجود ندارد. صحابه به فتح و کسر صاد کاربرد دارد. «صحابی» صفت منسوب به صحابه، مفرد معنای اصطلاحی است...
✍️نویسنده: علی خراسانی
📚ناشر: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⏪مطالعه کتاب در پژوهان:
🌐pajoohaan.ir/document/6744-صحابه-در-قرآن
🎯پژوهان؛ لذت مطالعه و پژوهش
🌐pajoohaan.ir
📚نسخه دیجیتال کتاب "مبادی علم سیاست متعالی" در پژوهان منتشر شد
🔹هرگونه مشکل اعم از نارسایی و ناسازواری در مراتب زیرساختی، ساختاری و راهبردی توسعه در حوزههای مختلف آن و نیز وجود هرگونه مشکل مربوط به کارآمدی، اعم از بهرهوری و اثربخشی بهینه و بسامان نظام سیاسی را باید بدون تردید از وجود اِشکال در نارسایی و ناسازواری رویکردهای علمیـ سیاسی و رهیافتها و راهبردهای نامتناسب دانست.
🔹درنتیجه هرگونه کاهش و برونرفت از مشکلات توسعه اقتصادی، توسعه یا تعادل اجتماعی و توسعه یا تعالی فرهنگی و معنوی و اخلاقی در چشمانداز جهانی، اسلامی و ایرانی را نیز باید در اصلاح و رفع اشکال رویکردی، رهیافتی و راهبردی علمیـ سیاسی بازجست.
🔹زمانی این اشکال رفع میشود که به پرسش از ظرفیتهای علم سیاست متعالی برآمد تا راه برونرفت از مشکلات ناشی از نارسایی و ناسازواریها را یافت و در ادامه به توسعه و تعادل اجتماعی و تعالی فرهنگی دست پیدا کرد؛ بنابراین پرسش اصلی آن است که ظرفیتهای علم سیاست متعالی چیست؟...
✍️نویسنده: علیرضا صدرا
📚ناشر: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⏪مطالعه کتاب در پژوهان:
🌐pajoohaan.ir/document/6740-مبادی-علم-سیاست-متعالی
🎯پژوهان؛ لذت مطالعه و پژوهش
🌐pajoohaan.ir
📚گزیده ای از آثار منتشر شده از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در پژوهان بمناسبت شهادت این بانوی بزرگوار(1)
◾حضرت زهرا (س) سرور زنان دنیا و آخرت، به حق در همه عرصه های زندگی، بهترین الگوی زن آرمانی اسلام است.
◾از آنجا که اهل بیت وحی - که قرآن به پاکی شان از هر پلیدی شهادت داده و پیامبر اکرم (ص) به همسنگ بودن ایشان با قرآن مجید، تصریح فرموده است - پرچم ها و نشانه هایی هستند که پروردگار جهانیان برای راهنمایی بندگان خود به راه راست برافراشته است، تاریخ و راه این بزرگواران، تبلور عینی تاریخ رسالت اسلام، و راه پیروزمند آن است.
🎯پژوهان؛ لذت مطالعه و پژوهش
🌐pajoohaan.ir
📚گزیده ای از آثار منتشر شده از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در پژوهان بمناسبت شهادت این بانوی بزرگوار(2)
◾حضرت صدیقه کبری(س)، انسان اسوه و برجستهای است که نزد آسمانیان و زمینیان، شناخته شده و آن را با الفاظ و جملات فراوانی، ستودهاند. ستایش وی، تکریم همهٔ خوبیها و کرامتها و به انگیزه الگوسازی برای بشریت است.
🎯پژوهان؛ لذت مطالعه و پژوهش
🌐pajoohaan.ir
🔔 گرامیداشت هفته پژوهش و هشتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی
زمان:
🗓 21 تا 28 آذر 1401
⏰ ساعت 8 الی 14
⬅️اهم برنامه ها :
🔻فروش آثار مکتوب و دیجیتال با تخفیف ویژه
🔹رونمایی از آثار پژوهشی
🔹معرفی محصولات فناورانه
🔹معرفی مجلات برتر
🔹نکوداشت ،پژوهشگران پژوهشکده ها و مراکز برتر
🏢 مکان: قم پردیسان، انتهای بلوار دانشگاه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
#هفته_پژوهش_و_فناوری