💥اگر شما هم مثل ما دلتان برای یک مجلس روضه ساده خانگی و بیریا تنگ شده، پیشنهادی برایتان داریم!
👌🏼 "روضه خانگی" نام کانالی است که هر روز در آن یک روضه کامل اما کوتاه(۱۰ دقیقهای) منتشر میشود. روضهای از ب بسمالله تا دعای پایانی؛ طوری که احساس میکنید در یک مجلس روضه واقعی حضور دارید.
🔻ما در اکثر پیامرسان ها حضور داریم. لطفا کانال ما را ببینید و به اشتراک بگذارید!
👇👇👇
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
Panahian-Clip-BeKarhayeKhoobAdatKonid.mp3
1.7M
🎵خوبیهای پروژهای!
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
📌ثواب صدقه در روز جمعه دو برابر است
🔸امام صادق(ع):
پدرم میفرمود: در روز جمعه [ثواب] صدقه دو چندان میشود؛ زيرا روز جمعه بر ديگر روزها فضيلت دارد. (ثواب الاعمال،ص۱۸۵)
🔸آیتالله بهجت:
📝 بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده: «إِسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَة»(یعنی روزی را با صدقه نازل کنید). (گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
🔻 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق لینک زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
با صدقات جمع آوری شده، به نیت سلامتی امام زمان(ع) و شفای همه بیماران، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن بین نیازمندانی که توسط شبکۀ معتمدین محلی ما شناسایی شدهاند، توزیع خواهد شد.
📌 واریز کمکها و صدقات
📎 idpay.ir/hamdeli99
#رزمایش_همدلی
@Panahian_ir
🔻باید مطالبهگری و عدالتخواهی را تقویت کرده و آن را از آسیبها حفظ کنیم
🔻ارتباط شبکهای مطالبهگران با یکدیگر یک ضرورت است
🔻دوران مطالبهگری هیچوقت نمیگذرد؛ اما باید مراقب بود آنرا در چشم مردم خراب نکنند
👈🏼 مطالبهگری و عدالتخواهی(۱)
🔸یکی از راهکارهای مهم برای اصلاح حکمرانی، همین عدالتخواهیها و مطالبهگریهای مردمی است و باید این جریان را تقویت کرد و برای مطالبهگری به سازماندهی و ایجاد شبکه پرداخت. در سراسر کشور مطالبهگران فراوانی هستند که اگر با هم مرتبط بشوند، کارهایشان با قوام و دوام بیشتری همراه خواهد بود.
🔸 ایجاد شبکۀ مطالبهگران که با یکدیگر مرتبط هستند و منسجم کار میکنند، یک ضرورت است. چون وقتی مطالبهگری صرفاً بهصورت حرکت خودجوشِ فردی باشد، امکان خطا و امکان موفقنشدن در آن، زیاد است.
🔸 علاوه بر تقویت مطالبهگری، کار دیگری که باید صورت بگیرد، حفظ مطالبهگری از آسیبها است. اگر مطالبهگری از آسیبها حفظ نشود، طبیعتاً مثل هر جریان و پدیده و مفهوم خوب دیگری، به ضد خودش تبدیل خواهد شد.
🔸 برخی میخواهند مطالبهگری را در نظرِ مردم خراب کنند، میخواهند آن را بد جلوه بدهند و کاری کنند که مردم نسبت به آن، بدبین بشوند، لذا باید مواظب باشیم که این اتفاق نیفتد.
🔸 مطمئن باشید، بخشی از کامنتهایی که در شبکههای مجازی، در جهت داغکردن و تندکردنِ مطالبهگریهای بهحق شما جوانان دیده میشود، در واقع از طرف خودِ شما نیست، بلکه از طرفِ همان رانتخواران و عدالتگریزان و جریانهای صهیونیستی است که با ظاهرِ حزباللهیگری و عدالتخواهی، پیامهای تند میفرستند و کاسۀ داغتر از آش میشوند!
🔸 باید مقابله کنیم با کسانی که از فضای مطالبهگری سوءاستفاده میکنند و آن را در مصادیقِ بدی مورد استفاده قرار میدهند تا از حیّز انتفاع بیفتد. آنوقت یک جوّی در جامعه درست میکنند که در فضای سیاسی بگویند «دیگر دوران مطالبهگری گذشته است!» درحالیکه دوران مطالبهگری و عدالتخواهی هیچوقت نمیگذرد؛ فقط باید مواظبت کنیم که یکعدهای خرابش نکنند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب - ۹۹.۳.۲۲
👈🏼متن کامل
📎 Panahian.ir/post/6323
@Panahian_ir
🔻مفهوم نصیحت(دلسوزی) سطح مطالبهگریِ ما را افزایش داده و سلامت آنرا تضمین میکند
🔻فاسد نبودنِ یک مسئول کافی نیست؛ مسئولی که دلسوز نیست باید برکنار شود
👈🏼 مطالبهگری و عدالتخواهی(۲)
🔸 برای تقویت مطالبهگری و عدالتخواهی و برای حفظِ آن از آسیبها چهکار باید کرد؟ نصیحت یا نٌصح (بهمعنای دلسوزی و کم نگذاشتن برای کسی) مفهومی است که سطح مطالبهگریِ ما را صددرصد افزایش میدهد و سلامت مطالبهگری ما را هم تضمین میکند.
🔸 اینکه ما از یک مسئول، صرفاً عدالت بخواهیم، معمولاً تصور میکنند از او میخواهیم که ظلم نکند. این کافی نیست، بلکه باید سطح مطالبهگری خودمان را از عدالت بهمعنای حداقلی، بالاتر ببریم و از مسئولین، نصیحت (نٌصح) تقاضا کنیم؛ که حداکثر عدالتخواهی است. یعنی از او بخواهیم «تمام دلسوزیات را بهکار ببر.»
🔸 علی(ع) میفرماید: مدیران باید برای جامعه، منصح باشند (نهجالبلاغه/ خطبه ۳۴) لذا ما میتوانیم یقۀ یک مدیر را بگیریم که «تو چرا منصح نبودی؟ چرا تمام دلسوزیات را بهکار نبردی! بله؛ رانتخواری نکردی، ظلم و دزدی نکردی؛ اما تمام تلاشت را بهکار نبردی.»
🔸 نصیحت یک چیزی فراتر از عدالت است. پدر و مادر با بچه صرفاً عادلانه برخورد نمیکنند، بلکه دلسوزانه برخورد میکنند. هرجا یک مسئولی دلسوزی نکرده، درواقع کارشکنی شده و مقدمات فساد فراهم شده است. البته او میتواند بگوید «من فساد نکردهام!» و او را بهخاطر دلسوزی نکردن، در هیچ دادگاهی هم نمیشود محاکمه کرد!
🔸 شما باید بررسی کنید و ببینید مشکلات کشور ما چند درصدش بهخاطر فساد است و چند درصدش بهخاطر بیعرضگی است؟ چند درصدش بهخاطر عدم اهتمام است؟ چند درصدش بهخاطر عدم نُصح و دلسوزیِ مسئولین است؟!
🔸 اگر ما صرفاً دنبال این باشیم که مسئولین فساد نکنند، مملکت اصلاح نخواهد شد. جریان مطالبهگری باید برود دنبال اینکه «اگر یک مسئولی دلسوز نبود باید کنار برود» این عبارت را دربارۀ عملکرد مسئولین بهکار ببریم که «آیا این دلسوزانه رفتارکردن است؟!»
👤علیرضا پناهیان
🚩 مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب - ۹۹.۳.۲۲
👈🏼متن کامل
📎 Panahian.ir/post/6323
@Panahian_ir
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 الان وقت تحوله!
👈🏼 از این به بعد با این معیار عملکرد مسئولین رو بسنجیم
#تصویری
@Panahian_ir
🌀هیچوقت در دین، مقلّدپروری بهمعنای «کنارگذاشتنِ فهم و فکر» نداریم!
🌀راهنمایی امام، جلوی عقل ما را نمیگیرد بلکه آنرا فعال کرده و تفکر ما را جهت میدهد
💠 بیتو بهسر نمیشود(۱۰)
🔹 در جلسات قبل، برخی از نیازهای ما به امام، بیان شد. یکی دیگر از نیازهای ما این است که ما به یک هدایتکننده، معلم و راهبلد نیاز داریم. لذا یکی از کارهای مهم امام و ولیّ خدا هدایتکردن و راهنماییکردن ما است.
🔹 وقتی از «نیاز انسان به راهنمایی و علم پیامبر و امام» بحث میشود، خیلیها میگویند که «انسان با عقل خودش میتواند همهچیز را بفهمد» اولیاء خدا هم این را انکار نمیکنند و اتفاقاً عقل انسان را وادار به فعالیت میکنند.
🔹 معلمی و راهنما بودنِ امام بهگونهای است که جلوی عقل ما را نمیگیرد بلکه عقل ما را فعال میکند و تفکر ما را جهت میدهد. اینطور نیست که همهچیز را حاضر و آماده بهدست ما بدهد، بلکه راهنمایی او بهگونهای است که ما را به تفکر وادار میکند. ببینید در قرآن چقدر بر تفکر، تدبر و تفقّه (فهم عمیق) تأکید شده است!
🔹 امام مثل استاد راهنما، نقش ایفا میکند. نقش استاد راهنما در دانشگاه این است که دانشجو را به دانشمند تبدیل کند، نه اینکه جلوی دانش و تفکر دانشجو را بگیرد. آگاهیهایی که اولیاء خدا به ما میدهند، در واقع برای اندیشه و عقل ما نقش فعالکننده را دارند. برای اینکه فکر ما را به کار بیندازد و ما شروع میکنیم به اینکه با تفکر خودمان، پیش برویم.
🔹 ما هیچوقت در دینمان مقلدپروری به این معنا نداریم که «شما خودتان هیچ چیزی نفهمید بلکه یک کسی بهجای شما همهچیز را میفهمد و به شما میگوید و شما باید اجرا کنید!» اصلاً در دین چنین چیزی نیست!
🔹 نیاز ما به راهنما، اصلاً معنایش این نیست که «یککسی بداند و ما ندانیم و ما طبق داناییهای او رفتار کنیم و دیگر تفکر هم لازم نباشد!» این تهمت رذیلانهای است که بعضیها به دین و علوم دینی میزنند و گاهی هم این اتهام در جامعه جا افتاده است، به همین دلیل در برخی از مجامع علمی، دینگریزی و فرار از کلام وحی و سخن پیامبر(ص) و اولیاء خدا وجود دارد.
👤علیرضا پناهیان
🚩حرم امام رضا - ۹۹.۰۲.۱۶
👈🏻 صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6330
@Panahian_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببخشید چند لحظه...
🔻سخنی با شما همراهان عزیز
@Panahian_ir
📌حمایت مالی
از استمرار و توسعه فعالیتهای بیان معنوی(ناشر آثار و اندیشههای علیرضا پناهیان)
🔸 حمایتهای مالی شما سهم قابل توجهی در استمرار فعالیتهای ما دارد!
🔸بخشی از فعالیتهای موسسه:
۱. پژوهش ۲. ضبط جلسات ۳. تولید کلیپ، عکسنوشته، خلاصههای متنی ۴. ادارۀ سایت و شبکههای اجتماعی ۵. ترجمه و انتشار به زبانهای عربی، انگلیسی،اردو و ..
🔻گزارشی از فعالیتها | Panahian.ir/post/100
🔻واریز ماهانۀ خودکار | Panahian.ir/post/110
🔻6104337766505869 | شماره کارت به نام " عصر بیان معنوی"
🔻واریز آنلاین
idpay.ir/bayanmanavi
رسول خدا(ص): یا علی! به خدا سوگند، اگر خداوند کسى را به دست تو هدایت کند، برایت بهتر است از آنچه آفتاب بر آن طلوع و غروب میکند. (کافی،ج۹،ص۴۱۰)
@Panahian_ir