فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹رئیسجمهور پس از مراسم تنفیذ: تقویت سفرههای مردم و حل مشکلات اقتصادی از الویتهای برنامه دولت چهاردهم است
آخرین گزارش من از آقای رییسی!
هنوز باور نکرده ام که او نیست؛ و تیتر را با بغض نوشتم، اما واقعیت های دولت رییسی قابل کتمان نیست؛ در دوره آقای رییسی با ۱۰ کشور عادی سازی روابط شد؛ حتی بحرین و حتی اردن و مصر و حتی کشورهایی که گفتگو با آنها برای ما امکان پذیر نبود؛ امکان پذیر شد. تحلیف پرشکوه دکتر پزشکیان؛ واقعیت همین مسئله است؛ نمونه آن شرکت معاون رییسجمهور مالدیو و وزرای خارجه بحرین و مصر!
در زمانی که آقای رییسی روی کار آمدند؛ چند سیاست فعال برای ابعاد خارجه پیش رو گرفتند؛
نقش فعال در آسیای مرکزی
توسعه همهجانبه روابط همسایگی
احیای نقش فعال در آفریقا
توجه به آمریکای لاتین بعنوان کنش
سیاست خارجی تهاجمی نه تدافعی!
به معنای واقعی کلمه؛ در دوره آقای رییسی ما از سیاست تدافعی کاملا خارج شدیم و بعنوان محرکه ای جدی در حوادث مختلف نقش ایفا کردیم. نمونه اولی آن آسیای مرکزی؛ در زمان آغاز دولت! تاجیکستان عملاً قهر بود و ترکمنستان کاملا قطع ارتباط بود و قزاقستان نقش منفعل بود و ازبکستان ایران از سیاست خود خط زده بود و قرقیزستان رابطه مساعد اما غیرفعال برقرار بود. اما در همان ابتدای دولت؛ تا حدود یکسال؛ هر ۶ رییس جمهور آسیای میانه عازم ایران شدند و رییس جمهور ایران نیز ۴ بار به آسیای مرکزی رفتند؛ از جمله احیای روابط با ترکمنستان و تاجیکستان؛ تا ایفای نقش فعال در ایجاد مبادلات و پروژه های مهم و بین الملل؛
ما در زمینه ترکمنستان یک مسئله نقش پررنگ ترکیه و آذربایجان داشتیم؛ که میخواستند از طریق دریای خزر ایران را دور بزنند؛ اما ایران برای این مسئله معامله ای با ترکمنستان راه اندازی کرد که آن را میتوان «دیپلماسی ترانزیتی» یا «دیپلماسی انرژی» خواند؛ که یک رابطه کاملآ قابل اعتماد اتخاذ شد که در قبال میزبانی ایران از گاز ترکمنستان در مقابل ترکمنستان از ترانزیت ایران میزبانی کند؛ برهمین سیاست توطئه برخی کشورها مهار شد! البته لازمه ی اینها یک محرکه چندجانبه است؛ که یکیش همین سیاست همسایگی و توجه ایران به آسیای مرکزی حس اعتماد را تلقین کرد. در همین تاجیکستان ما از خیلی شرکای تجاری عقب بودیم؛ اما آقای رییسی برای همین مسئله ام برنامه داشت و آن را حل کرد و توافقنامه ۵۰۰ میلیونی میان دو کشور امضا شد.
حالا در مورد هر کشور آسیای مرکزی و نقش دولت سیزدهم جداگانه میتوان متنی چند ده خطی نوشت.
درمورد سیاست کشور های همسایه چندین مسئله وجود داشت؛ در زمان آغاز دولت رییسی همه کشورهای همسایه با ما دچار مشکل بودند؛ که آقای رییسی ضمن احیای روابط برای مشکل با پاکستان و افغانستان و آذربایجان یک برنامه داشت؛ مثلاً با پاکستان روابط تجاری رشد نداشت؛ که آقای رییسی توافقنامه ۵ میلیاردی امضا کردند که روابط پیش رفت؛ همین عمان با وجود میانجیگری تاریخی ایران نقش فعالی نداشت! که آقای رییسی طوری آن را پیگیری کردند که در انتها خود پادشاه عمان دستور رفع موانع تجاری میان ایران و عمان را صادر کرد. این یعنی پادشاه عمان نقش فعال ایران را احساس کرد تا اینکه عمان مقصد جدی ایران برای توسعه روابط شد؛ در همین افغانستان که همزمانی طالبان با دولت رییسی بود؛ با ابتکار و پیشنهاد ایران؛ ابتکار نشست همسایگان افغانستان داده شد. همین آذربایجان مداوم توطئه جنگ قفقاز و جدید بود و در زمان استقرار دولت رییسی کوریدور زنگزور پیش میرفت ؛ آقای رییسی هم مانع کوریدور شدند؛ هم اجازه جنگ ندادند؛ هم به ابتکار و پیشنهاد ایران برای اولین نشست ۳+۳ برگزار شد. در رابطه با ترکیه معضل جدی حمله ترکیه به سوریه بود ؛ که در دولت رییسی با دیپلماسی فعال میزبان نشست سهجانبه روسای جمهور ترکیه و روسیه آقای پوتین و اردوغان در تهران بودیم که در انتهای این نشست؛ آقای اردوغان از حمله به سوریه منصرف شد و بر تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.
در دولت آقای رییسی هیچ جنگی میان کشورهای اسلامی رخ نداد؛ بلکه آقای رییسی با سیاست چندجانبه ضمن تلاش برای دوستی میان کشورهای اسلامی برای اولین بعد دهه ها جنگ میان کشورهای اسلامی پایان یافت و صلح حاکم شد که انتهای آن شد؛ شکست طرح محاصره ایران و صلح اسراییل با کشورهای اسلامی و در آخر مخمصه کنونی اسراییل در غزه ؛ این همه بعلت اتحاد اسلامی بعد مدت ها رخداد؛ هرچند حتی به ظاهر.
در زمینه آفریقا؛ ما با چیزی به اسم عدم سفر روحانی به هیچ کشور آفریقایی مواجه بودیم! در همان سال اول دولت برای اولینبار بار تجارت ایران و آفریقا از ۱ میلیارد عبور کرد! در ۱۰ کشور آفریقایی مرکز تجاری تاسیس شد و آقای رییسی ۴ بار به آفریقا رفتند؛ که قرار بود؛ ۶ بار شود و فردای روز شهادت عازم تانزانیا شوند؛ اما به شهادت رسیدند؛ همین تانزانیا در ایران سفارتی نداشت و قرار شده بود با سفر آقای رییسی افتتاح کند؛ همین لیبی و سودان احیای روابط کردیم و گفتگو ها با مصر و اریتره و توگو و کومورو و سومالی و جیبوتی آغاز کردیم برای عادی
پارتیزان نیوز
آخرین گزارش من از آقای رییسی! هنوز باور نکرده ام که او نیست؛ و تیتر را با بغض نوشتم، اما واقعیت های
سازی روابط. همین نقش فعال ایران منجر به اخراج اسراییل از اتحادیه آفریقا شد. در آفریقا در زمینه تجارت مستقیم دچار مشکل بودیم؛ که این مسئله با ایجاد چند خط مستقیم دریایی حل شد.
در زمینه آمریکای لاتین؛ ما نقش فعالی ایفا کردیم؛ با همین کوبا چند صد قرارداد امضا کردیم! که رییس جمهور آن پس از ۲۲ سال به تهران آمدند؛ رییس جمهور ونزوئلا نیز آمد. همینطور آقای رییسی به چند کشور آمریکای لاتین سفر کردند.
خلاصه اقدامات آقای رییسی منجر به پویایی و فعال شدن نقش گمشده ی ایران در جهان شد و مهمتر از آن نقش تدافعی ایران پایان یافت و به نقش تهاجمی تبدیل شد.
بنده «خیلی خیلی خیلی» خلاصه نوشتم و سخت بود و میدانم صدها مسئله فراموش کردم و در انتها میدانم اگر آن صدتا را بنویسم صدتای دیگر را فراموش میکنم و تمام نمیشود و این واقعیت دولت رییسی بود.
🔸اردوغان:ممکن است یک شب ترکیه ناگهانی وارد اسرائیل شود، همانطور که وارد قره باغ و لیبی شدیم.
@Partisanplus
وزیر خارجه اسرائیل: اردوغان راه صدام حسین را دنبال می کند و تهدید به حمله به اسرائیل می کند، پس باید به یاد داشته باشد که ماجرا چگونه به پایان رسید.
🔸رژیم صهیونیستی در این پیام به فرانسه اطلاع داده که گزینه هایی را برای حمله به اهدافی در حومه جنوبی بیروت و برج البراجنه به عنوان یک پیام بازدارنده قوی برای حزب الله و جلوگیری از ادامه تشدید تنش ها انتخاب کرده است.
@Partisanplus
فوری:
🔸ترکیش ایرلاینز پروازهای خود به بیروت پایتخت لبنان را به حالت تعلیق درآورد.
@Partisanplus
باز نشر پست یکی دو ماه گذشته که احتمال وقوع توافق بیشتر از آغاز جنگ است
چندین ماه پیش در مقاله اشاره شد که جنگ لبنان قطعی است و امریکا با تمام توان به سوی مذاکره پشت پرده خواهد رفت … اما احساس میکنم جنگی نخواهد شد ، با توجه به اینکه این تحلیل متعلق به قبل از شهادت آقای رییسی بوده با تغییر ناگهانی دولت گمان میرود جنگ لبنان نیز پس از پایان انتخابات رخ ندهد و بایست دید در دوره پزشکیان چه خواهد گذشت اما شاید دیگر گزینه جنگ به این خاطر که شخصا بر این باورم گزینه دموکرات ها که یقینا کاملا هریس خواهد بود رئیس جمهور بعدی امریکا است یعنی بایست بشود
امریکا در حال تبدیل به منفورترین کشورها و در واقع آدم بده همه داستان هاست
برای این امر نیاز به بازیایی چهره خود دارد ، لذا گلوبال ها شدت جنگ را تا پیروزی هریس افزایش نخواهند داد و ه سمت قبول شرایط حماس و توافق با مقاومت فلسطین خواهند رفت ، با پیروزی هریس توافقاتی با چین نیز خواهد شد اما تکلیف روسیه مشخص نیست و احساس میشود در عین جنگ بر عدم گسترش جنگ توافق شود ، در موضوع ایران نیز قطعا بدانید برجام ۲۰۱۵ احیا خواهد شد و اگر منتظر جنگی هستید در واقع این جنگ با خروج بار دوم امریکا از برجام رخ خواهد داد
البته اینها یک نظر شخصی است و ممکن است درست نباشد لذا پس از انتخابات امریکا نیز ادامه پست را که نوشته ام خواهم گفت
@Partisanplus
🔸جعفر الحسینی سخنگوی نظامی كتائب حزب الله عراق:
🔸اگر اسرائیل ماجراجويى كند و شدت عملیات را با هریک از طرفین محور مقاومت افزایش دهد، قواعد جدید نبرد نه به نفع آن خواهد بود و نه به نفع حامی شرورش، آمریکا.
@Partisanplus
🔸جنگ لفظی شدید میان مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی؛ پای صدام و هیتلر وسط آمد
🔸وزیر خارجه اسرائیل در پاسخ به تهدید نظامی رئیس جمهور ترکیه علیه این رژیم، اردوغان را به صدام تشبیه کرد، وزارت خارجه ترکیه هم در پاسخ تاکید کرد همانطور که نازیها به میز محاکمه آمدند شما هم روزی پاسخگوی جنایات خود خواهید شد.
@Partisanplus
🔸آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی:
واشنگتن به اسرائیل هشدار داد که اگر به اهداف حزب الله در بیروت حمله کند، اوضاع از کنترل خارج خواهد شد.
@Partisanplus
🔸برتری هریس بر ترامپ در یک نظرسنجی جدید
طبق نتایج نظرسنجی جدید برگزار شده از سوی شرکت «ایپسوس» محبوبیت «کامالا هریس»، معاون رئیس جمهور آمریکا افزایش یافته و به ۴۳ درصد رسیده که حتی از ۴۲ درصدی که عملکرد او را تایید نکردند هم بیشتر است.
@Partisanplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیو رنگی شده از بازی های المپیک ١٩٠٨ حدود ١٢٠ سال قبل
به لباس خانم ها توجه کنید( تنیس و تیر اندازی و ...) با امروز قیاس کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹خبرنگار ارشد بیبیسی: با توجه به اینکه منطقه "مجدل شمس" حامی سوریه، بشار اسد و البته محور مقاومت است هیچ توجیهی ندارد که بگوییم، حزبالله لبنان به آنجا حمله کرده است.
◀️نفیسه کوهنورد:
آقای نصرالله علیرغم کشته شدن خبرنگاران، کودکان و غیر نظامیان لبنان اما تاکنون غیرنظامیان اسرائیل را هدف قرار نداده است.
نیروی دریایی سپاه در اطلاعیهای از توقیف یک نفتکش حامل بیش از ۷۰۰ هزار لیتر نفت قاچاق با پرچم کشور توگو و ۹ خدمه در آبهای شمال خلیج فارس حوالی میدان نفتی آرش توسط رزمندگان این منطقه خبر داد.
وزرای کابینه امنیتی رژیم اشغالگر پس ساعت جلسه به نتانیاهو مجوز حمله به لبنان را دادهاند! اینکه مجوز دادند یا ندادند اصلاً اهمیت ندارد؛ موضوع مهمتر این است: رژیم صهیونیستی که تا پیش از این در هر ماجرا یا حملهای که پیش میآمد بدون هیچ مشورت و فوت وقت دست به اقدام نظامی و گلوله باران یا بمباران نقطهای در لبنان میکرد، حالا پس از ۱۰ ماه جنگ و درگیری امروز به جایی رسیده که برای پاسخ به جنایتی که خودش مسبب آن بوده و این همه تعلل میکند، نشانه ضعف و فتور بیش از پیش این رژیم است.
کابینه رژیم صهیونیستی به نتانیاهو مجوز داده و توپ را به صورت کامل در زمین او انداخته است چرا که میداند نتانیاهو اینجا باید دست به یک قمار بزرگ بزند. صهیونیستها تحت تبلیغات چند دههای رسانههای دروغگوی خود فکر میکنند قدرت وحشتناک و بدون رقیبیچ نظامی دارند، خواستار حمله همه جانبه و بمباران سنگین و گسترده لبنان هستند امان نتانیاهو که میداند ماجرا از چه قرار است به داستان چگونه شروع شده و چگونه به پایان میرسد باید با مسبب اصلی جنگ یعنی دولت تروریست آمریکا مشورت کند در واقع ر حملهای که به لبنان شود بانی و باعث آن آمریکا است.
بر اساس اخباری که رسانههای آمریکایی در طول ساعتهای گذشته منتشر کردند کاخ سفید در حال تبادل پیامهای مختلفی با تهران در مورد مدیریت میدان هستند امری که در طول ۱۰ ماه گذشته باعث شده جنگ گسترش پیدا نکند ولی حالا از قرار معلوم سررشته امکان دارد از دست همه خارج شود. صهیونیستها لا راضی به یک حمله محدود به یک نقطه خاص شدهاند و میخواهند حزب الله پاسخ این حمله را ندهد ولی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ارتش اشغالگر صهیونیستی به دستور فرماندهان خود در رفح مخازن آب را با مواد منفجره منفجر کردند.
@partisanplus 🔥 #Amirreza
پارتیزان نیوز
وزرای کابینه امنیتی رژیم اشغالگر پس ساعت جلسه به نتانیاهو مجوز حمله به لبنان را دادهاند! اینکه مجوز
اگر همین حمله محدود به یک نقطه خاص صورت بگیرد و حزب الله بخواهد برابرش پاسخ بدهد تلفات صهیونیستها ۱۰ برابر بیشتر از آنچه در مجدل شمس اتفاق افتاد خواهد بود.
نتانیاهو امیدوار است که آمریکا با رایزنیهای خود یک مجوز حداقلی را بگیرد و او بتواند هیاهویی را که خودش به پا کرده به شکل مدیریت شده به پایان ببرد اما هر اتفاقی که بیفتد دیگر نتانیاهو با آمریکا مدیر بحران نیستند مدیریت سخت خواهد شد و هر کنشی واکنشی در پی خواهد داشت و به این ترتیب جنگ به مرحله خواهد رسید که صهیونیستها در طول چند ماه گذشته بارها خواستار آن شده بودند. حالا باید منتظر ماند و دید که آیا کاخ سفید میتواند مجوز لازم را بگیرد و نتانیاهو جنایتی را انجام دهد؟!
@SyrianKhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ، ترکیه اسرا. .ییل را تهدید به حمله کرد! اردوغان : یکروز وارد آنجا خواهیم شد
هدایت شده از کف میدون
📍واکنش جک شیلدز بوکسر سابق آمریکایی و فعال مشهور چپ گرای توییتری به فراخواندن سفیر فرانسه در تهران در پی اهانت به حضرت مسیح در افتتاحیه المپیک لجن پاریس:
🔸متوجه شدم مسلمانان وقتی مسیح مورد تمسخر قرار می گیرد از مسیحی ها بیشتر عصبانی و ناراحت می شوند!
@kafemeydoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 تقلای پرستو صالحی برای توجیه بازگشتش به ایران از زبان خودش!
🔶️ پرستو صالحی با انتشار ویدئویی با ابراز پشیمانی از مهاجرتش، خواهان بازگشت به کشور شد.
🔸این شخص در حالی خواهان بازگشت به ایران است که در پروژه ناکام "ززآ" از هیچ کاری برای نابودی ایران دریغ نکرد.
@Partisanplus
⭕️ مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی و وزیر اسبق صمت :
فهرست عمده #ناترازیها رو با هم نوشتیم؛
اما بعد:
مقامات معمولا
هنگام سخنرانی در جمع اقشار #کارمندی و #کارگری بطور جدی از #تثبیت_قیمتها و #کنترل_بازار میگویند.
و
هنگام سخنرانی در جمع #صنعتگران و #کارآفرینان قاطعانه از حذف موانع، #عدم_دخالت_دولت و آزادی کسب و کار میگویند.
سخن اول نزدیک به #سوسیالیزم و سخن دوم نزدیک به #لیبرالیزم است و هر کدام در ایران و دنیا طرفداران خودش را دارد.
با این حساب، قبل از اتخاذ راهحل، لازم است #مکتب_اقتصادی_دولت مشخص شود:
نقطهای میان دو تفکر اجتماع گرا (سوسیالیستی) و بازارگرا (لیبرالیستی). این سیاست باید در تمام ابعادش بوضوح تبیین گردد.
سیاست منتخب، اولا باید با وضع فعلی ایران سازگار بوده و ثانیا موجب توسعه گردد.
با جمع اضداد میشود سخن گفت، اما نمیتوان #ناترازیها را #تراز کرد.
بعلاوه رفع ناترازیها نیازمند انتخابهای دیگری نیز هست:
یافتن نقطه بهینه در میان دو نقطه غایی، در مکاتب مربوط به حوزههای #سیاسی، #توسعهای، نهادگرایی و امثال آن...
که بماند برای بعد./پارتیزان پلاس
@partisanplus