🔻ولایتمداری صرفاً به «اطاعت» نیست؛ به این است که «مسئولیتپذیر» باشیم
🔻ولایت مثل دیکتاتورها چیزی را به مردم تحمیل نمیکند بلکه زمینۀ حرکت و رشد مردم را فراهم میکند؛ ولی مردم در طول تاریخ عموماً حال مسئولیتپذیری و حرکت نداشتهاند
👈🏻 مسئولیت پذیری، رکن اول ولایتمداری
➖ چرا ولایت که اصل دین است، در تاریخ حیات بشر اینقدر غریب میماند؟ برای اینکه ولیّ خدا، پیامبر و امام، نمیخواهند مردم را بهصورتی اداره کنند که سلطۀ بر آنها داشته باشند. بلکه میخواهند زمینه را ایجاد کنند تا خودِ مردم حرکت کنند، ولی مردم در طول تاریخ عموماً حال مسئولیتپذیری و حرکت ندارند!
➖ مردم انتظار دارند یک کسی بیاید و همۀ کارهایشان را بهعهده بگیرد، لذا یا کار را میدهند دست دیکتاتورها یا دست «دیکتاتورهای مدرن» یعنی کارتلها و تراستهای خونآشام در جوامع دموکراتیک، یا احزاب مافیایی که برای اربابان زرپرست خود، هر جنایتی انجام میدهند.
➖ ولیّخدا به مردم میگوید: «من مثل دیکتاتورها نمیآیم تو را بهزور ببرم بهشت یا بهزور، دنیایت را آباد کنم، من زمینه را مساعد میکنم تا خودت حرکت کنی و رشد کنی.» اما چون این حرکت و مسئولیتپذیری، لوازم و دشواریهایی دارد، مردم معمولاً حال و حوصلۀ حرکت را ندارند لذا امام غریب میماند.
➖ ولیّ خدا مثل یک مربّی یا داور فوتبال یا حمایتکنندۀ تیم، شرایط مناسب را فراهم میکند تا بازیکنان که همان مردم هستند، خودشان کارها را اداره کنند و خودشان گُل بزنند و بنا نیست که مربی یا داور گُل بزند! در قرآن هم فرمود: «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط» تا مردم، خودشان به قسط قیام کنند.
➖ ولایت امنیت جامعه را، آنهم باز به کمک خود مردم، تأمین میکند تا مردم و جوانها بتوانند به آباد کردن جامعه و پیشرفت بپردازند. حالا اگر مردم برای اداره امورشان افراد شایسته را بهعنوان مسئول در بخشهای مختلف، انتخاب نکنند، کارها روی زمین میماند و خراب میشود.
➖ تمرین ولایتمداری این است که شما مسئولیتپذیر باشید. تمرین ولایتمداری صرفاً به اطاعت بدون مسئولیتپذیری نیست! خیلیها فکر میکنند که ولایت صفر تا صد دستورات را صادر میکند و تو فقط باید بگویی «چشم!» درحالیکه اولاً ولایت به سادگی دستور نمیدهد، خودت باید بفهمی تکلیفت چیست؟ امام طوری برخورد میکند که خودت بفهمی و خودت اقدام کنی و خودت انگیزه پیدا کنی. ثانیاً مهمترین دستورش مسئولیتپذیری و اقدام است.
➖ ولیّ جامعۀ دینی حتی گاهی از اوقات جلوی برخی اشتباهات مردم را نمیگیرد تا مردم رشد کنند. سیاست و اداره جامعه در فرهنگ دینی ما کاملاً به تربیت شباهت دارد. اگر بنا باشد ولایت مدام جلوی اشتباهکردن ما را بگیرد که ما رشد نمیکنیم.
➖ آیا ما ولایت را درست فهمیدهایم که امامزمان(ع) بیاید؟ هزار سال است میگوییم «امامزمان، بیا» ولی او سکوت میکند؛ در سکوت حضرت حرفهای مهمی هست. یک از آنها حرفها این است که «اگر من برگردم، آیا خودتان مسئولیت کارهایتان را میپذیرید؟ یا اینکه مینشینید توی خانه و انتظار دارید من همۀ کارها را درست کنم؟»
👤علیرضا پناهیان
🚩 مسجد الرضا(ع) - ۹۹/۱۱/۲۶
👈🏻 صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6701
@Panahian_ir
📌پنجمین دوره آموزش مجازی مبانی و مهارتهای #تربیت_کودک ، بر اساس دیدگاههای علیرضا پناهیان
🔻مدرس: حجت الاسلام دکتر علی میری
👈🏼 اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
sokhanesadid.ir
@sokhanesadid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📿 اول مؤدبانه نماز بخون!
#یک_دقیقه
@Panahian_ir
هدایت شده از خانواده و تربیت فرزند | علیرضا پناهیان
🔍 سه نکته ای که آقایان باید در زندگی مشترک به آن توجه کنند!
➖ خدا در وجود خانمها نوساناتی قرار داده است که گاهی به تنهایی نیاز دارند. بعضی از اوقات دوست دارند شما نزدیکشان نشوید. بستگی به روحیۀ و شخصیت این حالت مدتی که به طول میانجامد متفاوت است. سعی کنید این زمان را در همسرتان بشناسید و سنجیده عمل کنید.
➖ یکی از اخلاقهایی که گاهی از اوقات خانمها دارند این است که وقتی عصبانی هستند "منفیبافی کلی" میکنند. مثلاً میگویند: من از تو هیچ خیری ندیدم! شاید شما تعجب کنید که چرا برای یک مسئله کوچک یا بزرگ همسرم اینقدر دیدش به همهچیز منفی شده است در حدی که همه کارهای خوب من را فراموش کرده است! این جور مواقع سعی کنید با دلداری و تایید حرفهای او و جدی نگرفتن این حالت در خانمتان از این موقعیت خارج بشید. در این مواقع هیچوقت تصور نکنید که همسرتان این حرفها را از تهه دل میزند.
➖ اساساً مدل فکری و منطق خانمها با آقایان متفاوت است. گاهی خانمها از قالبهای منطقیِ فکریِ آقایان خارج میشوند و حرفهایی را میزنند. در این مواقع او دوست دارد ببیند عکسالعمل شما چیست؟ آیا او را دوست داری یا اگر کمی غیر منطقی فکر کند یا حرف غیرمنطقی بزند، از او متنفر خواهی شد. در این مواقع با توجه به روحیات همسرتان سعی کنید زرنگ باشید و بهترین عکسالعمل را نشان بدهید.
📦 منبع: نیم نگاهی به آسیب های زندگی مشترک در ایران | Panahian.ir/post/1505
💞 کانال مباحث خانواده و تربیت فرزند
@Panahian_khanevade
🌙 برنامهای برای ماه رجب
🌱 وقتی گفته میشود این سه ماه(رجب، شعبان و رمضان)، ماه عبادت و بندگی خداست، معنایش این است که لازم است ما مقداری برنامههای عبادیِ خودمان را در این ماه تقویت کنیم. معنای دوّمش این است که طاعاتمان را با دقّت بیشتری انجام بدهیم. یعنی آمار گناه را کمتر کنیم، بیشتر مراقبت داشته باشیم، و از آنطرف اگر میتوانیم خیرمان به کسی برسد، در ماه رجب بیشتر به دیگران خدمت کنیم.
#ماه_رجب
@Panahian_ir
👌🏼 یک فرصت ویژه
➖ مشارکت در تأمین بسته معیشتی همراه با هدیه به "پدران سالمند، تنها و یا بیمار " به مناسبت میلاد حضرت امیرالمؤمنین(ع) روز پدر
🔻از همه شما مخاطبان عزیز دعوت میکنیم در طرح ویژهای که به مناسبت ولادت امیرالمؤمنین(ع) و روز پدر برای کمک به نیازمندان تدارک دیدهایم مشارکت کنید. در این طرح با مبالغ جمع آوری شده، علاوه بر انجام قربانی و توزیع گوشت آن، مقداری میوه و یا مواد غذایی سالم به همراه یک هدیه ناقابل به پداران تنها، سالمند و یا بیمار تقدیم میکنیم.
🔸 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق راه های زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
🔻پرداخت آنلاین
📎 ghadir.org/hamdeli
🔻 شماره حساب و کارت بانک ملی به نام خیریه غدیر
📎 0104170417007
📎 6037991199539200
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣 تمرین کن بهت حرف زدن ناراحت نشی!
#تصویری
@Panahian_ir
📢 برنامه سخنرانی علیرضا پناهیان به مناسبت میلاد امیرالمومنین(ع)
🔻چهارشنبه ۶اسفند
➖ بعد از نماز عشاء | مشیخ بهایی، خونک، امامزاده قاضی الصابر
🔻 پنجشنبه ۷اسفند
➖ ساعت۱۹ | مسجد دانشگاه تهران
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 بگذار روی دستانت آب بریزم ...
➖ روایتی زیبا از رفتار عجیب امیرالمومنین(ع) با یک مهمان
#تصویری
@Panahian_ir
👌🏼 یک فرصت ویژه
➖ مشارکت در تأمین بسته معیشتی همراه با هدیه به "پدران سالمند، تنها و یا بیمار " به مناسبت میلاد حضرت امیرالمؤمنین(ع) و روز پدر
🔻از همه شما مخاطبان عزیز دعوت میکنیم در طرح ویژهای که به مناسبت ولادت امیرالمؤمنین(ع) و روز پدر برای کمک به نیازمندان تدارک دیدهایم مشارکت کنید. در این طرح با مبالغ جمع آوری شده، علاوه بر انجام قربانی و توزیع گوشت آن، مقداری میوه و یا مواد غذایی سالم به همراه یک هدیه ناقابل به پداران تنها، سالمند و یا بیمار تقدیم میکنیم.
🔸 شما مخاطبان گرامی میتوانید صدقات و کمک های خود را از طریق راه های زیر هدیه دهید و از ثواب و برکات آن بهرهمند شوید.
🔻پرداخت آنلاین
📎 ghadir.org/hamdeli
🔻 شماره حساب و کارت بانک ملی به نام خیریه غدیر
📎 0104170417007
📎 6037991199539200
@Panahian_ir
👌🏼 توصیه رهبر انقلاب برای مشتاقان محروم از مراسم اعتکاف
«امسال نیز بسیاری از متعبّدان از فضیلت اعتکاف محرومند. پیشنهاد میشود که در هر یک از سه روز نماز جناب جعفر طیار را بهجا آورند.»
رهبر انقلاب - ۹۹.۱۲.۶
👈🏻کیفیت نماز جعفر طیار:
📎 leader.ir/fa/content/22862
#ماه_رجب
@Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما | اثر نماز جعفر طیار در زندگی
💬خواستم یه نکته ای که استاد فرموده بودند و من در زندگی م پیاده کردم رو براتون بگم ..
در مراسم های فاطمیه اول حسینیه حق شناس استاد درباره دینداری آسان صحبت کرده بودن ..
اونجا بود که متوجه عظمت نماز جعفر و سفارش این نماز توسط استاد شدم ...از اون روز تصمیم گرفتم که هرشب قبل از سحر این نماز رو بخونم... و شروع کردم ...
الحمدلله الان حدودا یکماهی هست که هر شب توفیق خواندن نماز جعفر رو پیدا کردم ...
و به طور معجزه آسایی رفتارم در خونه با همسرم و بچه ها و البته همسرم با من و بقیه دوستان و آشنایان فرق کرده ...
دیگه از هیچ مساله ای هراس ندارم و مطمئنم که تا شب بشه مشکلم حل میشه ..
البته یه چیز دیگه هم که برام اتفاق افتاده که البته استاد هم این موضوع رو پیش بینی کرده بودند این بود که نماز های یومیه ام رو با آرامش بهتری می خونم.
_____________
👈🏻سلسله جلسات "دین داری آسان است"
📎 Panahian.ir/post/5279
👈🏻کیفیت نماز جعفر طیار:
📎 leader.ir/fa/content/22862
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اثرات ویژه نماز جعفر طیار در زندگی روزمره ما
➕سخنان آیت الله بهجت(ره)
#تصویری
@Panahian_ir
◼️دعوتید به مجلس روضه حضرت زینب(س)
➖ با مراجعه به کانال روضه خانگی در ۱۰دقیقه در یک مجلسِ روضه کوتاهِ کامل شرکت کنید و از برکات آن بهرهمند شوید. بلکه با پخش این روضه در فضای خانه، خود و اهالی خانه از برکات خاص روضه خانگی بهرهمند شوند.
👇🏼👇🏼👇🏼
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
🔴 چرا بعضیها «امامِ نوفللوشاتو» را قبول دارند ولی امامِ بعد از انقلاب را قبول ندارند؟
🔴 امام(ره) چگونه مفاهیم دین را در جامعۀ ما عملیاتی کرد؟ یک نمونهاش ولایتفقیه
🔻#عملیاتی_کردن_مفاهیم_دین، دلیل مظلومیت امیرالمؤمنین(ع)
➖مهمترین دلیل مظلومیت علی(ع) این بود که ایشان مأمور عملیاتیکردن مفاهیم دین در جامعه بود که این مأموریت با عبارت «یُقاتِلُ عَلَى التَّأْویلِ» در روایت بیان شده است؛ یعنی مبارزه با دشمنان تأویلِ آیات قرآن و حقیقت عینی تفسیر این آیات.
➖امیرالمؤمنین(ع) با آنهمه دانش و فضیلت، چرا مظلوم واقع شد؟ چون تأویل آیات قرآن را دنبال میکرد و بهطور مصداقی وارد میدان میشد؛ آنهم نه همه مصادیق را بلکه اهم آن را. امروز هم اگر بخواهیم مصداقی وارد میدان بشویم، میبینیم که این کار خیلی سخت است.
➖رهبر انقلاب دو روز پیش دربارۀ آیۀ «ما اَرسَلنا مِن رَسولٍ اِلّا لِیُطاعَ بِاِذنِ الله» فرمود: اصلاً ارسال رسل برای این است که مورد اطاعت قرار بگیرند؛ این اطاعت، مطلق است یعنی در همۀ امور زندگی، که معنای مستفاد از آیه این است که زندگی مردم (زندگی خصوصی و زندگی عمومی) باید به وسیله دین اداره بشود(۱۳۹۹/۱۲/۰۴)
➖امام(ره) میفرمود ولایت فقیه استمرار ولایت انبیاء است. رهبر انقلاب هم فرمود که امام(ره) آمد و دین را در جامعه، عملیاتی کرد. خُب امام(ره) چگونه مفاهیم دین را عملیاتی کردند؟ آیا خودِ رسولخدا(ص) را آوردند یا فقط به اعتقادات و اخلاقیات پرداختند؟ نخیر، ولایت فقیه را آوردند. این همان عملیاتی کردن دین است. این عینیتبخشیدن به مفاهیم دینی است. این در واقع بخشی از همان عملیات تأویل است چون دارد مصداقی وارد صحنه میشود.
➖الان برخی میگویند که ما امامِ نوفللوشاتو را قبول داریم ولی امامِ بعد از آمدن به تهران را قبول نداریم! درحالیکه امام بعد از آمدن به تهران هیچ تفاوتی نکرده بود جز اینکه مصداقیتر وارد میشد. لذا بعضیها وقتی که امام مصداقیتر وارد شد، دشمن امام شدند.
➖امام هرچه جلوتر میرفت مصداقیتر وارد میشد. امام(ره) فرمود که ما اول انقلاب اشتباه کردیم کار را بهدست لیبرالها (دولت موقت) دادیم. اما برخی از سیاسیون نادان میگویند که ما اتفاقاً بعدش اشتباه کردیم و اینکه دولت را دست لیبرالها دادیم درست بود! دقیقا برعکس امام.
➖چرا میگویند ما امامِ نوفللوشاتو را قبول داریم؟ چرا میگویند امام اول انقلاب را قبول داریم؟ چون امام در آنجا یک کلّیاتی را بیان کرد که درواقع شبیه «یُقاتِلُ عَلی التّنزیل» بود. اما وقتی جلوتر آمد وارد «یُقاتِلُ عَلَى التَّأْویلِ» شد و همینطور صحنههای عملیاتی جدیدی پیش میآمد که امام مجبور بود وارد میدان بشود و مصداقی عمل کند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 امامزاده قاضی الصابر - ۹۹/۱۲/۶
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6706
@Panahian_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ از کجا اینقدر مطمئنی به خودت؟
🔻قابل توجه حزباللهیها و مذهبیها!
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چرا امیرالمومنین(ع) از ۱۴۰۰سال پیش تا همین امروز غریب است؟
🔻چرا ایشان در بین ما که به فضائل حضرت آگاه و معتقد هم هستیم، باز هم غریب است؟
🔻ریشه این غربت کجاست؟
🕌 میلاد امیرالمومنین(ع) - دانشگاه تهران
#تصویری
@Panahian_ir
🔴 چرا امامعلی(ع) با آنهمه فضایل، اینقدر مظلوم واقع شد؟
🔴 مهمترین دلیل مظلومیت علی(ع) این است که ایشان مأمور «عملیاتیکردن مفاهیم دین» بود
🔴 کسی که «تأویل آیات قرآن» را دنبال کند و بهطور مصداقی وارد میدان عمل بشود، با او دشمنی میشود
🔻#عملیاتی_کردن_مفاهیم_دین، دلیل مظلومیت امیرالمؤمنین(ع)
➖ یکی از عجائب مهم دربارۀ امیرالمؤمنین(ع) «شدت مظلومیت» ایشان است. در طول تاریخ و در بین انبیاء و اولیاء خدا که آنها را به قتل رساندند، سراغ نداریم که سالها بعد از شهادت هم ایشان را لعن کنند. چرا علی(ع) که فضایلش بر کسی پوشیده نبود، اینقدر مظلوم ماند؟
➖شاید مهمترین دلیل این مظلومیت عجیب این باشد که امیرالمؤمنین(ع) مأمور بود مفاهیم دینیای را که رسولخدا(ص) فرموده بود، عملیاتی کند و در جامعه عینیّت ببخشد و این مفاهیم را تحقّق بدهد.
➖رهبر انقلاب اخیراً فرمود: یکی از نیازهایی که مورد ابتلاء همۀ جوامع و کشورهای اسلامی است و بخصوص کشور عزیز ما به آن نیاز دارد، این است که مفاهیم اسلامی را به مرحلۀ عمل و به عرصۀ عمل بکشانیم. هرجا از این غفلت کردیم، محروم ماندیم(۹۹/۱۲/۰۴)
➖«عملیاتیکردن مفاهیم دینی» علّت مظلومیت فوقالعاده و عجیب علی(ع) بود و این مأموریتی است که رسولخدا(ص) به ایشان داده است. پیامبر(ص) در خصوص آیۀ «إنّما أنتَ مُنذرٌ و لکُلِّ قَومٍ هاد» فرمود: من منذر هستم و علی(ع) هدایتکننده است.
➖منذر و انذاردهنده، آغاز بیداری را برای انسان رقم میزند ولی هدایتکننده، این مسیر را با انسان همراهی میکند. با انذاردهنده آنقدر دشمنی نمیشود که با هدایتکننده آنقدر دشمنی میشود.
➖هدایتکردن توسط یک هادی برای یک قوم، کاری سختتر از انذار دادن به یک قوم است. به همین دلیل است که دشمنیهای بیشتر، معطوف به امیرالمؤمنین(ع) میشود.
➖عملیاتیکردن مفاهیم دینی یک اصطلاحی در دین ما دارد و آن «یُقاتِلُ عَلَى التَّأْویلِ» است. رسولخدا(ص) فرمود: من با دشمنان تنزیل قرآن جنگیدم و علی(ع) با دشمنان تأویل قرآن جنگ خواهد کرد.
➖پیامبر(ص) در «یُقاتِلُ عَلَى التَّنزیل» طی ده سال یا حداکثر ۲۳سال پیروز شد اما کار علی(ع) در «یُقاتِلُ عَلَى التَّأْویلِ» بسیار سخت بود و ۱۴۰۰سال است که این جنگ ادامه دارد. امروز هم اگر کسی تأویل آیات قرآن را دنبال کند و مصداقی وارد میدان بشود، با او دشمنی میشود.
👤علیرضا پناهیان
🚩 امامزاده قاضی الصابر - ۹۹/۱۲/۶
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6706
@Panahian_ir
هدایت شده از خانواده و تربیت فرزند | علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #کلیپ | بچه ها را به مفاهیم دینی عادت بدید!
➖ آیا عبادت از روی عادت کار غلطی است؟
💞 کانال مباحث خانواده و تربیت فرزند
@Panahian_khanevade
🔴 چرا ما طلبهها گاهی در حدّ پیغمبرها به تبیین نمیپردازیم و در حدّ امامها به میدان عمل نمیآییم؟
🔴 کسی که مفاهیم دینی را در جامعه عملیاتی کند و وارد مصادیق بشود، مثل علی(ع) با او دشمنی میشود
🔻#عملیاتی_کردن_مفاهیم_دین، دلیل مظلومیت امیرالمؤمنین(ع)
رهبر انقلاب در جلسه اخیر با خبرگان فرمودند که این مجلس چون مجلس اهل علم و فضل هست من این مطلب مهم را میخواهم بگویم و بعد فرمودند که بیایید مفاهیم دینی را در جامعه عملیاتی کنیم.
➖چه کسی مأمور عملیاتیکردن مفاهیم دین است؟ پیامبر(ص) فرمود: «من منذر هستم و علی(ع) هدایتکننده است» منذر در واقع بیدارکننده است، اما «هدایتکننده» برای اینکه انسانها به مقصد و مقصود برسند، باید مفاهیم دینی را عملیاتی کند.
➖با منذر و انذاردهنده آنقدر دشمنی نمیشود که با هدایتکننده دشمنی میشود. لذا ما طلبهها و اهل علم گاهی برای اینکه با ما دشمنی نشود نقش منذر را ایفا میکنیم و در هدایت، خصوصاً هدایت عملی و خصوصاً در عرصۀ عمل، مفاهیم را زیاد روشن نمیکنیم.
➖مثلاً میگوییم «کلاً ولایت چیز خوبی است!» حالا ولایت چیست که اینقدر خوب است؟ یک کمی جزئیتر صحبت کن! آخر اگر جزئیتر صحبت بکند، بحثش سیاسی میشود و اگر کسی بخواهد در اینباره یکمقدار اینزمانیتر حرف بزند به او میگویند «تندرو»!
➖ما طلبهها حتی گاهی نقش پیغمبر و منذر را هم ایفا نمیکنیم، بلکه فقط نقش خدا را ایفا میکنیم و به مردم میگوییم که بروید سخنان پیامبران را گوش کنید! «أَطِيعُوا اللَّهَ وَ أَطِيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ»؛ خُب این را که خدا گفته است. لااقل یک کمی بیا پایین و مثل پیغمبرها با مردم صحبت کن و یک انذاری بده و تبیینی بکن!
➖چرا ما طلبهها گاهی در حدّ پیغمبرها هم به تبیین نمیپردازیم؟ چون اگر در حدّ پیغمبرها تبیین کنیم و یک انذاری بدهیم، با ما مخالفت خواهد شد. اگر گاهی در حدّ پیامبرها هم به تبیین بپردازیم، دیگر در حدّ امامها نمیآییم در میدان عمل؛ و بهطور مصداقی وارد نمیشویم چون دشمن پیدا میکنیم.
➖تبیین مگر کار آسانی است؟! مثلاً همه معتقدند که ما در اسلام، سیاست داریم. سیاست عرصۀ عینی و عملی بسیاری از آگاهیها و فرامین دینی است. خُب؛ حالا میشود اینها را برای ما تبیین کنید؟ اگر تبیین کنی که تو را میزنند و پدرت را درمیآورند!
➖اهل علم گاهی رعایت میکنند و خیلی تبیین نمیکنند، مثلاً میگویند «من کلاً میگویم و مصداقی وارد نمیشوم...» الهی فدای امیرالمؤمنین(ع) بشوم که مصداقی وارد میشد. یکذره برای خودش حاشیۀ امنیت درست نکرد با کلّیگویی. بلکه مسائل را شفاف کرد تا آنجایی که دیدید با او چه کردند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 امامزاده قاضی الصابر - ۹۹/۱۲/۶
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6706
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌕 چرا محبت خدا را فراموش میکنیم؟
🌱 با دیدن کلیپ یک لذت جدید و عمیق را تجربه کنید
@Panahian_ir