eitaa logo
پروانه های وصال
9.5هزار دنبال‌کننده
32.9هزار عکس
27.3هزار ویدیو
3.2هزار فایل
اینجا قرار باهم کلی🤝 ✅ مطالب تربیتی 🤓 ✅ مطالب متنوع📚 ✅ گلچین شده سخنان بزرگان🧑🏻‍💼 ✅ اخبار روز🕵🏋 ✅ آشپزی👩🏻‍🍳🍡 باهم یادبگیریم و مطلع بشیم🖐 استفاده از مطالب کانال با ذکر صلوات 🥰 با این ایدی میتونیم باهم در ارتباط باشی @Yamahdiii14
مشاهده در ایتا
دانلود
4.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 خاطره شهید صدرزاده از نماز عجیبی که شهید بادپا خواند! شهید صدرزاده
4.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍زبانِ‌کوچک و مشتری زیاد برا جهنم دروغ، تهمت، غیبت، شهادت به ناحق، سخن چینی ، ناسزا و ... شهید کافی
4.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراف تکان دهنده متهم پرونده شهید آرمان علی وردی😭😭
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم توالت‌شور، دریده‌تر از تو مصی پولینژاد بود که نشست تو اینترنشنال و اعتراف کرد هیچ غلطی نتونسته بکنه تموم شدن برای چیزی هستش که شروع شده باشه؛ جمهوری اسلامی شما رو تو نطفه خفه کرد :)
18.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 استاد ازغدی آقا شما میگید خدا انسان رو آفرید که به سعادت برسه بعد شیطان رو آفرید که گمراهش کنه! خوب چه کاریه آخه ! اینکه تناقضه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک نکته مهم درباره پول در آوردن حزب‌اللهی‌ها 🔰 استاد پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور ویژه از امام صادق(ع) برای ابطال سحر و جادو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالی و خوشمزه و خوشرنگ یک لیوان ارد سفید💕یک لیوان شکر💕یک لیوان اب پرتقال طبیعی💕یک چهارم لیوان گلاب💕زعفران دم کرده💕کره و روغن ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قاتوق 🥳🥳🥳🥳 خورشت گیلانی بسیااااااار لذیذ و خوشمزه. برای ۴ نفر: کره: ۵۰ گرم سیر: ۵ حبه لوبیا کشاورزی(لوبیا رشتی) : ۴۰۰ گرم شوید: ۵ قاشق‌غذاخوری آب: تا جایی که روی مواد رو بگیره نمک + فلفل زردچوبه: ۱ قاشق چایی‌خوری تخم مرغ: ۱ عدد اگه دوست داشتید ۲ تا تخم‌مرغ بزنید، یا شوید بیشتر بزنید، روغن مایع یا جامد بزنید، اما دقت کنید که لوبیا رو ۷-۸ دقیقه تفت بدید (اما آروم هم بزنید که خورد نشه) بعد از اضافه کردن آب، خورشت باید ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزه تا جا بیفته. ۲ دقیقه قبل از سرو خورشت، تخم مرغ رو اضافه کنید. برای تخم مرغ ۲ دقیقه‌ کافی هست. این خورشت رو به صورت سنتی در گمج (یه مدل قابلمه) درست میکنن که سفالی هست. این خورشت به عنوان پیش غذا هم سرو میشه.