🚫 وطن فروشها مگه نمیگفتید ما عزادار هستیم ؟ الان چطوری خوشحالی می کنید و جشن میگیرید!؟
خنده کفتارها
#لبیک_یا_خامنه_ای🌷
#برای_ایران🇮🇷
#جام_جهانی🏆
این پیروزی برای آمریکا چیزی رو عوض نمیکنه ما فعلا باهاش کار داریم😏
با وجود تمام مشکلاتی که برای تیم ملی عزیز ما درست کردند
بازیکنان ایران عزتمندانه جنگیدند...
آمریکا حتی کفش و لباسهای ورزشی را به ایران تحریم کرده
جاسوس خبرنگارهاش چندین ماهه به تیم ما استرس وارد میکنن
و از همه مهمتر اسطورههایی که باید به تیم امید میدادن و یار ۱۲هم آمریکا شدن
✍. سید علیرضا آلداود
#لبیک_یا_خامنه_ای🌷
#برای_ایران🇮🇷
#جام_جهانی🏆
فَعَسَىٰ أَنتَكرَهُوا شَيئًا وَيَجعَلَاللَّهُ فِيهِ خَيرًا كَثِيرًا
چه بسا چیزی خوشایند شما نباشد، و خداوند، خیر کثیری را در آن قرار میدهد. (نساء ۱۹)
#ایران #ایران_قوی کشور #امام_زمان🌷
🌠☫﷽☫🌠
💚یک نکته خیلی مهم را باید در کنار باخت تیم ملی فوتبال ایران در نظر داشته باشید و آن هم آثار وضعی میلیونها ذکر الله و صلوات و درخواست مدد از الهی و توسل به اهلبیت برای پیروزی ایران از طرف دوستاران جمهوری اسلامی در سرتاسر جهان است که یقیناً نزد خدا محفوظ است و در میادین اصلی کارزار علیه شیطان بزرگ پیروزیهای عظیمی را نصیب ایران خواهد کرد.
🔺این اذکار ذخایر انقلاب اسلامی است و معجزات خود را در رویارویی جبهه حق علیه باطل نشان خواهد داد.
تو ایران کلا سه نوع نتیجه ورزشی داریم :
1-پیروزی حماسه آفرین
2-مساوی ارزشمند
3-باختی که چیزی از ارزشامون کم نمیکنه!!
دم بچه های تیم ملی هم گرم
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پرچم_ایران_بالاست #جام_جهانی
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چخرتمه_گیلانی
با صدا ببینید🔈
هفتصد گرم مرغ
یک عدد پیاز متوسط
دو عدد تخم مرغ
دو قاشق رب گوجه
نمک و فلفل و زردچوبه
♦️در رسپی های اصیل این غذا بدون ترشی تهیه میشه ولی اگه خواستید میتونید از آبغوره بعنوان چاشنی ترش استفاده کنید♦️این غذا با چکردمه ی ترکمنی و ترکی متفاوته و در اصطلاح اسمش رو ازون ها وام داره و در گویش گیلکی به نام چخرتمه معروفه
#شیرینی کنجدی🥖
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر دانه ریز۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
آرد. سفید ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۳ ق چ
وانیل ۱/۳ ق چ
کنجد ۱ ق غ
تخم مرغ ، وانیل ، شکر و روغن را در ظرفی ریخته وبا چنگال مخلوط کرده تا شکر حل شود بعد کنجد را اضافه کنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را که مخلوط کرده و الک کرده اید کم کم به آن اضافه کنید خمیر را به ضخامت نیم سانت بین ۲ نایلن پهن کنید رویش را کنجد بپاشید و دوباره وردنه بکشید تا کنجدها به خمیر بچسبد و قطر خمیر به ۳ میل برسه و در آخر کاتر دلخواه را بزنید در سینی فر کاغذ انداخته شده بزارید و در دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید