Khlash-ketab-zhn-mtmrkz_Ketabnak_132497_1.pdf
440.7K
کتاب ذهن متمرکز/نویسنده:مایکل هایت
راهکاری جامع برای افزایش دستاوردها با کاهش فعالیتها
معرفی کتاب ذهن متمرکز:
خلاصه کتاب «ذهن متمرکز» (Free to Focus) اثر فشرده و کوتاه از کتابی ارزشمند به همین نام است که توسط مایکل هایت (Michael Hyatt)، نویسنده و کارآفرین آمریکایی، در سال ۲۰۱۹ منتشر شد. هایت در این کتاب، سیستم جامعی برای افزایش بهرهوری ارائه میدهد که هدف آن کمک به خوانندگان برای دستیابی به نتایج بیشتر با تلاش کمتر است. کتاب «ذهن متمرکز» بر این ایده اساسی استوار است که بهرهوری واقعی فقط درباره انجام کارهای بیشتر نیست، بلکه درباره تمرکز بر کارهای درست است. هایت خوانندگان را راهنمایی میکند تا با استفاده از تکنیکهای موثر مدیریت زمان، اولویتبندی وظایف و حذف حواسپرتیها، بتوانند بر کارهایی که بیشترین ارزش را دارند تمرکز کنند.
بخشی از کتاب ذهن متمرکز:
«بهرهوری باید شما را آزاد کند تا به دنبال آنچه برایتان مهمترین است، بروید. هیچ اشکالی در انجام کارهای بیشتر در زمان کمتر نیست. مشکل زمانی پیش میآید که ما در دام انجام کارهای بیشتر میافتیم. همه ما تجربه گفتگویی شبیه به این را داشتهایم: «حالت چطوره؟ خیلی سرم شلوغه!» انگار که مشغول بودن نشان افتخار یا دستاورد باشد. اما اینطور نیست. مشغول بودن فقط به این معناست که شما فعال هستید. لزوماً به این معنا نیست که موثر هستید.
بهرهوری واقعی درباره انجام بیشتر کارهایی است که در منطقه خواستههای شما قرار دارند و کمتر کردن بقیه چیزهاست. وقتی این کار را انجام دهید، خودتان را با حاشیه امن بیشتری در زندگی خواهید یافت. کارهای درست را انجام خواهی
Khlash-ketab-kar-emygh_Ketabnak_132891.pdf
295.6K
کتاب کار عمیق/نویسنده:کال نیوپورت
راهکارهایی برای دستیابی به موفقیت از طریق تمرکز، در دنیایی سرشار از عوامل حواسپرتی
معرفی کتاب کار عمیق:
خلاصه کتاب «کار عمیق» (Deep Work) مختصریست از کتابی تحولبرانگیز در حوزه بهرهوری و توسعه فردی که توسط «کال نیوپورت» (Cal Newport)، نویسنده و استاد دانشگاه آمریکایی نوشته شده است. این کتاب که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، به بررسی اهمیت تمرکز عمیق در عصر حواسپرتی دیجیتال میپردازد.
نیوپورت در این کتاب، مفهوم «کار عمیق» را معرفی میکند: توانایی تمرکز بدون حواسپرتی بر وظایف شناختی چالشبرانگیز. او استدلال میکند که در اقتصاد اطلاعاتی امروز، این مهارت نه تنها برای موفقیت شغلی بلکه برای یک زندگی رضایتبخش ضروری است. کتاب ترکیبی از تحقیقات علمی، مطالعات موردی و راهکارهای عملی را ارائه میدهد تا به خوانندگان کمک کند مهارت کار عمیق را توسعه دهند و از مزایای آن بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب کار عمیق:
«در دنیای امروز، توانایی انجام کار عمیق به یک مهارت نادر و ارزشمند تبدیل شده است. در حالی که اکثر افراد وقت خود را صرف پاسخ دادن سریع به ایمیلها و حضور در جلسات بیپایان میکنند، کسانی که میتوانند برای ساعتها بر روی مسائل پیچیده تمرکز کنند، مزیت رقابتی قابل توجهی دارند. این افراد نه تنها کارآمدتر هستند، بلکه قادرند ایدههای نوآورانه و راهحلهای خلاقانه ارائه دهند که در محیطهای پر از حواسپرتی امکانپذیر نیست.
اما توانایی انجام کار عمیق فراتر از مزایای حرفهای است. این مهارت به ما امکان میدهد تا عمیقترین ظرفیتهای ذهنی خود را کشف کنیم و به سطحی از رضایت و م
معرفی کتاب جامعه شناسی میشل فوکو/نویسنده:عباس محمدی اصل
از پیشگفتار کتاب:
میشل فوکو رشد و تکوین فردیت در صور مدرن زندگی را خصوصا در شبکه روابط قدرت تحلیل می کرد. تعلق خاطر او به تعاطی صور قدرت و معرفت اما با تحلیل تاریخی شیوه های تکوین آدمیان در فرهنگ غرب به منزله سوژه ها و ابژه های معرفتی غنا می یابد. تامل فوکو در روابط تجاربی چون دیوانگی و بیماری و قانون شکنی و سکسوالیته و هویت شخصی با قدرت (کنترل فرد در نهادهای روانپزشکی و کیفری و مدرسه و پادگان و کارخانه و اداره) و معرفت (روانپزشکی، پزشکی، جرم شناسی، دانش جنسی و روانشناسی) متوجه تکوین سوژه مدرن چونان واقعیتی تاریخی فرهنگی و صور اعمال قدرت بر زندگی و مدیریت افراد و جمعیت ها و کف نفس می شود...
سرفصل های کتاب عبارتند از:
پیشگفتار
مقدمه
زندگی
بینش
روش
حوزه های علوم اجتماعی
دیدگاه کلی
نظریه سوژه و سوژگی
انتقادات
کاربرد
خلاصه
معرفی کتاب میشل فوکو فراسوی ساختگرایی و هرمنیوتیک/مترجم:حسین بشیریه
نویسنده: هیوبرت دریفوس، پل رابینو
این اثر به گفته برخی صاحبنظران بهترین بررسی در اندیشههای پرنفوذ و ژرف میشل فوکو است. در این کتاب صرفا خلاصهای از آثار فوکو داده نمیشود بلکه نویسندگان، که از استادان برجسته فلسفه در دانشگاه کالیفرنیا هستند، خود دست به تعبیر و تفسیر و نقد آرای فوکو میزنند و آنچه را که بهویژه از نظر فلسفی و روششناسی مهم است برجسته میسازند. در کتاب حاضر، پیشینههای فلسفی اندیشه فوکو همراه با نوآوریهای بینظیر وی بررسی میشود و پیوند فکری فوکو با نیچه، هایدگر، مرلوپونتی، ویتگنشتاین و برخی دیگر آشکار میگردد. فوکو با عرضه دو روش دیرینهشناسی دانش و تبارشناسی حقیقت و قدرت، بنیاد آنچه را که تا به امروز علوم اجتماعی خوانده میشد درهم ریخته است.
معرفی کتاب ایران: روح یک جهان بی روح و ۹ گفتگوی دیگر با میشل فوکو/نویسنده:میشل فوکو
مترجم:نیکو سرخوش افشین جهاندیده
نقش روشنفکر این نیست که به دیگران بگوید چه باید بکنند. روشنفکر به چه حقی میتواند چنین کند؟ و به یاد آورید تمام آن پیشگوییها، نویدها، حکم ها و برنامه هایی که روشنفکران در دو سده گذشته بیان کردند و اکنون اثرها و نتیجه هایشان را میبینیم.
کار روشنفکر این نیست که اراده سیاسی دیگران را شکل دهد؛ کار روشنفکر این است که از رهگذر تحلیلهایی که در عرصه های خاص خود انجام می دهد، امور بدیهی و مسلم را از نو مورد پرسش و مطالعه قرار دهد، عادتها و شیوه های عمل و اندیشیدن را متزلزل کند، آشناییهای پذیرفته شده را برداید، قاعده ها و نهادها را از نو ارزیابی کند، و بر مبنای همین دوباره مسئله کردن (که در آن روشنفکر حرفه خاص روشنفکریاش را ایفا میکند) در شکل گیری اراده سیاسی (که در آن می بایست نقش شهروندیاش را ایفا کند) شرکت کند.
Fvkv-va-nzryh-kvyir_Ketabnak_58923.pdf
1.15M
کتاب فوکو و نظریه کوییر/نویسنده:تمسین اسپارگو
مترجم:حمید پرنیان
Daramdi-br-fvkv_Ketabnak_76576.pdf
3.8M
کتاب درآمدی بر فوکو/نویسنده:سعید هنرمند
این کتاب حاوی چند ترجمه و چند مقاله تالیفی است. برخی از آنها درباره فوکو و اندیشه های او است و برخی از آنها با تاثیرپذیری از افکار او نگاشته شده اند. در ضمن، فهرست اصطلاحات خاصی که فوکو در کارهای مختلفش به کار برده، در پایان کتاب آمده و برای هر یک تعریف مورد نظر فوکو ذکر شده است.
معرفی کتاب فیلسوفان بزرگ از سقراط تا فوکو/نویسنده:جرمی استنگروم جیمز گاروی
مترجم:ابوالفضل توکلی شاندیز
درباره:سقراط میشل فوکو
در این کتاب کوشش شده است تا عمیقترین اندیشههای فیلسوفان بزرگ در طی این دوره طولانی با زبانی روشن و ساده مورد بررسی قرار گیرد، اندیشههایی که از یک سو بیشترین تاثیر را بر مسیر حرکت فلسفه و در نتیجه بر جریان تفکر در طول تاریخ گذاشتهاند و از سوی دیگر بسیاری از اوقات به ناچار پیچیده و دشوارفهم بودهاند. در این کتاب برای غلبه بر پیچیدگی اندیشههای فلسفی، که بسیاری اوقات موجب پشت کردن خوانندگان و به خصوص نوجوانان و افراد علاقهمند اما مبتدی به فلسفه گردیده، تمهیداتی اندیشیده شده است. استفاده از زبان ساده و روشن، بهره گرفتن بجا و مناسب از تصویر، آوردن مثالهای ملموس و همچنین آوردن شرخ مختصری از زندگینامه فیلسوف مورد نظر و ربط دادن آن به اندیشههای وی از جمله این تمهیدات است.
معرفی کتاب سوژه ، استیلا و قدرت در نگاه هورکهایمر ، مارکوزه ، هابرماس و فوکو/نویسنده:پیتر میلر
مترجم: نیکو سرخوش، افشین جهاندیده
پیتر میلر در این کتاب به بررسی مقایسهای چهار فیلسوف [هورکهایمر ، مارکوزه ، هابرمارس و فوکو] در مورد سوبژکتیویته و رابطه آن با قدرت میپردازد. از یک سو قدرت مقولهای تلقی میشود که صرفا از طریق سرکوب سوبژکتیویته عمل میکند و قدرت نهایتا سوبژکتیویته را خرد و نابود میکند و در نتیجه، رهایی، آزادی سوژه به معنای فروپاشی و محو قدرت است. چنین مفهومی از قدرت با انگاره استیلا تعریف میشود. در مقابل، فوکو تصویر کاملا متفاوتی از قدرت ارائه میدهد که نه با سرکوب سوبژکتیویته، بلکه با ارتقا، پرورش و بارور کردن آن عمل میکند. پیتر میلر (استاد فلسفه سیاسی) در بخش اول کتاب، آثار سه اندیشمند بزرگ مکتب فرانفکورت را در این باره بررسی میکند و در بخش دوم کتاب به آثار مهم فوکو میپردازد»
معرفی کتاب تبیین پست مدرنیسم: شک گرایی و سوسیالیسم از روسو تا فوکو/نویسنده:استیون آر. سی. هیکس
مترجم:حسن پورسفیر
استیون هیکس نویسنده این کتاب فیلسوف سرچشمه های پست مدرنیسم را از آرای ژان ژاک روسو و امانوئل کانت تا تحول این اندیشه ها در آرای اندیشمندانی نظیر میشل فوکو و ریچارد رورتی دنبال می کند و توضیح گیرایی عرضه می کند که چرا پست مدرنیسم جدی ترین جنبش روشنفکری اواخر قرن بیستم بوده است.
چرا استدلال های شکاکانه و نسبی گرایانه چنین قدرتی در جهان روشنفکری دارند؟ چرا آنها در علوم انسانی چنین قدرتی دارند و نه در علوم طبیعی؟ چرا بخش مهمی از جناح چپ سیاسی- همان چپی که از دیرباز مدافع خرد، علم، برابری برای همه، و خوش بینی بود- اکنون به مضامین ضد خرد، ضد علم، معیارهای دوگانه و بدبینی روی آورده است؟
تبیین پست مدرنیسم تاریخ روشنفکری است با گرایشی جدالی که نگاه تازه ای به بحث هایی می اندازد که زیر بنای جدال بر سر امور به لحاظ سیاسی درست، تکثر فرهنگی و آینده دموکراسی لیبرال هستند.
پست مدرنیسم چیست؟، حمله ضد روشنگری به خرد، فروپاشی خرد در قرن بیستم، اوضاع جمع گرایی، بحران سوسیالیسم، راهبرد پست مدرن، فصول ششگانه این کتاب را تشکیل می دهند.
مدرن و پست مدرن، پست مدرنیسم علیه روشنگری، چرا پست مدرنیسم؟، خرد روشنگری، لیبرالیسم و علم، شناسایی فرضیه های اصلی کانت، چرا کانت نقطه عطف است؟، راه حل های متافیزیکی مسئله کانت: از هگل تا نیچه، دیالکتیک و نجات دین، راه حل های شناخت شناسانه برای نظریه کانت: خردستیزی از کی یر کگارد تا نیچه، هایدگر و پست مدرنیسم، پوزیتیویسم و فلسفه تحلیلی: از اروپا تا آمریکا، از نو تعریف کردن نقش فلسفه، از فروپاشی پوزیتویسم منطقی تا کوهن و رورتی و خلأیی که پست مدرنیسم آن را پر می کند از جمله موضوعات و مباحث مطرح شده در این کتاب هستند.
از شناخت شناسی پست مدرن تا سیاست پست مدرن، واکنش به بحران سوسیالیسم در زمینه نظریه و اثبات مستند، بازگشت به روسو، ضد روشنگری روسو، روسو و انقلاب فرانسه، اندیشه فیشته درباره تعلیم و تربیت به مثابه جامعه پذیری، اندیشه هگل در باب پرستش دولت،از هگل تا قرن بیستم، مارکسیسم و انتظار کشیدن گودو، سوسیالیسم نیازمند نوعی اشراف سالاری است، از نیاز تا برابری، از ثروت خوب است تا ثروت بد است، مارکوزه و مکتب فرانکفورت: مارکس به اضافه فروید، یا ستم به اضافه سرکوب، از فروپاشی چپ نو تا پست مدرنیسم، پست مدرنیسم کی یر کگاردی، وارونه کردن تراسیماخوس، پست مدرنیسم ماکیاولی، پست مدرنیسم مبتنی بر کین توزی، اندیشه های فوکو و دریدا درباره پایان انسان، پسا پست مدرنیسم از جمله موضوعات و مباحث دیگری هستند که در این کتاب به آنها پرداخته شده است.