eitaa logo
پروانه های وصال
8.1هزار دنبال‌کننده
29.4هزار عکس
22.6هزار ویدیو
3.1هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیت الله مجتهدی(ره): حدیث داریم قلب هایمان به ده دلیل مرده است و باعث شده دعاهایمان مستجاب نشود: اول: خدا را شناختیم ولیکن حقش را ادا نکردیم. دوم: گمان بردیم که پیامبر خدا رو دوست داریم سپس سنتش را ترک نمودیم. سوم: قرأن را قرائت کردیم ولی بدان عمل نکردیم. چهارم: نعمت خدا را خوردیم ولی شکرش را بجا نیاوردیم. پنجم: گفتیم شیطان دشمن ماست ولی با او در امور توافق کردیم. ششم: گفتیم بهشت حق است ولی برای رسیدن به آن کوشش نکردیم. هفتم: گفتیم جهنم حق است ولی از آن نگریختیم. هشتم: دانستیم مرگ حق است اما برای آن آماده نشدیم. نهم: به عیب مردم مشغول گشتیم و عیب خویش را فراموش کردیم دهم: مردگانمان را دفن کردیم ولی عبرت نگرفتیم. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ ⚘اَݪٰلــّہُـمَّ؏َجِــِّل‌ݪِوَلیـِّڪَ‌الفَرَجـــ‌⚘ 💕🧡💕🧡
••🌱| ❗️ 👈🏻همسر فرعون تصميم گرفتــ ڪه عوض شود ؛ و شُد یڪــی از زنــان والای بهشتــی ... 👈🏻پسر نوح تصميمــی برای عوض شدن نداشتــ ... غرق شد و شُد درس عبرتــی برای آیندگان... اولی همسر يڪ طغيانگـــــر بود و دومی پسر يڪ پيامبـــــر...!!! ⚠️ براے عوض شدن هيچ بهانه‌ای قابل قبول نيستـــــ .... 👈🏻اين خودتــ هستــی ڪه تصميم می‌گيری تا عوض شوۍ... 💕💛💕💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•• 🎬 جاماندگان اربعین، حتماً ببینند! 💥فرمولۍ مھم براۍ ازدست ندادن اربعین!
این روزا عطر عقاقی رو می‌خوام تلخی چای عراقی رو می‌خوام ! :﴿ ⁦⁦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش نگهداری طولانی مدت سبزیجات و‌فریز کردن نخودفرنگی… خیار و‌گوجه🍅🥒: خیاهارو بچین داخل ظرف درب دار و چند تا دستمال کاغذی هم زیرش و هم روش بزار، من خیارهارو با دستمال تمیز میکنم ولی نمیشورم، و گوجه و بادمجان هم به همین‌روش مدت نگهداریش طولانی میشه😍😉 . هویج🥕: سر و ته هویجارو بزن و به همین صورت که توضیح دادم بزار داخل یه ظرف درب دار و روش دستمال کاغذی بزار. دستمال کاغذی رطوبتشونو میگیره ونمیزاره پلاسیده بشه👌 .تخم مرغ🥚:تخم مرغو هیچوقت نشورین چون میکروب میره داخلش و حتما تو ظرف درب دار بزارین داخل یخچال👌 . نخودفرنگی: من نخودفرنگیارو که پاک کردم ۲۰ دیقه میزارم به جوش بیاد بعد که ابکش کردم آب یخ میریزم و میزارم آبشون کامل کشیده بشه و فریز میکنم👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ_پرتقالی یکی از خوشمزه ترینهاست ،به این روش یه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی رو خواهید داشت مواد لازم فیله مرغ ۱کیلو آب پرتقال شرکتی۱لیتر زرشک خلال پسته روغن و کره ادویه دلخواه (نمک ،فلفل،دارچین) زعفرون طرزتهیه فیله های مرغ رو با ادویه و زعفرون مزه دار کنید و از شب قبل با حداقل برای چند ساعت در یخچال بزارید حالا فیله هارو با مخلوط روغن و کره سرخ کنید دوطرف مرغها که سرخ شد آب پرتقال رو بریزید تا حدی که روی مرغها رو بگیره حرارت رو کم کنید و اجازه بدید کامل بپزه وقتی که سس غلیظ شد زرشک تفت داده شده رو روی مرغها بریزید یکی دو قل که زد امادست حرارت رو خاموش کنید و برای سرو از خلال پسته یا بادوم استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد شیر 1 پیمانه کره مذاب به دمای محیط رسیده 2 قاشق غذاخوری میتوانید روغن مایع را جایگزین کنید ولی کره هم طعم بهتر و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و 3بار الک کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. در این مرحله به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواه میتونید استفاده کنید. سپس کره مذاب به دمای محیط رسیده را هم افزوده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شیر را هم اضافه ومخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به مواد خشک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. به دلیل رقیق بودن نسبی مایع پنکیک بهتره مواد تخم مرغی به مخلوط آرد اضافه بشه تا آرد کمتر گلوله بشه ولی میتونید به روش معمولا آرد رو به تدریج با الک به مواد تخم مرغی اضافه کنید. زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میه و پنکیک خوب پف نمیکنه. برای اطمینان از یکدست شدم مایه پنکیک میتوانید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد را به ارامی در یک جهت هم بزنید. کف تابه نچسب را با دستمال روغنی کمی چرب کنید. فقط برای اولین پنکیک نیاز به چرب کردن هست و برای دفعات بعد تابه را چرب نکنید. هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید....حرارت متوسط باشد و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنید و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی شود پنکیک کاملا کم شیرین است وبا خامه،نوتلا،عسل،مربا بخورید
🍋 يك روش عالى براى طبخ مرغ 😋 🔸مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید. 🔸فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن (نیم کیلو فیله) و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره)تا قهوه ای طلایی بشن. 🔸حالا آب دو تا لیمو ترش کوچیک یا نصف یک لیمو ترش بزرگ رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد. 🔸بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید و چند برش لیمو و مقداری جعفری خرد شده برای تزئین روش بریزید.