وزارت دفاع آمریکا
تعدادی از نظامیان آمریکایی در حمله موشکی به پایگاه عین الاسد در عراق زخمی شدند
@Partisanplus
گزارش های تایید نشده ای از کشته شدن دو سرباز آمریکایی در اثر حملات گروه های عراقی
@Partisanplus
روابط عمومی سپاه اعلام کرد صداهای انفجار در اصفهان مربوط به مانور آموزشی نیروهای دوره تکاوری دانشگاه امیرالمومنین (ع) نیروی زمینی میباشد.
@Partisanplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درگیری سنگین بین نیروهای مقاومت فلسطینی با ارتش اسرائیل در جنین در غرب کرانه باختری
@Partisanplus
بن سلمان: از همه طرف ها درخواست میکنم که خویشتنداری کنند زیرا شعله ور شدن آتش و آشوب در خاورمیانه به نفع هیچکس نیست
@Partisanplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمباران توسط روسیه
به پایتخت اوکراین، کیف،
29.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صادر شده توسط حزب الله:
🔥 وحشت شمال 🔥
@partisanplus 🔥 #Amirreza
جکسون هینکل : ایران هنوز اقدامی انجام نداده جهان در حال فروپاشی است
@Partisanplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
אנחנו נפרוס את החומות שלך
دیوارهایتان را فرو خواهیم ریخت
رسانههای صهیونیستی: ۲ نظامی آمریکایی در حمله موشکی به عین الاسد کشته شدند
@partisanplus
ترامپ: اگر من رئیس جمهور بودم ایران حتی جرأت نداشت حمله به اسرائیل را به سر زبان بیاورد!
گوساله زمان خودت عین الاسد را زدیم
@partisanplus
کامالا هریس به آرای لازم برای نامزدی رسمی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دست یافت
@partisanplus
همسر کاملا هریس داگ امهوف بعد از انتشار گزارشی درباره رابطه غیراخلاقیاش با پرستار فرزندانش، به خیانت خود اعتراف کرد
@partisanplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اتمام حجت رهبر شهید شیعیان پاکستان سید عارف حسین حسینی به شیعیان پاکستان
@Partisanplus
پارتیزان نیوز
اتمام حجت رهبر شهید شیعیان پاکستان سید عارف حسین حسینی به شیعیان پاکستان @Partisanplus
مقدمه :
سید عارف حسین حسینی یکی از روحانیون برجسته شیعه در پاکستان بود. او در سال 1946 در شهر پاراچنار، واقع در منطقه کرم پاکستان، متولد شد. سید عارف حسین حسینی تحصیلات دینی خود را در حوزههای علمیه پاکستان آغاز کرد و سپس برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم در ایران رفت، جایی که به یکی از شاگردان برجسته آیتالله سید روحالله خمینی تبدیل شد.
او پس از بازگشت به پاکستان، به فعالیتهای دینی و سیاسی پرداخت و به عنوان یکی از رهبران شیعیان این کشور شناخته شد. سید عارف حسین حسینی از سال 1984 تا 1988 به عنوان رئیس سازمان شیعیان پاکستان، موسوم به "تحریک نفاذ فقه جعفریه" (TNFJ)، فعالیت داشت.
او به دلیل مواضع سیاسی و دینیاش، که شامل حمایت از انقلاب اسلامی ایران و رهبر آن، آیتالله خمینی، بود، مورد توجه و همچنین تهدید قرار گرفت. در نهایت، سید عارف حسین حسینی در 5 آگوست 1988 در یک حمله مسلحانه در پیشاور به شهادت رسید. شهادت او ضربه بزرگی به جامعه شیعه پاکستان وارد کرد و او به عنوان یک شهید و نماد مقاومت و رهبری در تاریخ این کشور به یادگار ماند.
@Partisanplus
پارتیزان نیوز
مقدمه : سید عارف حسین حسینی یکی از روحانیون برجسته شیعه در پاکستان بود. او در سال 1946 در شهر پار
هجرت شهیدسیدعارف حسین الحسینی از پاکستان به عراق در سال ۱۳۴۶، نقطه عطف زندگی او محسوب میشود، چراکه این سفر زمینهساز آشنایی او با امام خمینی شد که در مهر ۱۳۴۴ و پس از اقامت اجباری در ترکیه به نجف منتقل شده بود. تقارن سفر عارف حسینی به عراق و حضور رهبر نهضت اسلامی ایران در آنجا باعث شد وی از محضر امام خمینی بهره کامل ببرد. عارف حسینی در نجف از سوی شهیدمحراب آیتالله سیداسدالله مدنی با امام راحل آشنا شد و از نزدیک به افکار رهبر عظیمالشأن جهان اسلام آگاهی یافت. حجتالاسلام سیدرضا برقعی مدرس که در مدرسه بشریه با علامه عارف حسینی آشنا شده بود و در عراق با او ارتباط داشت، درباره نحوه آشنایی عارف حسینی با امام خمینی و نقش شهید آیتالله مدنی در این آشنایی میگوید: «آقای عارف ابتدا مقلد آقای حکیم بود. بعد از اینکه مرحوم آیتالله سیدمحسن حکیم رحلت کردند، در نجف بحث تقلید بین طلاب مطرح شد و آقای عارف حسینی به دلیل ارتباطش با آقای مدنی، امام خمینی را به عنوان مرجع تقلید خود برگزید... زمینه توجه آقای عارف حسینی به امام از این نقطه شروع شد که شهید مدنی ایشان را به امام ارجاع دادند....» از آن پس او آنچنان شیفته و مجذوب امام گشته بود که همواره در نماز جماعت حضرتش حاضر میشد. عارف حسینی در دروس و گفتگوهای اخلاقی و مباحث دینی امام خمینی هم شرکت میجست و از کلاس درس ایشان، بهرههای فراوان میبرد. در این مقطع، مبارزات سیاسی رهبر نهضت اسلامی ایران، تأثیر عمیقی بر او داشت. حجتالاسلام سیدجواد نقوی از فعالان شیعی پاکستان و از شاگردان علامه عارف حسینی، درباره تأثیرپذیری وی از امام خمینی میگوید: «عارف حسینی از نجف با امام خمینی آشنا شد. وقتی امام در نجف تبعید بودند، ایشان در نجف طلبه بود. البته درس فقه و خارج امام را نمیرفت، ولی درس اخلاق امام را میرفت. مخصوصاً مقید بود نماز را حتماً پشتسر امام بخواند. من در بعضی از عکسها دیدهام که ایشان درست پشتسر امام ایستاده است. ایشان از آنجا با امام آشنا و جذب ایشان شد. هنگام اخراج علما از نجف، علامه حسینی به حوزه علمیه قم منتقل و در قم بیشتر با ابعاد شخصیت امام آشنا شد... و بیشتر در جریان افکار انقلابی امام قرار گرفت و در راه خود مصممتر شد....»
@Partisanplus
پارتیزان نیوز
هجرت شهیدسیدعارف حسین الحسینی از پاکستان به عراق در سال ۱۳۴۶، نقطه عطف زندگی او محسوب میشود، چراکه
عارف حسینی که بعد از خروج از عراق راهی پاکستان شده بود، در سال ۱۳۵۳ راه ایران را در پیش گرفت. او مستقیماً به قم رفت و در حوزه علمیه این شهر، مشغول تحصیل علوم دینی شد. او که در بسیاری از مباحث روز مطالعه داشت، در حوزه علمیه قم اغلب در مباحث سیاسی شرکت میکرد. وی که امامخمینی را در نجف درک کرده و با نهضت اسلامی مردم ایران هم به خوبی آشنا شده بود، در این زمان به همراه دیگر روحانیون و طلاب و همگام با ملت ایران، در صف مبارزه با رژیم خودکامه پهلوی قرار گرفت. طلبه پاکستانی علاوه بر اینکه در این زمان به طور فعال در تحرکات انقلابی شرکت میجست، دیگر طلاب پاکستانی ساکن حوزه علمیه قم را هم به حضور در تظاهرات علیه استبداد پهلوی ترغیب میکرد. فعالیتهای سیاسی او به قدری آشکار بود که ساواک این طلبه پاکستانی را احضار کرد و از او خواست تعهدنامهای را که از قبل آماده شده بود امضا کند که طبق آن از شرکت در تظاهرات، سخنرانیها، دیدار و ملاقات با انقلابیون و شرکت در اموری که به هر نحو در جهت مبارزه با رژیم پهلوی بود، ممنوع میشد، اما عارف حسینی زیربار این زورگویی نرفت و از امضای تعهدنامه امتناع ورزید و چنانکه از قبل مشخص بود دستور اخراج او از ایران صادر شد.
@Partisanplus
پارتیزان نیوز
عارف حسینی که بعد از خروج از عراق راهی پاکستان شده بود، در سال ۱۳۵۳ راه ایران را در پیش گرفت. او مست
به گفته یکی از شاگردان عارف حسینی «شهید قبل از انقلاب نوارهای سخنرانی و فیلمهایی را که برایش آورده بودند، ده به ده میبرد و در حسینیهها پخش و مردم را با انقلاب ایران آشنا میکرد....» او در حمایت از حرکت انقلابی امام خمینی و به پشتیبانی از انقلاب اسلامی ایران، برنامههای دیگری نیز ترتیب میداد. مثلاً او یک راهپیمایی چند هزار نفری به مسافت ۲۰۰ کیلومتر از پاراچنار تا پیشاور را تدارک دید و در پیشاور ضمن تشکیل یک اجتماع عظیم، به دفاع از انقلاب اسلامی و رهبری امام خمینی پرداخت. عارف حسینی اعتقاد داشت با الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران، میتوان بر استبداد و ظلم غلبه پیدا کرد. از این رو انقلاب اسلامی را محدود به مرزهای ایران نمیدانست. نکته مهم این است که در آن مقطع، تبلیغات سوء مخالفان انقلاب اسلامی در پاکستان به شدت دنبال میشد و سیدعارف با وجود این تبلیغات سوء توانست چهره واقعی انقلاب اسلامی مردم ایران را به ملت پاکستان نشان دهد و آنان را جذب انقلاب کند. همانطور که سیدصادق حسین طاهری میگوید: «تا آن روز برای حضرت امام، کسی در پاکستان تبلیغ نکرده بود
@Partisanplus
پارتیزان نیوز
به گفته یکی از شاگردان عارف حسینی «شهید قبل از انقلاب نوارهای سخنرانی و فیلمهایی را که برایش آورده
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، ارتباط سیدعارف حسینی در قامت رهبر شیعیان پاکستان، با نظام جمهوری اسلامی برقرار بود. عارف حسینی که انقلاب اسلامی ایران را الگوی فعالیتهای سیاسی خود در پاکستان قرار داده بود و ملت پاکستان و سایر ملل اسلامی را به آن فرا میخواند، در عرصههای بینالمللی حمایت کامل خود از جمهوری اسلامی اعلام میکرد. او صرفاً به خاطر سرنگونی نظام شاهنشاهی در ایران از انقلاب اسلامی حمایت نمیکرد، بلکه پشتیبانی وی به این خاطر بود که این انقلاب، یک حکومت طاغوتی را در هم شکسته و نظامی اسلامی را به جای آن بر سر کار آورده و عظمت اسلام و مسلمین را احیا کرده بود. در فوریه سال ۱۹۸۷ میلادی، طی یک سخنرانی در شهر لاهور اعلام کرد: «ما پشتیبان انقلاب اسلامی هستیم، به خاطر اینکه این انقلاب نه تنها حکومت شاه خائن را در هم شکسته، بلکه حکومت طاغوت را سرنگون کرده و به جای آن حکومت اسلامی تشکیل داده است....» عارف حسینی در سخنرانیهای خود رسماً اعلام میکرد که حامی جمهوری اسلامی بوده و در جهت تثبیت آن با شرق و غرب میجنگد! او میگفت: «ما از ابتدا انقلاب اسلامی ایران را تأیید کردهایم و از این به بعد هم تأیید میکنیم و هر جایی که صدایی، دستی یا قدمی علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت کند، جوانان ما این دستها و پاها را قلم خواهند کرد! ما حمایت از انقلاب اسلامی ایران را از واجبات دینی خود میدانیم....» او به جوانان توصیه میکرد: «مانند جوانان مسلمان غیور ایران، انقلاب را در جامعه برپا کنید و عملکرد انقلاب اسلامی ایران را برای هر سطح جامعه روشن سازید تا مسلمانان پاکستان خودشان خواهان انقلاب اسلامی بشوند....» میگفت: «من از تمام مسلمانان، به خصوص جوانان میخواهم که افکار رهبر حقیقی جهان اسلام و امید مستضعفان جهان حضرت امام خمینی را به گوشه گوشه ممالکشان برسانند تا مسلمانان از افکار او آگاه شوند و پوزه استعمار را به خاک بمالند....» عارف حسینی نماینده امام خمینی در بین شیعیان پاکستان بود و از طرف ایان وکالت شرعی داشت. او در پاییز سال ۱۳۵۹ و طی نامهای به امام خمینی از فعالیت جریانهای انحرافی در پاکستان خبر داد و از ایشان درباره استفاده از سهم امام، در زمینه مبارزه فرهنگی با این جریانهای انحرافی کسب تکلیف کرد.
در دوران تجاوز رژیم بعث عراق به ایران، عارف حسینی حامی جمهوری اسلامی و مردم ایران بود. عارف حسینی در این دوران با یاری ملت پاکستان، کمکهای مردمی برای مردم ایران جمعآوری و ارسال میکرد و میگفت: «تا توان داریم، باید به پشتیبانی و حمایت از ایران اسلامی بپردازیم....» به گفته شبیر حسین بخاری، عارف حسینی دفاع از مظلوم را از مهمترین وظایف شیعیان میدانست و تأکید میکرد: «حیثیت شیعه، فقط شیعه بودنش نیست که مطالباتش در حد چاپ کتابهای درسی، دینی و قرآنی باشد. ما شیعه، مسلمان و پاکستانی هستیم. به حیثیت شیعه، عزاداری امام حسین (ع) از مطالبات ماست
@Partisanplus
پارتیزان نیوز
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، ارتباط سیدعارف حسینی در قامت رهبر شیعیان پاکستان، با نظام جمهوری اسلامی
علامه شهیدسیدعارف حسین الحسینی، سرانجام در سحرگاه ۱۴ مرداد ۱۳۶۷، از سوی یکی از اعضای گروهک موسوم به «سپاه صحابه» ترور شد و به شهادت رسید. شواهد حکایت از ارتباط این گروه، با استکبار جهانی داشت. چندی بعد امام خمینی با صدور پیامی عارف حسینی را «فرزند عزیز» خویش خواندند و از وی به گرمی تجلیل کردند. کوتاه سخن اینکه اقدامات مذهبی و فرهنگی شهیدعارف حسینی در قامت رهبر شیعیان پاکستان، در این دیار بس ارزشمند و مهم بود. از این رو در دوره حیات، آماج تهمتها و حملهها قرار گرفت. گرچه دشمن او را ترور کرد و به شهادت رساند، اما راه او از سوی جمعیت شیعیان پاکستان ادامه یافت و امروزه میراث او نماد یک مکتب دینی و سیاسی به شمار میرود.
امام خمینی رضوان الله تعالی علیه برای التیام اندوه شیعیان پاکستان، مدتی مرحوم آیت الله سیدحسن طاهری خرم آبادی را بعنوان نماینده خود تعیین وبه پاکستان اعزام فرمودند وایشان مدتها درآن دیار بجای شهید سید عارف حسین حسینی انجام وظیفه می کردند.
@Partisanplus
پارتیزان نیوز
علامه شهیدسیدعارف حسین الحسینی، سرانجام در سحرگاه ۱۴ مرداد ۱۳۶۷، از سوی یکی از اعضای گروهک موسوم به
۱۴ مرداد سالروز شهادت سید عارف حسین حسینی بود
وی تاثیرگذارترین رهبر شیعیان پاکستان بود و جمعیت ۵۰ میلیونی شیعیان امروز پاکستان بدون شک از تلاش های بی وقفه شهید حسینی بود
@Partisanplus
⭕️ یک شرکت فناور با کاربردی کردن یک ایده دانشجویی موفق به بومیسازی دستگاه نصب قطعات بسیار ریز الکترونیکی روی مدار شد، فناوریای که پیش از این در انحصار سه کشور آمریکا، چین و آلمان بود.
✅ شرکت دارای سه محصول اصلی شامل خط تولید فیلامنت پرینتر سهبعدی با پردازش تصویر، پرینترهای سهبعدی پیشرفته و دستگاه PNP یا برداشت و گذاشت اتوماتیک قطعات حساس الکترونیکی است و در ساخت و تولید انواع بردهای الکترونیکی پیشرفته و ماشینآلات حساس در زمینههای مهندسی پزشکی، برق و ... فعالت دارد.
✅ محصول اصلی این شرکت دستگاه PNP یا دستگاه مونتاژ قطعات SMD است کاربرد اصلی این دستگاه برای تولید انواع بردهای روشنایی ازجمله لامپها، مهتابیها و پروژکتورهای آلای دی بوده که نیاز روزمره مردم است.
✅ دستگاه PNP ساخت این شرکت دارای دو نازل برای برداشتن قطعات بهصورت همزمان بوده؛ نازلها و مکانیسم آنها و فیدر قطعات کاملاً بومیسازی شده و توسط خود شرکت به اجرا درآمده است.
#خبر_خوب
🔜آخرین و مهمترین پیشرفت های ایران در حوزه های علمی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی را در کانال «ایران من، امید و آگاهی» بیابید👇👇👇
🇮🇷@Iran_Omid_va_Agahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا امروز میگفتند ایران در حال تبدیل شدن به ابرقدرت است
تا روزها و هفته های آتی ایران رسما به یک ابرقدرت تبدیل خواهد شد و این آغاز از ثمرات در هم کوبیدن رژیم صهیونیستی خواهد بود
ما برای رسیدن چنین روزی نزدیک به نیم قرن هزینه دادیم
@Partisanplus
🔸وقوع انفجار در شهر فیضآباد افغانستان
🔸منابع در بدخشان اعلام کردند که لحظاتی پیش صدای یک انفجار شدید در شهر فیضآباد مرکز این ولایت شنیده شده است.
🔸تاکنون از جزئیات بیشتر این رویداد گزارشی منتشر نشده است.
@Partisanplus