eitaa logo
پروانه های وصال
9.7هزار دنبال‌کننده
32.8هزار عکس
27.1هزار ویدیو
3.2هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
عــلامه حــسن زاده (ره) : 🌻خوب است انسان گاهی قرآن را رو به بخواند تا ادبی را رعـایت بکند. این برای او ایجاد می‌کند. 🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 کسی که دوستت داره، زندگیت رو طراحی کرده! ➕معرفی یک لحظه ویژه برای استجابت دعا
کوفته کباب یونانی یک پیاز قرمز رنده شده،حدود نیم کیلو گوشت چرخکرده مخلوط،دو حبه سیر رنده شده،سه چهارم لیوان پودر سوخاری پانکو که دونه درشته(نداشتید آرد سوخاری معمولی استفاده کنید)،تخم مرغ یک عدد،جعفری ساطوری سه ق غ،نعناع ساطوری شش برگ،پودر اورگانو(پونه کوهی)یک ق مرباخوری،یک ق غ روغن مایع،نمک و فلفل سیاه، طرز تهیه:همه مواد رو با هم مخلوط کنید،به اندازه یک ق غذارخوری از مواد در دستتون بصورت توپ در بیارید ،کوفته ها رو در آرد سفید (آرد گندم) بغلتونید و تکان بدید تا آرد اضافش بریزه بعد نیم ساعت در یخچال بذارید.روش کلاسیک اینه که کوفته ها رو در روغن خوب سرخ‌کنید
🌸🍃 بادمجان‌ها را در آب سرد و نمک بریزید و یا روی تکه‌های بادمجان نمک پاشیده و بگذارید سی دقیقه بماند بادمجان را با آب سرد شسته و با یک حوله کاغذی خشک کنید و بعد در روغن داغ بیاندازید با این کار هم تلخی بادمجان گرفته می‌شود و هم روغن کمتری مصرف می‌شود .‌.. استفاده از سفیده تخم‌مرغ هم راه دیگری برای سرخ‌کردن بادمجان است یک عدد سفیده را کاملا هم بزنید با قلمو یا غلطاندن تکه‌های بادمجان را به آن آغشته کرده و سپس در حرارت بالا سرخ کنید خواهید دید که روغن اضافی جذب غذا نمی‌شود ... ‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌• به دوستاتونم بفرستین💌
1.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برش هندوانه شیک مخصوص دورهمی و مهمونیهاتون😍
🥘عدس رشته برای 6 نفر هر پرس: 70 گرم کالری هر پرس:232 مواد لازم: 🔛عدس.....1 لیوان 🔛رشته آش....100 گرم 🔛پیاز.....1 عدد 🔛رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری 🔛روغن مایع.....1 قاشق غذاخوری 🔛نمک و فلفل ....به مقدار لازم طرز تهیه: 📌عدس ها را همراه آب بپزید تا کاملا نرم شوند . در ظرفی پیاز خرد شده را تفت دهید تا سبک شود و بعد رب گوجه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس 4 لیوان آب داغ را افزوده ، عدس و رشته آش را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد.
ترشی گوجه سبز گوجه سبز 1كیلو سركه به میزان لازم نمك به میزان لازم ترخان (تازه) 3شاخه ادویه ترشی 2قاشق مرباخوری پودر موسیر 1قاشق مرباخوری پودر سیر 1قاشق مرباخوری فلفل قرمز تند 3عدد ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاك كرده و بشویید و بگذارید كاملا خشك شده و آبش برود. ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده كرده و آن را بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد. كمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و 1عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمك و سركه بپوشانید تا ظرف كاملا سرپر باشد. روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت كنید.ظرف ترشی را در جای خشك و تاریك قرار دهید و حدودا 1هفته تا 2هفته بعد مصرف كنید. ✅نكات: 1️⃣)در صورت تمایل به جای سركه از آبغوره استفاده كنید. 2️⃣)میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انبه اول پوست انبه رو میگیریم و بعد خورد میکنیم. ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق مرباخوری نمک میزنیم و ب مدت ۱ روز در دمای محیط قرار میدیم بعد ۱ قاشق مرباخوری تخم گشنیز آسیاب شده، یک قاشق چایخوری فلفل قرمز و ۱ قاشق غذاخوری پودر انبه و یک قاشق مرباخوری سیاه دانه و فلفل سبز تند ۲ عدد و دو قاشق مرباخوری شکر یا چند دونه برگ قیصی، و یک بوته سیر کوبیده شده برای هر کیلو انبه ( من برای ۲ کیلو انبه یک بوته استفاده کردم) ترکیب کرده در شیشه مناسب میگذاریم و در آخر سرکه اضافه میکنیم. ۱ روز در یخچال بماند و بعد قابل استفاده اس 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 اخرسر برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخونید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 : گاهی یک گناه علنی و آشکار شما، علّت نکبتِ دنیا و شقاوتِ ابدیِ یک انسان دیگر و حتی نسل او می‌شود ... 💥 امــان از این اتفاق ....