🔅#پندانه
✍ رسم بندگی بیاموز
🔹درويشی بسيار فقير بود و در زمستان لباس و غذا نداشت. هر روز در شهر هرات غلامان حاكم شهر را میديد كه جامههای زيبا و گرانقيمت بر تن دارند و كمربندهای ابريشمين بر كمر میبندند.
🔸روزی با جسارت رو به آسمان كرد و گفت:
خدايا! بندهنوازی را از رئيس بخشنده شهر ما ياد بگير. ما هم بنده تو هستيم.
🔹زمان گذشت و روزی شاه، خواجه را دستگير كرد و دستوپايش را بست. میخواست ببيند طلاها را چه كرده است؟
🔸هرچه از غلامان میپرسيد آنها چيزی نمیگفتند.
🔹يک ماه غلامان را شكنجه كرد و میگفت:
بگوييد خزانه طلا و پول حاكم كجاست؟ اگر نگوييد گلويتان را میبرم و زبانتان را از گلويتان بيرون میكشم.
🔸اما غلامان شب و روز شكنجه را تحمل میكردند و هيچ نمیگفتند.
🔹شاه آنها را پارهپاره كرد ولی هيچيک لب به سخن باز نكردند و راز خواجه را فاش نكردند.
🔸شبی درويش در خواب صدايی شنيد كه میگفت:
ای مرد! بندگی و اطاعت را از اين غلامان ياد بگير.
⚫️⚫️⚫️
💌💌💌💌
اگر فردا آخرین روز دنیا باشد، جالب است
تمام خطوط تلفن دنیا پر می شود از جمله هایی مانند:
عاشقتم.
همیشه دوست داشتم.
هیچ وقت جرات نکردم بگویم "دوستت دارم".
مرا ببخش.
دلتنگتم.
و …
هزاران نفر برای دیدن کسی که دوست دارند، حاضرند کل داراییشان را بدهند تا وقت دیدن طرفشان را لحظه ای داشته باشند.
خیلی ها پشیمان میشوند که چرا خیانت کردند.
خیلی ها دنبال گرفتن یک بخشش ساده میروند، که سالها از هم دریغ کردند.
کاشکی که هر روز،
روز آخر بود..
تا ما انسان ها قدر لحظات زندگی را میفهمیدیم…
کاشکی به جای لج بازی و غرور،
لحظه ای را با عشق سپری میکردیم
⚫️⚫️⚫️
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_بادمجان😍😋
بادمجون یک کیلو
تخم مرغ چهار عدد
پیاز یک عدد بزرگ
سیر چهار حبه
شوید خشک یک قاشق
آرد یک قاشق
فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونر_مرغ 😍😋
بالای ران مرغ استفاده کرده و کامل استخوانهاش جدا شده اول میریم سراغ درست کردن سس
ماست خامه ای یا ماست پرچرب 3 تا 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو یا لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری
رب کوجه فرنگی 1 و نصف قاشق چایخوری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
ادویه ها
پودر کاری
پودر پاپریکا
نمک فلفل زردچوبه
به میزان دلخواه
خب حالا مرغ هارا میخوابونیم تو سس
یه سلیفون پهن میکنیم مرغهارو میچینیم روی هم به صورت فشرده سعی کنین با سلفون مرغ هارو رول کنین و سلفونو چند لایه بپیچین تا یه رول محکم مثل رول کالباس شه مثل رولت خامه ای که قشنگ رولش میکنین بعد که حسابی پیچیدین سلیفونو محکم کردین بزارین 18 تا 24 ساعت تو فریزر بمونه حالا از فریزر خارج میکنیم سلفونو از دورش باز میکنیم چند دقیقه صبر میکنم تا قابل برش زدن بشه ولی هنوز حالت یخی داره و نباید بزارین اب شه با یه چاقوی تیز ورقه های نازک میبریم و با یکم روغن کف تابه نچسب سرخش میکنیم کنارشم فلفل و گوجه میتونین بزارین و ساندویچش کنین
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_پاستیلی😍😋
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱/۳ پیمانه (من کمتر ریختم)
شیر: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت (پودری): ۱ ق غ سرپُر
پاستیل: ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه: ۱ ق غ، که با ۲ ق غ آبجوش باید حل بشه میشه پودر ژله رو حذف کنید و بجاش ۱ ق غ شکر بریزید و برای رنگ بستنی هم، یکی دو قطره رنگ خوراکی دلخواه اضافه کنید.
شیر، شکر، نشاسته و ژله حل شده رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و مثل پودینگ یا فرنی بشه؛ بعد از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه (هر از گاهی هم بزنید تا رویه نبنده)حالا خامه صبحانه رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید پاستیل هارو هم بریزید و مخلوط کنید (پاستیل باید ریز باشه، اگه درشته با قیچی ریزش کنید) مایه بستنی رو داخل قالب ریخته و رو سطح بکوبید تا یکدست بشه و چوب بستنی بذارید حداقل هفت ساعت داخل فریزر قرار بدید تا خوب ببنده، بعد کمی قالب رو توی آب گرم بذارید تا بستنی راحت جدا بشه