یا صاحب الزمان محبوبم ...❤️
بخوان دعای فرج را، ولی بدون عمل
گمان مکن که دعای تو کارگر گردد
بخوان دعای فرج را خدا کند آید
که روضه خوان غریبی و میخ در گردد
شاعر:آقای شجاع
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
خدایا ...
من کوچکم ،
ضعیفم ،
ناچیزم ،
پرکاهی در مقابل طوفانها هستم ،
به من دیده ای عبرت بین ده ،
تا ناچیزی خود را ببینم ،
و عظمت و جلال تو را به راستی بفهمم ،
و به درستی تسبیح کنم ...
فرازی از نیایشهای عارفانه #شهید_چمران🌷
💕💕💕
🌺✨
جوانی غمگین و سر خورده سر راه شیوانا سبز شد و با ناراحتی به او گفت : به هر کاری که دست می زنم نهایتاً به دری بسته بر می خورم که دیگر نمی توانم به پیش بروم . قصد ازدواج می کنم شرایطی که مقابلم می گذارند سخت و دشوار است . می خواهم کاری برای خود دست و پا کنم می بینم وسایل و لوازم آن به راحتی فراهم نمی شود و درآمدش فوق العاده ناچیز است . خلاصه به هر کاری دست می زنم آخر کار با دری بسته مواجه می شوم . به من بگویید چه کار کنم ؟ شیوانا دستش را روی شانه ی جوان گذاشت و گفت : همین که به در بسته می خوری این نشانه ی آن است که قفلی هست . به این بیندیش که جانی در بدن نداشتی و حتی نمی توانستی تلاش کنی که به این در بسته برسی . همین که زنده ای و نفس می کشی و در مسیر زندگی به مشکل ومانعی برمی خوری ، همین مانع ، نشانه ی آن است که باید برای یافتن راه حل و جواب امیدوار بود . به جای این که در مقابل درهای بسته ی زندگی ات زانو بزنی و تسلیم شوی ، به این بیندیش که چگونه آن را دور بزنی و از آن عبور کنی . همیشه به خودت بگو : اگر دری بسته مقابل من ظاهر می شود معنایش این است که کلیدی همین دور و برها منتظر است تا آن را بردارم و در را باز کنم و از این مانع عبور کنم . موانع و سختی ها در زندگی شاید ناخوشایند باشند ولی نشانه ی آن هستند که هنوز سالم و زنده ایم و می توانیم به پیش برویم . همین نشانه برای امید داشتن کفایت می کند . وقتی این امید را داشته باشی هیچ در در مقابل تو بسته نخواهد ماند .
#داستانک_ها
#بهمددالهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
#درخانه_بمانیم
💕💕💕
فالوده شیرازی
مواد لازم:
آب 2 لیوان
شکر 2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
نودل 100 گرم
طرز تهیه:
شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند، پس از خنک شدن گلاب را به آب و شکر اضافه نمائید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود. رشته های نودل چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند؛ پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی اش خارج شود. مخلوط اب و شکر و گلاب را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را به ان اضافه کنید و آرام مواد را مخلوط کنید تا کم کم نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرفی بریزید و بهمراه آبلیمو ، بستنی یا شربت آلبالو سرو کنید.
فالوده شیرازی
مواد لازم:
آب 2 لیوان
شکر 2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
نودل 100 گرم
طرز تهیه:
شکر و آب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند، پس از خنک شدن گلاب را به آب و شکر اضافه نمائید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود. رشته های نودل چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند؛ پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی اش خارج شود. مخلوط اب و شکر و گلاب را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را به ان اضافه کنید و آرام مواد را مخلوط کنید تا کم کم نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرفی بریزید و بهمراه آبلیمو ، بستنی یا شربت آلبالو سرو کنید.
#آیت_الله_جوادی_آملی
علت اینکه #امام_خمینی به این مقام رسید،این بود که:
1- قرآن را خوب خواند
2- قرآن را خوب فهمید
3-وبه قرآن خوب عمل کرد.
راز ورمز موفقیت امام ره این بود.