فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سِرّ دل
➕ ماجرای دختری که در بهشت همنشین پیامبران شد!
#تصویری
@Panahian_ir
🔘 قدم سوم برای داشتن شخصیتِ دیندار، این است که «اهل مسابقه باشی»
🔘 کسی که دنبال حداکثر منافعش نیست، نمیتواند شخصیت دینی داشته باشد
🔻 #گناه_و_توبه (ج۱۲) - ۱
🔸 کسی که میخواهد دینداری کند باید یک مقدماتی را در شخصیت خودش ایجاد کند تا بتواند با دین و خصوصاً «ترک گناه» رابطۀ خوبی برقرار کند. در جلسات قبل بیان شد که قدم اول و دوم، این است که «اهل برنامه» و «منفعتطلب» باشیم.
🔸 قدم سوم برای اینکه یک «شخصیت دیندار» پیدا کنیم و نسبت به گناه حساس باشیم، این است که «اهل مسابقه» باشیم؛ اهل تأمین منافع حداقلی نباشیم! یعنی هم منفعت را بخواهیم، هم بیشترین منافع را بخواهیم، هم سریع بخواهیم، هم بهتر از همه بخواهیم.
🔸 کسی که زیاد منفعت نمیخواهد، و فقط دنبال یکذره شعور اخلاقی است، دین را برای چه میخواهد؟! برود پای سریالهایی بنشیند که پیامهای اخلاقی دارند!
🔸 دین، مال آنهایی است که حداکثر منافع را میخواهند. کسی که دنبال حداکثر منافع نیست، دین به چه دردش میخورد؟! مثلاً به او میگویید: «موسیقیِ بد گوش نده؛ چون نمیگذارد تو به حد بالا برسی» میگوید: «من نمیخواهم به حد بالا برسم!» خُب دیگر حرفی باقی نمیماند که به او بگوییم!
🔸 کسی که اهل رسیدن به حداکثر منافع و بالاترین درجات نیست، اصلاً شخصیت دینی نمیتواند داشته باشد. چنین کسی برای گناه خودش هم گریه نمیکند، چون نمیفهمد که گناه چقدر به او ضربه زده و از رسیدن به چه درجاتی او را بازداشته است!
🔸 اهل مسابقه باش؛ و اِلا چطور میخواهی گناه را درک کنی؟! میدانی گناه یعنی چه؟ یعنی یک خطایی کردهای و این مرحله از مسابقه را از دست دادهای. البته اگر توبه کنی، خدا میتواند برایت جبران کند!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۷
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5477
@Panahian_ir
📌سه ویژگی یک طلبه و حوزۀ علمیه خوب
🌀مدرسه خوب، مدرسه ای نیست که طلاب در آن فقط علم نافع بیاموزند. بلکه باید فضایی برنامهریزی شده و هدفمند برای رشد شخصیت و خودساخته شدن طلاب باشد. سه روحیۀ اساسی «استقلال، ادب و تعاون» باید به صورت طبیعی در طلاب یک مدرسه خوب رشد کند. مدرسه علمیۀ خوب، از «نظام، ساختار، آداب و قوانینی» برخوردار است که به صورت طبیعی طلاب را در سه روحیه و ویژگی اساسی «استقلال، ادب و تعاون» رشد می دهد.
👤علیرضا پناهیان - ۹۶/۰۶/۲۲
👈🏻آخرین فرصت ثبت نام در حوزۀ علمیۀ تحت اشراف علیرضا پناهیان: ۱۳خرداد ۹۸
🌀اطلاعات تکمیلی:
darulhekmah.ir/paziresh
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹باور کن همهاش مال توست!
#تصویری
@Panahian_ir
🔘 حسّ خوب مسابقه را در بچهها سرکوب نکنید!
🔘 مادرها گاهی بچهها را بیچاره میکنند و آنها از حس مسابقه در میآورند!
🔻 #گناه_و_توبه (ج۱۲) - ۲
🔸 دین فقط برای این نیامده که ما را از بدبختی نجات بدهد! دین آمده است ما را در جریان یک مسابقۀ بزرگ، به اوج برساند! یعنی فقط بحث نجات از بدبختی نیست! اصلاً خاصیت دین همین است که «در آن مسابقه هست»
🔸 قرآن میفرماید: «فَاسْتَبِقُوا الْخَيْراتِ» مسابقه بگذارید برای خوبیها! رسولخدا(ص) میفرماید: «التَّقِيُّ سَابِقٌ إِلَى كُلِّ خَيْر» (اعلامالدین/۱۸۶) آدم متقی برای هر خیری مسابقه میگذارد! یعنی با هیچ خیری، حداقلی برخورد نمیکند!
🔸 حس مسابقه بگیرید! بچهها و کودکان را ببینید که چه حسّ خوبی دارند؛ مدام میخواهند با هم مسابقه بگذارند. این حسّ قشنگ در وجود انسان هست ولی متاسفانه ما معمولاً این حسّ خودمان را سرکوب میکنیم!
🔸 بچه، همهاش میخواهد مسابقه بگذارد ولی ما میگوییم «بنشین سر جایت! خودت را جمع کن!» او هم یواشکی میرود با لپتاپ و موبایل، در مسابقهها و بازیهای غیرواقعی در فضای مجازی و... شرکت میکند. درحالیکه باید او را وارد مسابقههای جدّی زندگیاش کنیم.
🔸 کسی که برای نجات از بدبختی دارد میدود، با آن کسی که برای برندهشدن در یک مسابقه دارد میدود، حال کدامشان بهتر است؟ خُب، کسی که برای مسابقه میدود حالش بهتر است. اما متأسفانه مادرها گاهی بچهها را بیچاره میکنند و از حس مسابقه در میآورند و میگویند: «اگر درس نخوانی، بدبخت میشوی!»
🔸 دین به ما میگوید «حس مسابقه بگیرید!» اما بعضی از اندیشمندان اخلاقی و آرامشدهندگان روانی میگویند: «حس مسابقه نگیرید! چون استرسِ بردن و ناراحتیِ باختن، شما را اذیت میکند!»
🔸 اگر بپرسید: «پس استرسِ بردن و باختن را چهکار کنیم؟» خدا میفرماید: «نگران نباش؛ من هستم؛ من کمکت میکنم! من اصلاً خوشم میآید بندهام مسابقه بدهد و بخواهد برنده بشود، اگر هم شکست خوردی من برایت جبران میکنم...»
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۷
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5477
@Panahian_ir
📌خطر بیتوجهی حوزه به استقلال طلبه
🌀مدرسه علمیۀ خوب استقلال طلاب را پاس می دارد. استقلال این است که برای پرورش انگیزههای درونی فرصت بدهیم. نظمی که بدون رعایت استقلال افراد در مدرسه برقرار شود اولا معلوم نیست ادامه یابد، ثانیا آثار خوب نظم را در پی نخواهد داشت. نظم باید از درون افراد جوشیده باشد.
👤علیرضا پناهیان - ۹۶/۰۶/۲۲
👈🏻آخرین فرصت ثبت نام در حوزۀ علمیۀ تحت اشراف علیرضا پناهیان: ۱۳خرداد ۹۸
🌀اطلاعات تکمیلی:
darulhekmah.ir/paziresh
@Panahian_ir
نورانی ترین هفته عمر ما.mp3
655.7K
🎵برای بهترین و نورانیترین هفته عمرتان کم نگذارید!
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سال نو مبارک!
🔻کار ساده اما مهمی که بعد از شبهای قدر باید انجام دهیم ...
#تصویری
@Panahian_ir
Panahian-Clip-TeknikiBarayTashkhisKareKhoob-128k.mp3
4.18M
🎵تکنیکی برای تشخیص کار درست!
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔘 برای متقاعدشدن به ترک گناه، باید بپذیری که در یک جهان منظم و حسابشده زندگی میکنی
🔻 #گناه_و_توبه (ج۱۳)
🔸 انسان باید چند ویژگی داشته باشد تا برای پذیرش دین، آمادگی پیدا کند. علاوه بر منفعتطلبی، اهل برنامه و اهل مسابقه بودن-که در جلسات قبل بیان شد- چهارمین ویژگی یا عاملی که موجب میشود نسبت به دینداری و ترک گناه، متقاعد بشویم، این است که بفهمیم در چه جهانی داریم زندگی میکنیم؟
🔸 ما در یک جهان بسیار منظم، حسابشده و دارای عکسالعمل، زندگی میکنیم. آثار بینظمیِ ما در این جهان، کاملاً به خودِ ما برمیگردد و به ما لطمه میزند. لذا ما نمیتوانیم با این جهانِ بهشدت منظم، هماهنگ نباشیم.
🔸 جهان ما جهانی است که باید مطابق با ضابطههای آن زندگی کرد؛ البته بعضیها میخواهند این ضابطهها را فراموش کنند تا راحتتر زندگی کنند! این روش درستی نیست و به انسان ضربه میزند. اما روش پیشنهادیِ دین، این است که راحتی را در عادتکردن به مراقبت و رعایتکردنِ قوانین و ضوابط عالم، پیدا کنیم.
🔸 اگر دین به ما دستوراتی میدهد-که وقتی انجام ندهیم اسمش میشود گناه- باید بدانیم منشأ این دستورات، نظم و حسابشدهبودنِ عالم است! شما نمیتوانی در این جهان، بدون نظم و برنامه زندگی کنی و الا به خودت ضربه خواهی زد.
🔸 کسی که بخواهد دین را بپذیرد و بعد نسبت به موضوع «ترک گناه» متقاعد شود-که چالش اصلی دین هست- اول باید بپذیرد که در یک جهان بسیار منظم و حسابشده دارد زندگی میکند که عکسالعمل رفتارهایش به او برمیگردد.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۸
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5485
@Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
🔻 با شنیدن این مبحث تکلیفم رو تو این دنیا فهمیدم!
💬مباحث فوق العاده بود برا من که خیلی دنبال نزدیک شدن به خدا بودم و به خاطر زندگیم و مشکلات حتی به افسردگی رسیده بودم عالی بود .
قبلا مباحث سبک زندگی عالی بود الان هم مبحث گناه و توبه فوق العاده بود برام . به لطف خدا خیلی روحیه ام بهتر شده و حس میکنم تغییر کردم.
به جرات میتونم بگم این مباحث گناه و توبه و مقدمه ایی که فرمودند برام سکوی پرش بود؛ یجوری تکلیفم و تو دنیا فهمیدم .
همین منفعت طلبی و مسابقه و ... اصلا همش فوق العاده عالی بود و نوع بیان جدید و تاثیر گذار مخصوصا تا الان که به گناه و زشتیش رسیده . به نظر من نوع تقسیم بندی و بیان مطالب و نوع مقدمه خیلی تاثیر داشت برا درک زشتی گناه و لطف خدا و لذت مناجات
_____________________
👈🏻نظر ارسالی در مورد مبحث "گناه چیست؟ توبه چگونه است؟"
📩 شما میتوانید نظرات خود در مورد این موضوع یا هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر: @Admin_Panahian
@Panahian_ir
Panahian-Roze-EmtehanSakhtPayambar-64k.mp3
1.52M
🔰 روضههای شبهای رمضان | امتحان سخت پیامبر(ص)
#روضه
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 زندگی پروژهای!
🔻حواست به ساعت هست؟
#تصویری
@Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
🔻 با شنیدن این مبحث اضطراب و تردیدم کمتر شده
💬من ۶ جلسه از جلسات ( بحث گناه..)رو تا حالا خوندم همون تعداد اندک تونسته چهارچوب غلطی که قبلا داشتم که با عقل و منطق نمیتونستم باهاش کنار بیام و تو عمل واقعا مشکل داشتم رو اصلاح کنه. من بقیه مطالعاتم رو کنار گذاشتم و دارم فرمایشات استاد رو دنبال میکنم چون با پیگیری اونها نگاهم به دین و زندگی واقعا عوض شده، اعمال و رفتار و افکارم عوض شده، امیدم به خدا بیشتر و اضطرابم کمتر شده، دارم تلاش میکنم درست زندگی کنم.
به لطف خدا چند وقتیه حواسم به نماز بیشتر شده احترامم به پدر و مادرم بیشتر شده، نسبت به اطرافیان دلسوزیم بیشتر شده، شک و تردیدام کمتر شده، قبلا شک و تردید و اضطراب نابودم کرده بود. هزاران بار خداروشکر میکنم که بنده عزیزی مثل استاد دارن.
من تازگیا دارم بحث تنها مسیر رو از توی سایت مطالعه میکنم. خدا توفیق بده تا اخر بخونمش و به کار بگیرم. مطمئنم اگه این اتفاق بیافته برای همه عمر و زندگیم کافیه
کارشناسی ارشد خوندم تو رشته ریاضی، از استان اذربایجان شرقی
_________
👈🏻نظر ارسالی در مورد مبحث "گناه چیست؟ توبه چگونه است؟"
📩 شما میتوانید نظرات خود در مورد این موضوع یا هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر: @Admin_Panahian
@Panahian_ir
🔻حمایت مالی
از استمرار و توسعه فعالیتهای بیان معنوی(ناشر آثار و اندیشههای علیرضا پناهیان)
💠همراهان گرامی! حمایتهای معنوی و مالی شما سهم قابل توجهی در استمرار و توسعه فعالیتهای موسسه بیان معنوی در راستای گسترش معنویت از طریق نشر معارف دینی داشته است.
🔸بخشی از فعالیتهای موسسه:
۱. واحد پژوهش منبر ۲. واحد چندرسانهای: تولید کلیپ و عکسنوشته ۳. واحد فضای مجازی و شبکههای اجتماعی ۴. واحد بین الملل: ترجمه و انتشار به زبانهای عربی، انگلیسی، ... ۵. تالیف و تدوین کتاب
Panahian.ir/post/3700 | گزارشی از فعالیتها
🔰اگر مایل به حمایت مالی از این فعالیتها هستید میتوانید از طریق روش های زیر اقدام فرمایید:
1️⃣ واریز آنلاین از طریق درگاه اینترنتی:
http://bit.do/B313
2️⃣ کارت به کارت یا واریز به حساب:
* تمام حسابها و کارتهای زیر به نام موسسه بیان معنوی است.
📌 بانک ملت
🔸شمارۀ کارت
6104337766505869
🔸شماره حساب
5797063322
🔸شمارۀ شبا
IR34 0120 0200 0000 5797 0633 22
3️⃣ انتقال وجه منظم (ماهانه)
🔶 #حوالۀ_منظم ( مستمر، منظم) : اگر در بانک ملت حساب داشته باشید، از طریق درگاه اینترنتی بانک ملت، امکان #حواله_منظم (پرداخت خودکار ماهانه) وجود دارد. همچنین در تعداد دیگری از بانکها نیز این امکان فراهم است.
سپاس از همراهی و نیت خیرتان🌹🌹
Panahian-Clip-RahkariBarayeMoghabeleBaYekVijeghyKatanakDarEnsan-64k.mp3
1.59M
🎵راهکاری برای مقابله با یک ویژگی خطرناک در انسان
➕نکتهای درباره تربیت فرزند
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔘 اگر انسان خودش را تحت سلطۀ نظم عالم نبیند، طغیان میکند!
🔘 توجه به «گذشت زمان» یک عنصر کلیدی در تربیت نسل جوان است
🔻 #گناه_و_توبه (ج۱۴)
🔸 ما در مسیر تربیتیمان برای بچهها باید به آنها یاد بدهیم که این جهان، جهان عمل و عکسالعمل است و نتیجۀ بینظمیِ ما در این جهان، به خود ما برمیگردد.
🔸 نظم حاکم بر عالم، واقعاً وحشتناک است و به طبعِ ما انسانها نمیخورد، لذا خیلیها سعی میکنند آن را فراموش کنند تا راحت باشند؛ چون انسان دوست دارد هرکاری دلش میخواهد انجام بدهد و هیچ نظمی بر او حاکم نباشد!
🔸 قرآن میفرماید: انسان تا خودش را مستغنی میبیند طغیان میکند! (علق/۶) پایۀ اول، برای از بینبردن حالتِ استغنای انسان، توجه به نظم حاکم بر طبیعت است!
🔸 انسان باید ضعف خودش را در مواجهه با طبیعت و نظم عالم ببیند. قبل از اینکه انسان را تسلیم خدا کنید، اول او را تسلیم طبیعت و نظم حاکم بر جهان کنید!
🔸 توجه به «حرکت بیوقفه و بیرحمانۀ زمان» بهعنوان زیرمجموعۀ نظم حاکم بر جهان-که انسان، مقهور آن است- یک عنصر کلیدی و پایهای در تربیت نسل جوان محسوب میشود.
🔸 امیرالمؤمنین(ع) وقتی میخواهد به نسل جوان، آموزش دین بدهد-در ابتدای نامۀ ۳۱ نهجالبلاغه- میفرماید: این نامه از جانب یک پدر فانی است که اقرار دارد به زمان؛ به قاهریت زمان! کسی که تسلیم روزگار است... یعنی من نتوانستم بر این روزگار سلطه پیدا کنم. روزگار هم یعنی چرخش ایام و همین طبیعت تغییرناپذیر!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۹
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5488
@Panahian_ir
🌀امام خمینی(ره): این سنت الهی است! تجربه هم ثابت کرد!
💠 «هر چه بیشتر ما خضوع بکنیم برای ظالم، ظالم بیشتر فشار میآورد. وقتی که مهیا بشویم برای جلوگیری از ظالم، ظالم عقب مینشیند. هر چه زیادتر فشار بیاورید، او عقبتر مینشیند. یک قدم شما که عقب بنشینید، او جلو میآید. یک قدم شما جلو بروید، او عقب میرود. این سنت الهی است! و مطلبی بود که با تجربه، خودِ شما ثابت کردید که شما وقتی قدمها را برداشتید طرف اینکه طاغوت نباید باشد، رفت از بین و تمام شد؛ بساطشان را برچیدند و رفتند. و شما حالا باید این را حفظش بکنید.»
📌صحیفه امام، ج۱۰، ص۱۳۱
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سخنی از امام(ره) که هیچ کس از سیاسیون باور نکرد!
#تصویری
@Panahian_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تفاوت نگاه امام(ره)!
🔻داستان پیرزنِ کاسه به دستی که امام بارها تعریف کرد..
🔹امام: کار این پیرزن خیلی لطافت روحی میخواهد!
⚠️آخوند فاسد بدتر از شاه و ساواک
@Panahian_ir