✨﷽✨
#پندانه
✅بندگی خدا کن
✍پادشاهی را وزیری عاقل بود که از وزارت دست برداشت. پادشاه از دگر وزیران پرسید: وزیر عاقل کجاست؟ گفتند: از وزارت دست برداشته و به عبادت خدا مشغول شده است.
پادشاه نزد وزیر رفت و از او پرسید: از من چه خطا دیدهای که وزارت را ترک کردهای؟ گفت: از پنج سبب؛
اول: آنکه تو نشسته میبودی و من به حضور تو ایستاده میماندم، اکنون بندگی خدایی میکنم که مرا در وقت نماز هم، حکم به نشستن میکند.
دوم: آنکه طعام میخوردی و من نگاه میکردم، اکنون رزاقی پیدا کردهام که او نمیخورد و مرا میخوراند.
سوم: آنکه تو خواب میکردی و من پاسبانی میکردم، اکنون خدای چنان است که هرگز نمیخوابد و مرا پاسبانی میکند.
چهارم: آنکه میترسیدم اگر تو بمیری مرا از دشمنان آسیب برسد، اکنون خدای من چنان است که هرگز نخواهد مرد و مرا از دشمنان آسیب نخواهد رسید.
پنجم: آنکه میترسیدم اگر گناهی از من سر زند عفو نکنی، اکنون خدای من چنان رحیم است که گناهانم را میبخشاید.
❄️🌨☃🌨❄️
✨﷽✨
✍امام علی فرمودند:
چون برادرت از تو جدا گردد
تو پيوند دوستی را برقرار كن
اگر روی برگرداند تو مهربانیكن
و چون بخل ورزد تو بخشنده باش
هنگامی كه دوری می گزيند
تو نزديک شو
و چون سخت می گيرد تو آسان گير
و بههنگام گناهش عذر او را بپذير
چنانكه گويا تو بنده او می باشی
و او صاحب نعمت توست !
مبادا دستورات ياد شده را
با غيردوستانت انجام دهی
يا با انسان هایی كه
سزاوار آن نيستند به جای آوری !
دشمن دوست خود را به دوستی مگير
تا با دوست دشمنی نكنی
اگر خواستی از برادرت جدا شوی
جايی برای دوستي باقیگذار
تا اگر روزی خواست بسوی تو باز گردد
بتواند،
📚منتخبی از نامه ۳۱ نهج البلاغه
نامه به فرزندش امام حسن علیه السلام
❄️🌨☃🌨❄️
یادآوری امروز:
مهم نیست که یه نفر چقدر
احساس بدی در تو ایجاد می کنه،
هرگز تا سطح اون خودت رو پایین نیار
آروم بمون،
قوی باش،
با مهربونی صحبت کن
و در صورت لزوم کنار بکش...
❄️🌨☃🌨❄️
❤️ #در_محضر_علما
🔔 از همه مهربانتر
✅ شیخ رجبعلی خیاط:
خداوند به قدری مهربان است که گویا فقط همین یک بنده را دارد که دائم به او میگوید این کار را بکن و آن کار را نکن تا درست شوی
❄️🌨☃🌨❄️
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻چرا امتحانهای خدا استرسزا نیست؟
👈🏻 مجازات و جهنم شامل حال چه کسانی میشود؟
#تصویری
#کراکت_سیب_زمینی 🧈 😋
🔸ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا پنیرپیتزا و... استفاده کنید
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و هرطور که خواستیم شکل میدیم میتونید به شکل توپکای کوچولوهم فرمشون بدین
سپس داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم بعدش آرد سفید دوباره سفیده تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله رولی😍😍
مواد لازم
فیله مرغ
پنیر پیتزا
سس مایونز
سس خردل
جعفری
سیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_انجیر
ابتدا یک کیلو شکر و دولیوان آب را روی شعله کم بزارید تا جوش بیاد و حدود پنج دقیقه بجوشه حال انجیر ها رو با چنگال سوراخ کرده داخل ظرف بریزید سر قابلمه رو بزارید حدود یک ساعت بجوشه حالا دوقاشق آبلیمو ی تازه اضافه کنید برای تست اینکه مربا آماده شده یانه آب مربا رو روی بشقاب بریزید تا سرد بشه اگه حالت عسلی و غلیظ بود مربای شما آماده ست. .
واما نکات مهم👇
1: مقدار انجیر برابر شکر استفاده بشه
2:اگرانجیرشمارسیده ونرم هست مدت پخت کمتربایدباشه که له نشه
3:اگرانجیرشماسفت هست یک لیوان آب بیشتربریزیدکه خوب پخته بشه
4:برای عطرمرباازدارچین هل وگلاب هم میتونیداستفاده کنید.
5:برای خوشرنگترشدن مربازعفران هم میشه اضافه کرد.
#چیپس_خانگی 🥔 😋
🔸اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت،
روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده