🔴 کارگاه مقدماتی نقد رسانههای شرقی
👈 ویژه خواهران (حضوری)
🔹 اساتید:
👈جناب آقای مهدی منصوریخواه
👈سرکار خانم زهرا حیدری
🔺زمان: پنجشنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ مهر - ساعت ۸ الی ۱۸
✅ مهلت ثبتنام: ۲۵ مهر ۱۴۰۳
💥 ثبتنام و آشنایی بیشتر با اساتید و سرفصلها در سایت مرکز آموزشهای کاربردی👇
http://el.balagh.ir/doreh/7116
@pajouhesh12
#کتاببخوانیم
▫️•اصالتمهدویت•▫️
سلسله مباحث امامت و مهدویت
نویسنده:آیت الله العظمی صافی گلپایگانی
✔️معرفی کتاب:
كتاب حاضر، دفتر هفتم از “سلسله مباحث امامت ومهدويت” مىباشد كه توسط حضرت آيت اللَّه العظمى صافى گلپايگانى نگاشته شده است. مؤلف محترم، در تبيين نقش سازنده عقيده به مهدويت در پاسدارى از ايدئولوژىهاى اسلام، اصالتهاى مهدويت را از ده جهت بررسى نموده است.
جهاتى چون: معقول بودن امكان آن، اتكا بر مبانى معقول ومنطقى، موافقت با فطرت ونواميس خلقت، مبتنى بودن بر بشارات پيامبران واديان آسمانى، ابتناى آن بر آيات قرآن كريم واحاديث معتبر ومتواتر، اتّفاق مسلمانان واجماع شيعه واهل سنّت، معجزات وكرامات، ابتناى آن بر توحيد ويكتاپرستى، نقش آن در عمل وبرقرارى عدالت وبه ثمر رساندن انقلاب اسلامى.
📚شما میتوانید کتاب اصالتمهدویت را در پایگاه نورلایب مشاهده و بارگیری نمایید:
noo.rs/9lK81
@pajouhesh12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸انتشار خطبهٔ نصر در رسانهٔ الجزیره، طوفانی از حمایت و تبریک را از سوی تمام کشورهای مسلمان در پی داشت.
ده هزار کامنت در صفحه درج شده است از کاربرانی از مصر، تونس، اردن، بحرین، عربستان، اندونزی، نیجریه، پاکستان، مراکش، قطر، هند، بنگلادش، اتیوپی، کنگو و ده ها کشور دیگر که نشان می دهد حملهٔ موشکی ایران، نوری بر قلب مسلمانان جهان تاباند و چهل سال تفرقه افکنی حکام عربی و غربی علیه ایران را در لحظه ای تار و مار کرد.
@pajouhesh12
پویش تخفیف ویژه به مناسبت آغاز #سال_تحصیلی 1403-1404
🔹🔸🔹🔸🔹
هم زمان با آغاز سال تحصیلی، محققان و پژوهشگران میتوانند تا ۲۱ مهرماه در خرید اشتراک از پایگاه ابرنور تا 40% #تخفیف داشته باشند!
🌐 معرفی پایگاه پیشخوان برخط نرمافزارهای نور ( #ابرنور ) :
noorsoft.org/fa/sites/View/12702
🌐 خرید اشتراک با تخفیف ویژه:
abrenoor.ir/fa/charge/list
@pajouhesh12
💢تقویت مهارت نوشتن با ۱۰ توصیه ساده و کاربردی
🔻توصیه نهم:متن خود را بلند بخوانید
🔸هر وقت توانستید متن خود را بلند بخوانید.متن شما طبیعی بهنظر میرسد؟ بهنظر نمیرسد که رباتها آن را نوشتهاند؟ جملات شما آنقدر بلند هستند که نمیتوانید تمامش را یکنفس بخوانید؟ غلط املایی یا کلمات اضافه پیدا کردید؟ اگر بله، آنها را درست کنید و دوباره بخوانید.
🔸گاهی اوقات امکان بلندخواندن وجود ندارد. مثلا نمیخواهید مزاحم کار همکاران شوید. دراینصورت، وقتی کلمهای را بهآرامی میخوانید یک بار انگشت خود را روی میز بزنید. کار عجیبی است. ولی این کار بهخوبی بلندخواندن عمل میکند.
▪️ادامه دارد...
#ناشر_تخصصی_زن_و_خانواده
#مرکز_نشر_هاجر
@hajarpub_ir
وبسایت
https://hajarpub.ir📚📚
@pajouhesh12
💢طرحهای اجمالی فراخوان "دهمین دوره مسابقه پژوهش گروهی رشد" بررسی شد
🔸معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان اردبیل از برگزاری نشست شورای علمی - پژوهشی بهمنظور بررسی طرحهای اجمالی فراخوان "دهمین دوره مسابقه پژوهش گروهی رشد" خبر داد.
🔹به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم زهرا اکبرزاده در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: نشست شورای علمی - پژوهشی مدیریت حوزه علمیه خواهران اردبیل با محوریت "بررسی طرحهای اجمالی گروههای شرکت کننده در فراخوان دهمین دوره مسابقه پژوهش گروهی رشد" در محل این مدیریت تشکیل یافت.
🔹وی افزود: در این نشست طرحهای اجمالی مدارس علمیه گرمی، مشگین و اردبیل و موضوعات پیشنهادی ارائه شده مورد بررسی قرار گرفت و اعضا شورا به تبادل نظر و تصمیمگیری درخصوص تصویب و اصلاح موضوعات پرداختند.
🆔@Ardabil_whc
@pajouhesh12
🔴 کتاب «آسیب شناسی خانواده با نگرش به منابع اسلامی منتشر شد.
✅ این کتاب اثر آقایان دکتر محمدرضا سالاریفر، سجاد فروزش، عباسعلی هراتیان و یحیی داوری از مجموعه آثار گروه خانواده توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حمایت دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی منتشر شد.
🔴 چکیده:
آسیبشناسی خانواده به مطالعه زمینهها و عوامل تضعیف سلامت و پایداری خانواده میپردازد و هدف آن توصیف و تبیین آسیبها در روابط اعضای خانواده و کارکردهای خانواده است. این کتاب، نظریههای آسیبشناسی خانواده را از منظر روانشناختی، جامعهشناختی و معنوی اسلامی ارائه داده است. برخی آسیبهای خانوادگی عبارتاند از: همباشی، همجنسگرایی، تجردزیستی، ازدواج نابهنگام، مشکلات دوران عقد، ضعف دانش و مهارت همسرداری، مشکلات ارتباطی و ساختاری خانواده، مشکلات جنسی، تعارض، پیمان شکنی، خشونت زناشویی، ناباروری، اعتیاد و طلاق. آسیبهای روابط با فرزندان در موارد زیر بررسی شد: بیمیلی به فرزندآوری، سبک تربیتی نامناسب، چالشها در تربیت دینی، علمی، اجتماعی و اخلاقی فرزندان؛ کودکآزاری، شکاف نسلی، مشکلات هویتی، فرار از خانه، مشکلات فرزندان بزرگسال در خانواده و مسائل فرزندان تکسرپرست.
آسیبهای محیطی خانواده در ضمن موارد زیر بررسی شد: مشکلات در روابط با خانوادههای اصلی، خویشان و دوستان، مشکلات مربوط به اشتغال زن و شوهر، مشکلات ناشی از مسائل اجتماعی و آسیبهای مرتبط با رسانهها.
🔴 نمایشگاه الکترونیکی آثار پژوهشگاه:
https://rihu.ac.ir/fa/book
✍️ پژوهشکده تعلیم و تربیت اسلامی
@p_tarbiateslami_cfu_ac
@pajouhesh12