4.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 خاطره شهید صدرزاده از نماز عجیبی که شهید بادپا خواند!
شهید صدرزاده
4.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍زبانِکوچک و مشتری زیاد برا جهنم
دروغ، تهمت، غیبت، شهادت به ناحق، سخن چینی ، ناسزا و ...
شهید کافی
4.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراف تکان دهنده متهم پرونده شهید آرمان علی وردی😭😭
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم توالتشور، دریدهتر از تو مصی پولینژاد بود که نشست تو اینترنشنال و اعتراف کرد هیچ غلطی نتونسته بکنه
تموم شدن برای چیزی هستش که شروع شده باشه؛ جمهوری اسلامی شما رو تو نطفه خفه کرد :)
18.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 استاد ازغدی
آقا شما میگید خدا انسان رو آفرید که به سعادت برسه بعد شیطان رو آفرید که گمراهش کنه! خوب چه کاریه آخه ! اینکه تناقضه!
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک نکته مهم درباره پول در آوردن حزباللهیها
🔰 استاد پناهیان
4.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور ویژه از امام صادق(ع) برای ابطال سحر و جادو
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوای_پرتقالی عالی و خوشمزه و خوشرنگ
یک لیوان ارد سفید💕یک لیوان شکر💕یک لیوان اب پرتقال طبیعی💕یک چهارم لیوان گلاب💕زعفران دم کرده💕کره و روغن
ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقالی قاتوق
🥳🥳🥳🥳
خورشت گیلانی بسیااااااار لذیذ و خوشمزه.
برای ۴ نفر:
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۵ حبه
لوبیا کشاورزی(لوبیا رشتی) : ۴۰۰ گرم
شوید: ۵ قاشقغذاخوری
آب: تا جایی که روی مواد رو بگیره
نمک + فلفل
زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
اگه دوست داشتید ۲ تا تخممرغ بزنید، یا شوید بیشتر بزنید، روغن مایع یا جامد بزنید،
اما دقت کنید که لوبیا رو ۷-۸ دقیقه تفت بدید (اما آروم هم بزنید که خورد نشه)
بعد از اضافه کردن آب، خورشت باید ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزه تا جا بیفته.
۲ دقیقه قبل از سرو خورشت، تخم مرغ رو اضافه کنید. برای تخم مرغ ۲ دقیقه کافی هست.
این خورشت رو به صورت سنتی در گمج (یه مدل قابلمه) درست میکنن که سفالی هست. این خورشت به عنوان پیش غذا هم سرو میشه.