Afknsh-gnjngary-va-astrlab_Ketabnak_132617.pdf
1.32M
افکنش گنجنگاری و اسطرلاب/نویسنده:امین خیابانی
کتابی در ۱۴۵ صفحه که بیست صفحه آن رنگی است درباره افکنش گنجنگاری است ، که پیشتر به افکنش اسطرلابی مشهور بود . افکنش گنجنگاری معادل انگلیسی Stereographic projection است واژه افکنش از فعل افکندن معادل Project انگلیسی است . نور افکن شاید مفهوم را برساند . مبانی این افکنش بیش از دو هزار سال است که دانسته و از نیاز ستاره شناسان یا منجمان آن زمان ها برای کمک به محاسبات نجومی به وجود آمده ، که سر انجام در ساخت اسطرلاب تجلی یافته است . اما بهره برداری از افکنش گنجنگاری امروزه محدود به اسطرلاب نیست بلکه در هندسه و فن آوری مورد استفاده قرار میگیرد . برای نمونه پوانکاره و کلاین از ان برای مدل سازی هندسه لباچفسکی در هندسه اقلیدسی استفاده کرده و هم ارزی این هندسه را با آن نشان داده اند .
نخستین رساله مربوط به افکنش گنجنگاری را به بطلمیوس منتسب میکنند که در سال های ۱۰۰ پس از میلاد در مصر میزیسته است . هیچ اثری در این رابطه از ایشان باقی نمانده ، اما ترجمه عربی آن که نام مترجم هم نا معلوم است باقی است . نخستین اثبات هندسی توسط فرغانی حدود ۱۰۰۰ سال پیش انجام یافته است و رساله او موجود است .
این کتاب نخست قرار بود که تنها ترجمه کتاب " افکنش گنجنگاری" نوشته روزنفلد و سرگییوا باشد . اما کتاب ترجمه شده برای خواننده با دانش بالای هندسه و ریاضی مناسب بود . بنابراین تصمیم گرفتم که دانش های ریاضی که به دید من برای درک بهتر کتاب گفته شده مفید است را نیز به آن بافزایم
اسطرلاب وسیله ای است زاویه یاب همراه با بخش محاسبات بر پایه افکنش گنجنگاری . از کاربردهای اسطرل
نمونه_سوالات_مدیریت_روابط_عمومی_و_بین_المللی.pdf
9.2M
نمونه سئوالات مدیریت روابط عمومی و بین الملل در ورزش
روزنگار دوم دیماه
روز دیبهآذر از ماه دی/ ایران ناآرام در جنگ جهانی اول شادباش ما را در دومین جشن دیگان پذیرا باشید
امروز روز دیبهآذر از ماه دی 3762 زرتشتی، دومین جشن دیگان خجسته باد، یکشنبه دوم دیماه 1403 خورشیدی، بیستودوم دسامبر 2024 میلادی
گات ها1
فرازهایی از پیام اشو زرتشت:
او را که هم راهبر هستی و هم راهبر زندگی است
به من بنما و همانگونه که خود خواستاری
پیروی از دین والا و اندیشه نیک را به او برسان
درود به فرد کیانی
درود به ایران ویچ
درود به خوشبختی مزدا داده
درود به رود دائیتی و درود به اردویسور آناهیتا
درود به همه آفرینش راستین
برگردان بخشی از اورمزدیشت که در خُرده اوستا جای گرفته است.
——————————– * ——————————
دیگان1☆جشن دیگان☆
جشنی که به نامِ خداوند
جشنهای چهارگانهی دیگان خجسته باد
امروز دومین جشن از چهار جشن دیگان است که در روز دیبهآذر از دی ماه برگزار میشود.
واژه دی به چم آفریدن و آفریدگار است. در ماه دی، نخستین روز ماه که اورمزد نامیده میشود و نام خداوند است، سه روز دیگر به نامهای دی به آذر، دی به مهر و دی به دین نیز هستند. بنابراین جشن دیگان برابر است با یکی از این روزها در ماه دی، که روز دوم، نهم و هفدهم در گاهشماری خورشیدی است. در فرهنگ ایران باستان، نخستین جشن دیگان، در ماه دی یعنی روز اورمزد از ماه دی، خرم روز نیز نام داشته است. این روز پس از شب چله پیش میآید که بزرگترین شب سال است. در زمان گذشته پادشاه کشور و سردار شهر، دیدار همگانی با مردم داشتهاند. اکنون نیز مزدیسنان به باور نیاکانی خود در برخی از شهرها و روستاها، یکی از روزهای دی در ماه دی و یا همه آن را جشن میگیرند. همانند جشنهای ماهیانه دیگر، کوشش میکنند تا در مکانی همگانی مانند تالار آدریان و آتشکده گردهم آیند و جشن دیگان را با سرور و شادمانی برگزار کنند. یکی از سرود هایی که در این جشن برای ستایش جایگاهِ اهورامزدا خوانده میشود.
نسک یادگار دیرین
آیینها، جشنها و باورهای دینی زرتشتیان ایران
پژوهش و نگارش: موبد کورش نیکنام
———————————- * —————————————
دی به آذردی به آذر:
– دی به آذر نام هشتمین روز هر ماه سی روزه در گاهشماری ویژه زرتشتیان است.
– در آیین زرتشتی، روز با برآمدن خورشید (گاه هاوَن، هنگام بامداد) آغاز میشود.
– دی به چَم (معنی) آفریدگار و آذر نیز نام دیگری برای آتش، در گویش ایرانیان بوده است.
– در هر ماه سه روز با پیشوند «دی» در گاهشمار ترادادی وجود دارد که روز هشتم «دیبهآذر»، پانزدهم «دیبهمهر» و بیستوسوم «دیبهدین» می باشند.
– روزهای دی با پسوند نام روز پس از خودش نامگذاری شده است.
– روزهای اورمزد، دی به آذر، دی به مهر و دی بدین که در این گاه شماری آمده است. به جای روزهای آدینه در هرماه، از روزهای شادی و آرامش و همزیستی در فرهنگ نیاکان ما بوده است.
————————– * —————————
Civilian and military visitors inspecting R.A.F. S.E.5b aircraft RAE O409
احمدشاه و وزرایش در حال بازدید از یک اسایی. ۵
ایران ناآرام در جنگ جهانی اول
در اوایل دسامبر سال ۱۹۱۴ احمدشاه با ورود به مجلس ملی بیطرفی ایران را در جنگ جهانی اول مورد تاکید قرار داد.
جنگ جهانی اول در ۲۸ ژوئیه ۱۹۱۴، هشت روز پس از تاجگذاری احمدشاه قاجار آغاز شد. ایران دی ماه ۱۲۹۴ خورشیدی (دسامبر ۱۹۱۵ و ژانویه ۱۹۱۶ میلادی) را با تازش واحدهای نظامی روسیه به اطراف تهران، فعالیت کمیته دفاع ملی و مهاجرت نمایندگان مجلس، هواداران ایرانی آلمان و گروهی از روشنفکران به اصفهان و کرمانشاه آغاز کرده بود و ناآرام و نامطمین بود، زیرا که ارتشی نیرومند برای دفاع از خود نداشت. مهاجرت رجال به کرمانشاه برای برخوردارشدن از پشتیبانی عثمانی (ترکیه) متحد آلمان بود که میانرود (عراق امروز) گوشهای از آن امپراتوری را تشکیل میداد. غافل از اینکه این کار بهانه تازهای به انگلیسیها که از پیش نقشه بالاکشیدن نفت عراق را کشیده بودند خواهد داد تا نیرو وارد عراق کنند. در دو روز اول و دوم دی ماه، نیروهای تازهنفس روسیه که به بهانه جلوگیری از گسترش نفوذ آلمان در ایران تا حومه تهران پیشروی کرده بودند، در رباطکریم شهریار با ژاندارمها، افراد مسلح «کمیته دفاع ملی» و ایرانیان داوطلب که اسلحه برداشته بودند، درگیری داشتند. این زدوخوردها با پیروزی روسها به پایان رسید و ایرانیان تلفات سنگینی متحمل شدند و دلایل عمده آن ناهماهنگی مدافعان در جریان زدوخورد و نداشتن اسلحه سنگین بود. روسها باوجود پیروزی در نبرد رباطکریم شهریار وارد تهران نشدند. با شکست مدافعان تهران و عقبنشینی به شهر، رجال که به قم مهاجرت کرده بودند و نیز اعضای کمیته دفاع ملی از آنجا رهسپار اصفهان و کرمانشاه شدند. همزمان مردم معمولی نیز در اصفهان، کرمان و شیراز به کنسولگریهای انگلستان که متحد روسیه در جنگ جهانی اول بود یورش بردند و چند انگلیسی را کشتند، زخمی کردند و یا ربودند. این وضعیت به فرماندهی انگلیسی هند بهانهای را که در انتظار آن بود داد تا یک نیروی نظامی تازه به فرماندهی ژنرال «پرسی سایکس» با کشتی روانه ایران سازد. مستوفی که این وضعیت را دید از ریاست وزرا کنارهگیری کرد، فرمانفرما جای او را گرفت و به دیپلماتهای آلمانی که در قم با رجال مهاجر ملاقات کرده بودند اخطار کرد که از آن پس از تهران خارج نشوند و آلمانیهایی را که در ایران به وجودشان نیاز نیست خارج سازند.
با آنکه ایران از کانون اصلی جنگ؛ یعنی اروپا فاصله زیادی داشت، ولی به یکی از میدانهای جنگ تبدیل شده بود. روسیه و انگلستان در خلال جنگ جهانی اول عملا با انعقاد قراردادهایی ایران را به مناطق تحت نفوذ خود تبدیل کرده بودند و ورود نظامیان آنان به داخل کشور که غالبا با استناد به این قراردادها صورت میگرفت، سبب شده بود که دولت مرکز حتی در تهران، قدرتی نداشته باشد. یکی از این توافقنامهها پیمان ۱۹۱۵ بود که در ۲۸ دی ۱۲۹۳ میان روسیه و انگلستان به امضا رسید. این پیمان که به فاصله ۸۰ روز پس از اعلام بیطرفی ایران در جنگ به امضای دو دولت مذکور رسید، قلمرو نفوذ دو کشور در ایران را بیش از آنچه که در پیمان ۱۹۰۷ آنان مقرر شده بود، توسعه داد. به موجب این پیمان دو کشور حقوق و امتیازات ارضی بیشتری برای خود در ایران قائل شدند و هزینه نگهداری نیروهای خود در ایران را نیز به گردن دولت تهران گذاشتند. ورود نظامیان روسیه به شهرهای تبریز، ارومیه، همدان، قزوین، زنجان و کرمانشاه که در زمستان ۱۲۹۳ و در تمام طول سال ۱۲۹۴ انجام گرفت، نتیجه همین توافقنامه بود. روسها این قرارداد را به بهانه فراهم شدن زمینه مقابله با پیشروی نیروهای عثمانی در ایران امضا کردند.
در زمان این پیمان، عثمانیها تبریز را در اشغال خود داشتند. انگلیسیها نیز متعاقب انعقاد پیمان ۱۹۱۵ در نواحی جنوبی کشور پیشرویهای چشمگیری داشتند و قیام مشهور «دلیران تنگستان» در امرداد ۱۲۹۴ نمادی از مقاومت مردم سلحشور جنوب ایران در برابر آنان بود. در این میان گروهی از مهاجران نیز در کرمانشاه حکومت مستقلی تشکیل داده و خود را تحت حمایت متحدین آن روز؛ یعنی آلمان و عثمانی قرار داده بودند. جمعی از ایرانیان مقیم اروپا هم کمیتهای به نام «ایران آزاد» تشکیل داده و از حکومت نظامالسلطنه پشتیبانی میکردند.
در جریان ۴ سال جنگ اول جهانی، ایران دستکم ۱۵ بار شاهد پیدایش و فروپاشی کابینههای مختلف کمدوام بود و عمر متوسط هر دولت تحت تاثیر هرج و مرج سیاسی ناشی از جنگ، از ۱۰۰ روز تجاوز نمیکرد. در اوایل دی ماه ۱۲۹۶ ایران وضع آشفتهای داشت. بخش گسترده شمال ایران هنوز تحت اشغال سربازان روس بود؛ ولی با روی کارآمدن حکومت بلشویکی در روسیه بین افسران قشون اشغالی روس بر سر اینکه از حکومت جدید روسیه اطاعت کنند یا نه اختلاف افتاده بود. بخش مهمی از غرب ایران در اشغال عثمانیها بود و در جنوب نیروی تفنگداران جنوب که انگلیسیها به وجود آورده بودند فرمانروایی میکردند. عینالدوله که علاوه بر مشکلات سیاست خارجی با بحران شدید مالی و قحطی و گرسنگی در قلمرو حکومت خود روبهرو شده بود، روز ۲۵ دی ماه ۱۲۹۶ استعفا داد و مستوفیالممالک به جانشینی وی تعیین گردید.
——————————– * ——————————
یادروز دوم دیماه:
شن “دیگان”
در گاهشمار ایرانی، ۲۵ آذر، ۲، ۹ و ۱۷ دی ماه، جشن “دیگان” برگزار میشود. ایرانیان باستان و اکنون زرتشتیان در برخی از شهرها و روستاها، نخستین روز ماه دی که “اورمزد” نامیده میشود و نام خداوند است، و سه روز دیگر به نامهای “دیبهآذر”، “دیبهمهر” و “دیبهدین” را جشن میگیرند. در دومین جشن دیگان روز “دیبهآذر”، پادشاه و حاکم دیدار عمومی با مردم داشتهاست.
زمین لرزه استان قومس، ششمین زمین لرزه مرگبار در طول تاریخ ثبت شده جهان، رخ داد. مرکز این زمین لرزه دامغان بود و ۲۰۰,۰۰۰ کشته به جای گذاشت و شهر قومس [سمنان کنونی]، پایتخت سابق اشکانیان را بهطور کامل ویران کرد. (۲۳۵ خورشیدی)
“ناصرالملک” نایبالسلطنه پیشنهاد دولت را مبنی بر انحلال مجلس پذیرفت و فرمان آنرا صادر کرد و “یپرم خان” رئیس نظمیه مأمور بستن مجلس شد. (۱۲۹۰ خورشیدی)
تشکیل “مجلس عالی” با شرکت مقامات مملکتی با هدف بررسی اولتیماتوم روسیه به ایران. (۱۲۹۰ خورشیدی)
روزنامه “طلوع” در رشت به مدیریت میرزا محمودخان و سردبیری میرزا ابراهیم خان انتشار یافت. (۱۳۰۲ خورشیدی)
زادروز “سیروس طاهباز” نویسنده و مترجم معاصر، برنده جایزه سیب طلایی براتیسلاوا برای کتاب “باز هم زندگی کنیم”. (۱۳۱۸ خورشیدی)
ایران و شوروی در زمینه ورود قطارهای حامل کالای شوروی به ایران و بالعکس به توافق رسیدند. (۱۳۳۶ خورشیدی)
پرویز ثابتی سنگسری به عنوان مقام امنیتی اسرار توطئههای سپهبد بختیار را به اطلاع مردم رسانید. (۱۳۴۹ خورشیدی)
شاه ایران، اصول قیمتگذاری نفت را اعلام نمود و یادآور شد که درآمد نفتی ایران در سال به ۱۴ میلیارد دلار خواهد رسید. (۱۳۵۲ خورشیدی)
زادروز نخستین کتاب طنز، تالیف شاعر و فیلسوف رومی “کوینتوس هوراتوس فلاکوس” که به صورت نسخههای متعدد دستنویس انتشار یافت و تاکنون باقی مانده است. (۳۶ پ.م)
ترجمه انجیل از زبان لاتین به آلمانی به ابتکار “مارتین لوتر”. (۱۵۲۱ میلادی)
“فرانسوا پتی دو لا کروا” دیپلمات و پژوهشگر فرانسوی عصر لوئی چهاردهم در زمان سلطنت شاه سلیمان صفوی، وارد اصفهان شد. (۱۶۷۴ میلادی)
وی دو سال در این شهر ماند و درباره ادبیات، طرز حکومت و رفتار ایرانیان، مذهب و حتی غذای ایرانی مطالعه کرد و با خود کتابهای دستنویس متعددی از جمله شاهنامه، مثنوی، ظفرنامه و… را به فرانسه بُرد. نظرات “پتی دو لا کروا” درباره ایرانیان وقت اندیشهبرانگیز است. از وی گفته شده است؛ دیدم که برخی برای جلب اعتماد و اثبات مذهبی بودن، هنگام سجود آنقدر پیشانی خود را بر مُهر نماز میسایند تا کبود شود و دیگران با مشاهده این کبودی به آنان اعتماد میکنند که از شیعیان مومن هستند. انتشار همین مشاهدات جهانگردان اروپایی آن دوران، پیدایش اصطلاح لفظی “شیعه صفوی” را سبب شده بود که در برابر، “شیعه علوی” (توجه به باطن و عمل دقیق به دستورات و اخلاقیات اسلامی) است.
زادروز “جوزف اسمیت” بنیانگذار کلیسای “مورمون” از فرقههای دیگر مسیحیت که به اسلام نزدیکتر است و در آن تعدد زوجات آزاد و قمار و الکل ممنوع است. (۱۸۰۵ میلادی)
امپراتوری عثمانی برای نخستین بار دارای قانون اساسی شد. (۱۸۷۶ میلادی)
اختراع گرامافون توسط “توماس ادیسون” مخترع آمریکایی. (۱۸۷۸ میلادی)
سقوط جده با یورش “ابن سعود” و پایان فرمانروایی خاندان هاشمی. (۱۹۲۵ میلادی)
اختراع لاستیک مصنوعی از سوی “ماده میل” شیمیدان انگلیسی. (۱۹۳۲ میلادی)
روز ملی “ژاپن”. (۱۹۳۳ میلادی) “ژاپن”، با ۳۷۷,۸۱۹ کیلومتر مربع مساحت در شرق قاره آسیا واقع است. جمعیت ژاپن ۱۲۷ میلیون نفر است. پایتخت ژاپن “توکیو”، مذهب ملی ژاپن “شینتو” و واحد پولش “ین” میباشد. نظام سیاسی آن مشروطه سلطنتی است و ۲۳ دسامبر سالروز تولد امپراتور، روز ملی ژاپن نام گرفته است.
درگذشت “آنتونی فوکر”، کارآفرین، خلبان و مهندس هوافضای هلندی-آمریکایی که در سال ۱۹۱۲ میلادی شرکت فوکر را تأسیس کرد. (۱۹۳۹ میلادی)
اختراع “ترانزیستور” توسط جان باردین، ویلیام شاکلی و والتر برتن. (۱۹۴۷ میلادی)
روز پیروزی در مصر برای خروج نیروهای اشغالگر از کانال سوئز. (۱۹۵۶ میلادی)
درگذشت “میخائیل کلاشنیکوف” سازنده روسی اسلحه کلاشنیکوف. (۲۰۱۳ میلادی)
Welcome-to-the-universe-an-astrophysical-tour_Ketabnak_83573 (1).pdf
22.3M
کتاب زبان اصلی Welcome to the Universe: An Astrophysical Tour/ by: Neil deGrasse Tyson , Michael A. Strauss , J. Richard Gott
A NEW YORK TIMES BESTSELLER
(Publisher: Princeton University Press (September 12, 2016
Welcome to the Universe is a personal guided tour of the cosmos by three of today's leading astrophysicists. Inspired by the enormously popular introductory astronomy course that Neil deGrasse Tyson, Michael A. Strauss, and J. Richard Gott taught together at Princeton, this book covers it all—from planets, stars, and galaxies to black holes, wormholes, and time travel.
Describing the latest discoveries in astrophysics, the informative and entertaining narrative propels you from our home solar system to the outermost frontiers of space. How do stars live and die? Why did Pluto lose its planetary status? What are the prospects of intelligent life elsewhere in the universe? How did the universe begin? Why is it expanding and why is its expansion accelerating? Is our universe alone or part of an infinite multiverse? Answering these and many other questions, the authors open your eyes to the wonders of the cosmos, sharing their knowledge of how the universe works.
Breathtaking in scope and stunningly illustrated throughout, Welcome to the Universe is for those who hunger for insights into our evolving universe that only world-class astrophysicists can provide.
The-history-of-time-a-very-short-introduction_Ketabnak_96091 (1).pdf
3.92M
کتاب زبان اصلی The History of Time: A Very Short Introduction/ نویسنده:Leofranc Holford Strevens
Why do we measure time in the way that we do? Why is a week seven days long? At what point did minutes and seconds come into being? Why are some calendars lunar and some solar? The organization of time into hours, days, months, and years seems immutable and universal, but is actually far more artificial than most people realize. For example, the French Revolution resulted in a restructuring of the French calendar, and the Soviet Union experimented with five and then six-day weeks. Leofranc Holford-Strevens brings us this fascinating study of time using a range of examples from Ancient Rome and Julius Caesar's imposition of the Leap Year to the 1920's project for a fixed Easter. Those interested in time, history, and the development of the calendar will enjoy this absorbing exploration of an aspect of our lives that we all take for granted
سه روزِ گرامی و پُر فَرّ و شور
به ماهِ دیِ خوب و پُر مهر و سور
بنامَندشان نیکْ ایرانیان
کهنْ «جشنِ دیگان» به شادی چه سان
یکی روز هشتمْ دگر پانزدهم
سه دیگر بباشد به بیست و سِیُم
یکی سر به «آذر» یکی سر به «مهر»
یکی سر به «دین» تا که گیرد سپهر
به جز این سه، جشنی بُوَد پرخروش
به «هُرمَزدِ دی ماه» با جنب و جوش
بنامندَش آن را همی «خور روز»
بیاسای و آتش همی برفروز
سِپَندینه ماهِ دیِ نیکْ پِی
که ماهی نباشد به همسنگِ وی
همه شاد و شیرین و پُر خنده روی
همه «هوم» نوشَند و در گفتوگوی
همه مردمانْ در سر اندیشه دار
ستایشْ به شادی سویِ کردْگار
از آغاز این ماه تا واپَسَش
همه نامِ «دادار» باشد پَیاَش
می و شادی و دست و آهنگِ خوش
چه مرد و چه زن اَندر این جنب و جوش
بدین باورند با روان و به جان
که ایران بهاری است ندارد خزان
دی به آذر روز (هشتمین روز)، دی به مهر روز (پانزدهمین روز) و دی به دین روز (بیست و سومین روز) از هر ماه است.
معرفی کتاب حقوق بین الملل عمومی/نویسنده:هوشنگ مقتدر
فهرست کتاب:
مقدمه
فصل اول: کلیات
فصل دوم: منابع حقوق بین الملل
فصل سوم: اشخاص در حقوق بین الملل
فصل چهارم: شناسایی و جانشینی دولتها
فصل پنجم: صلاحیت
فصل ششم: حل و فصل مسالمت آمیز دعاوی
فصل هفتم: توسل به زور
فصل هشتم: مسئولیت بین المللی دولت
فصل نهم: حقوق دریاها
فصل دهم: حقوق هوا و فضا
فصل یازدهم: حقوق معاهدات
فصل دوازدهم: سازمانهای بین المللی
منابع
ضمایم
معرفی کتاب حقوق بین الملل خصوصی/نویسنده:سیدجلال الدین مدنی
کتاب حاضر متن درسی است برای دانشجویان دانشکده حقوق و این کتاب برای تدریس تهیه شده است ضمایم کتاب مجموعه ای است از متن قوانین و مقررات پراکنده مربوط به خقوق بین المللی خصوصی که در اختیار دانشجویان قرار میگیرد. شامل:
کلیات، تابعیت، اقامتگاه- وضعیت بیگانگان، تعارض قوانین، تعارض دادگاه ها - حمایت سیاسی، پناهندگی -تمامی اسناد مربوط از قراردادها، قوانین، آیین نامه ها -به انضمام کلیه قوانین و آیین نامه های مربوط
معرفی کتاب حقوق بین الملل دریاها/نویسنده:منصور پورنوری محمد حبیبی
این کتاب متنی جامع و در عین حال فشرده و حاوی مفاهیم، قواعد، نهادها و سازکارهای بین المللی در حوزه حقوق دریاها است. حقوق بین الملل دریاها همچون خود دریاها گاه متلاطم و گاه آرام بوده ولی هرگز ساکن و بی حرکت نبوده است. پیگیری تحول پرفراز و نشیب حقوق دریاها در کتابی با این حجم کار آسانی نیست و حکایت از تسط، هنر و چیره دستی مولفان آن دارد. حقوق دریاها شاخهای از حقوق بینالملل عمومی است که به موضوعات مربوط به دریاها میپردازد. منبع اصلی این شاخه از حقوق کنوانسیون ملل متحد در مورد حقوق دریاها مصوب ۱۹۸۲ است. این قرارداد به «قانون اساسی دریاها» معروف است و تا فوریه ۲۰۰۹ بیش از ۱۵۷ کشور به آن پیوستهاند.
Computer Architecture A Quantitative Approach (5th edition).pdf
16.41M
English Title : Computer Architecture: A Quantitative Approach 5th Edition
عنوان فارسی : معماری کامپیوتر: یک رویکرد کمی
Description
Computer Architecture, Fifth Edition: A Quantitative Approach (The Morgan Kau... 5/E by John L. Hennessy, David A. Patterson
Table of contents
Chapter 1. Fundamentals of Quantitative Design and Analysis
Chapter 2. Memory Hierarchy Design
Chapter 3. Instruction-Level Parallelism and Its Exploitation
Chapter 4. Data-Level Parallelism in Vector, SIMD, and GPU Architectures
Chapter 5. Thread-Level Parallelism
Chapter 6. Warehouse-Scale Computers to Exploit Request-Level and Data-Level Parallelism
Appendix A. Instruction Set Principles
Appendix B. Review of Memory Hierarchy
Appendix C. Pipelining: Basic and Intermediate Concepts
stallings.pdf
5.51M
nglish Title : Computer Organization and Architecture 10th Edition
عنوان فارسی : سازمان و معماری کامپیوتر
Description
Fundamentals of Processor and Computer Design
Computer Organization and Architecture is a comprehensive coverage of the entire field of computer design updated with the most recent research and innovations in computer structure and function. With clear, concise, and easy-to-read material, the Tenth Edition is a user-friendly source for people studying computers. Subjects such as I/O functions and structures, RISC, and parallel processors are explored integratively throughout, with real world examples enhancing the text for reader interest. With brand new material and strengthened pedagogy, this text engages readers in the world of computer organization and architecture.
Table of contents
PART ONE: Overview
Chapter 1 INTRODUCTION
Chapter 2 COMPUTER EVOLUTION AND PERFORMANCE
PART TWO: THE COMPUTER SYSTEM
Chapter 3 A Top-Level View of Computer Function and Interconnection
Chapter 4 Cache Memory
Chapter 5 Internal Memory
Chapter 6 External Memory
Chapter 7 Input/Output
Chapter 8 Operating System Support
PART THREE: The Central Processing Unit
Chapter 9 Computer Arithmetic
Chapter 10 Instruction Sets: Characteristics and Functions
Chapter 11 Instruction Sets: Addressing Modes and Formats
Chapter 12 Processor Structure and Function
Chapter 13 Reduced Instruction Set Com
Computer Architecture, Sixth Edition A Quantitative Approach by John L. Hennessy, David A. Patterson.pdf
38.87M
English Title : Computer Architecture: A Quantitative Approach (The Morgan Kaufmann Series in Computer Architecture and Design) 6th Edition
عنوان فارسی : معماری کامپیوتر: یک رویکرد کمی
Description
کتاب معماری کامپیوتر با رویکرد کمی، بیش از 20 سال است که توسط مدرسان و دانشجویان و فعالان در حوزه طراحی و معماری کامپیوتر به عنوان مرجع مهم استفاده میشود. نسخه ششم این کتاب درسی از هنسی و پترسون برنده جایزه ACM A.M 2017 شده است. همچنین لازم به ذکر است که نسخه جدید کتاب دارای بروز رسانیهای گستردهای در فصل warehouse-scale computing با استفاده از جدیدترین اطلاعات منتشر شده در Google WSC را دارد.
کتاب معماری کامپیوتر موریس مانو در کنار کتاب معماری کامپیوتری پترسون از مراجع مهم درس معماری کامپیوتر در دانشگاههای معتبر جهان محسوب میشود.
دانلود pdf کتاب معماری کامپیوتر پترسون
در سمت راست این صفحه لینک دانلود آخرین نسخه کتاب معماری کامپیوتر موریس مانو قرار گرفته تا دانشجویان و علاقهمندان بتوانند به صورت رایگان از محتوای کتاب استفاده کنند.
جزوه معماری کامپیوتر
دوره آموزش معماری کامپیوتر استاد رضوی بر اساس منابع روز دنیا در درس معماری کامپیوتر تهیه شده است که علاقهمندان میتوانند بجای مطالعه کتب مرجع معماری کامپیوتر، از ویدیوهای آموزشی و جزوه معماری کامپیوتر استاد رضوی استفاده کنند.
همچنین میتوانید با مراجعه به صفحه دانلود جزوه معماری کامپیوتر، به صورت رایگان جزوه معماری کامپیوتر اساتید مطرح دانشگاههای معتبر را دانلود کرده و استفاده نمایید.
Computer Architecture: A Quantitative App
Jeff_erickson.pdf
25.84M
کتاب زبان اصلی الگوریتم جوزف اکسون/English Title : Algorithms
عنوان فارسی : الگوریتم
Description
Algorithms are the lifeblood of computer science. They are the machines that proofs build and the music that programs play. Their history is as old as mathematics itself. This textbook is a wide-ranging, idiosyncratic treatise on the design and analysis of algorithms, covering several fundamental techniques, with an emphasis on intuition and the problem-solving process. The book includes important classical examples, hundreds of battle-tested exercises, far too many historical digressions, and exaclty four typos. Jeff Erickson is a computer science professor at the University of Illinois, Urbana-Champaign; this book is based on algorithms classes he has taught there since 1998.
Table of contents
- Introduction
- Recursion
- Backtracking
- Dynamic Programming
- Greedy Algorithms
- Basic Graph Algorithms
- Depth-First Search
- Minimum Spanning Trees
- Shortest Paths
- All-Pairs Shortest Paths
- Maximum Flows & Minimum Cuts
- Applications of Flows and Cuts
- NP-Hardness
کتابخانه الکترونیکی انتشارات پژوهشگران پارسه به آدرس https://eitaa.com/parsestudent در خدمت کلیه پژوهشگران عضو کانال/ عضو شوید و به جمع پژوهشگران پارسه بپیوندید
یک کتابخانه آنلاین دارای جزوات دانشگاهی، بیش از 10000 کتاب الکترونیکی تخصصی در تمام رشته های دانشگاهی و تخصص ها- کتابهای رمان، داستانی، تاریخی و علوم سیاسی و ادبیاتی
کتاب های زبان اصلی (انگلیسی) در تمامی رشته ها و تخصص های دانشگاهی
نمونه سئوالات کنکور دکتری و کارشناسی ارشد با پاسخ کلیدی-
نمونه سئوالات آزمون های استخدامی، وکالت، قضاوت و سردفتری، کارشناسی دادگستری و ....
خدمات ما:
چاپ، نشر و تالیف کتاب با کمک پژوهشگران عزیز
انجام پروژه ها و پایان نامه های دانشجویی در تمامی رشته ها و مقاطع تحصیلی
تدوین مقالات علمی و پژوهشی، علمی و ترویجی و مروری در تمامی رشته ها و گرایش ها و مقاطع و تحقیقات دانشجویی - ویراستاری کتاب و پایان نامه و ترجمه متون
صحافی پایان نامه و ترمیم کتاب قدیمی
مشاوره و ارائه طرح های دارای توجیهی اقتصادی و ارائه اطلاعات شهرک های صنعتی
جهت انجام سفارشات با شماره های 09136729270 و آی دی ایتا همین شماره و یا شماره ثابت 02136737695 تماس حاصل فرمائید
horowitz.pdf
33.89M
English Title : Computer Algorithms
عنوان فارسی : طراحی الگوریتمها
Description
Picking up where their classic Fundamentals of Computer Algorithms left off, the acclaimed Horowitz/Sahni team offers this new title, available in both Pseudocode and C++ versions. This well-researched text takes a solid, theoretical approach to the subject and lays a basis for more in-depth study while providing opportunities for hands-on learning. Computer Science Press Pseudocode Version
Table of contents
1. INTRODUCTION
2. ELEMENTARY DATA STRUCTURES
3. DIVIDE-AND-CONQUER
4. THE GREEDY METHOD
5. DYNAMIC PROGRAMMING
6. BASIC TRAVERSAL AND SEARCH TECHNIQUES
7. BACKTRACKING
8. BRANCH-AND-BOUND
9. ALGEBRAIC PROBLEMS
10. LOWER BOUND THEORY
11. NP-HARD AND NP-COMPLETE PROBLEMS
12. APPROXIMATION ALGORITHMS
13. PRAM ALGORITHMS
14. MESH ALGORITHMS
15. HYPERCUBE ALGORITHMS
INDEX
جزوات سیستم های اطلاعات مدیریت پیشرفته مخصوص کنکور دکتری مدیریت فناوری اطلاعات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا