10.
✔️تایم موبری #نوره_اعــلا 4 تا 5 دقیقـــه هســت، اما موبرهای بازاری 10 تا 12 دقیقـــه زمان میبـــره😱
❌پودرهای موبــر غــالبا شــیمیایــی هســتن چون اکثــرا خوشــبو هســتن و طبیعــی نیســتن و عـــوارض دارن😩
✔️نوره_اعـــلا به دلیل داشــتن زرنیـــخ خواص ضد سرطانی و خواص زیاد دیگر دارد💪
✔️نوره_اعــلا بعد از اســتفاده پوســت رو نرم و لطیــف و لایــه برداری میکنـــه اما موبر نــه😫
✅رنگ موبرهای شــیمیایی ســفید و بدون زرنیــخ اما نوره های زرنیـــخ طلایــی نخودی مایل به طلایــی هســـتن✨
✔️نوره اعــلا بوی قابل تحمــل داره اما موبرهای بازاری بوی ناخـوشــایند داره که مردم فک میکنــن نوره هم همیــن طوره 😳
هدیه قرآن با خط استاد اشرفی
ترجمه استاد انصاریان
۱۸۰ت
برای اعضای کانال ۱۱۰ت💐 🕋😍❤️💐
@Payamer
.
♦️۹ فایده شگفتانگیز گلاب برای سلامتی
🔹سابقه استفاده از گلاب به بیش از هزاران سال پیش و حتی به قرون وسطی بازمیگردد و اینطور گمان میرود که منشأ آن ایران کنونی باشد. گل محمدی با نام علمی Rosa Damascena از غنچه تا عصاره، کاربردهای فراوانی دارد و پیشینهی پرورش آن در ایران به زمان هخامنشیان برمیگردد و از ایران به دمشق و سپس به اروپا راه پیدا کرده است. گلاب به طور سنتی هم در محصولات زیبایی و هم در محصولات خوراکی و نوشیدنی استفاده میشود. از دیگر مزایای گلاب برای سلامتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
🔹۱. کاهش التهابات
🔹۲. بهبود گلودرد
🔹۳. پیشگیری و درمان عفونت
🔹۴. خواص آنتیاکسیدانی
🔹۵. التیام بریدگی، جای زخم و سوختگی
🔹۶. تقویت خلق و خو
🔹۷. تسکین سردرد
🔹۸. خاصیت ضد پیری
🔹۹. تسکین مشکلات گوارشی
🔴مضرات نوشابه و مواد قندی
✍️نوشابهها موجب آسیب دیدگی سلولهای کبدی، بیقراری، نامنظمی ضربان قلب به علت وجود بنزوات سدیم و کافئین میشود.💥
گاز co2 موجود در نوشابهها سبب پوکی استخوان میشود😳💥⛔️. فسفر و اسید سولفوریک رقیب کلسیم سطح استخوان و موجب نرمی استخوان میشود.
یک عدد نوشابه به اندازه 6 بشقاب برنج چاق کننده است و ضرر شربتهای کارخانههای مشابه «سنایچ💥⛔️» کمتر از نوشابه نیست. مواد قندی موجود در داخل نوشابهها موجب پوسیدگی دندان میشود. «اگر دندان شکستهای را در داخل بطری نوشابه بیاندازید پس از 7 ساعت حل میشود»😳💥
👇👇👇
@pakhenor
🍏
#نمک
✍️✍️چرا قبل و بعد از غذا در حد چشیدن نمک بخوریم⁉️
✅پیامبر اکرم (ص) می فرمایند :
قبل و بعد از غذا در حد چشیدن نمک بخورید.
جالب است بدانید چشیدن نمک قبل از غذا موجب ترشحات سه غده مترشحه در دهان میشود. این ترشحات باعث ضدعفونی شدن دهان، مری، معده و شست و شوی دستگاه گوارش میشود.
چشیدن نمک بعد از غذا علاوه بر شست و شو، باعث بسته شدن دهانه معده شده که از مستعد شدن بخارات معده و بوی بد دهان جلوگیری می کند...😳🕋💐
💠
......و رزقنا من الطیبات 🕋😢🍪
👇👇👇👇👇
@pakhenor
هدایت شده از پخش پیام نور انواع محصولات ارگانیک و طبیعی
پخش سوهان تازه قم با شکر قهوه ایی
😳💐🕋❤️
بسته ایی 80ت
@pakhenor
هدایت شده از پخش پیام نور انواع محصولات ارگانیک و طبیعی