eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
719 عکس
201 ویدیو
498 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
✅قابل توجه ، و رشته‌های هنر، رسانه و فضای مجازی 🔹امکان ارائه وبیناری ‌های حوزوی، ‌های دانشگاهی، طرح‌ها و مقالات با موضوع "هنر، رسانه و فضای مجازی" در معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی 📃همراه با ارائه به پژوهش‌گران 🔸علاقه مندان می‌توانند اطلاعات مورد نظر را به نشانی honaroresaneh@eshragh.ir ایمیل نمایند. 📲جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره 025_31153195 تماس حاصل فرمایید و یا به شناسه @aam110 در ایتا پیام دهید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
شماره 0⃣2⃣ روش‌های تبیین مسئله محقق می‌تواند با استفاده از یک یا چند روش پیشنهادی زیر، مسئله تحقیق خود را بیان کند: 1⃣ روش اول: بیان خلاء علمی؛ نشان دهید که چه خلاء علمی وجود دارد که می‌خواهید آن را پُر کنید و دقیقا چه چیزی را نمی‌دانید. 2⃣ روش دوم: طرح مستقیم پرسش(ها)؛ سؤال یا سؤالاتی را که قرار است تحقیق شما به آن پاسخ دهد، به طور مستقیم مطرح کنید. 3⃣ روش سوم: مخالفت با پیشینه؛ تحقیق و اندیشه‌ای را که قبل از شما بوده، مطرح کرده، با آن مخالفت کنید. 4⃣ روش چهارم: ادامه یک سیر مطالعه؛ توضیح دهید که تحقیق شما در ادامه یک خط مطالعاتی بوده است و شما قصد دارید آن را تکمیل کنید. 📚حجة الاسلام محمدصادق فاضل ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پژوهش یار
🌷 عید سعید فطر،مبارک 🔺 رؤیت هلال ماه شوال المکرم در غروب چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ برای رهبر انقلاب، محرز شده است. 👈 بنابراین پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه اول شوال و عید سعید فطر خواهد بود. برگرفته از کانال رسمی معظم له @Khamenei_ir ــــــــــــــــــــ ⚠️مقلدین سایر مراجع عظام به حکم مرجع تقلید خود، مراجعه نمایند.
پژوهش حوزه علمیه امام جعفرصادق (سلام الله علیه) شهرستان از توابع استان خراسان رضوی، کانال "پژوهش‌یار" را آموزشِ پژوهش به‌صورت آسان و کاربردی، راه‌اندازی نموه است. : 🔸آموزش پژوهش در فضای مجازی؛ 🔸آموزش‌استفاده‌ از ابزارهای‌پژوهشی؛ 🔸معرفی پایگاه‌های پژوهشی؛ 🔸معرفی شخصیت‌های علمی_پژوهشی. ◀️ فعالیت‌های پژوهشی؛ ◀️ با مسئولان مراکز حوزوی و غیر حوزوی کشور در زمینه پژوهش؛ ◀️تولیدات علمی پژوهش؛ ◀️ مقاله‌نویسی آسان و کاربردی، مهارت روش نقد و...؛ ◀️و... ❌هیچ‌گونه تبادل و تبلیغی در کانال، صورت نمی‌گیرد ✅و آن، (رایگان) است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
animation.gif
326.5K
شماره 1⃣2⃣ این جلسه: روش دفاعیه مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۲ دقیقه ـــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
آن‌قدر یا آنقدر مسئله یا مسأله گفت‌و‌گو یا گفتگو🤔 جهت یادگیری و دسترسی به املای درست واژه‌ها به سامانه فرهنگ املایی"ویراستاران"،مراجعه نمایید. آدرس سامانه: emla.virastaran.net چه خوب است صحیح و "یکدست" بنویسیم ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پخش زنده مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی(رحمةالله علیه) ‌ ‌ 🔰 مراسم اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی(رحمةالله‌علیه) روز دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ از ساعت ۱۰ صبح در قم، برگزار می‌شود. ‌ 🔰 تعداد ۵۳ اثر از طلاب محترم خواهر و برادر به عنوان برگزیده مرحله کشوری دوازدهمین دوره جشنواره، معرفی شدند. حضور در مراسم اختتامیه: 🔹 پخش زنده و با ترافیک رایگان http://heyatonline.ir/heyat/301 🔹پخش از آپارات 🔹 پخش از درگاه زنده حوزه‌های علمیه خواهران به آدرس live.whc.ir 📚به درخواست کانال حوزه علمیه خواهران استان قم به آدرس @hawzah_khaharan_qom ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
چطور به‌سادگی حرف بزنیم، روی کاغذ بیاوریم و با دیگران شریک شویم؟🤔 ساده‌نوشتن به چه معناست؟ مرز ساده‌نوشتن و زردنوشتن کجاست؟ آیا ساده‌نوشتن همان عامیانه‌نوشتن است؟🤔 هر نوشتهٔ ساده‌ای الزاماً پرمغز و گیرا نیست؛ ولی هر موضوع پرمغز و عمیق و زیبایی را می‌توان ساده نوشت. ساده‌نوشتن به‌معنای همه‌فهم‌بودن است. ساده‌نوشتن به‌معنای ایجاد ارتباط با است. درست است که تعداد مخاطب بالا، معمولاً انگ زرد و سطحی‌بودن می‌گیرد؛ ولی هیج نویسنده‌ای نیست که بتواند ادعا کند دوست ندارد با تعداد مخاطبان بیشتری، خوانده شود. هر نوشتهٔ پرمخاطبی الزاماً نوشتهٔ خوبی از آب درنمی‌آید؛ ولی پرمخاطب‌بودن می‌تواند یکی از هر نویسنده‌ای باشد. پس ساده‌نوشتن در نویسندگی فهمیده‌شدن و ایجاد ارتباط با تعداد زیادی از آدم‌هاست با رده‌های سنی مختلف، با سطح تحصیلات گوناگون، با طرزفکرهای متنوع و با پیشینه و مکان‌های جغرافیایی ناهمگون. ساده‌نوشتن، ابزاری است قوی که می‌تواند ما را هرچه بیشتر، خواندنی کند. ــــــــــــــــــــ در ادامه و در اثنای مطالب بعدی إن‌شاءالله به روش‌های ساده‌نویسی خواهیم پرداخت. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) ۲۵ اردیبهشت؛سال‌روز پاسداشت زبان فارسی () من خیلی نگران زبان فارسی‌ام؛ خیلی نگرانم. سال‌ها پیش ما در این زمینه کار کردیم، اقدام کردیم، جمع کردیم کسانی را دُور هم بنشینند. من میبینم کار درستی در این زمینه انجام نمی‌گیرد و تهاجم به زبان زیاد است. همین‌طور دارند اصطلاحات خارجی [به‌کار میبرند]. کسی که فلان تعبیر فرنگی را به کار نبرد و به جایش یک تعبیر فارسی یا عربی به کار ببرد؛ ننگشان می‌کند. این خیلی چیز بدی است؛ این جزو اجزاء فرهنگ عمومی است که باید با این مبارزه کرد. دوستان! زبان فارسی یک روزی از ، از ، تا شبه قاره‌ی هند؛ اینکه عرض می‌کنم است. در - مرکز حکومت عثمانی - در یک برهه‌ی طولانی‌ای از زمان، زبان فارسی بوده. در ، برجسته‌ترین شخصیت‌ها با زبان فارسی حرف می‌زدند ۱۳۹۲/۹/۱۹ 📚جهت دسترسی به متن کامل و منبع نوشتار به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره2⃣) : انتخابات؛تکرار یا تغییر در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ و با ضرورت تولید گفتمان محوری بر اساس نیاز امروز کشور، اندیشکده راهبردی سعداء اثر پژوهشی جدید خود را با نام «انتخابات؛ تکرار یا تغییر» منتشر کرد. کتاب حاضر در پی پاسخ به ۳ سؤال اصلی مردم درباره انتخابات است. سؤال اول: پیرامون لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات است که در ذیل این عنوان به تبلیغات منفی دشمن نسب به موضوعاتی نظیر نبود آزادی در ایران و عدم کارآمدی نظام در چهار دهه گذشته پرداخته می‌شود. سؤال دوم درباره چرایی مشکلات کشور در بحث اقتصادی –خصوصاً در سالهای اخیر- است. و سؤال سوم نیز راهکارهای حل مشکلات است، که با بررسی تجربه سایر کشورها ثابت می‌شود که «تنها راه نجات اقتصاد، نگاه به درون و جهش تولید» است. آدرس خرید از فروشگاه اینترنتی سعداء ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
پخش زنده مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی(رحمةالله علیه) ‌ ‌ 🔰 مراسم اختتامیه دوازدهمین د
زمان این مراسم از ساعت ۱۰ به ساعت ۹ تغییر کرده و تا دقایقی دیگر، شروع خواهد شد.
سامانه راه؛ پایگاه اینترنتی راهنمای نگارش پایان نامه و رساله (راه) صدها هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی کشور برای به پایان رساندن کارشناسی ارشد یا دکتری خود باید پایان نامه یا رساله ای بنویسند و از آن در برابر استادان و داوران دفاع کنند. این دانشجویان که در مؤسسه های گوناگون درس می خوانند، برای نگارش پایان نامه یا رساله از پیروی می کنند. از این شیوه نامه ها: 1⃣کاستی‌هایی دارند؛ 2⃣برخی برافتاده اند؛ 3⃣برخی تنها به بخشی از نیازها پاسخ می دهند؛ 4⃣برخی به دشواری یافت می شوند؛ 5⃣و برخی هم بروز‌نمی شوند. شیوه نامه هایی هم که به کار می آیند، با یک دیگر تفاوت های بسیار دارند. این کاستی ها و تفاوت ها، نگارش پایان نامه و رساله را سخت و کار سازمان دهی آنها را نیز با دشواری روبه رو می کند. پایگاه اینترنتی راهنمای نگارش پایان نامه و رساله (راه) که با پشتیبانی دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری طراحی و راه اندازی شده است، یک شیوه یک سان، جامع، و بروز در دسترس همه دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشور می گذارد که با پیروی از «ورد» نسخه های گوناگون واژه پرداز «تمپلت»، آن، پایان نامه ها و رساله های نوشته شوند. افزون بر راهنمای نگارش در دسترس گذارده شده است که دانشجویان بتوانند با دریافت آنها کار نگارش را آسان تر انجام دهند. در کنار این‌ها، منابع و پیوندهای بسیاری نیز که در نگارش پایان نامه و رساله کاربرد دارند، در این پایگاه آمده اند. آدرس دسترسی https://rah.irandoc.ac.ir ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید.
پژوهش یار
پخش زنده مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی(رحمةالله علیه) ‌ ‌ 🔰 مراسم اختتامیه دوازدهمین د
به دلیل برنامه تجمع انقلابی حوزویان علیه ستمگران و اعلام حمایت از مظلومان، پخش بر خط، برگزار نخواهد شد. علت تغییر ساعت برگزاری نیز همین بوده است.
animation.gif
326.5K
«شیوۀ نگارش مقاله و رسالۀ علمی» ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید.
حوزه علمیه خواهران استان قم با همکاری معاونت فضای مجازی هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی، برگزار می‌نماید: 🔰 نشست علمی «بایسته‌های پژوهشی حوزه علمیه خواهران در سواد مصرف کالای فرهنگی» 🔹سخنران: حجت الإسلام و المسلمین شیخ‌الإسلامی؛معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی 🗓 چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰ ⏰ زمان: ۱۰:۳۰ الی ۱۲ آدرس حضور: Live.whc.ir/qom به درخواست کانال حوزه علمیه خواهران استان قم به آدرس: @hawzah_khaharan_qom ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید.
معاونت پژوهش و فرهنگی مرکز تخصصی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) برگزار می‌کند: ✅ سلسله نشست‌های علمی-پژوهشی انتخابات 🔻 موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده در انتخابات 🔸 با حضور استاد: ✅ جناب آقای محمدجواد فاضلی 👇👇 زمان: چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ⏰ ساعت ۹:۳۰ 🔻 به صورت حضوری در مرکز تخصصی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) اردکان 🔺 و از طریق لینک: https://www.skyroom.online/ch/a2046004/entekhbata ✅ با گزینه مهمان مرکز تخصصی فقه و اصول شهرستان اردکان /پایگاه حضرت مریم سلام الله علیها ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید.
(شماره 3⃣) کلید‌واژه ۱.معمولا در انتخاب کلیدواژه مقاله، فراوان دارند، زیرا چه بسا هدف بیان کلیدواژه در مقاله‌ها به درستی روشن نشده است. ــــــــــ ۲.کلیدواژه ها، واژه‌هایی است که پس از چکیده مقاله، آورده می‌شود. در حقیقت یعنی کلیدهایی از . ــــــــــ ۳.کلیدواژه در مقاله‌های علمی، نقش نمایه و فهرست را در کتب وپایان‌نامه‌ها، ایفا می‌کند. ــــــــــ ۴.کلیدواژه، مقاله را در ذهن محقق نشان می‌دهد لذا با نگاهی به کلیدواژه‌ها این نمای کلی باید به خواننده نیز منتقل شود. ــــــــــ ۵.ناتوانی محقق در مقاله خود، حکایت از نارسا بودن تصور وی از تحقیق خویش است، زیرا این کلمات در واقع راهنمای نکات مهم موجود در مقاله است. ــــــــــ ۶.گرچه در مورد کلیدواژه، اختلاف نظر وجود دارد اما معمولا شش کلمه است. ــــــــــ ۷. در انتخاب کلمات در بخش کلیدواژه به شما اطمینان می‌دهد که مقاله شما در پایگاه‌های الکترونیکی اطلاع‌رسانی پژوهشی به درستی. نمایه خواهد شد و سایر محققان به آسانی می‌توانند مقاله شما را بیابند. ــــــــــ ۸.کلیدواژه را نباید با یعنی توضیح مفاهیم و اصطلاحات اساسی مطرح در موضوع مطالعه خود در آمیخت. ــــــــــ ۹.کلیدواژه‌ها باید با واژه‌های اصلی عنوان و مسأله تحقیق و تا حد امکان با سرفصل‌های مقاله، داشته باشد و در مجموع، را به خوبی نشان دهند. ــــــــــ ۱۰.کلیدواژگان مقاله شما نباید آنقدر باشد که مقاله‌های دیگر را نیز پوشش دهند و نه آنقدر باشد که بخشی از گزارش تحقیق شما را نمایندگی نکند. ــــــــــ ۱۱.کلیدواژه‌ها و یا واژگان کلیدی مقاله شما برآمده از متن و مرتبط با موضوع اصلی هستند و خواننده با مطالعه آن‌ها و حتی در جستجوی رایانه‌ای، با تأمل روی آن‌ها به پی خواهد برد و تصمیم می‌گیرد که به مقاله شما مراجعه نماید یا نه 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
موضوع: راهکارهای تقویت روحیه پژوهشگری استاد جلسه: حجت الاسلام فاضل؛دبیر جشنواره علامه حلی(رحمة الله علیه) استان مازندران و معاون پژوهش حوزه علمیه فیضیه استان مازندران 🕰چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۳۰ آدرس حضور: https://ac.whc.ir/rf5uhp60mreq پس از مراجعه، نام را وارد و Enter Room را انتخاب کنید. برگزار کننده: حوزه‌های علمیه: ◀️الزهراء(سلام الله علیها) گلدشت ◀️الزهرائیه نجف آباد ◀️الزهراء(سلام الله علیها) فریدن ◀️حضرت نرجس(سلام الله علیها) یزدان‌شهر ◀️فاطمیه درچه ◀️زینب کبری(سلام الله علیها)اردستان ◀️فاطمةالزهراء(سلام الله علیها) ویلاشهر ◀️حکیمه سپاهان‌شهر ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید.
⛔️پژوهش تکراری انجام ندهیم⛔️ 👈دسترسی آسانتر طلاب و پژوهشگران به نیازسنجی‌های تولید شده دردانش‌های فراهم شد. ⭐️اولويت‌هاي پژوهشي دانش‌هاي حوزوي در پايگاه اطلاع‌رساني نيازها و اولويت‌هاي پژوهشي به آدرس زیر ارايه شده است. http://rp.ismc.ir فایل این آثار به تفکیک موضوعات نیز در قالب pdf در ذیل ارائه می شود.  1⃣اولویت‌های پژوهشی ادبیات داستانی در حوزۀ دین؛ 2⃣اولویت‌های پژوهشی مناسبات دین و روان‌شناسی؛ 3⃣اولویت‌های پژوهشی تفسیر و علوم قرآن؛ 4⃣اولویت‌های پژوهشی دانش فقه؛ 5⃣اولویت‌های پژوهشی اقتصاد اسلامی؛ 6⃣اولویت‌های پژوهشی نظام تعلیم و تربیت حوزه علمیه؛ 7⃣اولویت های پژوهشی فقه سیاسی؛ 8⃣اولویت های پژوهشی دانش اصول فقه؛ 9⃣اولویت های پژوهشی علوم و معارف حدیث. ـــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(شماره 4⃣) مقدمه ۱.مقدمه یکی از بخش‌های مهم مقاله علمی است که هم‌چون ، خواننده را از دنیای بیرون به دنیای درون مقاله شما می‌برد و در حکم برای خواندن کل مقاله است. ــــــــــ ۲.گاهی اوقات مقدمه، تنها از مقاله است که محققان حرفه‌ای و یا پژوهش‌گران جوان، آن را می‌خوانند. ــــــــــ ۳.معمولا مقالات علمی از مقدمه(و نتیجه)شما در رد یا قبول مقاله، کمک بسیاری می‌گیرند لذا برخی از صاحب‌نظران مقاله‌نویسی، پیشنهاد می‌کنند نوشتن مقاله، به نگارش مقدمه(و نتیجه) اختصاص یابد. ــــــــــ ۴. یک مقدمه حرفه‌ای در مقاله، پاسخ به پرسش‌هایی از این قبیل است که این تحقیق چه اهمیتی دارد، چه کسانی از آن بهره‌مند می‌شوند، چه نیازی به دانستن و حل مسأله داریم، چه چیزی را نمی‌دانیم، چه خلأیی در دانش وجود دارد که این تحقیق قرار است آن را پُر کند و خلاصه اینکه چرا لازم است این پژوهش انجام شود. ــــــــــ ۵.یک شامل پیشینه تحقیق، ضرورت‌ها، روش، ساختار، مباحث و منطق حاکم بر فصول تحقیق است. ــــــــــ ۶.به‌طور کلی می‌توان گفت مقدمه باید باشد. برخی پیشنهاد می‌کنند طول مقدمه حداکثر دو صفحه و یا یک ششم کل مقاله باشد(هر کدام که کمتر است). توجه کنید که مقدمه طولانی، خسته کننده است و مقدمه خیلی کوتاه هم نمی‌تواند علت انجام تحقیق را تبیین کند. ــــــــــ ۷.معمولا در مقدمه از عام به خاص است یعنی نویسنده، مطلب را از جنبه‌های کلی، شروع می‌کند و رفته رفته به قسمت‌های اختصاصی‌تر می‌پردازد تا در نهایت، لزوم انجام مطالعه را برای تکمیل آن‌چه تاکنون انجام شده، روشن نماید. در واقع مورد اخیر، همان هدف تحقیق است. 📚برگرفته از فلش کارت ساختار مقاله علمی،سید مهدی موسی‌زاده ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
خدمات و ضوابط کانال : 1⃣ کانال، صلواتی(رایگان) است نذر سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان سلام الله علیه و نذر اعمال خیر دیگر در رأس آن‌ها، سلامتی و طول عمر با عزت رهبر معظم انقلاب اسلامی حفظه‌الله و پیشبرد منویات ایشان، شده است؛ 2⃣ پژوهشی مدارس و مراکز پس از بررسی در کانال، ارسال می‌شود(طبق نکته یک، هزینه‌ای به هیچ وجه، أخذ نمی‌شود)؛ 3⃣، تولیدی است و آن‌دسته که تولید کانال نیست، پس از قانونی و شرعی از ناشر، مؤلف، مؤسسه و... تقدیم می‌شود؛ 4⃣کلیه محتوا پس از بررسی در چند منبع و (با وجود زمان‌بر بودن آن)تقدیم می‌شود؛ 5⃣ برای سطح کشور در دست برنامه داریم و پس از تنظیم در کانال، تقدیم خواهد شد. (برنامه‌های تولید شده در کانال در دسته ، موجود است؛ البته همگی این دسته، تولید ما نیست) 6⃣کانال‌های علمی مفید پس از بررسی و تأیید در دسته ، نشر داده می‌شود. ⛔️هیچ‌گونه تبلیغ و یا تبادلی نداریم با نشر و تبلیغ کانال، در ثواب فعالیت‌های آن، سهیم هستید. از این‌که‌ همراه هستید و کانال را تبلیغ می‌فرمایید و هم‌چنین‌ از وقتی که برای مطالعه‌ گذاشته‌اید، صمیمانه‌ متشکریم💐 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
base.apk
5.28M
💎عنوان نرم افزار: تایپِ دیپ‌ماین 💎ویژگی‌های خاص: ۱.اعمال علائم نگارشی؛ ۲.بازشناسی شعر؛ ۳.تایپ رقمی اعداد؛ ۴.تایپ رقمی تاریخ؛ ۵.تایپ رقمی شماره تلفن. ⚠️برای تایپ اعداد و علائم، بخش راهنمای آن‌، ملاحظه شود. سایر ویژگی‌ها: ◽️دقت بالا با قابلیت تشخیص گفتار محاوره‌ای؛ ــــــــــــــــــــ ◽️سرعت بالا که در حدود ۳۰ درصد زمان گفتار آن را به متن تبدیل می‌کند؛ ــــــــــــــــــــ ◽️امکان ذخیره در فایل و ارسال فایل‌های تایپ‌شد؛ ــــــــــــــــــــ ◽️به‌روز شدن مداوم مدل‌های سامانه؛ ــــــــــــــــــــ ◽️امکان افزایش دقت برای صدای شما با مشارکت در پروژهٔ جمع‌آوری دادگان گفتاری؛ ــــــــــــــــــــ ◽️امکان افزودن کلمات تخصصی شما به لیست دادگان برنامه؛ ــــــــــــــــــــ ◽️دیپ‌ماین است و از گوگل، استفاده نمی‌کند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
#ابزار_پژوهش #معرفی_نرم_افزار #پیشنهاد‌ویژه 💎عنوان نرم افزار: تایپِ دیپ‌ماین 💎ویژگی‌های خاص: ۱.ا
بسیار کاربردی به ویژه برای افرادی که می‌خواهند پژوهش خود را در قالب Word نگارش کنند() که با وجود این نرم‌افزار و با وجود قابلیت از نگارش و وقتی که لازم است صرف شود، بی‌نیاز خواهند بود.