فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این عالیه ببینید👆😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی رهبر حاضره رونمایی هم بده😍
⚛🇷🇺🇿🇦 روگاچف، سفیر روسیه در پایتخت آفریقای جنوبی :
این کشور علاقه مند به تجربیات روسیه در فناوری های هسته ای است و مسکو آماده است به عنوان یک شریک قابل اعتماد در این زمینه ایفای نقش کند./پارتیزان پلاس
@partisanplus
هدایت شده از کانال حسین دارابی
تناقض!
8 اردیبهشت: جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید:«ما خواستار آزادی فوری
توماج صالحی هستیم»
7 اردیبهشت: پایگاه خبری اکسیوس:«۶۰۰ دانشجوی حامی فلسطین در آمـــــــریکا بازداشت شدهاند.»
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از کانال حسین دارابی
چقدر زیبا بود این جمله آیت الله حائری شیرازی
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🇺🇸🇦🇴🌍 آمریکایی ها به توسعه خود در آفریقا ادامه می دهند!
سامانتا پاور، مدیر توسعه بین المللی آمریکایی USAID، سرمایه گذاری کریدور لوبیتو در آنگولا را ترویج می کند.
🔸سامانتا پاور، مدیر آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده (USAID)، اخیراً از آنگولا دیدن کرد و در آنجا با رئیس جمهور این کشور دیدار کرد و از بندر لوبیتو و راه آهن بنگوئلا بازدید کرد.
🔸سفر او بر حمایت ایالات متحده از پروژه کریدور لوبیتو، یک جزء حیاتی از مشارکت زیرساختی و سرمایه گذاری جهانی با هدف اتصال جمهوری دموکراتیک کنگو و زامبیا به بازارهای منطقه ای و جهانی از طریق بندر لوبیتو تاکید داشت.
🔸سامانتا پاور در طول مدت اقامت خود در بنگوئلا با کشاورزان محلی و شرکای دولتی تعامل داشت و بر اهمیت کریدور لوبیتو در ارتقاء رشد و توسعه اقتصادی در منطقه تاکید کرد.
🔸کریدور Lobito که توسط کنسرسیوم "Lobito Atlantic Railway" تحت یک قرارداد خصوصی سازی 30 ساله مدیریت می شود، شامل بندر Lobito، پایانه معدن و راه آهن Benguela است که 1344 کیلومتر تا مرز شرقی آنگولا در Luau را در بر می گیرد.
🔸ایالات متحده و اتحادیه اروپا شرکای اصلی در طرح کریدور لوبیتو هستند.
🔸 این اداره USAID پنج میلیون دلار را برای حمایت از کشاورزان زن در چهار استان در داخل کریدور اختصاص داده است، که باعث افزایش شفافیت در تدارکات عمومی و تقویت همکاری با جامعه مدنی، رسانه ها و موسسات برای تضمین ارزش عادلانه برای شهروندان آنگولا می شود.
پ.ن :
اداره توسعه بینالمللی آمریکا در واقع ادارهای نظامی است که توسط ایالات متحده آمریکا تأسیس شده است و عنوان میشود که هدف این اداره توسعهٔ کمک طولانی و حمایت از افراد کشورهای فاجعهزده برای داشتن یک زندگی آزاد و داشتن کشور دارای دموکراسی میباشد/پارتیزان پلاس
کمکهای خارجی آمریکا همواره به دو هدف استوارند:
پیشبرد منافع سیاست خارجی آمریکا در گسترش دموکراسی و بازار آزاد در کشورهای در حال توسعه.
همکاری با آنها تا زمینه انکشاف مهیا گردد.
این اداره مصرفکننده ۱٫۵ درصد بودجهٔ فدرال میباشد.
@partisanplus
⭕️ تسریع و تسهیل انواع تست کمکفنرها با تولید مولتیتستر ایرانی
✅متخصصان شرکت انرژی محور پیشرو موفق به تولید دستگاه مولتیتستر شدند که تستهای میرایی، اصطحکاک و حرارت بالا و پایین کمک فنرها را در یک دستگاه واحد انجام میدهد.
✅جعفر نظم آبادی، مدیرعامل شرکت انرژی محور پیشرو: این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفهجویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع میبخشد.
#خبر_خوب
🔜آخرین و مهمترین پیشرفت های ایران در حوزه های علمی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی را در کانال «ایران من، امید و آگاهی» بیابید👇👇👇
🇮🇷@Iran_Omid_va_Agahi
و همچنین آدرس این کانال در ایتا 👇
eitaa.com/Iran_Omid_va_Agahi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 تصاویری از حضور حضرت آیتالله خامنهای در مانور شهادت
☝مرداد ماه سال ۱۳۶۶، حضرت آیتالله خامنهای از مانور شهادت که در پاسخ به حضور ناوگان دریایی آمریکا در خلیج فارس برگزار شد، بازدید کردند.
📷 عکس: همزمان با حضورنظامی پرهیاهو اما ناموفق آمریکا در خلیجفارس برای اسکورت نفتکشهای کویتی، مانور عظیم شهادت با رمز لبیک یا امام در پهنای خلیجفارس و دریای عمان – از دهانه فاو تا بندرگواتر- برگزار شد. حضرت آیتالله خامنهای ۱۶ مرداد ضمن حضور در بندرعباس از یگانهای عملکننده در این مانور بازدید نمودند.
🗓 دهم اردیبهشت، روز ملی #خلیج_فارس
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از اخبار 🇮🇷 20:20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به آقای زیباکلام گفتیم در مورد سرکوب اساتید و دانشجوها در آمریکا میخوایم باهاتون مصاحبه کنیم؛ جوابش جالبه...!
🔹چه زیبا گفت جلال آل احمد در کتاب غرب زدگی: «آدمِ غربزده ریشه و بنیادی ندارد؛ نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هُرهُریمآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید میکند»
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیا من در طولانی شدن غیبت امام زمان (عج) مقصرم؟
🎤 حجت الاسلام شجاعی
🏷 #امام_زمان (عج) #ظهور
سپاه: در «وعده صادق» ۱۰ کشور به اسرائیل کمک کردند
سخنگوی سپاه:
🔹در عملیات تنبیهی وعده صادق ۱۰ کشور در حوزه پدافندی به رژیم صهیونیستی کمک کردند و در پس این عملیات، پیروزی کشورمان بر سیستم پدافندی کشورهای مطرح رقم خورد.
🔹امروز دست ما پر است و دشمن هم این نکته را میداند. عملیات وعده صادق با سلاحهای تولید داخل صورت گرفت. عظمت این اقدام به صورتی بود که آنها باید مدت ها عطش داشته باشند که این حمله چگونه بوده است.
🔹این عملیات نظامی، اقدامی غافلگیرکننده نبود و زمانی که اولین پهپاد پرتاب شد آنها منتظر بودند.
🎃#تحلیل ؛ #اتحادیه_انقلابیون
🔴آمریکا شریک اصلی #صهیونیست ها در نسل کشی مردم #فلسطین و غزه می باشد ؛ امام خمینی (ره) فرمود : آمریکا شیطان بزرگ است .
🔴 شاهد بودیم که دانشجویان دانشگاه های مختلف آمریکا نسبت به رویکرد دولت آمریکا در حمایت از جنگ غزه معترض شدند و مورد ضرب و شتم قرار گرفتند
⭐️این مسئله دو نکته را به همراه دارد :
1️⃣ بیداری اسلامی و توجه به انسانیت محدود به مکان نیست ، مقابله با ظلم مسئله فراجهانی است .
2️⃣ دیدیدم که حکومتی که به اسم آزادی بیان و حقوق بشر فعالیت می کند و مدعی این امر است ، چگونه معترضین را سرکوب کرد .
#تحلیل_سیاسی ، #اتحادیه_انقلابیون #سید_علی_حسینی ، #آفند ، #پارتیزان_پلاس ، #پرچم_انتظار #انقلاب_تی_وی ، #مجموعه_سراج ، #عملیات_وعده_صادق ، #نابودی_اسرائیل_حسب_آیه_۷_سوره_اسراء
🔹مهر آبراهامیان، ترکشناس ،دکترای تاریخ:
🔸یادآوری می کنیم که «چهارراه صلح» یک پروژه منحصراً تُرکی است که بیش از ۱۰۰ سال پیش مطرح شده و خالق آن آتاتورک بوده و در واقعیت امروز، اردوغان است.
نکته غم انگیز این است که این دستور کار توسط دولت فعلی ارمنستان نیز ترویج می شود.
در ذیل، تصویری از سند آرشیوی آن طرح تُرکی را مشاهده می کنید که در آن پیشنهاد شده که تحت ِ شعار ِصلح، حذف فیزیکی و سیاسی ارمنستان صورت پذیرد.
#طوفان_در_قفقاز
@Ircoriddor
🔴خلیج فارس، میراث تاریخی ما
🔻امروز دهم اردیبهشت، در تقویم جلالی ایرانی به عنوان روز خلیج فارس نامگذاری شده است. روزی که بیش از آنکه یک روز مانند همه روزهای تقویم باشد، به لحاظ هویتی و ماهیتی برای تک تک ایرانیان یک ارزش ذاتی و یک غیرتِ تاریخی محسوب میشود. دلیل این موضوع هم، تلاش برخی کشورهای تازه به جغرافیا پیوسته در حاشیه خلیج فارس است که به دلیل فقر تاریخی و فرهنگی، به دلیل نداشتن پشتوانه هنری و فکری دنبال آن هستند که تا با تنها داشته خودشان یعنی «پول» هویتسازی کرده و به نوعی برای خودشان یک «خرده فرهنگ» دست و پا کنند. اما این مهم به این سادگی به دست نخواهد آمد؛ تاریخ و فرهنگ چیزی نبوده که در یک روز و دو روز ساخته شود که برخی از این طرفها که عمرشان از اسکله صادرات نفت خارک هم کمتر است بخواهند مدعیاش شوند و آن را تغییر دهند.
🔻اما فارغ از این مسائل، مهمترین عامل درنگهداشت و نکوداشت هر رویدادی صرف پرداختن به آن در همان روز تقویمی نیست، بلکه باید هویت را مانند یک مولود در تمام طول زمان پرورش داد و به آموزش آن اقدام نمود. خلیج فارس هر چند فقط یک نام نیست و چنانکه در بالا هم گفتم یک هویت و یک تاریخ طولانی از زندگی ما ایرانیها در کرانه و پسکرانه آن است، بنابراین باید در لحظه لحظه زندگی ما باید جریان داشته باشد. در طول سالهای اخیر تلاشهای ویژهای برای پررنگ کردن اهمیت و جایگاه دریا در اقتصاد و سیاست کشور را شاهد بودهایم، این خبر خوبی است اما صرف این مساله نمیتواند تمامکننده باشد و کار تنها حاکمیت نیست، بلکه قاطبه مردم باید در این مسیر همراهی و همکاری...
🇮🇷 رئیس سازمان توسعه تجارت ایران:
در اکسپو 2024 حدود 2200 مهمان داریم و 50 مقام عالی رتبه اقتصادی، تجاری و سیاسی در رأس هیئت های تجاری نیز به کشور آمده اند.
@partisanplus
کشور در سال های اخیر به صورت رسمی به سمت به دو کلان پروژه رفته است :
1. توسعه سواحل جنوبی
2. توسعه کریدور ها
◀️که در حال حاضر بندر شهید بهشتی در چابهار با مشکل انتقال بار مواجه است، زیرساخت جاده ای موجود نبوده و زیرساخت ریلی سال ها در دست اقدام است. به گفته امیر امیریفر مدیر مرکز توسعه کوثر در گفتگو با مک ایران : «ظرفیت فعلی (اسمی) بندر شهید بهشتی ۸.۵ میلیون تن است. این ارتقای ظرفیت در سال ۹۶ در دولت آقای روحانی از سوی وزیر راه و شهرسازی وقت، جناب آقای آخوندی، صورت پذیرفت. سوای اشکالات وارده به آن افتتاح، آیا دولت تاکنون توانسته از همۀ ظرفیت این بندر استفاده کند؟ مثال آن هم ۶ جرثقیل معطلمانده است که دیگر ذکر خاص و عام شده است. به فرضِ توسعۀ فاز دوم بندر شهید بهشتی که اعدادی بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون تن را در نهایت برای بندر به یادگار میگذارد، کدامین کریدورِ پسکرانه میخواهد از این حجم بار، پشتیبانی لجستیکی انجام دهد؟ راهآهن ۱۵ سال معطلماندۀ چابهار به زاهدان؟! آن هم راهآهنی که به فرضِ تحقق، در نهایت ایدهآل، ظرفیتِ اسمی آن به ۷.۵ میلیون تن خواهد رسید. عدد باقیمانده روی شانههای کدام کریدور سنگینی خواهد کرد؟ روی جادههای استان که تا ایرانشهر و خاش و زاهدان در آرزوی بزرگراه شدن ماندهاند؟ حال فقط برای یک کلمه از بند دوم این مصوبه، یعنی هزینهکردن از صندوق توسعۀ ملی برای توسعۀ «فاز دوم بندر شهید بهشتی چابهار»، این سؤالات متعدد روی میز دولت قرار دارد. آیا نباید بپرسیم در شرایط تحریمی کشور و نبود نقدینگی کافی برای دولت که آقای غضنفری، رئیس صندوق توسعۀ ملی، به کرات و به درستی بر سر موضوع هزینهکرد از صندوق توسعه هشدار دادهاند، چرا باید فاز دوم بندر شهید بهشتی چابهار توسعه پیدا کند؟!!»
◀️مسئله ضعف در زیر ساخت حمل و نقل را در 12 فروردین خانم افسانه فخری فعال و کارشناس صنعت حمل و نقل در گفتگو با «نود اقتصادی» اشاره کرده بودند: «اگر ۵۰۰ تن بار وارد چابهار کنیم باید یک هفته عزا بگیریم چه طور برای حمل این حجم بار کامیون جور کنیم»
@Ircoriddor
◀️در چنین وضعیتی که ضعف زیر ساخت حمل و نقل مشهود است و مانع از تثبیت ارتباطی بین روسیه و هند(و دیگر کشورها) از طریق ایران و شکل گیری کریدور شمال-جنوب میشود وضعیت توسعه ریلی کشور در دولت فعلی و دولت های گذشته نشان میدهد، توسعه راه آهن در الویت نبوده.
◀️دولت احمدی نژاد در اولین سال دولت خود توانسته است 783 کیلومتر خط آهن اضافه کند اما در سال های بعد این عدد کاهش قابل توجهی داشته است، آن هم دولت احمدی نژاد که نفت را با قیمت بالای 100 دلار به فروش می رساند. طبق گفته معاون وزیر راه کشور در صورت وجود بودجه توان 1000 کیلومتر ساخت راه آهن وجود دارد، البته این رقم با توجه به 700 کیلومتر راه آهن سال 84 دولت احمدی نژاد دور از انتظار نیست.
@ircorridor
◀️اما در دولت فعلی نیز که به ظاهر عزم خود را در جهت فعال کردن کریدور است ، عزمی کاملی جهت توسعه راه آهن دیده نمی شود، سالها خط رشت-آستارا تکمیل نشده ، همچنین راه آهن چابهار-خاش نیاز نیز تکمیل نشده است. در صورتی که با توجه به توان کشور و صحبت های معاون وزیر راه ، در یک سال امکان تکمیل این خطوط بوده. اقدامی نشده. در همین حال وزارت راه بودجه را صرف پروژه هایی مانند:
آزاد راه شمال
آزاد راه اصغهان شیراز
توسعه فرودگاه امام
فاز دوم بندر شهید بهشتی چابهار
قطار سریع السیر تهران اصفهان
◀️با این حال مسئله کریدور صرفا با راه آهن یک خطه قابل بهره برداری نیست ، مقدار کندی راه آهن تک خطه میزان جذابیت کریدور شمال-جنوب را کم میکند. این مسئله اهمیت تزریق بودجه برای تکمیل هر چه سریع تر مسیر های تک خطه کریدور شمال-جنوب میکند. پروژه های دیگر وزارت راه میتوانند منتظر بمانند، اما کریدور باید تثبیت شود قبل از توسعه کریدور های دیگر منطقه ، همچنین اخیرا صحبت هایی در مورد اتصال ریلی به ترکیه و از آنجا ارتباط با اروپا مطرح شده است، وزیر محترم راه در سفر به ترکیه از تفاهم نامه در این زمینه خبر داده است، این خبر اهمیت راه آهن دو خطه را بیشتر میکند.
@Ircoriddor