🔹از بزرگى پرسیدند: برکت در مال یعنی چه؟
🔸در پاسخ، مثالی زد و گفت: گوسفند در سال یکبار زایمان می کند و هر بار هم یک بره به دنیا می آورد.
سگ در سال دو بار زایمان میکند و هر بار هم حداقل ۶-۷ بچه
🔹به طور طبیعی شما باید گله های سگ را ببینید که یک یا دو گوسفند در کنار آن است.
ولی در واقع برعکس است. گله های گوسفند را می بینید و یک یا دو سگ در کنار آنها…
چون خداوند برکت را در ذات گوسفند قرار داد و از سگ گرفت.
🔻مال حرام اینگونه است. فزونی دارد ولی برکت ندارد!
سفر سران حماس به مسکو؛
💢 اختلاف مسکو - تلآویو حماس را به کرملین نزدیک میکند؟
➕ به گزارش المیادین یک هیئت از رهبران حماس وارد مسکو شد.
🔸 المیادین عنوان کرد: این هیئت به رهبری «موسی ابو مرزوق» بوده و هدف از سفر سران حماس رایزنی در رابطه با برخی مسائل عنوان شده است.
➕ از سوی دیگر الجزیره به نقل از «ریانووستی» خبرگزاری روسی گزارش داد که برخی مزدوران رژیم صهیونیستی در اوکراین، در حال جنگیدن در برابر روسیه هستند.
👈 سفر رهبران حماس در حالیست که طی روزهای اخیر شکاف عمیقی در روابط تلآویو - مسکو به وجود آمده و باید دید نتیجه این سفر چه خواهد بود و آیا مشکلات تلآویو را پس از درگیریها در کرانه باختری و فلسطین اشغالی افزایش خواهد داد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جنگ اوکراین و روسیه و نظم نوین جهانی!!
🔻"کریستین لیندنر" وزیر دارایی آلمان، می گوید: جنگ بین اوکراین و روسیه، نظم نوین جهانی را بدنبال خواهد داشت.
🔻وابستگی شدید اروپا به انرژی روسیه بهمراه قحطی های خود ساخته گلوبالیست ها، در روزهای آینده نارضایتی های زیادی را در کشورهای مختلف اروپا، به وجود می آورد.
🔻پیش تر از این سیاستگذاران شیوع ویروس کرونا و نابسامانی بعد از آن را مهم ترین عامل شکل گیری نظم نوین جهانی می دانستند. اما با آغاز درگیری های روسیه و اوکراین و پشتیبانی آمریکا و اروپا از اوکراین، پتانسیل شروع جنگ تمام عیار جهانی قابل مشاهده است.
🔸انصراف قهرمان شطرنج کویت از رویارویی با حریف از رژیم صهیونیستی
🔹"بدر الهاجری" شطرنج بازکویتی ، برای خودداری از مواجه شدن با شرکت کننده از رژیم صهیونیستی ، از مسابقات بین المللی شطرنج "سان وی" که هم اکنون در اسپانیا برگزار می شود، انصراف داد.
🔹موضع الهاجری در راستای موضع قاطع کویت در رد قاطع هرگونه عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر قدس اتخاذ شده است.
🍃 شهدا الگوی جاودانگی🍃
👤 اسمش «عبدالمطلب اکبری» بود. چون کر و لال بود، خیلیا مسخرهاش میکردن. یه روز رفتیم کنار قبرستان و عبدالمطلب رو دیدیم که با انگشت یه چارچوب قبر کشید و توش نوشت «شهید عبدالمطلب اکبری»! ما هم کلی خندیدیم و مسخرهاش کردیم! هیچی نگفت؛ سرش رو انداخت پایین و آروم از کنارمون رفت…
🔆 فردای اون روز عازم جبهه شد و دیگه ندیدیمش. ۱۰ روز بعد شهید شد و پیکرش رو آوردن. جالب اینجا بود که دقیقا جایی دفن شد که برای ما با دست، قبر خودش رو کشیده بود و مسخرهاش کردیم!
📝 وصیت نامهاش خیلی سوزناک بود؛ نوشته بود: «یک عمر هر چی گفتم به من میخندیدن! یک عمر هر چی میخواستم به مردم محبت کنم، فکر کردن من آدم نیستم و مسخرهام کردن! یک عمر کسی رو نداشتم باهاش حرف بزنم، خیلی تنها بودم. اما مَردُم! ما رفتیم. بدونید هر روز با آقام امام زمان حرف میزدم. آقا خودش گفت: تو شهید میشی...»
📚 روایت از همرزم شهید؛ منبع: خبرگزاری بین المللی قرآن
🌹یاد شهدا با صلوات 🌹
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ از جمله بلاهایی که #سرطان_اصلاحات و دولت مطبوعشون بر سر کشور آوردن
حالا مدعیِ صفِ اول شدند و مطالبه اصلاح اقتصادی دارن و دولت انقلابی را سرزنش میکنند
این بلاها نباید فراموش شود تا جریان فتنه موج سواری کند.
🔻 سود سرشار قاچاق ماکارونی ایرانی به فرانسه حتی بعد از گران شدن های اخیر!
🔹️ درصورتیکه تولیدکنندگان ایرانی، هر بسته ۵۰۰ گرمی ماکارونی را به قیمت ۱۶ هزار تومان به بازار عرضه کنند با احتساب نرخ ۳۰ هزار تومانی یورو در بازار آزاد، متوسط هر بسته ماکارونی به ۵۳ سنت یورو میرسد؛ این در حالی است که "حداقل" قیمت هر بسته ۵۰۰ گرمی ماکارونی در بازار فرانسه حدود ۶۵ سنت یورو است.
🔹️درواقع در شرایط فعلی نیز قاچاق هر بسته ۵۰۰ گرمی ماکارونی سودی ۷ سنتی (حدود ۲۱۰۰تومان) را برای دلالان در بر خواهد داشت.
🔵 بیان حکایت خون یهودی هیتلر نشانه چیست ؟
🔻 تحلیل
🔸️سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه طی روزهای گذشته در اظهاراتی بسیار معنادار اظهار میدارد که هیتلر خون یهودی داشته است.
🔸️بیان این سخن به شدت جنجالی توسط عالی ترین مقام دستگاه دیپلماسی روسیه اصلا اتفاقی نیست زیرا چنین ادعایی توسط راست گرایان افراطی و جنبش های ضد یهودی اروپا قبلا بیان شده و بنیان و اساس هولوکاست و در نتیجه شالوده تشکیل اسرائیل را آنهم در هفتاد چهارمین سالگرد تشکیل این رژیم زیر سوال می برد .
🔸️از طرف دیگر یائیر لاپید نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز روسها را به ارتکاب جنایت جنگی متهم می کند .
🔸️اما اردوغان مسلمان و رئیس ترکیه عضو ناتو نیز که در دوماه اخیر برای شکست روسها در اوکراین سنگ تمام گذاشته ، سالگرد تشکیل رژیم صهیونیستی (با عنوان استقلال اسرائیل !!!) را تبریک می گوید.
🔸️مجموع این تحولات نشان می دهد که شکاف بین دنیای غرب و شرق روز به روز در حال عمیق تر شدن بوده و اینجاست که کشورها باید مشخص نمایند که در کدام طرف ایستاده اند.
🔸️ترکیه که مدت هاست با عضویت در ناتو تکلیفش را روشن کرده و اسرائیل نیز همینطور ، لکن نکته مهم اینست که با توجه به جمعیت بالای روس تباران در فلسطین اشغالی، کرملین در سالهای اخیر همواره مواضع ملایمی را نسبت به رژیم صهیونیستی اتخاذ می کرد و چشمش را بر روی بسیاری از اقدامات این رژیم می بست .
🔸️اما در طول جنگ اوکراین که یک چالش مستقیم در رابطه امنیت ملی روسهاست ، سران رژیم صهیونیستی بدون تعارف به پوتین و سربازانش می تازند و کمک های تسلیحاتی و سیاسی در اختیار اوکراین می گذارند.
🔸️همین امر باعث شده تا روسها نیز از سیاست های گذشته خود فاصله گرفته و مستقیما به رژیم صهیونیستی و بنیان های شکل گیری آن حمله کنند .
🔸️البته مجموع این اتفاقات برای محور مقاومت بسیار مثبت ارزیابی می شود زیرا روسیه سعی داشت در سوریه عاملی برای توازن قوا بین محور ضد صهیونیستی و طرف مقابلش باشد اما اکنون صریحا در طرف مقابل تل آویو قرار گرفته است .
🔸️نکته دیگر این که هر اقدامی در شورای امنیت سازمان ملل در زمینه منازعه با اسرائیل انجام پذیرد بدون تردید مواضع روسها در آن کما فی السابق نخواهد بود .
🔸️در نهایت باید گفت جنگ اوکراین تعارفات را در عرصه سیاست بین الملل کنار زده و موقعیت استقراری کشورها را مشخص کرده و این یک فرصت تاریخی برای برخی دول در غرب آسیاست تا تسویه حساب هایی که مدت هاست مثل آتش زیر خاکستر مانده را شعله ور گردانند و تکالیف طرف های متخاصم نسبت به خود را معین کنند.
✊صریح میگوئیم. ما در قضایای ضدیت با اسرائیل دخالت کردیم؛ نتیجهاش هم پیروزی جنگ سی و سه روزه و پیروزی جنگ بیست و دو روزه بود. بعد از این هم هر جا هر ملتی، هر گروهی با رژیم صهیونیستی مبارزه کند، مقابله کند، ما پشت سرش هستیم و کمکش میکنیم و هیچ ابائی هم از گفتن این حرف نداریم. این حقیقت و واقعیت است.
🌷 امام خامنه ای (مدظله العالی)
۱۳۹۰/۱۱/۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #سلام_امام_زمانم 💠
🌸 یکی از "جمعه ها" جان خواهد آمد...
🌸 به "درد عشق" درمان خواهد آمد...
🌸 "غبار" از خانه های دل بگیرید
🌸 که بر این "خانه" مهمان خواهد آمد . . .
🌺 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌺
🌿 برای سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و تعجیل در فرج آن عزیز، دل های عاشق 5 صلوات مهدوی:
🌸 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌸
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🖊بچههای شیکاگو؛ از سانتیاگو تا تهران
1⃣بخش نخست
آنچه در عرف به افشاگری موسوم است، نه شیوه این قلم بوده و نه شان آن است. اما خطری که از جانب سیاستهای نئولیبرال کشور را تهدید میکند، طرح این بحث مهم را ضروری ساخته است. مخاطب این نوشته کوتاه هم دستگاههای امنیتی نیستند که از فردا راه بیفتند و بگیر و ببند راه بیندازند و پسفردا هم خیال کنند که توانستهاند به نفوذ پایان دهند؛ چه، مسئله یک یا دو فرد و یک تیم نیست که با بازجویی و بازداشت، خاتمه یابد. مخاطب اصلی حقیر در اینجا، نخبگان فکری و اجرایی انقلابی در کشور هستند که با شیوههای دشمن آشنا شوند و از یک #تفکر_مسموم که ابزار دشمن است، فاصله بگیرند.
در دوره جنگ سرد، رقابت سختی میان آمریکا و شوروی برای قرار دادن کشورها در بلوک تحت سلطه خود در گرفته بود و هر یک با ابزارهایی در پی گسترش سلطه خود و جلوگیری از گسترش بلوک مقابل بودند؛ هم حاکم شدن ایدئولوژیشان بر کشورهای جهان را دنبال میکردند، هم در برابر حاکم شدن ایدئولوژی مقابل، میایستادند.
آمریکا با شعار کمک به توسعه کشورها در پی توسعه سلطهاش بود و این انگاره را تبلیغ میکرد که لیبرال-دموکراسی توسعه میآورد، اما کمونیسم ضد توسعه است.
در همین چارچوب، هری ترومن سی و سومین رئیسجمهور آمریکا در سخنرانی تحلیف خود، از برنامهای رونمایی کرد که به "اصل چهار ترومن" معروف شد. او مدعی بود آمریکا به دنبال استثمار کشورها با روشهای استعماری نیست، بلکه میخواهد به توسعه آنها کمک کند. پیرو این مباحث، کنگره آمریکا قانونی تحت عنوان "کمک اقتصادی خارجی" برای حمایت از توسعه کشورهایی که پیمان دوجانبه با آمریکا منعقد میکردند- بخوانید زیر بلیط آمریکا قرار میگرفتند- تصویب کرد. اولین کشوری هم که تحت این برنامه مورد حمایت آمریکا قرار گرفت، ایران بود. سال ۱۹۷۳ توماس پترسون در مقالهای نشان داد که این برنامه، در جهت تامین منافع یکجانبه واشنگتن عمل کرده است؛ آمریکا واردات مواد خام استراتژیک از این کشورها را افزایش داده، بدون اینکه تاثیر قابل توجهی روی محرومیت و توسعهنیافتگی آنها بگذارد.
کمکهای اقتصادی آمریکا در چارچوب اصل چهار ترومن، صرفا بخش کوچکی از برنامه را تشکیل میداد. کمک اصلی، کمک فنی به قربانیان برای تدوین برنامههای توسعه بود.
شیلی یکی از قربانیان این کمکهای فنی آمریکا در چارچوب اصل چهار ترومن بود. آنگونه که دیوید هاروی در کتاب تاریخچه مختصر نئولیبرالیسم گزارش میکند، در دهه ۱۹۵۰ میلادی، وزارت خارجه آمریکا از محل بودجه جنگ سرد، و با واسطه دو بنیاد فورد و راکفلر، تعدادی از اقتصاددانان شیلیایی را بورسیه کرد تا در دانشگاه شیکاگو زیر نظر میلتون فریدمن (از اجداد نئولیبرالیسم) علم اقتصاد بخوانند و پس از بازگشت به کشورشان، این علم را پیاده کنند تا توسعه پیدا کنند. وقتی در سال ۱۹۷۳ دولت سالوادور آلنده با کودتای تحت حمایت آمریکا توسط آگوستو پینوشه سرنگون شد، دستآموزهای فریدمن- که به بچههای شیکاگو معروف شدند- برنامهریزی برای اقتصاد شیلی را در دولت پینوشه به دست گرفته و آنچه را اصلاحات میخواندند، آغاز کردند. اخذ وام از IMF، خصوصیسازی، مقرراتزدایی، آزادسازی، کاهش هزینههای عمومی دولت و هرآنچه امروز به عنوان سیاستهای نئولیبرال شناخته میشود را در شیلی پیاده کردند. فجایعی که در دوره پینوشه بر ملت شیلی گذشت، حدیث مفصلی است که شهره عالم شده است.
موفقیت این سیاستها در گسترش سلطه و تامین منافع آمریکا به قدری بود که ترویج و تجویز سیاستهای نئولیبرال تبدیل به بخشی رسمی از سیاست خارجی آمریکا شد و نهادهایی چون صندوق بینالمللی پول در خدمت این سیاستها قرار گرفتند.
لینک به بخش دوم
@syjebraily