روزی شیخ الرئیس ابوعلی سینا وقتی از سفرش به جایی رسید اسب را بر درختی بست و برایش کاه ریخت و سفره پیش خود نهاد تا چیزی بخورد . روستایی سوار بر الاغ آنجا رسید .از خرش فرود آمد و خر خود را در پهلوی اسب ابوعلی سینا بست تا در خوردن کاه شریک او شود و خود را به شیخ نهاد تا بر سفره نشیند.
✍شیخ گفت: خر را پهلوی اسب من مبند که همین دم لگد زند و پایش بشکند. روستایی آن سخن را نشنیده گرفت، با شیخ به نان خوردن مشغول گشت. ناگاه اسب لگدی زد. روستایی گفت: اسب تو خر مرا لنگ کرد.
شیخ ساکت شد و خود را لال ظاهر نمود. روستایی او را کشان کشان نزد قاضی برد. قاضی از حال سوال کرد. شیخ هم چنان خاموش بود. قاضی به روستایی گفت: این مرد لال استروستایی گفت: این لال نیست بلکه خود را لال ظاهر ساخته تا اینکه تاوان خر مرا ندهد. پیش از این با من سخن گفته. قاضی پرسید : با تو سخن گفت؟چه گفت؟
او جواب داد که: گفت خر را پهلوی اسب من نبند که لگد بزند و پایش بشکند. قاضی خندید و بر دانش شیخ آفرین گفت. شیخ پاسخی گفت که زان پس درزبان پارسی مثل گشت: 《جواب ابلهان خاموشی ست.》
📚 امثال و حکم علی اکبر دهخدا
⚫️⚫️⚫️
✅پـــــدرم میگـــفت:
☝️ﭘﺴــــﺮ ﺟﺎﻥ ﻣﺒــــﺎﺩﺍ ﺑﺎ ﺁﺑـــﺮﻭﯼ ﮐﺴﯽ ﺑــــاﺯﯼ ﮐﻨﯽ❌
☝️ﻣﺒــــﺎﺩﺍ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺸـــﻪ ﭼﮏ ﻧﻮﯾﺲ ﺍﺣﺴﺎﺳـــﺎﺗﺖ❌
✴️یک رﻭﺯ ﺩﺭ ﺟــــﻮﺍﺏ ﻧﺼﯿـــﺤﺖ ﻫﺎﺵ ، ﻧﯿﺸﺨﻨــــﺪﯼ ﺯﺩﻡ ﻭ ﮔﻔـــﺘﻢ:
👈ﺍﯼ ﺑﺎﺑﺎ ؛ ﺩﻭﺭﻩ ﯼ ﺍﯾﻦ ﺣـــﺮﻓﺎ ﮔــــﺬﺷﺘﻪ
ﺩﺧــــﺘﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﻩ ﺯﻣـــﻮﻧﻪ
ﺧﻮﺩﺷــــﻮﻥ ﭼﺮﺍﻍ ﺳﺒـــﺰ ﻣﯿﺪﻥ..❕
ﺧﻮﺩﺷـــﻮﻥ ﺍﺯ ﺧﺪﺍﺷــﻮﻧﻪ ...❕
💟ﭘﺪﺭﻡ ﺗﻮ ﭼﺸــــﻤﺎﻡ ﻧﮕــــﺎﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ:
☝️ﭘﺴــﺮ ﺟﺎﻥ ﺯﻟـﯿـﺨـﺎ ﺯﯾﺎﺩﻩ ،
ﺗﻮ " ﯾـﻮﺳـﻒ "ﺑﺎﺵ !!
◀️ﻫﻤﯿـــﻦ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺟﻤــــﻠﻪ ﺭﻭ ﺷﻨﯿﺪﻡ
ﻣﻮ ﺑﻪ ﺗــــﻨﻢ ﺳﯿﺦ ﺷﺪ ﺯﺑﻮﻧـــﻢ ﺑﻨﺪ ﺍﻭﻣﺪ
ﺩﯾﮕﻪ ﻫﯿــــﭻ ﺟﻮﺍﺑﯽ ﻧﺪﺍﺷـــﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﺪﻡ.
👌ﻭﺍﻗﻌــــﺎ ﻫﻢ ﺣﻖ ﻣﯿــﮕﻔﺖ
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺯﻟـﯿـﺨـﺎ ﺯﯾــــﺎﺩ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻫﺴــــﺖ؛⚡️
🌟ﺍﻭﻥ ﻣﻨــﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ " ﯾـﻮﺳـﻒ " ﺑﺎﺷﻢ✨
🅾[[تو زندگيــــت مــــرد باش
...که نامــــرد زيــــــاده ....
⚫️⚫️⚫️
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معجون خونگی😍😋
🔴مواد لازم
بستنی
موز
خامه
گردو
برای تزیین( پودر قهوه ، پسته ، گردو ، موز ، کنجد، عسل)
✅از پودر قهوه حتمااا استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه
✅میتونین از خامه صبحانه یا سنتی یا قنادی هرکدومو که دارین استفاده کنین
خاگینه پاپیونی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم
❌آرد....تقریبا 3 لیوان
❌تخم مرغ.....2عدد
❌شیر یا ماست....نصف لیوان
❌روغن مایع......3 قاشق غذاخوری
❌پکینگ پودر....1 قاشق سوپخوری
❌وانیل....یک هشتم قاشق چایخوری
❌روغن برای سرخ کردن.....به مقدار لازم
🔆مواد لازم برای شهد خاگینه
❗️آب ...1 پیمانه
❗️شکر....1پیمانه
❗️زعفران دم کرده...1 قاشق سوپخوری
❗️گلاب.... 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
🌈تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم
▪️خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستصیلهای کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم
▪️بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم.
⭕️نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید.
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون حالتون چطور خوبید؟
اینم #کمپوت_هلو با ورژن جدید از هلو سفت کم مزه خبری نیست .
دلیل اینکه از هلوهای رسیده استفاده کردم هم شیرینتر وهم میخوام اب کمپوت غلظت داشته باشه چون شکر کم میریزیم اب دیگه غلظت نداره اما اینطوری هم خوشمزه وسالم تره هلو پوست گرفتم ازوسط برش دادم دونشو دراوردم داخل شیشه ها ریختم برای هر شیشه هشصد گرمی یک قاشق شکر ریختم اب جوش بهش اضافه کردم درب ها محکم بیت داخل قابلمه گذاشتم اب جوش ریختم تا نصف شیشه ها بعد گذاشتم از زمان جوش دقیقه رو حرارت بعد اونارو از قابلمه خارج کردم وشیشه هارو برعکس گذاشتم رو کانتر تا زمانی که سرد شدن اون برگردوندم ، نوش جان.
از شکر فراوان هم خبری نیست.
حالا اگر میخواین شیرینتر درست کنید.
برای هر شیشه باید یک فنجون شکر استفاده کنید اگر هلو ها سفت هستن یک ربع باید رو گاز باشن
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_گل_برای_صبحانه😍🔝🎥
مواد لازم خمیر:
اندازه لیوان 200 میلی
1 ق م نمک
1 ق غ شکر
1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم یا 1ق غ )
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
2-3 ق غ روغن مایع
5 لیوان آرد
روغن مایع زیاد برای سرخ کردن
طرز تهیه:
تمام مواد گفته شده به غیر از آرد برای خمیر را در کاسه ای ریخته با هم مخلوط کنید و سپس آرد را بتدریج و کنترل شده بریزید و ورز بدید ودر انتها 2-3 قاشق روغن را اضافه کنید تا به خوبی خمیر را مهار کنید و به دستتان نچسبد.
20-25 دقیقه استراحت بدهید و بعد مثل فیلم به تکه های مساوی تقسیم کرده و بعد چانه درست کنید و سپس به صورت گرد باز کنید و با فشار ته یک استکان وسط خمیر را کمی گود کنید و عین فیلم با قیچی و یا کارد برش دهید و انتهای هر تکه برش خورده را با دست کمی فشار دهید تا در نهایت خمیر به شکل گل در بیاید.در روغن زیاد سرخ کنیدبه وسیله حوله کاغذی روغن اضافی گرفته و بعد از کمی خنک شدن با مرباهای دلخواه وخوشمزه سرو کنید.
نوش جونتون شفا باشه