﷽؛
❇️ ۱۷ شهریور ۵۷ ؛ جمعه خونینی که سقوط رژیم پهلوی را سرعت بخشید.
♦️ساعت نزدیک ۷:۳۰ صبح بود که جمعیت در میدان ژاله و خیابانهای منتهی به آن مستقر شدند. یکی از فرماندهان نظامی با بلندگو به مردم گفت چرا تجمع کردهاید؟ یکی از روحانیون مردم را دعوت به نشستن کرد..
🌹جمعیت روی زمین نشست، اما نیروهای مستقر راه عبور را از چهار طرف بر روی مردم بستند و صدای رگبار از خیابانهای منتهی به میدان بلند شد و از چند سو مردم را به رگبار مسلسل بستند. در مدت چند ثانیه صدها نفر در خاک و خون غلطیدند.
#قیام_خونین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #سلام_امام_زمانم 💠
🌸 یکی از "جمعه ها" "جان خواهد آمد"
🌸 به "درد عشق" "درمان خواهد آمد"..
🌸 "غبار" از خانه های دل بگیرید
🌸 که بر این خانه "مهمان خواهد آمد" .
💠 برای شادی دل امیر آفرینش و تعجیل در فرج موعود انبیاء واولیاء، حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف پنج صلوات مهدوی (عج) .......
🌺 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌺
🌸🕊🌸هوالمدبّر🌸🕊🌸
🔹#آقا جان!
امروز
میهمان شما هستم🔹
🌼 يا مَوْلاَيَ
يَا #صَاحِبَ_الزَّمَانِ
[علیکَ السلام]
📗 أنَا يَا مَوْلاَيَ فِيهِ ضَيْفُكَ
وَجَارُكَ
وَ أَنْتَ يَا مَوْلاَيَ كَرِيمٌ مِنْ
أَوْلاَدِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ
بِالضِّيَافَةِ وَالإِْجَارَةِ،
📗 فأَضِفْنِي وَ أَجِرْنِي.
📕 مولای من! [اجازه بده
هم خودم رو معرفی کنم
هم شما رو،]
📝 من، در این روز جمعه،
ميهمان شما هستم و
به شما پناه آوردهام،
[اما]
📝 شما، ای مولای من!
کریم هستی و فرزند
کریمانی و از سوی
خدا مأمور به میهمانی
[و سفرهدار این ضیافت]
و مأمور به پناه دادن.
📕 پس [در این میهمانی راهم
بده و] پذیرای من باش و
پناهم بده.
📖 منبع: مفاتیح الجنان، زیارت
#امام_زمان عجّل اللّه تعالی
فرجه الشریف در روز جمعه
پارادایم
🔵 محور ثبات در نظام غربی، سبک پوسیده و کهنه نظام سلطنتی است
🔸۱. سوال: چرا باید سلطنت موروثی در انگلستان، بلژیک، اسپانیا و ... و بسیاری از کشورهایی به ظاهر دموکراتیک که زادگاه لیبرال دموکراسی بودهاند، حفظ گردد و اینقدر با زرق و برق جلوه داده شود؟
🔸پاسخ: پاسخ همین جمله بر تصویر ملکه است که شبکه بی بی سی اقرار کرده است: «نقطه ثبات در جهان متحول». به تجربه فهمیدهاند که دموکراسی مطلق یک آرزوی بیهوده و بسیار رومانتیک است. نمیتوان در همه موارد به دموکراسی رفتار کرد، موضوعاتی پیش میآید که در نهایت یک نفر باید تصمیم نهایی را بگیرد.
🔸۲. اسلام برای حفظ نظام خانوادگی و نظام سیاسی، نه به تجربه، بلکه به عقلانیت دینی، بر ضرورت وجود یک ولی که ثبات و تعادل را ضامن است، تاکید دارد. خانواده، هسته ی اولیه جامعه نیاز به تصمیمگیر نهایی دارد تا دچار بن بست نشود، پدر این نقش را ایفا میکند. در سطح کلان، امام این نقش را برعهده دارد، اگرچه مشورت میکند و مشارکت دیگران را در تصمیمات فراهم میآورد، در نهایت آن جایی که بن بست پیش آید، او جامعه را هدایت میکند.
همان کار ویژهای که ولایت مطلقه فقیه در دوره غیبت برعهده دارد، عبور از انسداد سیاسی و محور ثبات.
🔸۳. نظامهای غربی که با عقل مادی ضرورت یک محور ثبات آفرین در نظام سیاسی را فهمیدهاند و در این روزگار دموکراسی زده بدون خجالت و با تمام امکانات از سلطنت و یا رهبر ویژه(همچون آمریکا که رئیس جمهور اختیارات خاص دارد) آشکارا دفاع میکنند. مویه و نالهی عمله و مزدبگیران بی بی سی را بنگرید!
اما همین محور ثبات آفرین را در سرزمینهای دیگر، استبدادی و در تعارض با دموکراسی، توصیف میکنند. چرا؟! چون نقش و اهمیت این جایگاه را میفهمند!
🔸۴. به عنوان مثال: وضعیت سیاسی آشفته عراق، گواه لزوم وجود یک محور ثبات آفرین است. تنها در مواردی که مرجعیت ورود میکند، اوضاع تا حدودی و موقتا به سامان میشود و مابقی امور گرفتار اختلافات است.
🔸۵. محور ثبات در نظام غربی، سبک پوسیده و کهنه نظام سلطنتی است، هیچ توجیه عقلی ندارد و فقط خون و وراثت مطرح است. اما در اندیشه دینی صحبت از عدالت و فقهات است، دو شرطی که علم و صداقت را در نظر دارد.
حال آن سیستم کهنه و قرون وسطایی را ستایش میکنند و این نظام عقلانی را نکوهش!!!
✍ دکتر حسین محمدی سیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تداوم اعتراضات در شهرهای مختلف اندونزی نسبت به افزایش بی سابقه قیمت سوخت و انرژی
🔸️مشکل اصلی زائران گرمازدگی است/ حدود ۶ هزار نفر به مراکز اورژانس برای گرمازدگی مراجعه کردند
خالدی سخنگوی اورژانس کشور:
🔹تاکنون ۳۱ هزار و ۶۴۴ نفر از هموطنان ما به اورژانس مراجعه کرده اند که نزدیک به ۳۰ هزار نفر در محل درمان شدند.
🔹با توجه به شرایط موجود ۷۷۳ هزار در نفر در بهداشت مراقبت مرزی بررسی شدند که از این تعداد ۱۷ هزار نفر مربوط به اتباع بود.
🔹خوشبختانه سرم به اندازه کافی برای سرم درمانی نیز توسط وزارت بهداشت تامین شده است.
🔹زائران بحث گرمازدگی را حتما جدی بگیرند و به اندازه کافی آب بنوشند. حدود ۶ هزار نفر به مراکز اورژانس برای گرمازدگی مراجعه کردند.
به تو از دور سلام😔✋
به سلیمانِ جهان از طرفِ مور سلام ✋
به #حسین از طرفِ وصله ناجور سلام 💔
#من_ایرانم_تو_عراقی_چه_فراقی 😭
#سلام_روزتون_حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 انتشار ویدیویی فراگیر در شبکههای اجتماعی از نخستوزیر جدید انگلیس، همزمان با درگذشت الیزابت دوم
🔹لیزا تروس ١٩ ساله در این ویدیو، سلطنت وراثتی در بریتانیا را شرمآور توصیف کرده بود.
✳️ او وارث و ادامه دهنده صدها سال استعمارگری بود
🔹اوایل سال ۱۹۵۲ زمانی که الیزابت و فیلیپ به تازگی به خانه خود در کنیا رسیده بودند، از بریتانیا نامهای حاوی خبر درگذشت پادشاه رسید. مارتین چارتریس از الیزابت خواست که یک نام سلطنتی برای خودش انتخاب کند، ملکه پاسخ داد که «قطعا همان الیزابت مناسب است». الیزابت رسما ملکه پادشاهی بریتانیا شد.
🔸حالا ملکه بعد از ۷۰ سال پادشاهی در سن ۹۶ سالگی درگذشته است. خبر مرگ ملکه الیزابت، برای مردم کشورهایی که سالهای زیادی تحت استعمار بریتانیا بودند مایه خوشحالی شد؛ برای مردم هند، ایرلند، استرالیا و بسیاری از کشورهای آفریقایی.
🔹زمانی میگفتند خورشید در امپراطوری بریتانیا غروب نمیکند، امپراطوری که توانسته بود از غرب تا شرق گسترش پیدا کند و برای صدها سال ثروت این کشورها را غارت کند. امپراطوری بریتانیا بسیار ثروتمند بود و بخشی از این ثروت افسانهای به خاندان امپراطوری و ملکه الیزابت به ارث رسید.
🔸تنها ۲۲ کشور وجود دارد که بریتانیا هرگز به آنها حمله نکرده است. کشتیهای بریتانیا در مجموع ۳ میلیون آفریقایی را به عنوان برده به دنیای جدید منتقل کردند؛ امپراطوری که فقر و قحطی را به آسیا و آفریقا برد.
🔹بریتانیا امروز با ۳ هزار میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی جزو ۱۰ اقتصاد برتر دنیاست، سرمایه عظیمی که با استعمارگری این کشور در آفریقا، آسیا و آمریکا کم کم جمع شد.
🔸ملکه ثروتمند بریتانیا نمادی از دزدی و استعمار بود. به تاج ملکه توجه کنید، الماس «کوه نور» که بزرگترین الماس دنیاست و متعلق به #هند است روی تاج ملکه قرار دارد.
علاوه بر کوه نور، بزرگترین الماس تراش شفاف دنیا که به «ستاره بزرگ آفریقا» معروف است هم روی عصای ملکه جا خوش کرده است، الماسی که از آفریقای جنوبی به سرقت رفته و ۴۰۰ میلیون دلار ارزش دارد.
🔹ممکن است کسی بگوید ملکه دخالتی در این استعمارگریها نداشته و شخصیتی غیرسیاسی بوده است. همین اواخر بیش از ۱۰۰ شخصیت از #جامائیکا در نامهای از ملکه الیزابت درخواست غرامت کردند اما ملکه نه عذرخواهی کرد و نه غرامتی داد.
🔸گاردین میگوید تا حالا بیش از ۱۰۰۰ قانون توسط ملکه یا شاهزاده چارلز از طریق یک رویه محرمانه قبل از تصویب توسط نمایندگان منتخب پارلمان بریتانیا مورد بررسی قرار گرفته است.
🔹داغ استعمار بریتانیا هنوز هم تازه است، چندی پیش «لیدیا تورب» سناتور استرالیایی که از تبار بومیان استرالیاست هنگام سوگند در پارلمان استرالیا ملکه الیزابت را «استعمارگر» خواند. استرالیا در گذشته یکی از مستعمرههای بریتانیا بود اما همچنان پس از استقلال، ملکه الیزابت رئیس تشریفاتی این کشور بود.
◀️ در سالهای اخیر درخواستهای زیادی برای رویارویی سلطنت با گذشته استعماری خودش مطرح شده است. در دوران حاکمیت ملکه الیزابت که شاهد عذرخواهی و یا اعلامیه رسمی در این زمینه نبودیم، آیا چارلز سوم، پادشاه جدید بریتانیا در آینده سخنی در این رابطه بیان خواهد کرد یا نه؟
🔵 آیا اسرائیل راه پیروزی بر گروههای همسو با ایران را پیدا کرده است؟
🔻گزارش
🔹 «ایهود ایلام» کارشناس برجسته اسرائیلی در زمینه مسائل امنیتی و نویسنده کتاب «راهبردهای اسرائیل در خاورمیانه: مورد ایران» به تحلیل نبرد اخیر رژیم صهیونیستی با جهاد اسلامی پرداخته و مینویسد یک ماه پس از پایان آن رویارویی هنوز تنش وجود دارد و ممکن است یک درگیری جدید با غزه یا حزبالله رخ دهد.
🔸 درگیریهای متعدد اسرائیل با بازیگران غیردولتی مانند حزب الله، حماس و جهاد در دو دهه گذشته غالباً چندین هفته به طول میانجامید و به نوعی با تساوی به پایان میرسید. مطمئناً با توجه به پیروزیهای سریع و چشمگیر ارتش اسرائیل در گذشته، مانند سال ۱۹۶۷، این برای ارتش اسرائیل ناامیدکننده بوده است.
🔸 این بازیگران غیردولتی توسط ایران، حمایت میشوند. درگیری طولانیمدتی بین ایران و اسرائیل وجود داشته است. اسرائیل از اینکه با این بازیگران غیردولتی درگیر میشود و با تمام هزینههایی که برای اسرائیل دارد ایران آسیبی نمیبیند مأیوس شده است.
🔸 در سالهای اخیر، ارتش اسرائیل اصلاحاتی را با هدف شکست سریع و قاطع بازیگران غیردولتی طرفدار ایران آغاز و پیرو برنامه «مومنتوم» روی ارتقای عملکرد خود از طریق افزایش هماهنگی بین واحدها و جذب فناوری پیشرفته سرمایهگذاری کرده است. این پیشرفت در رزمایشها آزمون شد، اما بدیهی است که آزمون نهایی در مبارزه است.
🔸 در نبرد با حزبالله، پدافند هوایی اسرائیل نمیتواند بسیاری از موشکهای وارده را رهگیری کند، زیرا تعداد آنها بسیار زیاد است؛ مشکلی جدی که لزوم انجام یک حمله گسترده را با هدف جلوگیری از شلیک موشکها ایجاب میکند.
🔸 علیرغم موفقیت، حمله اخیر کاملاً محدود بود و ارتش اسرائیل آن را با یک حمله گسترده هوایی، زمینی، هوایی و دریایی، که در نبرد با حزبالله لازم خواهد بود، دنبال نکرد. فقدان چنین حملهای از زمان جنگ ۲۰۱۴، این تردید را ایجاد میکند که آیا اسرائیل اصلاً تمایل به انجام چنین حملهای دارد؟
🔸 از نظر نویسنده رویارویی اخیر اسرائیل با جهاد اسلامی ممکن است به سلسله بنبستهایی که اسرائیل در مقابله با گروههای طرفدار ایران داشت پایان داده باشد، اما نتیجه آن لزوماً به این معنا نیست که ارتش اسرائیل راهی جدید برای شکست دادن آنها ایجاد کرده است.
#سلام_صبحتون_بخیر_و_شادی 🌺
براتون
یه دنیا آرامـش
یه آسمون سلامتے
و یڪ عمـر با عـزت
از خدای مهربون خواستارم 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞درگیری و آشوب در خیابانهای شیلی به دلیل کمبود مواد غذایی و تورم سرسامآور
🔸شیلی کشوری در امریکای جنوبی میباشد که در سالهای اخیر روابط خوبی با نهادهای سازمان ملل و امریکا برقرار کرده است، شیلی اکنون در آستانه ی بحران احتمالی قحطی قرار گرفته، تورم و کمبود مواد غذایی و ترس از قحطی شدید منجر به شکل گیری اعتراضات خیابانی گسترده مردم این کشور شده است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 اتریشی ها هم دست به اعتراض زدند.
🔸تظاهرات گسترده در وین علیه سیاست الکساندرشالنبرگ، بدلیل تحریمهای روسیه و قیمت بالای انرژی