🇮🇷🇷🇸 تأکید امیرعبداللهیان بر حمایت ایران از تحکیم ثبات و امنیت در بالکا
وزیر امور خارجه در گفتوگوی تلفنی با وزیر خارجه جدید صربستان گفت: سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران حمایت از تحکیم ثبات و امنیت در بالکان و ارتقای همزیستی بین همه اقوام در این منطقه است.
@partisanplus
پارتیزان نیوز
🇮🇱 تایمز اسقاط : 🔻بیانیه لاپید، رهبر اپوزیسیون اسرائیل پس از آن بیان شد که گالانت، وزیر دفاع گفت
🇮🇱❌🇺🇸 لاپید، رهبر اپوزیسیون اسقاط :
روابط با آمریکا در حال فروپاشی است
@partisanplus
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❎ غرق شدن اسرائیل در باتلاق رفح
❎ شکست تاکتیکی و استراتژیک اسرائیل و آمریکا در غرب آسیا...
❎ مهمان برنامه:
▪️قیس قریشی، تحلیلگر سیاسی
maziarshakouri
@partisanplus
پارتیزان نیوز
شیعیان کشمیر #مکتب_اهلبیت
کشمیر در شمال شبهقاره هند و در دامنه کوههای هیمالیا است و تا پیش از استقلال پاکستان، امیرنشینی تحت حمایت بریتانیا بود. در ۱۹۴۷ بعد از اینکه مهاراجه کشمیر از پیوستن به پاکستان خودداری کرد، اختلاف بر سر مالکیت کشمیر به درگیریهای دامنهداری بین دولت هند و پاکستان انجامید.
در حال حاضر کشمیر از سه منطقه تشکیل شده است که منطقه شمالشرقی در اختیار چین، شمال غربی در اختیار پاکستان و مناطق دیگر نیز در اختیار هند قرار دارد. کشمیر سرچشمه بسیاری از مهمترین رودخانه های شبه قاره هند است. کشمیر به دلیل زیبایی خداداد بسیار به بهشت گمشده شهرت دارد، بهشتی که بر اثر جنایات و کشتار دولت هند به بهشت زخم خورده معروف شده است
امار دقیقی از جمعیت کشمیر وجود ندارد اما حدودا بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر تخمین زده میشود
مردم کشمیر فرهنگ بسیار جداگانه دارند و از لحاظ فرهنگی کاملا با هندو های هند و پنجابی ها پاکستان متفاوت هستند و از لحاظ نژاد هستند و تبار آریایی دارند و از لحاظ پوشش و فرهنگ و زبان نیز ریشه آریایی دارند. ساختارار اجتماعی بر پایه خانواده است و شبکه خویشاوندی گسترده تری دارند
در اوایل قرن هشتم هجری کاروان یکی از عرفا به نام میرسیدعلی همدانی با جمعی از سادات و عرفا راهی کشمیر شد و سادات و علمای شیعه به ترویج دین اسلام در آن سرزمین پرداختند. ازجمله این علما و سادات، دینعلیشاه و میرسیدحامد حسین موسوی جد چهارم و پنجم امام خمینیاند که مزارشان زیارتگاه مردم مسلمان کشمیر است. در واقع حضور شیعیان در این منطقه عامل اسلام آوردن و به تبع آن تشیع مردم کشمیر است. گسترش تشیع با تأسیس سلسله چکها در کشمیر به اوج خود رسید. بعد از چکها با اینکه شیعیان تا امروز از قدرت سیاسی به دور بودهاند، همچنان به حیات اجتماعی خود در کشمیر ادامه دادهاند. امروزه شهرهای کارگیل، سرینگر، بدگام و دره کشمیر در بخش کشمیر تحت نظارت هند و مناطق بلتستان و گلگت در کشمیر تحت نظارت پاکستان، ازجمله مراکز مهم تشیع در کشمیر به شمار میآیند.
اغلب جمعیت این منطقه مسلمان هستند. و از بین مسلمانان تقریبا ۲ میلیون نفر از آنان شیعهاند و از بین شیعیان، شیعیان وادی کشمیر (دره کشمیر) دوازده امامیاند. در منطقه کارگل هم شیعیان دوازده امامی زندگی میکنند. در منطقهای به نام نوبرا جمعیتی از نوربخشیها زندگی میکنند و شماری از شیعیان اسماعیلی نیز در منطقه گلگت حضور دارند.
در کشمیر عزاداری امام حسین(ع) را به نحو احسن احیا میکنند. از اول محرم تا اربعین، بلکه تا اواخر ماه صفر این مجالس عزاداری با شکوه برگزار میشود.
در این کشور، شیعیان و اهل سنت به راحتی در اجتماعات یکدیگر شرکت میکنند و حتی پشت سر یکدیگر نماز میگذارند. به ویژه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فضا به طور کلی در کشمیر (هند) متحول شده و در نتیجه آن شیعیان و اهل سنت بیش از پیش به یکدیگر نزدیک شدند. زمانی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مسئولان جمهوری اسلامی ایران به کشمیر سفر کردند بیشتر برنامه ها در مراکز اهل سنت برگزار شد و در اجتماعات و در برنامهها اهل سنت بیش از شیعیان شرکت میکردند.
مهم ترین پتانسیل کشمیر که سبب اهمیت این منطقه از نگاه ما و دشمنان است؛ نفوذ انقلاب اسلامی و محبوبیت امام خمینی (ره) در این منطقه است. نفوذ انقلاب به ویژه در منطقه کارگیل بیشتر از سایر مناطق به چشم میخورد. در تمام ورودیهای محلههای شیعی، عکس امام خمینی(ره) و آیتالله خامنهای و آرم جمهوری اسلامی قرار دارد. مردم این شهر هر ساله پیروزی انقلاب اسلامی ایران را جشن میگیرند و همچنین در برگزاری مراسم رحلت امام خمینی (ره) و برگزاری راهپیمایی روز قدس و ۲۲ بهمن مشارکت دارند. کشمیریان در بسیاری از امور تلاش کردهاند از امام خمینی(ره) متابعت نمایند؛ برای مثال زمانی که امام خمینی(ره) به دلیل اوضاع نامساعد و رفتار غیرانسانی عربستان، از رفتن حجاج ایرانی به حج ممانعت نمودند، مردم کشمیر هم از ایشان متابعت کرده و به حج پرهیز نرفتند. همچنین در کشمیر برای اولین بار با حکم امام خمینی نماز جمعه برگزار شد.
#مکتب_اهلبیت
@partisanplus