هدایت شده از زمانه
🔴 #یمن_ترکیه| آخرین تحولات یمن
🔻 #زمانه| نبرد در حومه مارب در مرکز یمن یکی از آخرین پایگاه های حزب اصلاح (شاخه جریان اخوان المسلمین در یمن)، نیروهای منصور هادی ( رئیس جمهور مستعفی و فرارای) و عناصر ائتلاف سعودی به لحظات حساسی رسیده و رزمندگان انصارالله در تلاش هستند با شکستن آخرین خطوط دفاعی وارد این شهر شوند.
🔹حزب اصلاح به خوبی می داند اگر شهر مارب را از دست دهد نفوذ سیاسی و نظامی اش در یمن کاهش چشمگیری خواهد داشت و حضورش به نقاط محدودی در استان شبوه و تعز خلاصه می شود و از چرخه تصمیم گیری ها و قدرت حذف می شود.
🔹حزب اخوانی اصلاح و خانواده الاحمر که موسسان این حزب در یمن هستند ، با سعودی ها علیه انصارالله و دولت نجات ملی متحدند و یکی از دلایل ورود ترکیه به بحران یمن بی شک حمایت و تقویت اخوان المسلمین در این کشور است. دولت ترکیه که از ماه های گذشته با تغییر روابط با رژیم سعودی تمایل خود را برای حضور میدانی در خاک یمن نشان داده بود حالا با انتقال تروریست های مورد حمایتش قصد دارد شهر مارب را حفظ و حزب اصلاح را نجات دهد.
🔹براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، در روزهای گذشته دولت ترکیه تمام توان خود را به کار گرفته تا چند گروه از عناصر گروهک تروریستی جبهه النصره (شاخه رسمی القاعده در سوریه) را در مناطق اشغالی سوریه برای اعزام به خطوط نبرد در حومه شهر مارب سازماندهی کند. آنکارا اعلام کرده به هر نیروی تروریستی که به مارب منتقل شود ماهانه هزار و ۵۰۰ دلار پرداخت خواهد کرد و ۴۰۰ دلار دیگر را هم برای سایر هزینه از جمله خوراک متقبل می شود.
🔹 به گزارش زمانه ، در حال حاضر درگیری ها در حومه غربی و جنوب غربی مارب ( شرق و جنوب شرق بخش صرواح) ادامه دارد و رزمندگان یمنی با این شهر از این محورها به ترتیب ۱۰ و ۱۵ کیلومتر فاصله دارند
[ #زمانه: محفل نخبگانی تحلیلگران ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
هدایت شده از معیار
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: مطالبه گری از دولت یا مردم؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
🔻به طور طبیعی پیکان مطالبهگری همواره به سوی دولت بوده و هست چرا که او شعارهایی داده و مسئولیت هایی پذیرفته و باید پاسخگوی عملکرد خود باشد، اما زمان این مطالبه گری از شروع به کار دولت تا پایان کار آن است، هر چند در ماه های پایانی دولتی که دور دومش را سپری می کند، چندان اثربخش نیست.
🔹اما زمان #انتخابات، مطالبهگری و روشنگری باید از مردم و برای مردم باشد، به سخن دیگر آنها باید انتخاب آگاهانه و صحیحی داشته باشند و مسئولیتها را به افرادی بدهند که از تخصص و کارآمدی لازم و روحیه خدمتگذاری برخوردار باشند، تا بتوان از آنها مطالبه خدمت نمود.
🔻افراد خسته و پا به سن گذاشته که روحیه جوانی خود را از دست داده و در مقاطعی مانند ۶۸ تا ۷۶ و دوره کنونی تورم افسار گسیخته را بر جامعه تحمیل کردند، نمیتوان انتظار تامین معیشت افراد کم درآمد را داشت. لذا اکنون زمان مطالبه از انتخاب کنندگان است، یعنی حضور گسترده و آگاهانه.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
هدایت شده از معیار
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 موضوع: بهترین روش برای تغییر!
✍️نویسنده: فتحالله پریشان
🔹🌺🔸
🔻کمتر از یک هفته به پایان سال 1399 باقی مانده است؛ سالی سرشار از کامیابیها و ناکامیها. افزون بر بحران همهگیری کرونا که ابعاد جهانی پیدا کرد و ضربات جبرانناشدنی بر ساختار اقتصادی دنیا و کشورمان وارد کرد، استمرار مشکلات مزمن اقتصادی و مسائل معیشتی ازجمله تورم دورقمی، گرانی، بیکاری و کاهش ارزش پول ملی نیز فشار به اقشار کمدرآمد را دوچندان کرد. اگر بر این وضعیت، سودجویی و رانتخواری و فساد گروهی را که خود موجب تشدید شکافهای درآمدی و درنتیجه توزیع ناعادلانه ثروت میشود، بیفزاییم، اولویت و ضرورت فوری و فوتی ایجاد «تغییر» در وضعیت موجود جامعه را با تمام وجود درک میکنیم؛ اما بهترین شیوه و روش تغییر وضعیت اقتصادی و اجتماعی و سیاسی کشور چیست؟
❇️ مطابق تجارب جهانی، بهترین شیوه تغییر که کمهزینهترین آنهاست، تغییر وضعیت از طریق چرخش نخبگانی در ساختارهای قدرت و ثروت از طریق انتخابات است؛ اما کدام انتخابات میتواند حلال مشکلات باشد و چرخه معیوب مدیریت اجرایی امروز را درمان کند؟ مسلماً انتخاباتی که بتواند پاسخهای معتبری به انبوه مشکلات و معضلات مردم ارائه کند و سیر کاهشی منحنی حرکت تابآوری اجتماعی را برعکس نماید. اینچنین انتخاباتی در پرتو مشارکتجویی بیشترین انتخابکننده شکل میگیرد. انتخابات با شور و مشارکت گسترده، پشتوانه قدرتمند مردمی مسئولان آینده و تضمینکننده امنیت و منافع ملی است. با این مقدمه، به چند دلیل میتوان گفت که بهاحتمالزیاد میزان مشارکت در انتخابات 1400 بیش از انتخابات یازدهمین مجلس شورای اسلامی در اسفندماه 1398 خواهد بود:
1️⃣ آنگونه که تجربه نشان میدهد، معمولاً میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بیش از انتخابات مجلس بوده است.
2️⃣ در انتخابات 1400 علاوه بر ریاست جمهوری، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و ... هم برگزار میشود که این امر بر میزان مشارکت تأثیر مثبت میگذارد.
3️⃣ بین رقابت و مشارکت نسبت مستقیم وجود دارد؛ به میزان افزایش انگیزه رقابت، مشارکت هم بالا خواهد رفت. در #انتخابات1400 بهاحتمالزیاد با رقابت بیشتری نسبت به مجلس یازدهم مواجه خواهیم بود. اصلاحطلبان در انتخابات اسفند 98، نتیجه انتخابات مجلس را واگذارشده به رقیب میدانستند و بنابراین، درصدد رقابت با حریف نبودند؛ اما اکنون شانس پیروزی خود را به دو دلیل احتمال احیای برجام و رفع برخی تحریمها با توجه به روی کار آمدن دولت بایدن در آمریکا و رقابتهای احتمالی و احتمالاً وحدتشکن در درون جریان رقیب، بالا میدانند و امید زیادی به رأیآوری دارند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
هدایت شده از معیار
🇮🇷🍁
🍁
✅#عکس_نوشت(۲)
💢موضوع: جهاد امیدآفرینی پادزهر گرداب دشمن
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
هدایت شده از زمانه
🔴 #لبنان | ائتلاف ۱۴ مارس و ۸ مارس چگونه شکل گرفتند؟
🔻 #زمانه| امروز ۱۴ مارس است. هرساله چنین روزی یک ائتلاف معروف سیاسی را به اذهان لبنانی ها متبادر می کند. اما خاستگاه جریان ۱۴ مارس و ۸ مارس کجاست؟!
🔹در ۱۴ فوریه ۲۰۰۵ رفیق حریری رهبر جریان المستقبل و نخست وزیر سابق لبنان در یک انفجار شدید در بیروت کشته شد. وی از مخالفان جدی حضور نظامی سوریه در لبنان و همپیمان فرانسه ، سعودی و آمریکا بود. بلافاصله رسانه های غربی انگشت اتهام را به سوی دولت سوریه نشانه گرفتند و یک فضای کاملا منفی علیه بشار اسد در لبنان ایجاد شد. بخش وسیعی از مردم لبنان تحت تاثیر این ترور و تبلیغات ناشی از آن ، کشته شدن حریری را تجاوز جدی سوریه به وطنشان می پنداشتند و فضای سیاسی اجتماعی عروس خاورمیانه به سمت التهاب و زد و خورد جدی پیش می رفت.
🔹 از یک طرف بخشی از گروههای لبنانی همچون جریان المستقبل ، حزب کتائب ، حزب القوات البنانیه و ... خواستار خروج فوری نظامیان سوری ( که حدود ۲۹ سال به جهت حفظ ثبات و امنیت لبنان در برابر اسرائیل و جنگ داخلی در آن کشور حضور داشتند ) بودند و در مقابل گروههایی همچون حزب الله و جنبش امل مدافع حضور همسایه شرقی در وطنشان. توجیه مدافعان حضور نظامی سوریه این بود که ارتش سوریه عاملی مهم برای توازن قوا در برابر رژیم اسرائیل به شمار می رفت و در نتیجه حضورش لازم.
🔹در همین حین عده ای از کشورهای خارجی خواستار اجرایی شدن قطعنامه ۱۵۵۹ شورای امنیت( که خواستار خروج نیروهای اسرائیلی و بقیه دول خارجی از خاک لبنان می شد ) شدند. استدلال حزب الله و امل این بود تا زمانی که اسرائیل از مزارع شبعا و بلندی های کفرشوبای لبنان خارج نشده و تمامیت ارضی آن را را مورد احترام قرار نداده ، دولت سوریه باید نیروهایش را در این کشور نگه دارد.
🔹در مقابل اسرائیل این بخش را متعلق به لبنان نمی دانست و معتقد بود این مناطق بخشی از سوریه است ، نه لبنان و این کشور صلاحیت اظهار نظر در مورد آن را ندارد. اسرائیلی ها در این خصوص می گویند : که اگر مزارع شبعا و بلندی های کفرشوبا متعلق به لبنان است چرا زمانی که این مناطق در خلال جنگ ۶ روزه ۱۹۶۷ به اشغال اسرائیل درآمد دولت لبنان اعتراضی بدان نکرد؟ ؛ به هر حال دولتهای غربی و عربی و متحدانشان در لبنان مُصر بر اجرای قطعنامه ۱۵۵۹ و خروج سوریه از آن کشور بودند.
🔹اعتراضات و دو دستگی ها که با تحریکات داخلی و خارجی بالا گرفت ، سید حسن نصرالله در اقدامی هوشمندانه در روز ۸ مارس ۲۰۰۵ حامیان ابقای سوریه در لبنان را به میدان ریاض الصلح بیروت دعوت کرد. در این تجمع بی سابقه صدهها هزار نفری که با سخنرانی قاطع نصرالله همراه بود ، مردم مجتمع از سوریه ، حافظ اسد و پسرش به خاطر حمایت هایشان تشکر کردند و تجمع به خوبی پایان یافت و اثر عمیقی نهاد.
🔹 پس از اجتماع ۸ مارس آن طرف مقابل نیز بیکار ننشست و تجمع گسترده ای را در روز ۱۴ مارس سازمان داد. در این تجمع احساساتی صدهها هزار نفر شرکت داشتند و خواستار خروج سوریه از لبنان شدند . در حالی که همگان خیال می کردند سوریه زیر بار فشارها نخواهد رفت ، در اقدامی که تعجب ناظران را برانگیخت بشار اسد اعلام کرد نظامیان سوری پس از ۲۹ سال از لبنان خارج خواهند شد. این یک دستاورد بزرگ برای راهپیمایان ۱۴ مارس بود و از آن تاریخ صحنه سیاسی لبنان به عرصه نبرد دو جریان اصلی ۱۴ و ۸ مارس بدل گشت.
🔹 البته خروج سوریه از لبنان ، اسرائیل را ( که خیال می کرد دیگر با خروج نظامیان سوری خلاء جدی قدرت در این کشور شکل گرفته و عروس خاورمیانه عملا بی دفاع است) به محاسبه غلطی وا داشت و در ژوئیه ۲۰۰۶ به لبنان حمله گسترده ای را آغاز نمود که البته با مقاومت حزب الله بزرگترین شکست تاریخش را متحمل شد.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا [کارشناس زمانه]
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
هدایت شده از روشنا
⭕️ پخش زنده دوازدهمين جلسه از سلسله جلسات وبيناري(بهوقت انديشه)
🌐 «تکنیکهای عملیات روانی»
👤 با حضور دکتر احمد قدیری؛ پژوهشگر ارشد حوزه رسانه
🔰 سه شنبه۲۶ اسفند ساعت۱۶
🔹 پخش از طريق لينك زير:
https://rubika.ir/roshana_ir
اداره عمليات تبليغي و روشنگري معاونت فرهنگي بسيج
هدایت شده از زمانه
🔴 #شبیه_قبرستان| نخیر جناب کار شماست‼️
🔻 #زمانه| محمدرضا تاجیک تئورسین اصلاحات و مشاور رییس دولت اصلاحات:
🔹 وضعیت اصلاحطلبان امروز مثل افسری آلمانیست که در نمایشگاه نقاشی جلوی یک تابلو میایستد، چون خشونتی مدرن را در تابلو میبیند، نقاش را صدا میزند و میگوید این کار شماست؟ نقاش با متانت میگوید خیر، کار شماست
🔹 امروز جریان اصلاحطلبی به شکلی با یک بحران و فقدان پایگاه اجتماعی مواجه شده است، گفتمانش از طراوت برخوردار نیست، سترون و منجمد شده است.
🔹جریان اصلاح طلبی وقتی به قدرت میرسد آن میکند که در بیرون قدرت نافی است و نقدش میکند. جریان اصلاحطلبی بهطور فزایندهای خودش به جزئی از مشکلات تبدیل شد، نه راهحل مشکلات.
🔹بیرون دایره قدرت برای جریان رسمی و اسمی اصلاحطلب یک قبرستان است و حیاتش درون دریای قدرت است؛ باید به هر شکلی در این دریا بماند. کاندیدای نیابتی این دوره اصلاحطلبان به مقبولیت کاندیدای نیابتی سال ۹۲ هم نیست.
[ #زمانه: محفل نخبگانی تحلیلگران ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆جامع ترین کانال تحلیلی در ایتا👆
هدایت شده از روشنا
اعمال مشترک ماه شعبان
💠 در این ماه بسیار صلوات فرستادن و صدقه دادن توصیه شده
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از زمانه
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼 #زمانه_مدیا| سوالی که رهبر عزیز انقلاب از امام خمینی(ره) درباره اینکه «شما کدام دعا را بیشتر دلبستهی آن هستید؟» پرسیدند
🌸 توصیههای رهبرانقلاب درباره استفاده از ماه شعبان در طلیعه ی این ماه فرخنده
[ #زمانه: محفل تحلیلگران ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
هدایت شده از روشنا
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مکالمه تأثیرگذار شهید مهدی باکری و شهید احمد کاظمی
▪️ 25اسفند سالگرد شهادت سردار مهدی باکری
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از زمانه
🔴 #غرض_حاصل_نشد‼️| حسرت تلخ وزیر خارجه ترامپ و اعتراف به آرزویی که به گور برد
🔻 #پمپئو ( وزیرخارجه ترامپ):
🔹 در خصوص وادار کردن ایران به کوتاه آمدن و وارد شدن شان به توافقی که واقعاً مانع از دستیابی به سلاح هستهای شود، آنچه که امیدوار بودیم بهدست میآوریم، حاصل نشد!
#زباله_دان_تاریخ
[ #زمانه: محفل نخبگانی تحلیلگران ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh