10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ یه جهانگرد آلمانی اومده ایران و رفته حرم شاهعبدالعظیم با آب و جای استراحت #رایگان حال کرده این بنده خدا فکر کنم یه سر #اربعین بره کلا مسلمون بشه. #امام_حسین
⭕ آتشبس فرضی در غزه،
هیچ ارتباطی به پاسخ ایران ندارد.
👈🏻 کما اینکه نه اسرائیل میتواند شروط مقاومت #غزه را قبول کند، نه مقاومت، شروط اسرائیل را.
● پس نه آتشبسی در کار است.
نه اگر وجود داشته باشد، ربطی به پاسخ ما دارد
#اسماعیل_هنیه #طریق_الاقصی
♨️ در عراق گذرنامه خود را گم کردیم کجا مراجعه کنیم؟
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه :
از تدابیری که مجموعه فراجا اندیشید این بود که برای ایرانیانی که در عراق هستند و حتی اتباعی که از سوی ایران به عراق رفتهاند این بود که اگر گذرنامه خود را گم کردند بتوانیم در کشور عراق هم به آنها خدمات ارائه دهیم.
افرادی که گذرنامه خود را گم کردند میتوانند به سفارتخانه های ایران در عراق مراجعه کنند.
در چهار شهر #کربلا، نجف، سامرا و کاظمین در نمایندگیهای ایران همکاران پلیس مهاجرت و گذرنامه مستقر میشوند و به صورت شبانهروزی آمادگی ارائه خدمات را دارند.
لطفاً عکس گذرنامه و کارت ملی خود را در گوشی همراه خود ذخیره کنید
که در مواقع ضروری داشته باشید.
#اربعین #امام_حسین
26.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد کوزالاک مانتی :
گوشت چرخکرده رو با پیاز و نمک فلفل و زردچوبه و رب تفت بدین ( مثل مواد ماکارانی ) بعد به لایه از این مواد بریزین به لایه ماست بادمجان و بعد
خمیر هایی که رول کردین بزارین روش و با جعفری تزیین کنین خیلی خوشمزه است 🤌🏻
15.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون بِشتِباش مازنی😋
حاضری امتحانش کنی؟!
رسپیشو تو استوریا میگم❤️
🎥
32.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Beetroot salad سالاد لبو به سبک شکوفه بانو
مواد لازم :
۳عددلبوی پخته نصف یک عددکلم قرمزمتوسط ونصف یک عدد برگ کلم سفید نصف لیوان گردوی خردشده ونصف لیوان ذرت بخارپز ۱۰۰گرم شویدتازه و۱۰۰گرم گشنیز برای سس ۳قاشق سس مایونز ۵قاشق ماست ۱ عدد لیموترش کمی نمک فلفل و اویشن و۳قاشق روغن زیتون و ۱عددانارشیرین اب لبوی پخته شده روبه سالاداضافه کنید
⤹
39.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه قوام نارنج به سبک شکوفه بانو
برای تهیه قوام نارنج باید آب نارنج را به مدت ۲ ساعت روی شعله کم قرار داده تا به رنگ و غلظت مناسب برسد .
قوام نارنج در قرمه سبزی ، کباب ترش و شکم پر ها استفاده میشود.
همچنین برای اینکه آب نارنج کپک نزند وگاز دار نشود ، ده دقیقه میجوشانیم و کف رویش را میگیریم .
بهتر است آب نارنج را در ظرف شیشه ای بریزید و در جای خنک و دور از نور خورشید قرار دهید .
هر ۶ لیتر آب نارنج یک لیتر قوام نارنج میدهد .