انرژی مثبت صبحگاهی
امروز روز بهترینهاست
روز دوباره برخواستن ،
روز دوباره فریاد زدن …
پرهای عقابگونۀ خود را باز کن.
و به بلندای گیتی پرواز کن…
تو محشری دوست پر قدرتم…
تو آتشفشانی از جنس عشق و امید هستی…
امروزت را زندگی کن بخاطر تمام آنانی که در کنارت هستند…
امروزت را عاشقانه پرواز کن در آسمان قلبت…
تو تولدی دوباره یافتی در صبح امروز
تولدت مبارک ای مهربان ...
یه حس خوب ، یه صبح خوب،
یه روز خوب ، همه اینها
آرزوی منه برای شما دوستان عزیزم
💕💕💕💕
🌸پروردگارا....
چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو...
چه تکان دهنده است توجه مهرآمیز تو...
چه شیرین است زندگی در کنار تو
و در زیر سایه لطف تو.....
چه لذتبخش است گرمای دست نوازشگر تو...
🌸خدایا ....
به حق رحمانیتت
غم های ما رابزدای
و عشق خودت را در دل ما جای ده....
که عشق به غیر از تو ،
درد است و درد است و درد ....
🌸خدایا...
دلهای ما را، در پناه خودت حفظ بفرما....
لحظه و آنی ما را به خودمان وا مگذار...
آمین یارب العالمین
🍁🕊🍁🕊🌸🕊🍁🕊🍁
#هویج_پلو 🌸🍃
سینه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل و سیر و برگ بو آب پز میکنیم .
به اندازه ای که 1/5 لیوان آب بماند .
وقتیکه مرغ پخت آب را صاف میکنیم و کنار میزاریم . مرغ رو هم ریش ریش میکنیم .
بعد هویج رو رنده درشت میزنیم و با یک لیوان آب مرغ میپزیم و دو قاشق شکر به دلخواه اضافه میکنیم .
بعد از اینکه هویج پخت مرغ رو اضافه میکنیم و کمی روغن ریخته و تفت میدهیم و کمی زعفران آب کرده اضافه میکنیم .
بعد برنج را آبکش کرده و مواد را لا بلای برنج ریخته و در هر ردیف زعفران آب کرده میریزیم
و در آخر نصف لیوان آب مرغ را روی برنج ریخته و میگذاریم دم بکشد .
نوش جونتون 😊😊
نوتلا خونگی 🍫😋
مواد لازم:👇
فندق 1 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3-2 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری
شیر خشک 2 قاشق چایخوری
شیر سرد 3-2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه:👇
فندق ها را در یک سینی فر بریزید وبه مدت 10 دقیقه در فر گرم شده با درجه 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی تست شود و خامی آن گرفته شود دقت کنید هر از گاه فندق ها را زیر و رو کنید تا به خوبی تست شود. پس از خارج کردن از فر، فندق ها را بین دستمالی تمیز بریزد و خوب مالش دهید تا پوست آن جدا شود .
پس از خنک شدن فندق ها، آن ها را در بلندر بریزید و خوب میکس کنید تا به روغن بیافتد.
یک قاشق از عسل را همراه دو قاشق روغن، پودر کاکائو، وانیل و شیر خشک به فندق میکس شده اضافه کنید؛ دقت داشته باشید برای جلوگیری از بالا رفتن حرارت مواد، ابتدا به صورت منقطع یا پالسی(خاموش و روشن کردن دستگاه) مواد را میکس کنید و پس از آن با سرعت پایین مخلوط کنید تا مواد به شکل نوتلا درآید. در این مرحله مواد را بچشید، و شیرینی شکلات را با توجه به ذانقه خود با باقی مانده عسل به حد مطلوب برسانید. اگر حس کردید مواد رقیق تر از آنچه که باید، شده به تدریج شیر سرد اضافه کنید تا دمای مواد نوتلا را متعادل کند و فرم بگیرد. درصورتی که مایل به چرب تر شدن نوتلا بودید باقی روغن را به تدریج اضافه کنید.
نکات:👇
◀شیر حیوانی را می توان حذف کرد چرا که ماندگاری شکلات صبحانه نوتلا را پایین می آورد؛ به جای آن می توان از شیرهای گیاهی از جمله: شیر بادام، نارگیل، سویا استفاده کرد.
◀می توان 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره فندق را جایگزین فندق کرد. اگر طعم بادام زمینی را دوست دارید می توانید از کره بادام زمینی به جای فندق استفاده کنید.
◀نوتلا خانگی را می توان 2 هفته خارج از یخچال و به مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد.
◀شیر خشک رنگ نوتلا را روشن می کند و ماندگاری شکلات را بالا می برد.
◀می توان برای تعدیل کردن طعم شیرین نوتلا، مقدار کمی نمک (چند پر) به آن افزود.
◀دقت کنید مایعات را یک دفعه اضافه نکنید.
💕💕💕