eitaa logo
پروانه های وصال
9.7هزار دنبال‌کننده
32.9هزار عکس
27.2هزار ویدیو
3.2هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
♡﷽♡ 🍃هرجا که تو رؤیت بشوی عید همانجاست... 🍃این‌کشور و آن‌کشور و سی‌روز مهم نیست... العجل‌مولای‌غریبم
ریشه که داشته باشی؛ به لبه پرتگاه میایی اما سقوط نمیکنی، ریشه شعور، تربیت، شخصیت و انسانیت و شرف واقعی یک انسان است و ربطی به پول و تحصیلات ندارد... ‌ 💕💜💕💜
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شخصیت پرانرژی و محکم استاد نادر طالب زاده به روایت حاج سعید قاسمی سرباز مثل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ملکات اعمال تاثیر تکرار اعمال و عادات بر روح انسان قسمت بیست و نهم؛ برق آسا تجربه‌گر: آقای امید مرادی هر روز ساعت ۱۸:۳۰ بازپخش: ساعت ۲۳:۳۰ و ۱۲ روز بعد شبکه چهار سیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چنگالی🥯 آرد سفید ۱/۲/۳ پیمانه کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد وانیل‏ ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم پودر نارگیل پسته، کنجد، بادام به مقدار لازم 🔸ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۵ دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده ودر پودر بزنین
مواد لازم: ژله موردنظر: یک بسته لیمو یا پرتقال شکر: یک پیمانه نشاسته: نصف پیمانه آب سرد: یک‌دوم پیمانه گلاب: یک‌دوم پیمانه آرد نشاسته و پودرقند: به میزان لازم برای غلتاندن روش تهیه: 1. ابتدا نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار دهید. 2. حالا ظرف را از یخچال درآورده با چاقو برش‌های دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید. نکته: شما می‌توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ‌ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید. .
شیرینی برنجی 🍘 🌾💛 این شیرینی خوشمزه و سنتی رو کی میتونه بگه دوست ندارم ؟!! دلم نیومد که دوباره پستش نکنم 😉 موادلازم آرد برنج ۲۵۰گرم کره ۱۲۵گرم پودرقند ۷۰گرم گلاب ۱ ق تخم مرغ ۱عدد ابتدا پودرقند را با کره آب شده خوب مخلوط کنید حالا گلاب اضافه کرده و بعد تخم مرغ و با یک قاشق هم میزنیم و بعد آرد برنج را اضافه میکنیم مواد را خوب با دست ورز میدیم بعد خمیر را به دو قسمت کرده به یکی زعفران میزنیم و رویش را با پلاستیک میپوشونیم تا ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت کند و بعد به اندازه یک گردو گرد کرده و یکی یکی در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم میچینیم و رویش را به هر شکلی خواستیم قالب می زنیم و تخم خرفه رویش میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه که قبلاًگرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بماند تا بپزد 😇 .
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پفکی گردویی ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ مواد لازم: گردو ۱۵۰ گرم زرده ی تخم مرغ 🥚 ۳ عدد پودر قند 🍚 ½ لیوان وانیل🌸 ½ ق چ آرد قنادی🥡 ½ ق چ آب لیموترش🍋 ¼ ق چ داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی ✍موضوع: روش پرداخت حق و حقوق کارگر در قرآن به روایت