فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆5 دقیقه از حمایت های نادر طالب زاده از «پولطلا»
🏅پولطلا در منظر اندیشمندان جهان اسلام
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کاسبان کرونا! 🧬👆🏻
🔸و اقتصاد درمان!
🩸جنایت نامرئی💉
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🔘 در شبڪههاے اجتماعے پس از اعلام حڪم قاتل منا حیدرے ڪه توسط شوهرش ڪشته و سرش بریده شد و به هشت سال حبس محڪوم شد، در حال انتشار این شبهه زرد هستند ڪه : اگر ڪسے در جمهورے اسلامے سر دیگرے را ببرد به ۸ سال زندان و اگر روسرے بردارد به ۱۰ سال زندان محڪوم میشود.
#پاسخ:
🔻۱. طبق ماده ۳۸۱ قانون مجازات اسلامے حڪم بریدن سر انسان، چه زن و چه مرد باشد (و هر نوع قتل عمد) قصاص است، مگر اولیاے دم رضایت دهند. در واقع در حقوق ایران براے قتل عمد، درجههاے مختلفے قائل نشدهاند و همه انواع آن بدون در نظر گرفتن تفاوتهاے ناشے از وسایل ڪشتن، انگیزه، نحوه، هویت طرفین و ... داراے مجازاتے واحد است و آن قصاص میباشد.
🔻۲. اگر مَجنے علیه (اولیاے دم) رضایت دهند، فردِ قاتل، قصاص نمیشود ولے علاوه بر پرداخت دیه، به ۳ تا ۱۰ سال حبس محڪوم خواهد شد و دیه را ظرف یڪسال باید پرداخت ڪند.
🔻۳. اما دقت ڪنیم حڪم ڪشف حجاب حداڪثر دو ماه حبس است نه ۸ یا ۱۰ سال مگر اینڪه آن فرد، همراه با ڪشف حجاب، جرم یا جرائم دیگرے مرتڪب شده باشد. مثلا ڪشف حجاب همراه با اجتماع و تبانے علیه امنیت ملے ڪشور و غیره ڪه طبعاً ممڪن است به ۱۰ سال حبس محڪوم شود اما نه صرفاً به خاطر ڪشف حجاب
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
آیتالله مکارم: دولت مشکلات اقتصادی مردم را حل کند
🔹آیتالله مکارم شیرازی در این دیدارآیتالله مکارم شیرازی در دیدار با وزیر کشور: ما نمیخواهیم مطلبی بگوییم که باعث تضعیف دولت بشود اما مردم دچار مشکلات اقتصادی هستند و انتظار دارند تا گامی جهت حل مشکلات آنان برداشته شود.
🔹معلوم نیست بازیگر و گرداننده بازار ارز کیست؟ آیا دولت سبب افزایش آن میشود یا عرضه و تقاضا و یا عوامل خارجی و خارجنشینان؟ لذا باید عامل اصلی بازار ارز مشخص شود و جلوی این مسائل گرفته شود.
🔹باید آثار و نتیجه فروش نفت در زندگی و سفره مردم آشکار شود، در حالی که چنین چیزی احساس نمیشود.
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🔴 چگونه از شما جاسوسی میکنند؟!
جدیدترین شیوه جاسوسی در جهان، #جاسوسی از طریق جمع آوری اطلاعات از «منابع آشکار یا عمومی» است. اینترنت، پایگاههای جستجو، پیام رسانها و خصوصا شبکه های اجتماعی. به این شیوه جاسوسی محترمانه از منابع قابل دسترس برای عموم، اوسینت ( Open-source intelligence (OSINT)) میگویند.
از پستها و پیج شخصی شما در شبکه های اجتماعی، به راحتی اطلاعاتی همچون اطلاعات شخصی (از نام تا اطلاعات تحصیلی، عکس، محل کار و موقعیت مکانی)، حلقه دوستان و خانواده، شبکه ارتباطات شخصی و شغلی، زمینه فعالیت، علایق و عقاید، سطح کنش پذیری و.. قابل کشف و دسترسی است.
🔰 دوهفته پیش روزنامه انگلیسی تایمز گزارش داد، نزدیک به ۸۰ درصد از اطلاعات سازمانهای اطلاعاتی مانند سیا از "OSINT" تامین میشود. بعنوان مثال مینویسد: "پستهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شد و حاوی اطلاعات حساسی درباره استقرار نیروهای روس در اوکراین بود، تأثیر سریعتر و قویتری نسبت به تصاویر منتشر شده توسط شرکتهای ماهوارهای از تحرکات نیروهای روسی داشت".
🔰تایمز مینویسد: آمریکا سالانه 90 میلیارد دلار برای جاسوسی از افراد و کشورها هزینه میکند. به این رقم دقت کنید. کل بودجه سالانه ایران حدود 39 میلیارد دلار است. و آمریکا سالانه بیش از دو برابر کل بودجه کشور 80 میلیونی ایران فقط صرف "جاسوسی" میکند. همچنین چین در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار نفر را در اختیار دارد که در زمینه این نوع جاسوسی (اوسینت) کار میکنند و حتی شرکتهای خصوصی واحدهای خود را برای نظارت بر وبسایتهایی مانند توییتر، فیسبوک و یوتیوب راهاندازی کردهاند تا از اولین کسانی باشند که از تغییرات مورد انتظار در وضعیت" امنیت جهانی" مطلع میشوند.
🔰در اینجا اهمیت فضای مجازی خصوصا شبکه های اجتماعی در «امنیت» و «ناامنی» کشورها آشکارتر میشود. هر کشوری که صاحب و مالک یک شبکه اجتماعی و پیام رسان است، به راحتی میتواند کاربران کشورهای هدف را جاسوسی و آنالیز کند. از طریق شبکه های اجتماعی، سرویسهای جاسوسی، به راحتی میتوانند نوسانات رفتاری و فکری جوامع را ارزیابی، کنترل و دستکاری کنند.
🔰 به عنوان مثال، سرویس جاسوسی آمریکا از طریق اینستاگرام تحلیل میکند که مردم ایران، مردم ترکیه، مردم عراق و..، با چه اخبار و حوادثی، عصبانی میشوند؟ از چه طریقی خشم اجتماعی فراگیر میشود یا فروکش میکند؟ چگونه و به چه چیز میخندند؟ چگونه و با چه سوژه هایی متحد میشوند و حالت دفاعی از کشورشان میگیرند؟ با چه مکانیسم تبلیغاتی، لایک میکنند؟ کامنت میگذارند؟ خرید میکنند؟ با چه سوژه ای دیوانه میشوند و شورش میکنند؟‼️ چگونه و با چه اخباری، میتوان سطح خودکشی، سطح افسردگی، سطح خشونتهای خانگی و.. را در یک کشور بالا برد. تمامی این اطلاعات، علاوه بر شناخت میدانی از روحیه اجتماعی یک ملت، از طریق شبکه های اجتماعی قابل کشف و کنترل است.
🔴 دقیقا به همین دلیل است که در شورشهای یک دهه اخیر در ایران و کشورهای مقابل آمریکا، نقش شبکه های اجتماعی پررنگ است. فتنه 88 فتنه #توییتر بود. فتنه 98 فتنه #تلگرام و کانال آمدنیوز بود که با ساپورت ویژه این پیام رسان اسرائیلی به رشد عجیبی در حدود یک سال رسیده بود. فتنه 1401 فتنه #اینستاگرام بود. شبکه سلبریتیها و اینفلوئنسرها و شبکه های ماهواره، به شکل کاملا سازمان یافته حتی آرایشگر و میکاپ آرتیست ها را بعنوان لیدر آشوب به میدان فرستادند. افرادی که طی سه سال با پشتیبانی یکطرفه و انحصارگرای اینستاگرام، فالور به هم زده و در شرایط حذف تمامی حساب های حامی جمهوری اسلامی و تروریسم رسانه ای علیه هر کس که حتی یک تصویر و یک خط از مقاومت از شهید سلیمانی و کلا از شهدا سخن بگوید بالا آمده بودند دقیقا برای چنین روزی تعبیه شده بودند. جالب آنکه در این پروژه فالورسازی، سلبریتیها، بازیگران و فوتبالیستهای سفارتخانه ای، به شکل عجیب و کاملا هدایت شده ولی ظاهرا عادی به صورت تصاعدی رشد می یابند و سایرین، رشد عادی یا منفی کسب میکنند. نگاهی به کامنتها، کامنتهای ترولی و رباتی، بین پیجهای سفارتخانه ای و سازمانی با سایر پیج ها گویای این حقیقت است.
نقش این شبکه تروریستی چنان در طراحی و اجرای کنش های جمعی در ایران و کشورهای هدف پررنگ است که به محض بالا رفتن کاربران پیام رسانهای داخلی (ایتا، روبیکا، بله و..) احساس خطر کردند و در یک دیکتاتوری علنی اقدام به حذف این اپ ها از گوگل پلی کردند. و سپس با برنامه «فیلترینگ ناقص» که دام نفوذی های لانه کرده در دستگاههای مرتبط با مدیریت فضای مجازی ماست، عصبانیت اولیه آنها فروکش کرد.
دشمن به خوبی، «سوراخ دعا» برای فریب مردم ما را یافته است: رسانه.
✍ متن کامل این مقاله: mshrgh.ir/1451118
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زمستان سخت؛ برای ایرانیها یا اروپاییها؟!
🔹با فرارسیدن فصل سرما، بسیاری از رسانهها با طرح چالشهایی که ناترازی گاز در داخل کشور ایجاد کرده است عنوان داشتند که «زمستان سخت» برای ایران بود نه اروپاییها!
🔹این ویدیو به تفاوتهایی میپردازد که بین زمستان ایرانی و زمستان اروپایی وجود دارد.
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🔻ژاپن ۶۱۲ میلیون دز واکسن به مردمش تزریق کرده!
۹۱درصد دز سوم! ۸۲درصد دز چهارم و حتی ۵۶ درصد هم دز پنجم رو زدن!
همهاش هم واکسنهای اصل آمریکایی و انگلیسی!
حالا سوال مردم ژاپن اینست؛ چرا باز درگیر کرونا هستیم؟
پاسخ مسئولین ژاپنی : سخته توضیح دادنش! همین!
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوار سفید آخرالزمان
🚨 #گیلئاد
پس از انتشار ویروس کرونا با تدبیر رهبری جلوی واردات واکسن آمریکایی گرفته شد.
⚠️اما دشمن توانست از غفلت برخی مسئولین داخلی سوء استفاده کرده و راه نفوذ جدیدی به داخل مرزهای ما باز کند...
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
📷خاک میخورند و به خاک میافتند ، اما خاک به دشمن نمیدهند.
#سپاه
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🔻 چرا کسانی که منتظر آخرین پیامبر بودند، پس از بعثت با او مخالفت کردند؟
🔻 آیا کسانی که منتظر آخرین امام هستند هم پس از ظهور با او مخالفت میکنند؟
🔘 دشمنی با پیغمبر(ص) غیر از ریشۀ اجتماعی، ریشۀ روانشناسانه هم دارد
🔘 مگر دین چهکار میکند که بعضیها تنفر پیدا میکنند؟
🔘 وقتی کسی مؤمن شد در دل منکِران نسبت به او نفرت، دشمنی و کینه پدید میآید
🔘 بعضیها جریان مقاومت را محکوم میکنند که «شما نتوانستید همه را جذب کنید!» خُب سیدالشهداء(ع) هم نتوانست جذب کند!
_________________________
بیاطلاعی از تاریخ، موجب برداشت غلط از دین میشود. با مطالعۀ تاریخ اسلام میفهمیم که اصلاً چرا بعثت، درگیری ایجاد کرد؟ پیامبر(ص) در مذهبیترین شهر جهان در آن دوران مبعوث شد و مهمترین ویژگی خوب مکّه این بود که همه منتظر آخرین پیامبر بودند.
قرآن میفرماید «وَ أَقْسَمُوا بِاللَّهِ جَهْدَ أَيْمانِهِمْ لَئِنْ جاءَهُمْ نَذيرٌ لَيَكُونُنَّ أَهْدى مِنْ إِحْدَى الْأُمَمِ فَلَمَّا جاءَهُمْ نَذيرٌ ما زادَهُمْ إِلاَّ نُفُوراً» (فاطر،42) قریش یعنی همقبیلههای پیامبر(ص) به خدا قسم میخوردند که اگر پیامبری بیاید ما هدایتشدهترین گروه خواهیم بود، یعنی قطعاً به او خواهیم گروید؛ اما وقتی پیامبر آمد، چیزی جز نفرت در دلشان تولید نشد.
آنها تا قبل از اینکه پیامبر(ص) مبعوث بشود، با او مشکلی نداشتند و همه قبولش داشتند؛ خصوصاً از نظر اخلاقی که یکی از وجوهش «امانتداری» است. ایشان جوان خوب مکّه بود و با کسی هم نجنگیده بود؛ پس چرا وقتی آمد آنها نفرت پیدا کردند «ما زادَهُم إلّا نُفُوراً»؟
آیا دین واقعاً نفرت ایجاد میکند؟ چرا باید دین برای کسانی که منتظرش هستند دعوا ایجاد کند؟ ما هم الآن منتظر آخرین وصیّ پیامبر هستیم؛ آیا بین این دو ادّعا تفاوت هست؟ آیا آن حقیقتی که آدمها در درونشان دارند، تغییر کرده؟ مگر دین چهکار میکند که بعضیها تنفر پیدا میکنند؟
كفار قريش میگفتند: چرا قرآن به يكى از مردان بزرگ مكه و طائف نازل نشد؟ «وَ قالُوا لَوْ لا نُزِّلَ هذَا الْقُرْآنُ عَلى رَجُلٍ مِنَ الْقَرْيَتَيْنِ عَظيمٍ» (زُخرُف،31) امامرضا(ع) میفرماید: اگر اختیار نبوت به قریش داده میشد آنها «امیّة بن ابیصلت» و «ابومسعود ثقفی» را انتخاب میکردند چون آن دو نفر نزد آنها برتر از حضرت محمد(ص) بود. (تحف العقول، ص467)
یتیم عبدالله، جزو اشراف مکّه نبود لذا اگر پیامبر میشد، طبیعتاً «موقعیت اجتماعی» آنها بهخطر میافتاد. البته فقط بحث اشرافی و قبیلگی و ثروت نبود بلکه دین جدید معادلات نظام اجتماعی آنها را بههم میزد؛ نظامی که حول خانۀ کعبه شکل گرفته و محورش خداست و حالا یک نفر از طرف همین خدا آمده است.
چرا حبّ مقام اصلیترین عامل دشمنیِ اشراف مکه با پیامبر بود؟ چون منشأ مقام آنها، دینی بود و از خانۀ کعبه بود و حالا صاحبِ اصلی کعبه آمده و آنها «موقعیت اجتماعی» خود را در خطر میبینند؛ اگر موقعیت اجتماعی آنها بهخاطر چیزی غیر از مکّه بود شاید راحتتر با پیغمبر کنار میآمدند.
انگیزۀ مخالفت و دشمنی با پیامبر(ص) صرفاً ترس از دستدادنِ موقعیت اجتماعی نبود بلکه یک انگیزۀ دیگر هم وجود داشت. دشمنی با پیغمبر غیر از ریشۀ اجتماعی، ریشۀ روانشناسانه هم دارد. ریشۀ اجتماعی این دشمنی، همان بحث موقعیت اجتماعی است و ریشۀ روانشناسانهاش حسادت و تکبّر است.
وقتی کسی مؤمن بشود، مخلص خدا و اولیاء خدا بشود و این مرام را بپذیرد، در دل منکِران و کسانی که نمیخواهند این راه را بروند، نسبت به او نفرت، دشمنی و کینه پدید میآید. این خبر خوبی برای مذهبیها نیست. هابیل به چه جرمی کشته شد؟ دیدید که در حرم شاهچراغ، حتی بچهها را به رگبار بستند؟ این نفرت از کجا میآید؟
آیا نمیشود کاری کنیم که آنها را جذب کنیم؟ آیا نمیشود با رفتار و برخورد خوب، همه را جذب کنیم؟ نه نمیشود! میخواهی از پیغمبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) هم بالاتر بزنی؟ آیا بهتر از امیرالمؤمنین(ع) میتوانی حرف بزنی؟ البته ما باید برای جذب دیگران، تلاش کنیم اما بدانیم که قرآن دربارۀ بعضیها میفرماید: رهایشان کن «ذَرْهُم» (حجر،3)
آن افراد نادانی که جریان مقاومت را محکوم میکنند و میگویند «شما نتوانستید اینها را جذب کنید!» نمیدانند که سیدالشهداء(ع) هم نتوانست جذب کند! یک آقای روحانی میگفت: «اگر به کتاب نهجالبلاغه عمل کنیم، همۀ مشکلات حل میشود.» اگر اینطوری است پس چرا مشکلات خودِ امیرالمؤمنین(ع) حل نشد؟ مگر ایشان به نهجالبلاغه عمل نمیکرد؟
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🔴رفع فیلتر برخی سرویسها در روزهای آینده
🔸️وزیر ارتباطات:
🔸️تلاشمان این است محدودیتهایی که قابلیت برطرف شدن را دارند، برداشته شود و انشاالله طی دو روز آینده، خبرهای خوشی در این زمینه خواهید شنید.
🔸️مشخصا کلاب هوس طی روزهای آینده رفع فیلتر میشود.
🔸️دو پلتفرم اینستاگرام و واتس اپ که با مصوبه نهادهای امنیتی مسدود شدند، فعلا مشمول این اتفاق نیستند و در این زمینه نهادهای امنیتی تصمیم گرفتند.
🔸️روز چهارشنبه و پنج شنبه در مرکز تبادل ترافیک تهران مشکلی را طی یک الی دو ساعت داشتیم که با همت دوستان برطرف شد و الان هیچ مشکلی در مرکز تبادل ترافیک وجود ندارد.
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🔴توقیف یک شناور توسط سپاه
🔸️شناور حامل ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط نیروی دریایی سپاه توقیف شد. ۵ نفر نیز دستگیر شدند.
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🔴 یکی از وزرای دولت روحانی در زندان است!
#توییت جواد کریمی قدوسی عضو کمشیونت امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹یکی از وزرای دولت روحانی که با اکبری #جاسوس معدوم شده انگلیس خبیث در ارتباط بوده، هماکنون در زندان است.
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پر افتخارترین نهاد ملی ایران!
#ThanksIRGC
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🔻دوران سیاهی که ۶۰ درصد کل مردم ایران از بهداشت بیبهره بودند.
🔺️وزیر بهداری پهلوی:
۲۰ میلیون روستایی از بهداشت بیبهرهاند.
جمعیت ایران در سال ۵۷ حدود ۳۵ میلیون نفر بوده، این یعنی تقریباً ۶۰ درصد مردم ایران از بهداشت محروم بودند!!
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🛑 یکم بهمن سالروز شهادت ١٠۰ شهروند قمی در بمباران
🔹اول بهمن ۱۳۶۵ یادآور بمباران شدید شهر مقدس قم و شهادت حدود ۱۰۰ نفر از همشهریان عزیزمان است.
🔹شهادت همه اعضای گروه سرود مدرسه قطب راوندی یکی از دردناکترین این حوادث است، که امسال حضرت آقا هم در دیدار دست اندر کاران کنگره شهدای استان قم به آن اشاره نمودند.
🔹برنامه گرامیداشت شهدای اول بهمن در قم فردا اجرا شد.
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
🔰کسیـ که اهلـ دنیا نیستــ
فقط با شهادتـــ آرام میگیرد
#شهید_آرمان_علی_وردی
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مولودی زیبای مهدی رسولی
برای سپاه پاسداران
#ThanksIRGC
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا انقلاب شد و چرا شاه رفت و چرا رژیم شاهنشاهی سقوط کرد ؟؟؟
⁉️پاسخ این سوالات را از مردان شاه بشنویم
نطقهای نمایندگان مجلس شورای ملی دورۀ پهلوی در اعتراض به وضعیت اقتصادی و
سیاسی کشور
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
💠 روایتی تکان دهنده از نهج البلاغه مناسب با فضای مجازی امروز ما
« فَوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا؛ فَتَوَاكَلْتُمْ وَ تَخَاذَلْتُمْ حَتَّى شُنَّتْ عَلَيْكُمُ الْغَارَاتُ وَ مُلِكَتْ عَلَيْكُمُ الْأَوْطَانُ»
به خدا سوگند، هر ملّتى كه درون خانه خود مورد هجوم قرار گيرد، ذليل خواهد شد. امّا شما سستى به خرج داديد، و خوارى و ذلّت پذيرفتيد، تا آنجا كه دشمن پى در پى به شما حمله كرد و سر زمين هاى شما را تصرّف نمود.
(نهج البلاغه، خطبه 27، ترجمه محمد دشتی)
✍️پ.ن:
1️⃣امروز به واسطه فضای مجازی و وجود امپراطوری رسانه ای، و تعلل و عدم شناخت صحیح صحنه جنگ توسط بخشی از مردم و مسئولین، دشمن توانسته فضای مجازی کشور را اشغال کند و تا خانه های ما نفوذ کرده است و جامعه ما در معرض بزرگترین آسیب ها و تهدیدها قرار گرفته است.
2️⃣ امروز در فضای مجازی، دشمن، پی در پی در خاک ما حمله می کند و در سال های گذشته، حکومت های خودمختار مجازی در دل فضای سایبری کشور به وجود آورد.
◀️ حال، راهکار چیست❓اول از همه باید خودمان صاحب فناوری شویم و سکوهای داخلی را تقویت و قدرتمند کنیم؛ پس از استقلال در فضای سایبری، با استفاده از ظرفیت کشورهای اسلامی و کشورهای عدم تعهد، می توان تا عمق خاک دشمن نفوذ کرد.
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشک بزرگی که به دستور شاه از هیأت علمی دانشگاه برکنار شد.
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es
تعطیلی مدارس، ویژن سازی و کنترل ذهن!🎮
در عین حالیکه استفاده مدیریت شده (حداقل 2 ساعت) از رسانه و شبکههای اجتماعی و فضای مجازی فواید علمی و مهارتی قابل توجهی دارد اما ناامیدی و غم منجر به افسردگی- افزایش اضطراب- کاهش اعتمادبنفس- آسیبهای هویتی- افزایش هیجانات خشم و نفرت نسبت به خود و اطرافیان- نقص مهارتهای ارتباطی و بهم ریختگی روابط با خانواده و در یک کلام بهم ریختگی روانی، پیامدهای اعلامی توسط روانشناسان و متخصصان جهان، در استفاده مدیریت نشده از این فضاهاست (در ایران پیش از تعطیلات، 16 برابر استاندارد جهانی!).
اما مهمترین این پیامدها که البته هدف اصلی متولیان دنیای امروز است، "کاهش قدرت تصمیم گیری" و "انفعال" و "توانایی حل مسئله" و در یک کلام خارج شدن کنترل ذهن از دستان ماست. این پیامد که محصول هدایت هیجانات توسط این رسانههاست، جوانان و نوجوانان را به عناصری "ضدواقعیت" بدل می کند که تلاش دارند دنیای واقعی در محیط خانواده و اجتماع را مشابه بازی های کامپیوتری یا صفحات لاکچری شبکه های اجتماعی بسازند و آرزو و خواستهشان از خانواده و جامعه به قالب آنها در میآید.
شکل گرفتن vision ها، جهت و رفتار انسان را میسازد و ویژنسازی مهمترین کار رسانهها و فضای مجازی است.
اکنون و در این شرایط، مدیران و مسئولین راه حل برونرفت از هر مشکل اقتصادی و محیط زیستی و احتمالا در آینده بهداشتی و امنیتی را تعطیلی محیطهای آموزشی میدانند! محیطهای درسی و تحصیلی که کشورها در شرایط جنگی هم سعی در عدم تعطیلی و برپا نگه داشتن آن ها داشتهاند!
از مدیران تصمیمگیر باید پرسید که آنچه در بالا هشدار داده شد را نمیدانید؟ یا میخواهید که چنین باشد؟!
اما به عنوان یک آسیبشناس و روانشناس، از خانوادهها و به ویژه مادران به عنوان اولین و آخرین سنگر میخواهم که به کمک فرزندانشان در مدیریت فضاهای رسانهای و مجازی بشتابند؛ و از دانشآموزان و دانشجویان هم میخواهم که خود در دفاع از سلامت روانشان هوشیار و فعال باشند...
پارس خبر👇🏻
@parse_khabar_es