♦️ تاکید مجدد بلینکن بر بررسی مجدد درج انصارالله در فهرست تروریسم
🔹 آنتونی بلینکن ، وزیر خارجه ایالات متحده گفته است، وزارت خارجه «بسیار فوری و بسیار دقیق» موضوع تعیین جنبش حوثیهای یمن به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی توسط دولت ترامپ را بررسی میکند و میخواهد اطمینان حاصل کند که گروههای امدادی میتوانند به این کشور کمک کنند.
🔹 وی افزود: «حتی در بحبوحه این بحران از اهمیت حیاتی برخوردار است که ما همه تلاش خود را برای دریافت کمکهای بشردوستانه به مردم یمن که نیاز مبرم به آن دارند، انجام دهیم. بنا داریم اطمینان حاصل کنیم که هر اقدامی که انجام میدهیم مانعی برای ارائه این کمکها نیست».
🔹 بلینکن تاکید کرد: «ما میخواهیم اطمینان حاصل كنیم كه نه تنها گروههای امدادی آمریكایی بلكه گروه های امدادی در سراسر جهان قادر به انجام هر كاری برای ارائه كمك هستند».
⭕️ نشست برخط «آینده نگاری رسانه در گام دوم انقلاب اسلامی»
🔻کارشناس: دکتر محمود رضا امینی
«فعال رسانه و مدیر عامل خبرگزاری موج»
⏳دوشنبه ۱۳ بهمن - ساعت۱۸
🔰با ما همراه باشید ...
📖 نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی (نسرا) استان یزد
🆔 @nasra_yazd
🆔 https://instagram.com/nasra_yazd
🔵 دستور توقف فروش تسلیحات به امارات و عربستان، گام اول محتاطانه دولت بایدن
🔹گزارش
🔹 تارنمای «المانیتور» در گزارشی به بررسی تصمیم وزارت خارجه در متوقف کردن قرارداد فروش تسلیحات به عربستان و امارات پرداخته است و این اقدام را «اولین گام محتاطانه» وزارت خارجه توصیف نموده است.
🔹 بازنگری در این معاملات که در روزهای پایانی دولت ترامپ صورت گرفته، به تعبیر بلینکن یک «بررسی معمول برای هر دولت جدید» ارزیابی شده تا مطمئن شوند موجب پیشرفت راهبردی و سیاسی آمریکا خواهد بود.
🔹 مطابق این گزارش معامله فروش سلاح به امارات، این کشور را به دومین کشور دارای جنگنده پیشرفته F35 در خاورمیانه پس از اسرائیل تبدیل خواهد کرد. در همین راستا سفیر این کشور در آمریکا گفته است که این معامله امارات را قادر میسازد تا بار منطقهای بیشتری برای امنیت جمعی متحمل شود و بدین ترتیب پتانسیل آمریکا برای سایر چالشهای جهانی آزاد شود.
🔸 همچنین دولت بایدن مجوز رسمی یک قرارداد ۴۷۸ میلیون دلاری فروش مهمات هدایتشونده به عربستان را تعلیق کرده است. گروههای حقوقبشری از این نوع قراردادها به شدت انتقاد کردهاند زیرا معتقدند تداوم فروش سلاح به عربستان و امارات تنها موجب استمرار درگیری و جنگ در لیبی و یمن خواهد شد.
🔸 «اسکات پل» مسئول بخش آمریکای سازمان مدافع حقوق بشری آکسفام، این اقدام دولت جدید آمریکا را تحسین کرده و از دولت بایدن خواسته تا فروش سلاحی که در جنگ یمن استفاده میشود را برای همیشه متوقف کند. او تاکید کرده که این اقدام دولت بایدن روشی متفاوت از دولتهای قبل است و نشان میدهد صلح و امنیت یمنیها بیشتر از سود فروشندگان سلاح و اتحاد با کشورهای خلیج فارس در اولویت است.
🔸 ویلیام هارتونگ ، مدیر برنامه سلاح و امنیت در مرکز چپگرای اندیشکده سیاست بینالملل نیز این دستور بررسی مجدد را «اولین گام محتاطانه جهت تغییر سیاست انتقال تسلیحات آمریکا» دانسته است. وی گفته «وقت آن رسیده که حقوق بشر و امنیت بلندمدت را بیش از نگرانیهای اقتصادی در اولویت قرار دهیم تا بر این اساس بهتر بتوانیم، تصمیم بگیریم كه چه كشورهایی باید سلاحهای آمریكایی را دریافت كنند».
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🔵 واقعیات غرب
💥 مجازات اعدام برای جرایم سیاسی در آمریکا
Terrorism Basics
مبانی تروریسم
" The FBI defines terrorism as "the unlawful use of force or violence against persons or property to intimidate or coerce a government, the civilian population, or any segment thereof, in furtherance of political or social objectives."
Depending on the severity of the terrorist act, penalties range from imprisonment to capital punishment.
ـ FBI (اف بی آی) | پلیس فدرال آمریکا، تروریسم را "استفاده غیر قانونی از نیرو یا خشونت علیه افراد یا املاک برای ارعاب یا اجبار دولت، مردم غیرنظامی و یا هر بخش از آن، برای پیشبرد اهداف سیاسی یا اجتماعی" تعریف می کند.
بسته به شدت عمل تروریستی، مجازات ها از زندان تا اعدام متغیر است.
There are several related crimes against the government ... including the following:
چندین جرایم بر علیه دولت وجود دارد ... از جمله موارد زیر :
Sedition: Actions or speech intended to incite people to rebel against the government.
آشوب (اغتشاش) : اقدامات یا گفتار برای تحریک مردم به شورش بر علیه دولت است.
Treason: Crime of betraying one's country, typically through efforts to overthrow the government.
خیانت: جرم خیانت به کشور، به طور معمول از طریق تلاش برای براندازی دولت.
Rioting: Participating in a violent public disturbance.
شورش کردن : شرکت در آشوب خشونت آمیز عمومی
Insurrection: Violent uprising against one's government.
قیام : قیام خشونت آمیز علیه دولت.
Sabotage: The intentional destruction or obstruction of something for political advantage.
خرابکاری : تخریب عمدی یا انسداد چیزی به منظور مقاصد سیاسی.
💻 سایت FindLaw
🌐 https://criminal.findlaw.com/criminal-charges/crimes-against-the-government.html
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
سلام . شب همگی بخیر .
بنظرم با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین انتخابات سال آینده و از طرفی عدم اقبال هنرمندان مشهورو قشر خاکستری و اصلاحات و... به رسانه ملی و همچنین نزدیکی به پایان دوره مسئولیت اقای علی عسگری، باید مطالبه ای انقلابی از شورای نظارت بر صدا و سیما بابت پیشنهاد فردی انقلابی و دارای اشراف کامل به صدا و تصویر و هنر، مانند آقای نادر طالب زاده و... صورت پذیرد .
متاسفانه طی چندین ساله گذشته رسانه ملی علی رغم گسترش کمی اما از نظر کیفی رو به افول بوده است و اصلی ترین دلیل آن هم پیشنهاد افرادی سیاسی توسط شورای نظارت بر صدا و سبما برای ریاست بوده است نه توجه به تخصص و اشراف بر صدا و تصویر و تاثیرات قابل توجه آن
*👌عرصه هنر و رسانه، هنرمند انقلابی را میطلبد*
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🔵 نظم نوین جهانی (شیطانی)
💢این عکس از معدود عکس هایی است که مربوط به حضور انگلیسی ها در بندر عباس می باشد.
این عکس بدون شرح یک دنیا حرف داره...
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🔵انتخابات1400
🔹تلاش ظریف برای فاصله گذاری با حسن روحانی!
🔺ظریف در یکی از مصاحبههای اخیر خود با انتقاد از مشروط کردن رفع همه مشکلات به رابطه با کشورهای غربی(!) گفت: «احاله کردن همه مشکلات به خارج یا متهم کردن خارج برای همه مشکلات نتیجهاش همین میشود که مردم خیال کنند همه راهحلها در خارج از کشور است.»
🔺وی در پاسخ به این سوال که پس چرا روحانی چنین خط تحلیلی را در جامعه پیاده میکرد گفت: «أناربالإبل» بیان این جمله بدین معنی است که من در خصوص عملکرد و تصمیمات خودم پاسخگو هستم و کاری با روحانی و مشی دولت ندارم!
🔺ظریف در حالی سعی در جدا نشان دادن خود از عملکرد هشت ساله دولت دارد که خود اصلیترین مهره روحانی برای اجرای ایده مرکزی وی بوده و زمانی که رئیس دولت شعار حل شدن مشکل آب خوردن مردم به واسطه مذاکرات ظریف را میداد با او همراهی میکرد.
🔵انتخابات1400
📍سید محمد خاتمی: انتخابات پرشور می تواند بزرگترین عامل دفع خطرات از کشور باشد/ حاکمیت باید شرایط آنرا فراهم آورد
🔺تعیین وظایف هفتگانه احزاب اصلاحطلب از سوی سیدمحمد خاتمی
🔺سیدمحمد خاتمی در دیدار اعضای منتخب احزاب عضو شورای هماهنگی اصلاحات درخصوص تشکیل نهاد اجماع ساز با اشاره به مشکلات و معضلات کنونی کشور، وظایف هفتگانه ای را برای اصلاح طلبان برشمرد.
🔺اصلاحات و اصلاحطلبی آیینهای است که وجدان قوام یافته ملت در کوران حوادث دو قرن اخیر را بازمی تاباند.
🔺اصلاحات عبارت است از حرکت مدبرانه به سوی استقرار مردم سالاری سازگار با دین، در صورت "جمهوری اسلامی"
🔺تردیدی در وجود اشکال های ساختاری، رویکردی و رفتاری در جمهوری اسلامی به خصوص با تعریف رایج و رسمی از آن وجود ندارد.
🔺امر فوری و مهم، پای بندی به اصل جمهوری اسلامی هم به لحاظ نظری و هم عملی است.
🔺بر هوشیاری خود و مردم بیفزاییم که آن سوی جمهوری اسلامی بسی سیاه و ناگوار است.
🔺وعده های موهوم گذر از جمهوری اسلامی با توجه به واقعیت ها، شرایط تاریخی اجتماعی و فرهنگی و ساخت و بافت جامعه ما، وعده به سرابی است که هیچگاه ملت به آن نخواهد رسید و مشقت حرکت به سوی آن سراب موهوم بر دردها و رنج ها خواهد افزود
🔺آن کسی که برنامه هایش با معیارهای مورد قبول شما سازگارتر و در عمل کردن به آن تواناتر و دارای وجاهت بیشتر است، گزینش و معرفی کنید و اگر به هر دلیل توفیق معرفی نامزد مشخص را نداشتید لااقل رویکرد و برنامه خود و آنچه را به خیر ملت و مردم و کشور می دانید ارائه داده اید.
🔺در مورد انتخابات پیش رو آنچه اهمیت دارد این است که شرایطی فراهم آید که مردم با گرایش های مختلفی که دارند همگان احساس کنند که نامزد مطلوبشان در صحنه حضور دارد و رای آنان واقعاً در بهبود اوضاع موثر است و امیدوار باشند که نامزد منتخب هم جداً به وعده هایی که می دهد باور دارد و در عمل نیز همه تلاش خود را برای تحقق آنها بکار می گیرد.
🔺انتخابات پرشور با حضور حداکثری مردم می تواند بزرگترین عامل رفع مشکلات مردم و دفع خطرات از کشور باشد و این حاکمیت است که باید شرایط آنرا فراهم آورد.
🔺آنچه برای مجموعههای معروف به اصلاحات و اصل اصلاحطلبی مهم است:
١- پیمودن راه همگرایی و ائتلاف (چون پراکندگی و از هم گسیختگی میان جمع های اصلاح طلب سم مهلک است)
٢- هوشیاری نسبت به توطئه ها و آمادگی برای مقابله با آنها در عین اصلاح سیاستها و رویکردهایی که به دشمن در عملی کردن توطئه هایش کمک می کند
٣- اصلاح سیاست ها، رویکردها و عملکردها برای کاهش فشار بر مردم بخصوص طبقات کم امکاناتتر
۴- شناخت درست جمهوریت و پایبندی به لوازم آن و ترویج آن در جامعه و نیز معرفی اسلامیتی که در انقلاب اسلامی بود
۵- اهتمام به عدالت فراتر از شعار و شعارزدگی (عدالت آموزشی، عدالت حقوقی و سیاسی، عدالت برای امکان دستیابی همگان به اطلاعات، ثروت و قدرت و منزلت و آزادی و بالمال تامین زندگی مطلوب برای همه بخصوص طبقه های محروم باید سرلوحه دعوت و برنامههای اصلاح طلبان باشد.)
۶- بهره برداری از فرصت نجات "برجام" و رفع تحریم های ظالمانه و کمک به دولت محترم برای بهره گیری از این فرصت
٧- مشخص کردن خط مشیهای کلی و رویکردهای اساسی و شناخت اولویت ها با بهره گیری از نظر کارشناسان مجرب «در سه عرصه سیاست داخلی معطوف به تامین حقوق ملت و دموکراسی و مصالح ملی، سیاست خارجی معطوف به تنش زدایی و تعالی با رعایت سه اصل مهم حکمت، عزت و مصلحت و عرصه اقتصادی رویکرد توسعه همه جانبه ی عدالت محور و دانش مدار»
🔵انتخابات1400
📍انتخابات 1400 و برنامه احمدینژادیها
🔺به نظر میرسد احمدینژادیها انتخابات ۱۴۰۰ را حسابی جدی گرفته و مشغول کار شدهاند.
🔺برنامه انتخاباتی آنان و اینکه از چه کسی حمایت میکنند، هنوز معلوم نیست اما افزایش اظهارنظرها درباره ورود آنان به انتخابات نشانه روشنی از نگرانی جریانهای سیاسی بابت حضور احتمالی آنان در این رقابتها است.
🔺تقریبا برای همه روشن است که ورود محمود احمدینژاد یا یکی از گزینههای مورد حمایت وی چقدر در تغییر نتیجه این انتخابات موثر خواهد بود، شاهد این مدعا نیز اظهارات حسن بیادی، فعال سیاسی اصولگرا است که در گفتوگو با «نامهنیوز» میگوید: «همه تحلیلها درباره آرایش انتخاباتی برای زمانی است که آقای محمود احمدینژاد یا حضور پیدا نکنند و یا تایید صلاحیت نشوند اما چنانچه ایشان تایید شوند داستان چیز دیگری خواهد شد و صحنه دیگری در انتخابات و رقابت در آن رقم خواهد خورد.»
🔵انتخابات1400
📍نماینده مجلس: «قالیباف» و «رئیسی» کاندیدهای مطرح ۱۴۰۰
🔺رحمت الله فیروزی پوربادی: گمانه زنی هایی در خصوص حضور چهره های سیاسی از جمله قالیباف و رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مطرح شده اما در اسفند ماه حضور کاندیداها قطعی خواهد شد.
قطعا برای تشویق مردم به حضور در صحنه انتخابات باید همه سلایق سیاسی در نظر گرفته شود و کاندیداهای جریانات مختلف در عرصه رقابت حضور یابند. با تلاش شورای نگهبان عناصری که فاقد سوء سابقه بوده و از توانمندی لازم برای اداره کشور برخوردار هستند، باید در رقابت ها حاضر شده و تلاش خود را برای جلب اعتماد مردم انجام دهند.
🔵 حکایت
الاغی پوست شیری را پیدا کرد و پوشید و به حیوانات حمله می کرد. همه فرار می کردند و او از این بابت خوشحال بود وخوشحالی خود را با نعره بلند می کرد.
روباهی که مثل دیگران از او ترسیده بود.مدتی مکث کرد. وقتی خوب گوش کرد دید صدای او فرق می کند.
به الاغ نزدیک شد و با خنده گفت: اگر دهانت را بسته بودی شاید مرا می ترساندی اما خودت را لو دادی احمق....
نکته: یک احمق شاید با لباس و ظاهر خوب دیگران را فریب دهد اما حرف زدن او همه چیز را لو می دهد.
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4