⚠️ خطرات فضای مجازی⚠️
⛔️امار دسترسی به فضای مجازی
⛔️ نقش والدین در فضای مجازی
⛔️رایج ترین شبکه های اجتماعی بین مردم
⛔️ایمن سازی مودم خانگیwifi
و...
🔴#حوزه_4
#پایگاه_مقاومت_شهیدان_ربانی_نژاد
#دبیرستان_بلقیسبرقعی
#حیدرپور_مسئول_فرهنگی_هنری_بسیج
⚠️زخم های بازی های رایانه ای👨💻
چند درصد از دختران و پسران گیمر هستند؟🎮
⛔️اثار مخرب بازی های رایانه ای
آسیب های روانی_تربیتی💔
🔴#حوزه_4
#پایگاه_مقاومت_شهیدان_ربانی_نژاد
#دبیرستان_بلقیسبرقعی
#حیدرپور_مسئول_فرهنگی_هنری_بسیج
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# لاله های روشن
# دانش اموز عیسی ابادی
# دبیرستان مهندس عسگری
#نهج_البلاغه
💠(از کسانى مباش که) به هنگام سلامت خودخواه و مغرور مى شود و به هنگام گرفتارى ناامید مى گردد»;
📚#حکمت ۱۵۰
#دبیرستان_محمد_منتظری_دوره_اول
#دمرچلی_معاون_پرورشی
🔔⚠️ #تلنگر
هر وقت دیدی #گناه میکنی ولی غصه میخوری
یعنی هنوز از چشم خدا نیوفتادی🍃
یعنی هنوز امیدی هست برای #توبه کردن✅
#دبیرستان_محمد_منتظری_دوره_اول
#دمرچلی_معاون_پرورشی
🔴 دعای مجیر در ایام البیض رمضان
🔵 هر کس دعای مجیر را در «ایام البیض» ماه رمضان ( سیزدهم و چهارهم و پانزدهم ) این ماه بخواند گناهانش هر چند به عدد دانههاى باران و برگهاى درختان و ریگهاى بیابان باشد! آمرزیده میشود.
🌕 با این وجود خواندن آن براى شفاى بیمار، اداى دین، بى نیازى، توانگرى، رفع غم و اندوه سودمند است.
📚 مفاتیح الجنان/اعمال ماه رمضان
#معاونت پرورشی غیر دولتی فرزانه
نکاتی از جزء سیزدهم قرآن کریم
سوره يوسف
اکثر ایمانها، آلوده به شرک است
وَ مَا یُؤْمِنُ أَكْثرَُهُم بِاللَّهِ إِلَّا وَ هُم مُّشْرِكُونَ(106- یوسف علیه السلام) اکثر آنها كه ایمان مىآورند، ایمانشان آمیخته با شرك است و مشرک هستند.
مراد از این شرک آن شرک آشکار بت پرستان نیست؛ زیرا هیچ مومنی اهل پرستش بت نیست و بر آن سجده نمی کند؛ بلکه منظور، شرک پنهان است(1) که امام هادی علیه السلام در توصیف آن فرمود: الْإِشْرَاكُ فِی النَّاسِ أَخْفَى مِنْ دَبِیبِ النَّمْلِ عَلَى الْمِسْحِ الْأَسْوَدِ فِی اللَّیْلَةِ الْمُظْلِمَة(2)؛ نفوذ شرك در ضمیر مردم، پنهانتر از آنست كه مورچه سیاهى در شب تیره و تار بر روى گلیم سیاهى راه برود. وقتى انسان در آن شرائط متوجه راه رفتن مورچه نشود قطعا از این شركی كه پنهانتر از آنست هم آگاه نخواهد شد.شرک آن است که انسان در اداره امور عالم به منشا اثری غیر از خداوند متعال عقیده پیدا کند و او را شریک خدا قرار دهد.(3) امام صادق علیه السلام در توضیح این آیه فرمود: شِرْكُ طَاعَةٍ وَ لَیْسَ شِرْكَ عِبَادَةٍ(4)؛ شرک در این آیه شرک در طاعت است؛ نه شرک در عبادت.(5)
دو روایت مهم در توضیح این مطلب
1. امام باقر علیه السلام فرمود: گناهانی که مومنین مرتکب می شوند همان شرک طاعت است زیرا با آن کارها، در حقیقت شیطان را اطاعت کرده اند پس در زمینه اطاعت، برای خدا شریک قائل شده اند.(6) در نتیجه می توان گفت که هر گناهی ریشه در شرک به خدا دارد. و این حکم به شرک در صورتیست که فرد متوجه نباشد که کار او تبعیت از شیطان است(7)؛ زیرا اگر این اطاعت را با آگاهی و از روی عمد انجام دهد کار او از مرحله شرک گذشته و به کفر می رسد.(8)
2. مالک بن عطیه می گوید از امام صادق علیه السلام پرسیدم منظور از شرک اکثریت مومنین که در آیه آمده است چیست؟ امام فرمودند: مقصود مثل این حرفهایی است که گاهی انسان می گوید «اگر فلانى نبود من نابود می شدم»، «اگر فلان كس نبود من به فلان ناراحتى مبتلا مىشدم»، «اگر فلانى نبود خاندان من، اهل و عیالم از بین می رفتند».
او با این اندیشه اشخاص را موثر در زندگى خود مى بیند و براى خدا در رازقیت و در تاثیر شریك قرار می دهد. عرض كردم: این چنین بگوید چطور؟ «اگر خداوند به وسیله فلانى بر من لطف و منت نمی گذاشت من نابود مىشدم» آیا باز هم اشكالى دارد؟ حضرت فرمود: اگر این گونه بگوید مانعى ندارد.(9) چون در این بینش خداوند متعال را مؤثر، مسبب، وسیله ساز و دیگرى را وسیله می داند.
سوره رعد
تغییر سرنوشت در گرو خواست و حرکت خود ملت هاست[/b]
إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیرُِّ مَا بِقَوْمٍ حَتىَ یُغَیرُِّواْ مَا بِأَنفُسِهِم(11- رعد) خداوند اوضاع هیچ ملتى را تغییر نمىدهد، مگر آنكه در خود دگرگونى ایجاد كنند.
این جمله یك قانون كلى و عمومى را بیان مىكند، قانونى سرنوشت ساز و حركت آفرین و نیز هشدار دهنده! این قانون كه یكى از پایه هاى اساسى جهان بینى و جامعه شناسى در اسلام است به ما مىگوید: مقدرات شما قبل از هر چیز و هر كس در دست خود شما است و هر گونه تغییر و دگرگونى در خوشبختى و بدبختى اقوام در درجه اول به خود آنها برمی گردد.
شانس و اقبال و مانند اینها همه بی اساس است و آن چیزی که پایه دارد این است كه ملتى خود بخواهد سربلند و پیشرو باشد و یا به عكس، خودش تن به ذلت و شكست دهد، پس این اراده و خواست ملتها و تغییرات درونى آنهاست كه آنها را مستحق لطف یا مستوجب عذاب الهی مىسازد.
به تعبیر دیگر: این اصل قرآنى كه یكى از مهمترین برنامه هاى اجتماعى اسلام را بیان مىكند به ما مى گوید هر گونه تغییرات برونى متكى به تغییرات درونى ملتها و اقوام است و هر گونه پیروزى و شكستى كه نصیب قومى شود از همین جا سرچشمه مىگیرد.(10)
ویژگی های خردمندان حق پذیر
الَّذِینَ یُوفُونَ بِعَهْدِ اللَّهِ وَ لَا یَنقُضُونَ الْمِیثَاقَ(20)وَ الَّذِینَ یَصِلُونَ مَا أَمَرَ اللَّهُ بِهِ أَن یُوصَلَ وَ یخَْشَوْنَ رَبهَُّمْ وَ یخََافُونَ سُوءَ الحِْسَابِ(21)وَ الَّذِینَ صَبرَُواْ ابْتِغَاءَ وَجْهِ رَبهِِّمْ وَ أَقَامُواْ الصَّلَوةَ وَ أَنفَقُواْ مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَ عَلَانِیَةً
وَ یَدْرَءُونَ بِالحَْسَنَةِ السَّیِّئَةَ أُوْلَئكَ لهَُمْ عُقْبىَ الدَّارِ(22- رعد)
کسانی اند كه به پیمان الهى وفا مىكنند و عهد را نمىشكنند و به پیوندهایى كه پروردگار بدان امر فرموده پا برجا بوده و از خداى خویش مى ترسند و نگران بدى حساب هستند و نیز صبر مىكنند تا جلب رضایت پروردگار خویش نمایند.
نماز را برپا داشته و از آنچه به آنها روزى شده، پنهان و آشكار انفاق مىكنند و به وسیله كارهاى پسندیده، اعمال زشت خود را از بین مىبرند. ایشان کسانی اند که در جهان آخرت، عاقبت خوبى در انتظارشان است.
التماس دعا از همه عزیزان
🌷 در سجده شكر، سه مرتبه «شكراً لِلّهِ» كافى است، ولى در حدیث است: اگر انسان به طولِ یك نفس «یا ربّ، یا ربّ» بگوید، خداوند به او خطاب مى فرماید: «لبّیك! ماحاجتك؟» حاجت تو چیست تا انجام دهم؟
👌 در حدیث است : خداوند به حضرت موسى فرمود : دلیل آنكه تو را به پیامبرى مبعوث كردم ، سجده هایى بود كه بعد از نماز داشتى.
📚 پرتوی از اسرار نماز
🌷 شیخ جعفر آقا مجتهدی (ره) :
☘ ذکر توسل را قطع نکنید و با پیامبر اکرم و ائمه (علیهم السلام) ارتباط داشته باشید.
🌿 این طور نیست که ائمه (علیهم السلام) دوستانشان را به حال خود رها کنند ، و اگر از دوستان غفلتی سر بزند ، مواظب آنها هستند و بالأخره آنها را نجات خواهند داد.
پرورشی دبستان آیت الله ظاهری۲
💐🍁🍂🍃💐🍁🍂🍃💐🍁🍂🍃
📚 احکام روزه طبق فتاوای حضرت آیة اللّه العظمی خامنه ای
💠 آنچه برای روزه دار مکروه است.
✅ برخی از مکروهات روزه عبارت است از:
۱. هر كارى كه سبب ضعف شود؛ (مانند خون دادن و حمام رفتن).
۲. بوييدن گياه خوشبو؛ (عطر زدن مكروه نيست).
۳. خيس كردن لباسى كه بر تن است.
۴. مسواك كردن با چوب تر.
۵. كشيدن دندان و هر كارى كه به سبب آن از دهان خون بيايد.
۶. چشيدن غذا و مانند آن.
۷. ریختن دارو در بینی در صورتی که به حلق نرسد.
۸. ريختن دارو در چشم و سرمه كشيدن در صورتى كه بو يا مزة آن به حلق برسد.
۹. نشستن زن در آب.
۱۰. لمس كردن همسر و شوخى با او و هر كارى كه موجب برانگيخته شدن شهوت شود.
۱۱. مضمضه زیاد.
#احکام_روزه
#مکروهات_روزه
#پرورشی _شهدای غزه 1