10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نوبت جهاد ماست
🔻با دیدن شما باور میکنم امامصادق(ع) ۴هزار شاگرد داشت،ولی دنبال ۴۰ مرد میگشت!
#تصویری
@Panahian_ir
🔘 کسی که یکشبه راهِ صدساله میرود، چه اتفاق خوبی در دلش میافتد؟
🔘 آن اتفاق خوب «بیدارشدن حسّ پرستش» است!
🔻 #گناه_و_توبه (ج۱۸)- ۱
🔸وقتی برترین هدف و بالاترین جایی که آدم میتواند به آن برسد و از آن لذت ببرد، خودِ خدا باشد، آدم یک شوریدگی و بیقراری خاصی نسبت به آن پیدا میکند و بعد، یک اتفاق خوب برایش میافتد و آن «بیدارشدن حسّ پرستش» است!
🔸آنهایی که یکشبه راه صدساله را طی میکنند یا کسانی که در یک لحظه منقلب و متحوّل میشوند هم یکدفعهای همین حسّ در آنها بیدار میشود؛ اینکه «خدایا دوست دارم تو را بپرستم!»
🔸خداوند هم میخواهد حسّ پرستش و عبدبودن، در ما بیدار بشود و اصلاً هدف خلقت ما همین است «ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِيَعْبُدُونِ» حس پرستش هم فقط این نیست که معتقد به خدا باشی، او را دوستداشته باشی و ستایش کنی! بلکه باید دنبال «فرمانِ خدا» باشی و اطاعتش کنی.
🔸اگر امامزمان(ع) هم میخواهند عدالت را برقرار کنند و جهانی پر از عدل و داد و آرامش و امنیت ایجاد کنند، برای بیدارشدن همین حسّ است که «خدایا، میخواهم بپرستمت، دوست دارم به من دستور بدهی و من اطاعت کنم!»
🔸ما هم اگر-در این مبحث- دنبال شکلگیری یک شخصیت متعادل برای انسانها هستیم، برای بیدارشدن همین حسّ پرستش است؛ چون وقتی آن مقدمات پنجگانه-که جلسات قبل بیان شد- در شخصیت انسان فراهم بشود، این حسّ در انسان بیدار میشود.
🔸مثلاً چرا انسان باید اهل برنامه باشد؟ چون التزام به برنامه، یکمقدار هواپرستی انسان را کنترل میکند و کمکم باعث میشود حسّ پرستش در او بیدار بشود.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۰۳.۰۲
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5510
@Panahian_ir
🔻سِیر مطالعاتی آثار علیرضا پناهیان - ویرایش خرداد۹۸
👈 در این سِیر مطالعاتی، مباحث مکتوب، صوتی و تصویری علیرضا پناهیان با توجه به «اهمیت و اولویت» و «تقدم و تأخر» آن، تنظیم و ارائه شده است.
🔻این سیر شامل دو جدول پیشنهادی است:
۱. جدول مرحلهای: عبارت است از ۴بسته مقدماتی و ۲بسته پیشرفته که مباحث باید به ترتیب و طبق جدول توسط مخاطب پیگیری شود. این جدول از مباحث مقدماتی و پایه آغاز شده و به تدریج به مباحث تکمیلی و پیشرفته خواهد رسید.
۲. جدول موضوعی: در این جدول مباحث در قالب ۱۱موضوع اصلی ارائه شده است: ولایت، تاریخ و سیرۀ امامان، مهدویت، سیاست، اقتصاد و معیشت، هنر و رسانه، اخلاق و معنویت، خانواده و رابطه زن و مرد، تربیت فرزند و مدرسه، مباحث ویژۀ زنان، اربعین
📌برای دیدن سیر مطالعاتی به لینک زیر مراجعه کنید:
🔗 panahian.ir/post/685
#سیر_مطالعاتی
@Panahian_ir
🔘 بیایید جریانی فراتر از یک پویش در جهان راه بیندازیم برای «حس پرستش»
🔘 اگر حسّ پرستش در تو بیدار شده، آن را فریاد بزن و به آن افتخار کن؛ همین فریادت دلها را بیدار میکند
🔻 #گناه_و_توبه (ج۱۸) - ۲
🔸 حس پرستشِ حقیقتی، چیزی فراتر از اعتقاد به خدا، یا دوستداشتن و ستایش پروردگار است. حس پرستش یعنی «احساس نیاز به فرمانبردن از خدا»
🔸 بعضیها پرچم نابودی فطرت را عَلم کرده و علیه حسّ پرستش خودشان قیام کردهاند و میگویند «ما نمیخواهیم امر خدا را اطاعت کنیم!»
🔸 لازم است یک کسانی هم در جهان، پرچم پرستش و اطاعت از خدا را عَلم کنند و خودشان را عضو جریان یا حزبی به نام حزب پرستش یا عبودیت اعلام کنند؛ یعنی حزبِ کسانی که میخواهند مثل یک عبد، خدا را بپرستند و امر خدا را اجرا کنند و این را «نیازِ خود» میدانند.
🔸 باید در میان بشریت با صدای بلند بگوییم که ما پرستندگان خدا و اطاعتکنندگان از خدا هستیم و به آن افتخار میکنیم؛ همین فریادِ ما دلها را بیدار میکند و در جهان، غوغا خواهد کرد، چون این حسّ پرستش، در همۀ انسانها هست؛ فقط باید بیدار شود!
🔸 بیایید برای این حسّ خوب خودمان، یک پویش جهانی راه بیندازیم؛ انواع هشتگها را برایش درست کنیم و در اینترنت، داغش کنیم، برایش سرود بسازیم و کار فرهنگی انجام دهیم، تحت تأثیر آن، سبک زندگی تعریف کنیم و بهخاطرش مدرسه تأسیس کنیم.
🔸 مردم لباسِ پاره را بد میدانند، اما بعضیها در مقابل همین آداب هم عصیان میکنند؛ اینها عصیانگری علیه فرهنگ، سنتها، وجدانیات و اخلاقیات انسانها را باب میکنند.
🔸 شما هم در مقابل اینها، فرهنگ اطاعت از خدا را باب کنید و بگویید: ما مطیع خدا هستیم، ما نمیخواهیم فقط به خدا اعتقاد داشته باشیم یا فقط در هنگام نیاز، درِ خانۀ او برویم، ما دنبال فرمان او هستیم و میخواهیم به او چَشم بگوییم!
🔸 اگر غریزه و حسّ پرستش در تو بیدار شده، آن را فریاد بزن و بگو: «ای آدم شهوتران، تو نسبت به شهوترانی کشش داری، من هم دارم به یک کشش درونیِ خودم پاسخ میدهم، عشقِ من این است که خدا را بپرستم و او را اطاعت کنم....»
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۰۳.۰۲
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5510
@Panahian_ir
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مثل بقیه نباش!
#تصویری
@Panahian_ir
🔘 نمیشود انسان «عبد» نباشد؛ اگر عبد خدا نیستی ببین عبد کی هستی؟
🔘 انسان وقتی از خدا فرمان نبُرد، شروع میکند به فرمانبردن از غیرخدا
🔻 #گناه_و_توبه (ج۱۹)-۱
🔸 نافرمانی و فرمانبری دو احساس متضاد در وجود انسان هستند؛ هم این ویژگی در انسان هست که دوست دارد نافرمانی و عصیان کند، هم اینکه دوست دارد خودش را متعلق به یک قدرت بداند و از او فرمانبری و اطاعت کند.
🔸 حس پرستش و فرمانبری یک حس ذاتی در انسان است، لذا انسان وقتی از خدا فرمان نبُرد و حساب نبُرد، شروع میکند به فرمانبردن و حساببردن از غیر خدا، چون نمیشود که انسان «عبد» نباشد! پس اگر عبد خدا نیستی ببین عبد کی هستی؟
🔸 احساس عصیانگری هم در اصل، چیز بدی نیست؛ اما بنا بود که این حسّ در جان ما بیفتد تا علیه شیطان و علیه طاغوت، نافرمانی کنیم نه در مقابل خدا! کفر هم در اصل، ویژگی بدی نیست؛ منتها کفر به طاغوت! «فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ...»
🔸 خداوند در قرآن، حس فرمانبری و عصیانگری انسان را تنظیم میکند؛ مثلاً میفرماید: شیطان را عبادت نکنید، خدا را عبادت کنید «لا تَعْبُدُواْ الشَّيْطَانَ... اعْبُدُونىِ»
🔸 خدا میداند که انسان بالاخره از یک کسی حساب میبرد و میترسد، لذا فرمود «فَلا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْن» از آنها نترسید، از من بترسید! یعنی من که میدانم تو ترس و دلهره داری، اما چرا از او میترسی؟ بیا از من بترس! من حامی تو هستم، من به نفعت هستم...
🔸 قرآن، طاغوت را در مقابل خدا قرار داده و میفرماید: «اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت» خدا را عبادت کن و از طاغوت اجتناب کن. تو یا عبد خدا هستی، یا اینکه عبد طاغوت(یا شیطان) هستی، حدّ وسط هم ندارد، ببین کدامش بهتر است و خودت انتخاب کن!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۰۳.۰۴
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5513
@Panahian_ir
Panahian-Clip-AzanEkhtesasy-64k.mp3
1.75M
🎵اذان اختصاصی!
🔻نماز اول وقت چگونه ما را رشد میدهد؟
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔘 اگر حسّ فرمانبریِ تو با اطاعت از خدا ارضا نشد، بهسمت طاغوت میرود
🔘 تاریخ نشان داد «هرکس از ولیّ خدا اطاعت نکرد، از عدوّ خدا اطاعت میکند»
🔻 #گناه_و_توبه (ج۱۹) - ۲
🔸 گناه از کجا تولید میشود؟ از آنجایی که خدا شروع میکند به فرماندادن! چرا خدا فرمان میدهد؟ برای اینکه حس فرمانبریِ من ارضا بشود و الا اگر این حسّ من با فرمانبری از خدا ارضا نشود، به سمت طاغوت خواهد رفت؛ انسان اساساً اینگونه است!
🔸 انسان دوست دارد به یک قدرت وابسته باشد و از او حساب ببرد، دوست دارد سرسپردۀ او باشد و اطاعتش کند، دوست دارد به او نزدیک بشود تا احساس امنیت کند. حالا این قدرت را کجا باید گیر بیاورد؟ پیش خدا!
🔸 خدا میفرماید: اگر این اطاعت و فرمانبری را نسبت به من نداشته باشی، نسبت به طاغوت یا شیطان خواهی داشت درحالیکه او دشمن توست! «لا تَعْبُدُوا الشَّيْطانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبين»
🔸 تاریخ اسلام به ما نشان داده است که هرکسی از ولیّ خدا اطاعت نکند، از عدوّ خدا اطاعت میکند و حتی در راه دشمن خدا فداکاری میکند و جان میدهد و هیچ پاداشی هم نمیگیرد!
🔸 طبق برخی از نقلها، در جنگ صفین ۷۰هزار نفر پای رکاب معاویه در مقابل علی(ع) جنگیدند و کشته شدند؛ یعنی پای ولایت طاغوت ایستادند و با ولیّ خدا جنگیدند و نفله شدند؛ خدا دارد زشتیِ این را به ما نشان میدهد.
🔸 خدا با عاشورا هم میخواست نتیجۀ بندگیِ طاغوت را به ما نشان بدهد، میخواست بگوید که اگر ولایت حسین(ع) را نپذیری، حتی اگر یزید را هم قبول نداشته باشی، اما جزء نوکرانِ یزید میشوی و در راهِ طاغوت، فداکاری میکنی و نفله میشوی!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۰۳.۰۴
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5513
@Panahian_ir