🔷موشک سوپرسونیک کره جنوبی!
🔹موشک جدید هواپایه کره جنوبی که بهنام 공대함유도탄-II شناخته شده، یک موشک هوابهسطح با توان حمله به اهداف زمینی و دریایی (شناورها) است و برروی جنگنده KF-21 نصب خواهد شد.
🔹این موشک که از موتور رمجت استفاده میکند، حدود ۶ متر طول، ۳۵ تا ۴۰ سانتیمتر قطر و حدود ۹۴۰ کیلوگرم جرم خواهد داشت. انتظار میرود که این موشک بیشاز ۲۰۰ کیلومتر برد داشته باشد.
Tomcat
@Partisan2015
🔹 اندیشکده RAND، واقع در ایالت متحده در گزارشی کامل به احتمال حرکت چین 🇨🇳 به سمت توسعه شبکه جهانی پایگاههای نظامی، کشور های احتمالی میزبان، چالش های چین، پرداختن به پیشینه تاریخی از زمان جنگ سرد و پاسخ ایالات متحده به این موضوع میپردازد.
📄 مقالهی شبکه جهانی پایگاه های نظامی چین؛ قدم بعدی حزب کمونیست؟ به چکیده ای از این گزارش در کنار دیدگاه نویسندگان و کارشناسان آن میپردازد.
⛓ لینک مقاله در وبسایت پارتیزان
▪️نظرتان را درباره مقاله با ما در اشتراک بگذارید.
@Partisan2015
🔹بررسی جامع و کامل سازمان اطلاعات و امنیت کشور(ساواک) از ابتدای تشکیل در دهه ۳۰ تا پایان کار آن در سال ۱۳۵۷ در چنل یوتیوب آرتاوان
🔹اگر ویدیو جنگهای پارتیزانی رو هنوز مشاهده نکردید میتونید از لینک زیر این قسمت رو تماشا کنید.
https://youtu.be/6LoxtrxyFQE?si=6l-mP3cBQpALrSKi
🔷سرنگونی جدید میگ 29 اوکراین؟
🔹به تازگی تصویری از لاشه جنگنده MiG-29 اوکراینی منتشر شده است که علاوهبر روسها حتی اکانتهای اوکراینی نیز خبر سرنگونی جدید جنگنده میگ 29 را منتشر کردهاند.
🔹اما با دقت بیشتر در ویژگیهای تصویر سرنگونی میگ اوکراینی در 16 ماه مارس سال 2022 یا به عبارتی هفته سوم جنگ، مانند سکان عمودی راست شکسته شده(زرد) جنگنده و جهت قرارگیری نازل موتور سمت چپ(سبز) که از بدنه جدا شده، متوجه میشوید که تصویر جدید در واقع متعلق به همان سرنگونی میگ 29 سال 2022 میباشد.
🔹در آن زمان نیز ما یک تصویر هوایی از محل سرنگونی میگ 29 که پهپاد اوکراینی آن را ثبت کرده بود، در کانال کار کردیم و خبر سرنگونی این جنگنده توسط Su-35S روسی منتشر شده بود.
Maverick
@Partisan2015
🔷پایان رزمایش مشترک آمریکا، کویت و عراق
🔹نیروهای دریایی عراق، کویت و آمریکا یک رزمایش سه جانبه دو روزه را با تمرکز بر مبارزه با دزدی دریایی و امنیت دریایی در شمال خلیج فارس انجام دادند.
🔹سال گذشته هم شاهد رزمایش اینچنینی از سوی این سه کشور بودیم.
🔹نکته جالب این است که سنتکام در وبسایت رسمی خود از نام جعلی خلیج عربی به جای خلیج فارس استفاده کرده است.
Tomcat
@Partisan2015
پارتیزان
🔹 تصاویری از نسخه کانتینر پرتاب پهپاد XQ-58 🇺🇸 در این نسخه، پهپاد از یک کانتینر استاندارد تجاری پرتاب میشود. مکانیسم پرتاب این پهپاد جاتو / JATO بوده و بدون نیاز به باند با کمک بوستر های سوخت جامد پرتاب میشود.
🔹 در زمان نمایش این طرح شرکت سازنده Kratos عنوان کرد که برای انجام ماموریتهای مخفیانه میتوان از کامیونها و کشتیهای تجاری استفاده کرد که ویژگی مهمی است.
🔹 پهپاد XQ-58 والکری به عنوان یک پهپاد با ویژگی پنهانکاری برای همراهی جنگندههای پنهانکار نسل پنج و شش به عنوان وینگمن و یا انجام ماموریت با هزینه پایین طراحی شده است. این پهپاد با پیشرانه توربوفن با قدرت ۲۰۰۰ پوند توانایی حمل ۲۷۰ کیلوگرم محموله در جایگاههای حمل سلاح داخلی و خارجی را دارد.
▪️پست ریپلای درباره تطبیق این پهپاد با هوش مصنوعی
Jīngyú
@Partisan2015
🔴باز هم گل به خودی
🔺طبق گزارش رسانههای روسی، باری دیگر پدافند این کشور جنگنده خودی را با موفقیت تمام ساقط کرده است.
🔺فعلا نوع جنگنده اعلام نشده اما روسها گفتهاند که خلبان اجکت کرده و زنده مانده است.
🔺چند وقت پیش یک فروند سوخو 35 روسی حین گشت هوایی در نزدیکی خط مقدم زاپروژیا و حوالی توکماک توسط آتش پدافند خودی، سرنگون شده بود.
Maverick
@Partisan2015
🔷 اتمی انگلستان از نابودی تا تکامل! 🇬🇧
🔹 اوایل دهه ۶۰ میلادی و در میان جنگ سرد بود که انگلیسی ها توان اتمی خود را در حال نابودی می دیدند، بحران اسکای بولت، عدم تمایل کندی رییس جمهور آمریکا به توان هسته ای مستقل انگلستان شرایط را برای انگلیسی ها سخت کرده بود ...
📄 مقاله بررسی تکامل و توسعه زیردریایی های پیشران اتمی حامل بالستیک انگلیس سایت پارتیزان به بررسی تاریخچه این موضوع از زمان جنگ سرد تا امروز می پردازد.
⛓ لینک مقاله در وبسایت پارتیزان
▪️نظرتان را درباره مقاله با ما در اشتراک بگذارید.
@Partisan2015