پارتیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 مجموعه ویدئویی از پرتاب موشک ضدکشتی فرانسوی اگزوست / EXOCET 🇨🇵 این موشک پس از خروج از پرتابگر با اجرای مانور سنگین و تغییر جهت ناگهانی (بین ۶۰ تا ۹۰ درجه) به سمت هدف حرکت میکند، این ویژگی علاوهبر استفاده مفید از حداکثر برد در رسیدن به هدف، زمان واکنش را نیز برای این موشک مادون صوت کاهش میدهد. همچنین این مانور بدون تراستر در سر موشک انجام میشود.
Jīngyú
@Partisan2015
پس از مدتی انتظار بالاخره چنل یوتیوب من به اسم آرتاوان راه افتاد و اولین ویدیو اون بارگذاری شد. خواهشمندم چنل من رو حتما سابسکرایب کنید و ویدیو رو هم لایک کنید، زنگوله رو هم بزنید و برام کامنت بزارید. اکر دوست داشتید ویدیو رو به اشتراک بزارید. ممنون ازتون
Meghdad
https://youtu.be/6LoxtrxyFQE?si=6l-mP3cBQpALrSKi
🔷آرش ایرانی
🔹برای اولینبار در طول تاریخ جنگ اوکراین، وزارت دفاع روسیه بهصورت رسمی ویدئویی از مهمات ایرانی در اختیار ارتش این کشور را منتشر کرد.
🔹در ویدئو، شاهد نمایش راکتهای 122 میلیمتری گراد ایرانی هستیم. این راکتها با عنوان آرش شناخته میشوند. طبق اعلام کاتالوگ وزارت دفاع این راکتها دارای 21 کیلومتر برد و 19 کیلوگرم سرجنگی شدیداانفجاری ترکشزا هستند.
🔹پیشتر نیز راکتهای آرش در اثر انتشار تصاویر غیررسمی در دست نیروهای روس و اوکراینی رویت شده بود.
🔹جهت مشاهده تسلیحات ایرانی در جنگ اوکراین برروی اینجا ضربه بزنید.
FND
@Partisan2015
🔷همکاری چک و اوکراین
🔹طبق اعلام منابع خبری دولت جمهوری چک، خط تولید تسلیحات انفرادی را در اوکراین راهاندازی میکند. در خبر مذکور بهطور خاص به تفنگ نبرد CZ BREN2 BR اشاره شده است. پیش از این نیز تفنگهای تهاجمی و نبرد خانواده CZ BREN2/805 در اوکراین رویت شده بود اما خبر راهاندازی خط تولید در اوکراین خبر جدیدی است.
🔹سری تسلیحات ماژولار BREN2 دراثر ارتقای خانواده قدیمیتر CZ BREN805 بوجود آمدند. این خانواده شامل دو تفنگ تهاجمی بهره برنده از دو گلولهی 7.62*39 و 5.56*45، یک تفنگ نبرد بهره برنده از 7.62*51 و یک تفنگ تیرانداز ماهر در همین گلوله است. دو تفنگ تهاجمی نامبرده توانایی تغییر طول لوله بین گزینههای 9/11/14 اینچ (حدود 229/280/356 میلی متر) را دارند.
🔹نسخهی تفنگ نبرد (BR) نیز دارای 16 اینچ طول لوله است و از خشابی 25 تیری استفاده میکند. عملکرد درونی این خانواده تسلیحات نیز مشابه عملکرد تفنگ تهاجمی AR18 میباشد.
🔹از دیگر نکات این خبر راهاندازی خط تولید مهمات 7.62*51 ناتو در خاک اوکراین جهت تامین نیاز داخلی اوکراین است.
FND
@Partisan2015
🔹یکی از مهمترین ایرادهایی که میتوان در عملکرد نیروی هوایی روسیه در طول جنگ با اوکراین مشاهده کرد، استفاده نکردن از تمام پتانسیل جنگنده میباشد. همانطور که قبلا اشاره کرده بودیم، روسها کیت UMPC را به تعداد 2 فروند بر روی Su-34 فولبک نصب میکنند در حالی که پتانسیل این بمبر بیشتر از اینهاست. همین تفکرات غلط و اشتباه را بر روی جنگنده Su-25 فراگفوت هم میبینیم.
🔹فراگفوت با دو مخزن سوخت خارجی، همچنان 6 پایلون برای تسلیحات هوا به زمین دارد، درحالی که روسها کلا از دوتای آن استفاده می کنند(غلاف جنگ الکترونیک بر روی پایلونی نصب میشود که توانایی پرتاب تسلیحات هوا به زمین را ندارد و محل پایلون موشک هوا به هوا R-60 است)؛ یعنی اینکه روسها 4 پایلون خالی دارند که از آن استفاده نمیکنند.
2/3
Tomcat
@Partisan2015
🔹یکی دیگر از انتقادهای وارده بر نیروی هوایی روسیه، عدم استفاده از تسلیحات هدایت شونده بر روی فراگفوت است. گاها در جنگ اوکراین شاهد این هستیم که فراگفوت ها راکت های خود را به صورت کور به سمت اهداف شلیک کرده و باز میگردند.
🔹سوخو 25 توانایی حمل 2 موشک هدایت لیزری Kh-29L را بجای مخازن سوخت خارجی و توانایی حمل حداکثر 4 موشک هدایت لیزری Kh-25ML را حتی در صورت حمل مخازن خارجی دارد که هنوز شاهد شلیک این موشکها از فراگفوت در طول جنگ اوکراین نبودهایم.
🔹خود جنگندههای روسیه در جنگ اوکراین از نظر کمیت و کیفیت مشکلی ندارند با این حال ناوگان جنگندههای آنها به شدت از چندین نظر ضربه سنگین دیده که شامل فرماندهی کُند، استفاده نکردن از تاکتیک های درست، استفاده نکردن از حداکثر توان جنگنده، کمبود استفاده از تسلیحات هدایت شونده و ضعف اجرای جنگ شبکه محور میباشد.
3/3
Tomcat
@Partisan2015
🔷اداره اصلی اطلاعات اوکراین(GUR) اعلام کرد هر کاری که ممکن است برای جلوگیری از انتقال موشکهای ایران به روسیه انجام خواهد داد
🔹آندری یوزوف نماینده GUR اوکراین در مصاحبهای نسبت به گزارش اخیر ISW آمریکا درخصوص انتقال موشکهای کوتاهبرد ایرانی واکنش نشان داد و گفت: "دولت ما همراه با شرکای خود درگیر این امر است. اقداماتی برای جلوگیری از انتقال موشکهای بالستیک ایران به روسیه در حال انجام است.
🔹وی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر احتمال انتقال موشکهای بالستیک ایران به روسیه پس از اتمام قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل 18 اکتبر(26 مهر)گفت: "چنین تهدیدی وجود دارد، اما دولت و شرکایما(ناتو) بر این فرآیندها نظارت میکنند و ما در حال اتخاذ تدابیر خاصی برای جلوگیری از وقوع آن هستیم.
🔹او در مورد جزئیات این اقدامات که جلوی انتقال موشکهای ایران به روسیه را میگیرند، صحبتی نکرد.
Maverick
@Partisan2015
🔷فنسر؛ شمشیری هنوز مؤثر!
🔹مدتی پیش یک انبار سوخت در منطقه استارودوب در استان بریانسک توسط دو فروند Su-24M اوکراینی مورد حمله قرار گرفت.
🔹این دو فروند بمبر که متعلق به تیپ هفتم هوانوردی تاکتیکی بودهاند، با بمبهای سقوط آزاد FAB-500 و در ارتفاع پست حدود 50 کیلومتر وارد عمق خاک روسیه شده و بدون هیچ مشکلی مکان مذکور را بمباران کرده و به سلامت به پایگاه خود بازگشتند.
🔹طبق گزارشها، ساختمانهای پایانه بارگیری نفتی آسیب دیدهاند.
🔹یکی از اکانتهای خبری روسی به عنوان طعنه گفته بود که به نظر پدافند ما فقط جنگندههای خودمان را مشاهده میکند، این اولین بار نیست که نیروی هوایی اوکراین به خاک روسیه حمله میکند، قبلا در یک مورد که چند ماه ابتدایی جنگ رخ داد، تعدادی بالگرد Mi-8 و Mi-24 اوکراینی وارد استان بلگورود روسیه شدند و به اهدافی حمله کردند و سپس به پایگاه خود بازگشتند.
Tomcat
@Partisan2015
💢 مشخصات ارائه شده درخصوص موشک سدید 365:
⚜️ وزن: 35 کیلوگرم
⚜️ وزن سرجنگی: 9-10 کیلوگرم
⚜️ طول: 164 سانتی متر
⚜️ قطر: 15.2 سانتیمتر
⚜️ برد: 8 کیلومتر (10 کیلومتر هواپایه)
⚜️ بیشینه سرعت: 0.8 ماخ (1000 کیلومتر بر ساعت)
⚜️ نوع جستوجوگر: تصویرساز حرارتی٬ تلویزیونی٬ لیزری - قابلیت عملیات در شب و روز و کلیه شرایط آب و هوایی٬ قابلیت شلیک در دو حالت LOBL (قفل روی هدف پیش از شلیک) و LOAL (قفل روی هدف بعد از شلیک)
⚜️ نوع سرجنگی: چند منظوره (ضد زره و ترکششونده ضد نفرات)
⚜️ قابلیت شلیک هواپایه (پهپاد٬ بالگرد) و زمینپایه (محمول بر خودروهای زرهی٬ نفرات و...)
سدید 365 درواقع برپایه بمب 345 ساخته شده است که با حفظ ابعاد٬ وزن سرجنگی کاهش داشته است و جای خود را به سیستم پیشرانش راکتی سوخت جامد و سیستم کنترل پرواز داده است که محصول آن افزایش برد و سرعت است. دو عضو شناخته شده دیگر خانواده موشکی سدید شامل سدید 361 و سدید 362 میشود.
📝@Projectmeshkat
🔹تصویر از پرچم کشورهایی که قصد خرید F-15 داشته و آن را مورد بررسی قرار دادند بر دماغه مدل B نسخه دوکابین این جنگنده در دهه ۵۰ شمسی. برخی در نهایت بنا به دلایلی که عمدتا سیاسی بود موفق به خرید این جنگنده نشدند.
🔹پرچم ایران نیز در همان دهه روی این جنگنده نقش بست و برنامه جایگزینی این جنگنده و F-16 فالکن در سالهای بعد به جای F-4 فانتوم و F-5 تایگر بود که پس از وقوع انقلاب کنسل شد.
ECM
@Partisan2015
🔹در ادامه پست پیشین تصویر پرچم ایران بر بدنه جنگنده F-16A فالکن که همزمان با F-15B در دهه ۵۰ شمسی بر بدنه این جنگنده نقش بست.
ECM
@Partisan2015
پارتیزان
🔹تصویر از پرچم کشورهایی که قصد خرید F-15 داشته و آن را مورد بررسی قرار دادند بر دماغه مدل B نسخه دوک
🔹در ادامه پست پیشین تصویر پرچم ایران بر بدنه جنگنده F-16A فالکن که همزمان با F-15B در دهه ۵۰ شمسی بر بدنه این جنگنده نقش بست.
ECM
@Partisan2015
🔷 چرخش به نفع روسیه در اسلواکی 🇸🇰
🔹در انتخابات مجلس اسلواکی، حزب راستگرای پوپولیست Smer موفق به کسب بیشترین تعداد کرسیها شده است. "روبرت فیسو" رهبر این حزب، با کمک نظامی به اوکراین مخالف است و معتقد است که اسلواکی خودش مشکلات بزرگتری دارد.
🔹حزب "اسمر" اکنون باید برای تشکیل دولت با حزب لیبرال PS ائتلاف کند. هرچند که مجلس قبلی اسلواکی هم در دست محافظهکاران بود، اما احزاب حاکم قبلی نسبت به ناتو، اتحادیه اروپا و کمک به اوکراین موضعی مثبتتر از Smer داشتند.
Martiya
@Partisan2015