🔻چه کسانی دنبال رواج بردگی جنسی در ایران هستند؟
▪️همکاران ایرانی داعش!
🔹 میخواستند از طریق داعش بیایند و زنان ایران را به بردگی بکشند، با وجود مردان غیرتمند ایران در فراسوی مرزها شکست خوردند.
🔹حالا میخواهند در داخل بیغیرتهایی را پیدا کنند، تا با تبلیغ برهنگی، زنان، خود به بردگی جنسی تن بدهند. داعشیها هم حجاب از سر زنها برمیداشتند و ارزان میفروختند.
👤علیرضا پناهیان
🔆 #حجاب(۱)
@Panahian_ir
📱"فضای مجازی" وظایف مومنان در زمینه دعوت به حق را بسیار زیادتر کرده است
💻 #فضای_مجازی(۷)
@Panahian_ir
🔰چرا باید رنج بکشیم؟
🔰اگر پاسخ این چرا را بفهمیم، آسودهتر زندگی خواهیم کرد
💎 #چگونه_آسودهتر_زندگی_کنیم؟ (ج۵ - قسمت اول)
🔸رنج با انسانبودنِ ما همزاد است! چون انسان-برخلاف حیوان و فرشته- طوری آفریده شده که بتواند «ارزش» تولید کند؛ نه اینکه مثل فرشتهها خودش خوب و ارزشمند باشد یا مثل حیوان در همان سطح پایین خودش، باقی بماند.
🔸برای اینکه انسان بتواند «ارزشِ افزوده» ایجاد کند، باید علاقههای متعارض یا متضادی در او باشد، یعنی به چند چیز علاقه داشته باشد و مجبور باشد از بین آنها یکی را انتخاب کند که در اینصورت باید از آن علاقههای دیگرش، صرفنظر کند و جدا شود؛ این یعنی رنج!
🔸اگر در انسان یک علاقه باشد و سر راهِ آن علاقه هم مانعی نباشد، طبیعتاً همیشه همان را انتخاب میکند و ارزشی هم تولید نمیشود؛ آنوقت زندگی او با زندگیِ حیوان یا فرشته فرقی ندارد، چون آنها هم یک علاقه دارند و همان را دنبال میکنند.
🔸انسان همیشه در حال انتخابِ یک علاقه و جداشدن از علاقههای دیگر خود است، پس زندگی انسان بدون رنج ممکن نیست.
🔸اگر فلسفۀ رنج را بفهمیم و بپذیریم که «رنج جزء لاینفک زندگی انسان است»، آسودهتر زندگی خواهیم کرد.
👤علیرضا پناهیان ۹۶.۷.۴
🚩حسینیۀ آیتالله حقشناس
@Panahian_ir
🔻چرا ترویج بیحجابی سخت است؟
🔹 بیحجابی در جهان پدیدۀ نویی نیست و دوران ارتجاع فرهنگی که به دنبال برهنگی بشر بوده گذشته است و هوشمندان جهان به ارزش و اصالت حجاب در حیات بشر پی بردهاند. به همین دلیل مرتجعین برای ترویج بیحجابی کار بسیار دشواری در پیش دارند.
👤علیرضا پناهیان
🔆 #حجاب(۲)
@Panahian_ir
📱چرا سختافزار اینترنت میتواند ذاتاً بیشتر در خدمت حق باشد تا باطل؟
💻 #فضای_مجازی(۸)
@Panahian_ir
🔰پاسخ به یک شبهۀ فراگیر
🔰چرا زندگی بعضیها آسودهتر است؟
💎#چگونه_آسودهتر_زندگی_کنیم؟ (ج۵- قسمت دوم)
🔸یک شبههای دربارۀ رنج هست که میگویند: «چرا بعضیها آسودهتر از ما زندگی میکنند و کمتر رنج میکشند؟ چرا زندگیِ عدهای سختتر است؟!» این تصور اشتباه است، چون همه به یک میزان رنج میکشند؛ یعنی خدا همه را «مساوی» رنج داده است.
🔸امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «الْمَصَائِبُ بِالسَّوِيَّةِ مَقْسُومَةٌ بَيْنَ الْبَرِيَّةِ» (تحفالعقول/۲۱۴) یعنی رنج و مصیبت بهصورت مساوی بین مردم تقسیم شده است!
🔸همۀ انسانها در رنج، با هم مساوی هستند و این به خوبیِ و بدیِ انسانها هم ربطی ندارد! خدا در این زمینه، هیچ تفاوت و تبعیضی بین انسانها قائل نشده است.
🔸آیتالله بهجت(ره) دربارۀ این روایت، میفرماید: فقرا در کمبودها و فقر و ناداری باید صبر و شکیبایی داشته باشند و #بدانند که آنها هم از نعمتهای دیگری برخوردارند که اغنیا برخوردار نیستند. ثروتمندان بلاها و ابتلائات و گرفتاریهایی دارند که مستضعفان و محرومان ندارند.(درمحضر بهجت/۶۸)
🔸خدا میفرماید: اگر میخواستیم، کاری میکردیم که در دنیا، کافران خیلی خوش بگذرانند و به آنها خانههای با سقف نقرهای میدادیم (زخرف/۳۳) ولی مردم نمیتوانند این را تحمل کنند، لذا خدا لطف کرده و به همه، مساوی رنج داده است و اِلا ایمانی برای ما باقی نمیماند!
🔸دانستن اینکه «مصائب بهطور مساوی بین مردم تقسیم شده است» باعث میشود که آدم راحتتر مصائبش را بپذیرد.
👤علیرضا پناهیان ۹۶.۷.۴
🚩حسینیۀ آیتالله حقشناس
@Panahian_ir
🔵 پاسخ آیتالله بهجت(ره) به یک شبهه فراگیر(۱)
🔴 چرا رنج و بلای بعضیها بیشتر است؟
🔸هر کسي کاسهاي از ابتلائات دارد که مطابق وجود و استعداد اوست و کاسههاي اشخاص از بلايا پر شده است، ولي خدا که همه را دوست دارد؛ آيا در برابر طوفانهاي حوادث، ما را در وسط کشتي رها کرده است؟! و يا همواره به فكر ماست؟!
🔸درست است که بعضي از افراد در ماديات و ثروت از تو بالاتر هستند، اما آيا عمر او، صحت او، توسعۀ او از لحاظ اولاد و... از تو بيشتر است يا اينکه تو در اين امور و ديگر نعمتهاي ظاهري و باطني از او برتر هستی؟!
🔸همهچیز را منحیثالمجموع(بهطور کلي) باید نگاه کرد، خداوندِ علیم و حکیم همۀ بلاها را با عدل و ترازوی مساوات تقسیم کرده است؛ «أَلْمَصائِبُ بِالسوِیةِ مَقْسُومَةٌ بَینَ الْبَرِیةِ» (الدعوات، ص۲۸۸)
🔻در محضر بهجت، ج۲، ص۳۸۰، نکته۱۲۱۴
@Panahian_ir
🔻راهی برای کاهش مادران خوب و از بین بردن استقلال کشور
🔹 نظام سلطه از هر کاری که بتواند زن را از یک مادر خوب بودن باز بدارد استقبال میکند. چون یک مادر خوب میتواند یک مادرشهید باشد. بی حجابی میتواند تعداد مادران خوب را کم کند.
🔹زن، مادر میهن است و فقط مادران خوب باعث استقلال یک کشورند.
👤 علیرضا پناهیان
🔆 #حجاب(۳)
@Panahian_ir
🔻لذتهای قدرت آفرین
🔹صهیونیستها هم مثل شیطان طرفدار آزادی و یا لذت بردن زنها و مردها نیستند. آنها فقط لذتهایی را که به ضعف جامعه منجر میشود ترویج میکنند.
🔹اگر هر مفهوم و یا لذتی بتواند موجب قدرت جامعه بشود شدیدا تمسخر میکنند تا افراد ضعیف هرگز جرأت نکنند به سمت آن بروند.
👤 علیرضا پناهیان
🔆 #حجاب(۴)
@Panahian_ir
📕 مشاوره به پدر یک پسر کاهلنماز
🔹ـ بچۀ من نماز نمیخواند. در نمازش کاهلی میکند. الان هجده-نوزده سالش است و دانشگاه میرود، ولی من ناراحتم که چرا در نمازش کاهلی میکند. در حالی که ما در تربیتش چیزی کم نگذاشتهایم. شما بفرمایید به او چه بگوییم؟
🔸ـ نماز را چطوری به پسرت معرفی کردهای؟
🔹ـ بالاخره یکجوری معرفی کردیم.
🔸ـ نه! دقیقاً بگو چگونه معرفی کردی؟
🔹یک مقدار از تعریفهای رایج در مورد نماز گفت، تا کمکم رسید به این جملات که «نماز عشقبازی با خداست، مناجات با معبود است، راز و نیاز با پروردگار عالم است و ...» با این نوع تعریف کردن از نماز لابد وقتی فرزند او سر نماز ایستاده، پیش خودش گفته: «راز و نیاز کجاست؟ من اگر رازی داشته باشم، همینجوری به خدا میگویم!» یعنی این جوان، سر نماز ایستاده و دیده که از عشقبازی و حال معنوی خبری نیست. بعدش هم به خدا گفته: «الان حال عشقبازی ندارم. خدایا بعداً برای عشقبازی میآیم. الان من وسط کار و درسم هستم.»
🔸به آن پدر محترم گفتم: «خُب، شما نماز را اشتباه معرفی کردهای. بچهات مدتی سراغ نماز میرود، بعد که از نماز لذت نمیبرد، دیگر سراغ آن نمیرود. چون فکر میکند از نماز طرفی نبسته است. لذا خودش را شکستخوردۀ در نماز میبیند.»
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۱۰
@Panahian_ir | #معرفی_کتاب
🔻مهمتر از بیحجابسازی ایران
🔹بیشک انقلاب ما موجب رجعت بشر به معنویت و اصالتهای فرهنگ انسانی شد که یکی از مصادیق آن حجاب است. دشمنان ما بیش از آنکه به دنبال بیحجاب سازی ملت ما باشند نگران پیشرفت حجاب به عنوان یک فرهنگ انسانی در جهان هستند. میخواهند سرچشمۀ حجاب را بخشکانند تا بتوانند سلطۀ خود را حفظ کنند.
👤 علیرضا پناهیان
🔆 #حجاب(۵)
@Panahian_ir
🔻حجاب؛ سلاحی در برابر بردگی
🔹تاریخ برهنگی با تاریخ سلطۀ صهیونیستها بر جوامع مسیحی همگام است. مروجان بیحجابی در تمام جهان، بنگاههای رسانهای و هنری صهیونیستها هستند.
🔹اگر بدانیم چه رابطهای بین نظام سلطه و ترویج فرهنگ بیحجابی است، آنگاه از حجاب به عنوان سلاحی در برابر بردگی دفاع خواهیم کرد.
👤 علیرضا پناهیان
🔆 #حجاب(۶)
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خدا با یه ذوقی داره ازش تعریف میکنه ...
🔻خب حداقل یه عکسالعملی نشون بده!
#تصویری
@Panahian_ir
📢📢 اطلاعیه
🔻سخنرانی امشب حجت الاسلام پناهیان در #هیئت_شهدای_گمنام به دلیل کسالت ایشان برگزار نخواهد شد. (البته جلسه برقرار است، و سخنران حجت الاسلام سعیدی خواهد بود)
@Panahian_ir
🔰علت اصلی روگردانی مردم از علی(ع) چه بود؟
🔰علاقۀ مردم به امید کاذب؛ ابزار سیاستمداران برای عوامفریبی
🔸علت اصلی روگردانی مردم از امیرالمومنین(ع) نه قاطعیت او بود و نه سختگیری در بیتالمال و... زیرا در طول تاریخ، موارد زیادی بوده که مردم در برابر حاکمان بسیار خشن نیز تمکین داشتهاند.
🔸آدمها دوست دارند امیدوار باشند؛ هرچند این امید، اَلکی و دروغی و با فریبدادنِ خودشان باشد، و این همیشه ابزاری در دست سیاستمداران برای فریب مردم بوده است.
🔸امیددادنِ کاذب، اگر عمومی باشد «عوامفریبی» است و اگر خصوصی باشد «لابیگری» است.
🔸امیرالمؤمنین(ع) در آن شرایط سخت، امید کاذب به کسی نداد، لذا نخبگان و مردم از او روگردان شدند.
🔸رهبران خوب، مظلوم میمانند چون حاضر نیستند امیدِ کاذب به مردم بدهند.
🔸باید فضای جامعه را در مقابل «امید کاذب» مصون کرد. باید با آموزش سیاستِ درست، در مدرسه، مسجد و رسانهها، کاری کنیم که مردم فریب امید کاذبِ سیاستمداران را نخورند.
👈متن کامل
👤 علیرضا پناهیان
🚩 هیئت شهدای گمنام - ۹۶.۱۱.۵
@Panahian_ir
📕 چه کار کنم از نماز خواندن لذت ببرم؟
🔻سؤالی که خیلی از جوانها میپرسند..
🔹 حتی اگر کسی خیلی اهل سوز و گریه و اشک باشد، اینطور نیست که همیشه حال عبادت داشته باشد. امیرالمؤمنین(ع) فرمودند:«إِنَّ لِلْقُلُوبِ إِقْبَالًا وَ إِدْبَاراً» یعنی دلهای ما انسانها حالت اقبال و ادبار دارد. به همین دلیل گاهی انسان حال عبادت دارد، گاهی هم ندارد و این در حالی است که نمازهای واجب را همیشه باید بخوانیم، چه حال داشته باشیم، چه حال نداشته باشیم.
🔹عبادتی که هر روز، و روزی پنج مرتبه انسان باید انجام دهد، معلوم است که لازمه این عبادت اصلاً این نیست که حتماً سر آن عبادت، گریه کنیم. اگر لازم بود هر وقت که نماز میخوانی حتماً گریه کنی، خدا میفرمود «هر موقع حال داشتی نماز بخوان.» اما اتفاقاً خداوند متعال دستور نماز را به گونهای صادر کرده که حال ما را هم بگیرد! یعنی مواقعی که برای ما سخت هم هست مجبوریم نماز بخوانیم. لذا نماز خوب خواندن، برای امثال ما که در ابتدای راه هستیم، اصلاً به معنای لذت بردن از نماز نیست و این دقیقاً #سؤالی است که خیلی از اوقات جوانها میپرسند:
🔸ـ من چکار کنم از نماز خواندن لذت ببرم؟
🔹ـ پس کِی میخواهی آدم بشوی؟!
🔸- یعنی چه؟ لذت نبردن چه ربطی به آدم شدن دارد؟
🔹ـ اگر کسی بخواهد آدم شود باید با نفس خودش مبارزه کند و این کار در ابتدا لذتبخش نیست. خداوند هم عبادتی را طراحی کرده و به تو پیشنهاد داده که از آن لذت نبری! طبیعتاً تکراری بودن نماز، لذتش را از بین میبرد. خدا خواسته است که تو در جریان سختیها و تلخیهای این امر تکراری، آدم شوی، رشد کنی و بالا بروی. اگر در ابتدای راه بخواهی از نماز خواندن لذت ببری، که رشد پیدا نمیکنی.
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۱۱
@Panahian_ir | #معرفی_کتاب