1.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴#کلیپ_حجت_الاسلام_عالی
🔻تحلیل جالب: اگر گناه هم کردید از ما رو برنگردونید
#امید_به_خدا
.
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار ویروس جدیدی به نام پزشکبلاگری
3.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 علت پافشاری جمهوری اسلامی بر موضوع حجاب با وجود تمام هزینه هایی که بر او تحمیل می شود:
🔻 #دکتر_علی_غلامی
🔹روند بیحجابی در جمهوری اسلامی، یک پروژه است نه یک پروسه!
.
3.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 "رسانه گردی"
سلبریتی هایی که به خاطر پول هرکاری میکنند.
🔸محمد حسن شانهساززاده مؤسس شاتل و نایبرئیس هیئتمدیره نماوا در مصاحبه خودش میگه: ۲۰۰۰میلیارد تومان روی نماوا سرمایه گذاری کرده و برای هر قسمت یک سریال معمولی ۳میلیارد و هر قسمت سریال سووشون ۸میلیارد هزینه شده است.
ایشون در خصوص هنرمندان سینما میگه: بیاخلاقتر و بیتعهدتر از بازیگران و هنرمندان ندیده است!
🔸جالبه بعد از این حرف جنجالی ایشون، مجری میپرسه: نمیترسید هنرمندان شما رو بایکوت کنن؟ که پاسخ میدن: نه مسأله پول هست، پول بده هرکاری می کنند!
🌐
4.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمایت از ایران، چالش جدید بلاگرهای خارجی
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دکمه ای😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم🥩
پیاز یک عدد متوسط🧅
زردچوبه یک قاشق مربا خوری💛
نمک مقدار لازم🧂
پودر سیر، فلفل سیاه، کاری، پودر زیره هم به مقدار لازم👌🏼
پودر نان کا ما از نان باگت های خشک شده و آسیاب شده استفاده میکنیم 🥖
بادمجان یک عدد بزرگ🍆
سیر دو حبه🧄
گوجه دو عدد🍅
روغن هرچی کمتر بهتر😉
برای سس:
رب یک قاشق و نصفی غذاخوری تفت داده شده🥫
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری🧅
آب ولرم بهتره از کتری بردارید کمی نمک و زردچوبه اگر دوست داشتید کمی فلفل قرمز🌶
زعفران هم که دیگه نباشه نمیشه🧡
اول بادمجان رو پوست بکنید و حلقه کنید و در داخل اب نمک قرار بدین بعد خشک کنید و سرخ کنید🍆
بعد از اینکه پیاز رو رنده کردین و گوشت و ادویه هارو بهش اضافه نمودین اون رو داخل یخچال قراربدین😉
بعد کباب ها رو دکمه ای کنید و سرخشون کنید در ادامه در ظرف دیگه که بادمجان ها هست بعد کم کردن روغن گوجه و سیر و پیاز داغ رو اضافه کنید به همراه سس و کباب ها رو روش بچینید بعد از ۲۰ دقیقه کباب دکمه ای شما آماده است
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•مرغ مزه دار😋•
۳ تا رسپی جدید و جذاب مزدهدار کردن مرغ 👌🏽
~❤️تمام مرغها رو توی فر با دمای ۱۹۰ درجه
به مدت ۳۰ دقیقه گذاشتم.
3.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ بندری تند و نوستالژی 🥖🥓
سوسیس : ۲ عدد
پیاز بزرگ : ۱ عدد
روغن : مقداری
ادویه ها : نمک و فلفل ، زردچوبه
رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه : ۱ قاشق غذاخوری
3.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت اسفناج🍳
برگ اسفناج
تخم مرغ
روغن زیتون
گردو
نمک و فلفل قرمز